εδώ κακώς εγκαλείς τον πίνκυ, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εκτός από τα πμ.
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Κλείσιμο phorum.gr
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν τον εγκαλω.Δικιο του δινω.Και γω αλλους τροπους θα χρησιμοποιουσα.Σιγα μην εχανα τις δικες της Μοσχας.
τα μπαν ήταν απολύτως δικαιολογημένα, όπως και το κλείσιμο των π.μ.
- Otto Weininger
- wooded glade
Ο τιρλιμπίθουρας που έχει το πχόρουμ.gr καλά θα έκανε να βάλεί ένα redirect προς τα εδώ.
Το domain ας το κρατήσει, αν έχει αποκτήσει αξία.
Το domain ας το κρατήσει, αν έχει αποκτήσει αξία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
τι σημασία έχει; ο διαχειριστής χρησιμοποίησε απλά τις δυνατότητες του phpbb, για τους λόγους του. δικό του είναι, ό,τι θέλει κάνει και όποιους θέλει κρατάει.τέρας του νες έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 15:21για πες.γράφαν ψόφο καρκίνο ουγκ ουγκ ή στέλναν απειλητικά πιμι?
κατά τα άλλα θα πρέπει όσο μεγαλώνουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι κάποιοι δεν μας συμπαθούν. γενικά το λέω αυτό.
εγώ εντοπίζω το πρόβλημα στο πως εκφράστηκε η όλη αντιπάθεια. δεν χρειαζόταν τόσο σόου, διότι όσο να 'ναι όλοι εμείς οι πρόσφυγες φορτιστήκαμε συναισθηματικά.
-
το είναι δικαιολογημένοι και το έχουν την δυνατότητα που γράφεις τώρα είναι 2 διαφορετικά πράγματα[42] έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 15:30τι σημασία έχει; ο διαχειριστής χρησιμοποίησε απλά τις δυνατότητες του phpbb, για τους λόγους του. δικό του είναι, ό,τι θέλει κάνει και όποιους θέλει κρατάει.
κατά τα άλλα θα πρέπει όσο μεγαλώνουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι κάποιοι δεν μας συμπαθούν. γενικά το λέω αυτό.
εγώ εντοπίζω το πρόβλημα στο πως εκφράστηκε η όλη αντιπάθεια. δεν χρειαζόταν τόσο σόου, διότι όσο να 'ναι όλοι εμείς οι πρόσφυγες φορτιστήκαμε συναισθηματικά.
δεν ήμουν προσφυγας έχω σταθερή άποψη για τους τύπους εδώ και καιρό
- Dwarven Blacksmith
δηλαδή εσύ θεωρείς αδικαιολόγητο να μην γουστάρει ένας την παρουσία σου στο φορουμ του;τέρας του νες έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 15:40το είναι δικαιολογημένοι και το έχουν την δυνατότητα που γράφεις τώρα είναι 2 διαφορετικά πράγματα[42] έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 15:30τι σημασία έχει; ο διαχειριστής χρησιμοποίησε απλά τις δυνατότητες του phpbb, για τους λόγους του. δικό του είναι, ό,τι θέλει κάνει και όποιους θέλει κρατάει.
δεν ήμουν προσφυγας έχω σταθερή άποψη για τους τύπους εδώ και καιρό
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
-
αδικαιολόγητο ως προς τι ?τον εαυτό του,εμένα,το σύμπαν,τι?παίζεις με τις λέξεις.ας πούμε ότι μια ντουλάπα έχει την δυνατότητα να σε πλακώσει στο ξύλο και το κάνει έτσι,επειδή γουστάρει και μπορεί.είναι δικαιολογημένο?
τέρας του νες έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 14:23έχεις καθόλου ιδέα τι παίχτηκε με τους "ανθρώπους" ή σου φαίνονται κακά τα σχόλια και είπες να γράψεις κάτι?
Σε τι κάνω λάθος από αυτά που γράφω; δεν έπεσε μπούγιο; δεν σας καλοϋποδέχτηκαν;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2018, 14:42Δεν είναι κακό να μην παίρνεις θέση σε κάτι. Ειδικά όταν δεν έχεις ιδέα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ώς συνήθως όταν σε ένα σάιτ-φορουμ-μαγαζί κλπ πάει κόσμος, αυτό σε συμφέρει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετα το κλείσιμο του phorum.com.gr
από dna replication » 26 Οκτ 2023, 11:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 95 Απαντήσεις
- 5172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
27 Απρ 2024, 00:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαμαρτυρία των Σερραίων για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ
από Kauldron » 21 Ιούλ 2023, 09:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιούλ 2023, 09:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση σταθμός συγκέντρωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού συγκέντρωσης
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 27 Οκτ 2023, 18:22 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
30 Οκτ 2023, 01:17
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
19 Μαρ 2025, 16:28