Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Re: Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 27 Φεβ 2019, 13:12

Έκτορας έγραψε:
27 Φεβ 2019, 09:49
Απο τη μια η χυδαιότητα των χριστεμπόρων που πράγματι έκαναν πορισμόν την ευσέβειαν, και από την άλλη η αισχρότητα των αθέων φασιστοειδών, που τσουβαλιάζουν ρατσιστικά ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.
Έτσι. :smt023
Και τα δύο είναι άκρα. Απορώ πως κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Φεβ 2019, 16:46

Έκτορας έγραψε:
27 Φεβ 2019, 09:49
Απο τη μια η χυδαιότητα των χριστεμπόρων που πράγματι έκαναν πορισμόν την ευσέβειαν, και από την άλλη η αισχρότητα των αθέων φασιστοειδών, που τσουβαλιάζουν ρατσιστικά ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.
Όχι ρε τύπε, αισχρά φασιστοειδή είναι κάποιοι από τους φανατικούς ενθέους, που ήταν κάμποσοι στο παλιό, όπου προκαλούσαν, προσέβαλαν και έβριζαν τους αθέους.
Και έχω κρατήσει στοιχεία που αποδεικνύουν τα γραπτά μου.
Μόνο που νόμιζαν πως είχαν βρει παιδάκια για να παίξουν! Αποτέλεσμα ήταν να γίνει μπάχαλο η Θρησκειολογία, κάποιοι σοβαροί ένθεοι να αποσυρθούν και να τελματώσει η ενότητα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 27 Φεβ 2019, 21:22

Σωστός και ο Νάντρος.

Το ζήτημα είναι ο ένας να ανέχεται και να σέβεται τον άλλον. Δηλαδή ο άθεος τον χριστιανό, ο χριστιανός τον άθεο και ο μουσουλμάνος τον άθεο και ο χριστιανός τον μουσουλμάνο. Δεν μπορούμε όλοι μας να συνυπάρχουμε σεβόμενοι ο ένας τον άλλον;

Πολλές φορές όμως έχω παρατηρήσει άθεους να ασχολούνται με θαύματα των χριστιανών και να λένε τον Παίσιο παστίτσιο και να κορϊδεύουν. Αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί προσβάλλεται η πίστη του άλλου.
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 27 Φεβ 2019, 22:05

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
27 Φεβ 2019, 21:22
Σωστός και ο Νάντρος.

Το ζήτημα είναι ο ένας να ανέχεται και να σέβεται τον άλλον. Δηλαδή ο άθεος τον χριστιανό, ο χριστιανός τον άθεο και ο μουσουλμάνος τον άθεο και ο χριστιανός τον μουσουλμάνο. Δεν μπορούμε όλοι μας να συνυπάρχουμε σεβόμενοι ο ένας τον άλλον;

Πολλές φορές όμως έχω παρατηρήσει άθεους να ασχολούνται με θαύματα των χριστιανών και να λένε τον Παίσιο παστίτσιο και να κορϊδεύουν. Αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί προσβάλλεται η πίστη του άλλου.
Κανείς δεν απεκάλεσε, από όσο θυμάμαι, τον μακαρίτη Παστίτσιο. Και ο Παστίτσιος δεν ειρωνευόταν τον γέροντα, αλλά όλους αυτούς τους θρησκέ/ χριστέμπορους που τα κονομούσαν και τα κονομάνε στο όνομα του και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.
Για μένα ο μακαρίτης ήταν ένας τυπικός καλόγερος και θα τρίζουν τα κόκαλα του με τα αίσχη που γίνονται στο όνομα του.
Λες και δεν έχουμε αγίους - τώρα τελευταία εισάγουμε και Ρώσους - χρειαζόμασταν και ένα σύγχρονο. Και φυσικά η Εκκλησία ΑΕ άδραξε την ευκαιρία και έσπευσε τα ικανοποιήσει το "αίτημα" του ποιμνίου (στην πραγματικότητα θρησκέ/χριστέμπορων).
Και νάσου οι παντόφλες, και νάσου τα γυαλιά και νάσου το κάστανο του μακαρίτη!

Για τα θαύματα...
Όσα φρέσκα θαύματα μας παρουσίασαν στο παλιό και εδώ αποδείχτηκαν χοντρές μούφες/ απάτες.

