Έτσι.

Και τα δύο είναι άκρα. Απορώ πως κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Έτσι.
Όχι ρε τύπε, αισχρά φασιστοειδή είναι κάποιοι από τους φανατικούς ενθέους, που ήταν κάμποσοι στο παλιό, όπου προκαλούσαν, προσέβαλαν και έβριζαν τους αθέους.
Κανείς δεν απεκάλεσε, από όσο θυμάμαι, τον μακαρίτη Παστίτσιο. Και ο Παστίτσιος δεν ειρωνευόταν τον γέροντα, αλλά όλους αυτούς τους θρησκέ/ χριστέμπορους που τα κονομούσαν και τα κονομάνε στο όνομα του και πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:22Σωστός και ο Νάντρος.
Το ζήτημα είναι ο ένας να ανέχεται και να σέβεται τον άλλον. Δηλαδή ο άθεος τον χριστιανό, ο χριστιανός τον άθεο και ο μουσουλμάνος τον άθεο και ο χριστιανός τον μουσουλμάνο. Δεν μπορούμε όλοι μας να συνυπάρχουμε σεβόμενοι ο ένας τον άλλον;
Πολλές φορές όμως έχω παρατηρήσει άθεους να ασχολούνται με θαύματα των χριστιανών και να λένε τον Παίσιο παστίτσιο και να κορϊδεύουν. Αυτό δεν είναι σωστό. Γιατί προσβάλλεται η πίστη του άλλου.
Κορυφαίο ποστ! Εντάξει παππού καλέ, δεν θα βγω με κανέναν απο δω μέσα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 09:02Γιατί αποκλείεις να σου την πέφτουν παραπάνω από ένας; Και ναι, θέλω το καλό σου γιατί η αθωότητα σου με συγκινεί. Να προσέχεις μη βγεις ποτέ ραντεβού με κανένα από εδώ μέσα.Natasha έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 18:33Αυτό δεν μου το έχεις ξαναπεί και για κάποιον άλλον;...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 10:33Natasha να τον προσέχεις τον Λεγεών. Είναι πέφτουλας.
Τί κάνεις; Θες να με προφυλάξεις;
Σου είπα ήδη την άποψη μου. Χρειάζεσαι σεξ, αποχή από αυτά με τα οποία ασχολείσαι και στα οποία πιστεύεις, και να απορροφηθείς στην εργασία σου και στις σχέσεις σου (αν έχεις) για να εντρυφήσεις στην καθημερινότητα. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι και ένα παιδί, αλλά διαβάζω τις σαχλαμάρες που γράφεις στο τόπικ για τα πυρηνικά ότι θεωρείς πρέπον τα χαστούκια στα παιδιά για "στρώσιμο", οπότε δεν θα το πρότεινα.Natasha έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:00Λεγεών, σου δίνω ένα παράδειγμα αγνής πρόθεσης αναγνώρισής μου: "Ρε κοπελιά, σοβαρά τώρα, ή είσαι εντελώς χαζή, ή όντως "πιάνεις" πραγματα που εμείς οι υπολοιποι δεν τα πιάνουμε...δεν πας να γίνεις καμιά μοναχή λέω εγώ; τί δουλειά έχεις εδώ;"...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Το πιάνεις τώρα το πνεύμα μου; Ή πάλι όχι;
Ντιπ κατα ντιπ. Ανεπίδεκτος. Κάποιους απο δω θα αρχίσω να σας αγνοώ πλέον όσο μπορώ.Λεγεών έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:32Σου είπα ήδη την άποψη μου. Χρειάζεσαι σεξ, αποχή από αυτά με τα οποία ασχολείσαι και στα οποία πιστεύεις, και να απορροφηθείς στην εργασία σου και στις σχέσεις σου (αν έχεις) για να εντρυφήσεις στην καθημερινότητα. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι και ένα παιδί, αλλά διαβάζω τις σαχλαμάρες που γράφεις στο τόπικ για τα πυρηνικά ότι θεωρείς πρέπον τα χαστούκια στα παιδιά για "στρώσιμο", οπότε δεν θα το πρότεινα.Natasha έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:00Λεγεών, σου δίνω ένα παράδειγμα αγνής πρόθεσης αναγνώρισής μου: "Ρε κοπελιά, σοβαρά τώρα, ή είσαι εντελώς χαζή, ή όντως "πιάνεις" πραγματα που εμείς οι υπολοιποι δεν τα πιάνουμε...δεν πας να γίνεις καμιά μοναχή λέω εγώ; τί δουλειά έχεις εδώ;"...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Είναι ξεκάθαρο ότι η πνευματική σου ωρίμανση έχει καθυστερήσει, και μου θυμίζεις τον γεώργιοκπ, που έγραφε στο παλιό φόρουμ για χρόνια πως παραμελούσε την ζωή του περιμένοντας από το 2008 ανά τρίμηνο ή εξάμηνο τον κόσμο να τελειώσει. Το ίδιο πράγμα κάνεις, και είναι κρίμα, πραγματικά κρίμα, που υπάρχουν άτομα που σε σιγοντάρουν, αντί να προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν.
