Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη λαϊκή κουλτούρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί τέτοιο κόλλημα με τη λαϊκή κουλτούρα?
Ordem e Progresso.
Ε συγνώμη δε μπορούμε να μιλάμε όλοι σαν τους Αθηναίους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τότε γιατί έχεις τέτοιο άβαταρ με τη γκομενάρα και μας μπερδεύεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είμαστε μια περιοχή μέσα στον νομό Πρέβεζας που δεν έχουμε διάλεκτο ή προφορά, οι παλιοί μιλούσαν αρβανίτικα και οι νέοι όπως τα μάθαμε στο σχολείο, όπως μιλάνε στην Αθήνα δηλαδή.
Μια φορά άκουγα δύο να μιλάνε χωρίς να τους βλέπω και υπέθεσα ότι ο ένας είναι νεαρός και ο άλλος καμιά εξηνταριά. Όταν γύρισα είδα ότι και οι δύο ήταν νεαροί. Απλά ο ένας ήταν από την Πρέβεζα και μιλούσε λίγο βλάχικα.
Μια φορά άκουγα δύο να μιλάνε χωρίς να τους βλέπω και υπέθεσα ότι ο ένας είναι νεαρός και ο άλλος καμιά εξηνταριά. Όταν γύρισα είδα ότι και οι δύο ήταν νεαροί. Απλά ο ένας ήταν από την Πρέβεζα και μιλούσε λίγο βλάχικα.
- Dwarven Blacksmith
Εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο όταν είναι από επιλογή. Ακόμα και αν καθαρίζει το λαιμό της περίεργα η άλλη (όχι τυχαίο παράδειγμα) θα την πειράξω, πόσο μάλλον αν έχει περίεργη προφορά.

Γιατί σου μίλησε το αβαταρ και μηλισε αθηναϊκά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και μένα μου λένε μιλα λίγο γνήσια αγρινιώτικα να γελάσουμε και τους απαντάω τσ' θιας σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:56Εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο όταν είναι από επιλογή. Ακόμα και αν καθαρίζει το λαιμό της περίεργα η άλλη (όχι τυχαίο παράδειγμα) θα την πειράξω, πόσο μάλλον αν έχει περίεργη προφορά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε αφού είναι μουνάρα. Γίνεται να είναι χωριάτισσα;
Εννοείται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Και προσβάλλονται; Ή λjύνονται στο γέλιο;Naida έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:59Και μένα μου λένε μιλα λίγο γνήσια αγρινιώτικα να γελάσουμε και τους απαντάω τσ' θιας σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:56Εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο όταν είναι από επιλογή. Ακόμα και αν καθαρίζει το λαιμό της περίεργα η άλλη (όχι τυχαίο παράδειγμα) θα την πειράξω, πόσο μάλλον αν έχει περίεργη προφορά.

Άσε μας μωρέ. Λες και δεν έχουμε κυκλοφορήσει.
Γελάνε. Αλλά το πιο αστείο είναι όταν προσπαθούν οι άλλοι να μιλήσουν αγρινιώτικα. Ή όταν Αθηναίος κατέβει στο Αγρίνιο και πάει να συνεννοηθειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 22:03Και προσβάλλονται; Ή λjύνονται στο γέλιο;Naida έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:59Και μένα μου λένε μιλα λίγο γνήσια αγρινιώτικα να γελάσουμε και τους απαντάω τσ' θιας σας.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:56Εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο όταν είναι από επιλογή. Ακόμα και αν καθαρίζει το λαιμό της περίεργα η άλλη (όχι τυχαίο παράδειγμα) θα την πειράξω, πόσο μάλλον αν έχει περίεργη προφορά.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν χανεται τετοιο κελεπουρι για ενοικιαση
από Μαδουραίος » 15 Ιουν 2024, 22:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 101 Απαντήσεις
- 3387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
18 Ιουν 2024, 22:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση τέτοιο γαμησι θελαν τα μουνια στο 90
από jackie Daniels » 22 Ιαν 2025, 22:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 317 Απαντήσεις
- 5897 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
17 Απρ 2025, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε βγάλει συναγρίδα σε τέτοιο μέγεθος ;
από Μαδουραίος » 14 Αύγ 2024, 13:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 21 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
24 Ιαν 2025, 16:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εσεις θα κανατε προσπεραση σε τετοιο δρομο?
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 11:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 26 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
17 Ιουν 2024, 08:50
-