Όσο για την πίστη...
Ζούμε σε χώρα που το δικαίωμα της έκφρασης του πολίτη είναι δεδομένο και απαραβίαστο.
- Οι πολιτικές επιλογές είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του καθενός. Τα κόμματα είναι υποκείμενα κριτικής, αρέσει δεν αρέσει στους συμπαθούντες.
- Οι ποδοσφαιρικές επιλογές είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του καθενός. Οι ομάδες είναι υποκείμενες κριτικής, αρέσει δεν αρέσει στους συμπαθούντες.
- Οι γαστρονομικές επιλογές είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του καθενός. Τα εδέσματα είναι υποκείμενα κριτικής, αρέσει δεν αρέσει στους συμπαθούντες.
- Οι επιλογές διασκέδασης είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του καθενός. Τα χόμπι είναι υποκείμενα κριτικής, αρέσει δεν αρέσει στους συμπαθούντες.

- Οι θρησκευτικές επιλογές είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του καθενός. Οι θρησκείες είναι υποκείμενες κριτικής, αρέσει δεν αρέσει στους συμπαθούντες. Το γεγονός πως δεν είναι επιλογές αλλά επιβλήθηκαν με τον νηπιοβαπτισμό και την συνεχή πλύση εγκεφάλου, δεν αλλάζει την κατάσταση. Όσοι δεν το χωνεύουν να το αλείψουν με σαπούνι και να το σπρώξουν με ένα στειλιάρι για να κατέβει.
Και αν νομίζετε πως ο/οι θεός/οί σας έχουν ανάγκη την υπεράσπιση σας, ξανασκεφτείτε το.

Είναι δικαίωμα του καθενός να ελέγχει, κρίνει και κατακρίνει όλα τα παραπάνω - και άλλα που ίσως παρέβλεψα - και σε όποιον αρέσει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 27 Φεβ 2019, 22:57

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
27 Φεβ 2019, 09:02
Natasha έγραψε:
26 Φεβ 2019, 18:33
26 Φεβ 2019, 10:33
Natasha να τον προσέχεις τον Λεγεών. Είναι πέφτουλας.
Αυτό δεν μου το έχεις ξαναπεί και για κάποιον άλλον;... :lol:
Τί κάνεις; Θες να με προφυλάξεις; :lol:
Γιατί αποκλείεις να σου την πέφτουν παραπάνω από ένας; Και ναι, θέλω το καλό σου γιατί η αθωότητα σου με συγκινεί. Να προσέχεις μη βγεις ποτέ ραντεβού με κανένα από εδώ μέσα.
Κορυφαίο ποστ! Εντάξει παππού καλέ, δεν θα βγω με κανέναν απο δω μέσα. :romance-hearteyes:
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 27 Φεβ 2019, 23:11

Λεγεών έγραψε:
27 Φεβ 2019, 09:55

Άτομα σαν εσένα, σπάνια και πολυταλέντα (πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος σου έχει πει αυτή την λέξη και κατά πόσο δεν είχε σχέση δασκάλου-μαθητή μαζί σου)....

Μου το είπαν πολλές φορές, στο σχολείο οι δάσκαλοι, στο ωδείο που μαθαινα πιάνο, στην χορωδία ο χοράρχης μας και διευθυντής του δημοτικού ωδείου Κατερίνης, η δασκάλα μου στο μπαλέτο, η δασκάλα μου στα αγγλικά και γαλλικά, οι καθηγητές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο και όλοι οι άλλοι πνευματικοί άνθρωποι που γνώρισα μετά το λύκειο και το πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι δεν "πιάσαν" ότι είχα συν τοις άλλοις ΚΑΙ πνευματικά χαρίσματα (προφητική συνείδηση, ενόραση, διαίσθηση κτλ) διότι ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΈΠΕΙ Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ, Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορείς να με παραδεχτείς Λεγεών; Γιατί είσαι κάτι διαφορετικό απο μένα και δεν μπορείς να με εκτιμήσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα άτομα απο δω μέσα. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που αισθάνονται την δική μου διαφορετικότητα και αξία.
Τί να κάνουμε...αυτά έχει η παλιοζωή...

Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ για αυτά που λέω και γράφω εδώ, τόσο για όλα όσα λέει ο Δημοσθένης και τα πιστέυω εδώ και μια εικοσαετία και γω, όσο και για τα παράλληλα και την αιώνια επιστροφή (παλιγγενεσία).
Καλά;;

ΥΓ Καταφέρνω και άλλα πράγματα που δεν θέλω να τα κοινοποιήσω, αλλά ρε να πάρει η ευχή, πόσο μπουφος πρεπει να είναι κανείς για να μην με πιάσει απο μακριά...3 χρόνια είμαι εδώ...Δηλ για να αναγκαστώ να κάτσω να γράψω σχεδόν το βιογραφικό μου...τί να πω...απογοήτευση σκέτη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νατάσα την 28 Φεβ 2019, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Φεβ 2019, 00:00