Ναι, δεν είμαι από εκείνους τους συνομιλητές που κουράζονται και τελικά σου λένε αυτά που θέλει να ακούσεις για να επιβεβαιωθείς.Natasha έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 01:01Ντιπ κατα ντιπ. Ανεπίδεκτος. Κάποιους απο δω θα αρχίσω να σας αγνοώ πλέον όσο μπορώ.Λεγεών έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:32Σου είπα ήδη την άποψη μου. Χρειάζεσαι σεξ, αποχή από αυτά με τα οποία ασχολείσαι και στα οποία πιστεύεις, και να απορροφηθείς στην εργασία σου και στις σχέσεις σου (αν έχεις) για να εντρυφήσεις στην καθημερινότητα. Ενδεχομένως να χρειάζεσαι και ένα παιδί, αλλά διαβάζω τις σαχλαμάρες που γράφεις στο τόπικ για τα πυρηνικά ότι θεωρείς πρέπον τα χαστούκια στα παιδιά για "στρώσιμο", οπότε δεν θα το πρότεινα.Natasha έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:00Λεγεών, σου δίνω ένα παράδειγμα αγνής πρόθεσης αναγνώρισής μου: "Ρε κοπελιά, σοβαρά τώρα, ή είσαι εντελώς χαζή, ή όντως "πιάνεις" πραγματα που εμείς οι υπολοιποι δεν τα πιάνουμε...δεν πας να γίνεις καμιά μοναχή λέω εγώ; τί δουλειά έχεις εδώ;"...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Είναι ξεκάθαρο ότι η πνευματική σου ωρίμανση έχει καθυστερήσει, και μου θυμίζεις τον γεώργιοκπ, που έγραφε στο παλιό φόρουμ για χρόνια πως παραμελούσε την ζωή του περιμένοντας από το 2008 ανά τρίμηνο ή εξάμηνο τον κόσμο να τελειώσει. Το ίδιο πράγμα κάνεις, και είναι κρίμα, πραγματικά κρίμα, που υπάρχουν άτομα που σε σιγοντάρουν, αντί να προσπαθήσουν να σε ταρακουνήσουν.
enterprise-psi έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 08:01Μην τον ακούς Νατάσα, είναι σατανιασμένος, τα γράφει αυτά ενώ είναι στα τέσσερα στο ταβάνι με το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες και ακούει τετρακάναλο σατανιασμένο μπλάκ
Δεν φτάνει αυτό Νατάσα. Πρέπει να προσέξεις μη σε μολύνουν με τον σατανισμό τους. Μη συζητάς πολύ μαζί τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να τους μεταπείσεις γιατί ο χωρισμός τους από τον Θείο μας Πατέρα είναι χωρίς επιστροφή. Ασχολούνται με σατανισμούς και γελάνε με τον όσιο Παίσιο. Παίρνουν το μέρος του Γιωργάκη που έμαθε τις σατανιστικές του πολεμικές τέχνες στο Θιβέτ και άλλα τέτοια. Είναι σατανιστές και είναι πονηροί και θα σε βεβηλώσουν. Όπως είπε ο μεγάλος πατέρας της εκκλησίας μας Γεώργιος ο Οσιοφάντης: Τα σατανικά μερίδια μιας πίτας που χώρισε ο Παντοκράτορας δια να μοιραστεί με τις χθόνιες δυνάμεις πολλές φορές πηγαίνουν στα πιο αγνά του δημιουργήματα.Natasha έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 22:57Κορυφαίο ποστ! Εντάξει παππού καλέ, δεν θα βγω με κανέναν απο δω μέσα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 09:02Γιατί αποκλείεις να σου την πέφτουν παραπάνω από ένας; Και ναι, θέλω το καλό σου γιατί η αθωότητα σου με συγκινεί. Να προσέχεις μη βγεις ποτέ ραντεβού με κανένα από εδώ μέσα.
εσυ μπορεις να ξεχωρισεις τη διαφορετικοτητα και τα ταλεντα των υπολοιπων;Natasha έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:11
Μου το είπαν πολλές φορές, στο σχολείο οι δάσκαλοι, στο ωδείο που μαθαινα πιάνο, στην χορωδία ο χοράρχης μας και διευθυντής του δημοτικού ωδείου Κατερίνης, η δασκάλα μου στο μπαλέτο, η δασκάλα μου στα αγγλικά και γαλλικά, οι καθηγητές μου στο γυμνάσιο και το λύκειο και όλοι οι άλλοι πνευματικοί άνθρωποι που γνώρισα μετά το λύκειο και το πανεπιστήμιο. Το κακό είναι ότι δεν "πιάσαν" ότι είχα συν τοις άλλοις ΚΑΙ πνευματικά χαρίσματα (προφητική συνείδηση, ενόραση, διαίσθηση κτλ) διότι ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΈΠΕΙ Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ, Ή ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορείς να με παραδεχτείς Λεγεών; Γιατί είσαι κάτι διαφορετικό απο μένα και δεν μπορείς να με εκτιμήσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα άτομα απο δω μέσα. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που αισθάνονται την δική μου διαφορετικότητα και αξία.
Τί να κάνουμε...αυτά έχει η παλιοζωή...
Κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ, ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ για αυτά που λέω και γράφω εδώ, τόσο για όλα όσα λέει ο Δημοσθένης και τα πιστέυω εδώ και μια εικοσαετία και γω, όσο και για τα παράλληλα και την αιώνια επιστροφή (παλιγγενεσία).
Καλά;;
ΥΓ Καταφέρνω και άλλα πράγματα που δεν θέλω να τα κοινοποιήσω, αλλά ρε να πάρει η ευχή, πόσο μπουφος πρεπει να είναι κανείς για να μην με πιάσει απο μακριά...3 χρόνια είμαι εδώ...Δηλ για να αναγκαστώ να κάτσω να γράψω σχεδόν το βιογραφικό μου...τί να πω...απογοήτευση σκέτη...
enterprise-psi έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 08:01Μην τον ακούς Νατάσα, είναι σατανιασμένος, τα γράφει αυτά ενώ είναι στα τέσσερα στο ταβάνι με το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες και ακούει τετρακάναλο σατανιασμένο μπλάκ