Λεγεών, σου δίνω ένα παράδειγμα αγνής πρόθεσης αναγνώρισής μου: "Ρε κοπελιά, σοβαρά τώρα, ή είσαι εντελώς χαζή, ή όντως "πιάνεις" πραγματα που εμείς οι υπολοιποι δεν τα πιάνουμε...δεν πας να γίνεις καμιά μοναχή λέω εγώ; τί δουλειά έχεις εδώ;"...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Το πιάνεις τώρα το πνεύμα μου; Ή πάλι όχι;
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 28 Φεβ 2019, 00:32

Natasha έγραψε:
28 Φεβ 2019, 00:00
Λεγεών, σου δίνω ένα παράδειγμα αγνής πρόθεσης αναγνώρισής μου: "Ρε κοπελιά, σοβαρά τώρα, ή είσαι εντελώς χαζή, ή όντως "πιάνεις" πραγματα που εμείς οι υπολοιποι δεν τα πιάνουμε...δεν πας να γίνεις καμιά μοναχή λέω εγώ; τί δουλειά έχεις εδώ;"...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Σου είπα ήδη την άποψη μου. Χρειάζεσαι σεξ, αποχή από αυτά με τα οποία ασχολείσαι και στα οποία πιστεύεις, και να απορροφηθείς στην εργασία σου και στις σχέσεις σου (αν έχεις) για να εντρυφήσεις στην καθημερινότητα. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι και ένα παιδί, αλλά διαβάζω τις σαχλαμάρες που γράφεις στο τόπικ για τα πυρηνικά ότι θεωρείς πρέπον τα χαστούκια στα παιδιά για "στρώσιμο", οπότε δεν θα το πρότεινα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πνευματική σου ωρίμανση έχει καθυστερήσει, και μου θυμίζεις τον γεώργιοκπ, που έγραφε στο παλιό φόρουμ για χρόνια πως παραμελούσε την ζωή του περιμένοντας από το 2008 ανά τρίμηνο ή εξάμηνο τον κόσμο να τελειώσει. Το ίδιο πράγμα κάνεις, και είναι κρίμα, πραγματικά κρίμα, που υπάρχουν άτομα που σε σιγοντάρουν, αντί να προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 28 Φεβ 2019, 01:01

Λεγεών έγραψε:
28 Φεβ 2019, 00:32
Natasha έγραψε:
Σου είπα ήδη την άποψη μου. Χρειάζεσαι σεξ, αποχή από αυτά με τα οποία ασχολείσαι και στα οποία πιστεύεις, και να απορροφηθείς στην εργασία σου και στις σχέσεις σου (αν έχεις) για να εντρυφήσεις στην καθημερινότητα. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι και ένα παιδί, αλλά διαβάζω τις σαχλαμάρες που γράφεις στο τόπικ για τα πυρηνικά ότι θεωρείς πρέπον τα χαστούκια στα παιδιά για "στρώσιμο", οπότε δεν θα το πρότεινα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πνευματική σου ωρίμανση έχει καθυστερήσει, και μου θυμίζεις τον γεώργιοκπ, που έγραφε στο παλιό φόρουμ για χρόνια πως παραμελούσε την ζωή του περιμένοντας από το 2008 ανά τρίμηνο ή εξάμηνο τον κόσμο να τελειώσει. Το ίδιο πράγμα κάνεις, και είναι κρίμα, πραγματικά κρίμα, που υπάρχουν άτομα που σε σιγοντάρουν, αντί να προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν.
Ντιπ κατα ντιπ. Ανεπίδεκτος. Κάποιους απο δω θα αρχίσω να σας αγνοώ πλέον όσο μπορώ.
"Άχρι καιρού..."

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 28 Φεβ 2019, 07:46

Natasha έγραψε:
28 Φεβ 2019, 01:01
Λεγεών έγραψε:
28 Φεβ 2019, 00:32
Natasha έγραψε:

Ντιπ κατα ντιπ. Ανεπίδεκτος. Κάποιους απο δω θα αρχίσω να σας αγνοώ πλέον όσο μπορώ.
Ναι, δεν είμαι από εκείνους τους συνομιλητές που κουράζονται και τελικά σου λένε αυτά που θέλει να ακούσεις για να επιβεβαιωθείς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 28 Φεβ 2019, 08:01

Μην τον ακούς Νατάσα, είναι σατανιασμένος, τα γράφει αυτά ενώ είναι στα τέσσερα στο ταβάνι με το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες και ακούει τετρακάναλο σατανιασμένο μπλάκ :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ » 28 Φεβ 2019, 08:50

enterprise-psi έγραψε:
28 Φεβ 2019, 08:01
Μην τον ακούς Νατάσα, είναι σατανιασμένος, τα γράφει αυτά ενώ είναι στα τέσσερα στο ταβάνι με το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες και ακούει τετρακάναλο σατανιασμένο μπλάκ :lol:
:smt005:
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις

And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 28 Φεβ 2019, 09:28

Natasha έγραψε:
27 Φεβ 2019, 22:57
27 Φεβ 2019, 09:02
Natasha έγραψε:
26 Φεβ 2019, 18:33

Αυτό δεν μου το έχεις ξαναπεί και για κάποιον άλλον;... :lol:
Τί κάνεις; Θες να με προφυλάξεις; :lol:
Γιατί αποκλείεις να σου την πέφτουν παραπάνω από ένας; Και ναι, θέλω το καλό σου γιατί η αθωότητα σου με συγκινεί. Να προσέχεις μη βγεις ποτέ ραντεβού με κανένα από εδώ μέσα.
Κορυφαίο ποστ! Εντάξει παππού καλέ, δεν θα βγω με κανέναν απο δω μέσα. :romance-hearteyes:
Δεν φτάνει αυτό Νατάσα. Πρέπει να προσέξεις μη σε μολύνουν με τον σατανισμό τους. Μη συζητάς πολύ μαζί τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους μεταπείσεις γιατί ο χωρισμός τους από τον Θείο μας Πατέρα είναι χωρίς επιστροφή. Ασχολούνται με σατανισμούς και γελάνε με τον όσιο Παίσιο. Παίρνουν το μέρος του Γιωργάκη που έμαθε τις σατανιστικές του πολεμικές τέχνες στο Θιβέτ και άλλα τέτοια. Είναι σατανιστές και είναι πονηροί και θα σε βεβηλώσουν. Όπως είπε ο μεγάλος πατέρας της εκκλησίας μας Γεώργιος ο Οσιοφάντης: Τα σατανικά μερίδια μιας πίτας που χώρισε ο Παντοκράτορας δια να μοιραστεί με τις χθόνιες δυνάμεις πολλές φορές πηγαίνουν στα πιο αγνά του δημιουργήματα.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 28 Φεβ 2019, 14:57

Natasha έγραψε:
27 Φεβ 2019, 23:11
Λεγεών έγραψε:
27 Φεβ 2019, 09:55

Άτομα σαν εσένα, σπάνια και πολυταλέντα (πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος σου έχει πει αυτή την λέξη και κατά πόσο δεν είχε σχέση δασκάλου-μαθητή μαζί σου)....

Μου το είπαν πολλές φορές, στο σχολείο οι δάσκαλοι, στο ωδείο που μαθαινα πιάνο, στην χορωδία ο χοράρχης μας και διευθυντής του δημοτικού ωδείου Κατερίνης, η δασκάλα μου στο μπαλέτο, η δασκάλα μου στα αγγλικά και γαλλικά, οι καθηγητές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο και όλοι οι άλλοι πνευματικοί άνθρωποι που γνώρισα μετά το λύκειο και το πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι δεν "πιάσαν" ότι είχα συν τοις άλλοις ΚΑΙ πνευματικά χαρίσματα (προφητική συνείδηση, ενόραση, διαίσθηση κτλ) διότι ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΈΠΕΙ Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ, Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορείς να με παραδεχτείς Λεγεών; Γιατί είσαι κάτι διαφορετικό απο μένα και δεν μπορείς να με εκτιμήσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα άτομα απο δω μέσα. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που αισθάνονται την δική μου διαφορετικότητα και αξία.
Τί να κάνουμε...αυτά έχει η παλιοζωή...

Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ για αυτά που λέω και γράφω εδώ, τόσο για όλα όσα λέει ο Δημοσθένης και τα πιστέυω εδώ και μια εικοσαετία και γω, όσο και για τα παράλληλα και την αιώνια επιστροφή (παλιγγενεσία).
Καλά;;

ΥΓ Καταφέρνω και άλλα πράγματα που δεν θέλω να τα κοινοποιήσω, αλλά ρε να πάρει η ευχή, πόσο μπουφος πρεπει να είναι κανείς για να μην με πιάσει απο μακριά...3 χρόνια είμαι εδώ...Δηλ για να αναγκαστώ να κάτσω να γράψω σχεδόν το βιογραφικό μου...τί να πω...απογοήτευση σκέτη...
εσυ μπορεις να ξεχωρισεις τη διαφορετικοτητα και τα ταλεντα των υπολοιπων;
Για παραδειγμα,γνωριζεις τα ταλεντα του Λεγεων ή τα δικα μου;
Ξερεις αν καποιοι απο μας εχουν ισχυρη πνευματικοτητα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα » 01 Μαρ 2019, 00:21

enterprise-psi έγραψε:
28 Φεβ 2019, 08:01
:lol::lol:
"Άχρι καιρού..."

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών