ο σλήμαν είναι ο δούρειος ίππος (σικ) κάθε πσεκασμενιάς δηλαδή;skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:30Τα ίδια λέγανε κάποιοι στον σλημαν,ευτυχώς είχε αρχιδια σαν του βιερινια και τους χώρεσε όλους.Jimmy81 έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 17:08Το μόνο που θα βρει είναι φουκαράδες κατοίκους των σπηλαίων της Αττικής (Αιγάλεω, Λαύριο κλπ) και όχι μια μεγάλη δύναμη που κατάφερε να νικήσει την πανίσχυρη αυτοκρατορία των Ατλάντειων. Γι' αυτό δεν τους βολεύει να ψάξουν την Αθήνα αλλά μια φανταστική περιοχή ενός φανταστικού διαλόγου.
Χαμένη Ατλαντιδα
- Βινόσαυρος
Re: Χαμένη Ατλαντιδα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Η Αθήνα δεν πρόλαβε να σκαφτει,χτίστηκε σε τρελούς ρυθμούς.Οι εργολάβοι και την ακροπολη να Εβρισκαν τότε,μπαζωστην θα έλεγαν,Jimmy81 έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:35Αφού σκάψαμε την Αθήνα. Βρέθηκαν διάφορα στρώματα, παλαιολιθικό, μεσολιθικό, νεολιθικό κλπ.
Τι περισσότερο να βρεις? Πόλη που θα συγκροτούσε μεγάλη δύναμη δεν βρέθηκε για το 10.000π.Χ. ή εκεί κοντά.
Σπηλαιάνθρωποι με τρίχες στον αφαλό βρέθηκαν μόνο. Ας ικανοποιηθούμε με αυτούς
Στον Σαρωνικό θα έψαχνα εγώ,που έχει και το όνομα
-
- Phorum.gr user: independent_44
Tην Ατλαντίδα δεν την είχαν αναφέρει και Αιγύπτιοι;
Αλλά ποιά ήταν η μορφή της Αφρικής τότε;
Αλλά ποιά ήταν η μορφή της Αφρικής τότε;
Υπάρχουν 2 πρωταγωνιστές στην ιστορία του Πλάτωνα,η Αθήνα και η Ατλαντίδα.Βινόσαυρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:37ο σλήμαν είναι ο δούρειος ίππος (σικ) κάθε πσεκασμενιάς δηλαδή;skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:30Τα ίδια λέγανε κάποιοι στον σλημαν,ευτυχώς είχε αρχιδια σαν του βιερινια και τους χώρεσε όλους.Jimmy81 έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 17:08Το μόνο που θα βρει είναι φουκαράδες κατοίκους των σπηλαίων της Αττικής (Αιγάλεω, Λαύριο κλπ) και όχι μια μεγάλη δύναμη που κατάφερε να νικήσει την πανίσχυρη αυτοκρατορία των Ατλάντειων. Γι' αυτό δεν τους βολεύει να ψάξουν την Αθήνα αλλά μια φανταστική περιοχή ενός φανταστικού διαλόγου.
Η μια ξέρουμε που είναι η άλλη όχι.Εγώ ρωτάω το απλό,όλοι αυτοί που ψάχνουν έτσι και αλλιώς την Ατλαντίδα,με δικά τους έξοδα,Γιατί δεν έρχονται πρώτα εδώ:.Το αν θα βρουν κάτι είναι αλλουνού παπά ευαγγελίο.
Αν αυτό το θεωρείς ψεκάσμενια παντελώς στα αρχιδια μου.
Ιστορία όπως λες.skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:51Υπάρχουν 2 πρωταγωνιστές στην ιστορία του Πλάτωνα,η Αθήνα και η Ατλαντίδα.
Η μια ξέρουμε που είναι η άλλη όχι.Εγώ ρωτάω το απλό,όλοι αυτοί που ψάχνουν έτσι και αλλιώς την Ατλαντίδα,με δικά τους έξοδα,Γιατί δεν έρχονται πρώτα εδώ:.Το αν θα βρουν κάτι είναι αλλουνού παπά ευαγγελίο.
Η πρώτη αναφορά στην Ατλαντίδα γίνεται το 4000πχ στο βιβλίο των νεκρών. Για την ακρίβεια γράφει: Ο βασιλιάς Θωτ κυβέρνησε ένα νησί στη Δύση που καταστράφηκε από το νερό και έφερε τους επιζώντες ηγέτες ανατολικά στην Αίγυπτο.
Οτιδήποτε περαιτέρω είναι μυθοπλασίες και φαντασία που εξελίσσεται μέσω των αιώνων. Ούτε για πολέμους γράφει ούτε τίποτα, αντιθέτως από την πρόταση προκύπτει φυσική καταστροφή.
the end
Το 4000 πχ δεν υπήρχε γραφή στην ΑίγυπτοΠάνας έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 01:16Ιστορία όπως λες.skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:51Υπάρχουν 2 πρωταγωνιστές στην ιστορία του Πλάτωνα,η Αθήνα και η Ατλαντίδα.
Η πρώτη αναφορά στην Ατλαντίδα γίνεται το 4000πχ στο βιβλίο των νεκρών. Για την ακρίβεια γράφει: Ο βασιλιάς Θωτ κυβέρνησε ένα νησί στη Δύση που καταστράφηκε από το νερό και έφερε τους επιζώντες ηγέτες ανατολικά στην Αίγυπτο.
Οτιδήποτε περαιτέρω είναι μυθοπλασίες και φαντασία που εξελίσσεται μέσω των αιώνων. Ούτε για πολέμους γράφει ούτε τίποτα, ανταιθέτως από την πρόταση προκύπτει φυσική καταστροφή.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Υπερβολές. Η Αθήνα έχει αμέτρητα ευρήματα και πιο πρόσφατα με την κατασκευή του μετρό έρχονταν κι άλλα στην επιφάνεια. Δεν μπορεί να βρίσκονταν μόνο από τις άλλες περιόδους και όχι από το 10.000 π.Χ. και όσα βρέθηκαν για το 10.000 π.Χ. να ανήκουν σε σπηλαιάνθρωπους. Και στο Σαρωνικό δεν έχει βρεθεί τίποτα που να μαρτυρά μια Αθήνα επιπέδου πλατωνικής αφήγησης. Στην Αίγινα και στη Σαλαμίνα κατοικούσαν σε σπηλιές. Στην Κακιά Σκάλα επίσης σε σπηλιές. Αλλες περιοχές της Αττικής όπως η Νέα μάκρη πρωτοκατοικήθηκαν τη νεολιθική εποχή γύρω στο 5000 π.Χ.skartados έγραψε:Η Αθήνα δεν πρόλαβε να σκαφτει,χτίστηκε σε τρελούς ρυθμούς.Οι εργολάβοι και την ακροπολη να Εβρισκαν τότε,μπαζωστην θα έλεγαν,
Στον Σαρωνικό θα έψαχνα εγώ,που έχει και το όνομα
Επίσης ο Σαρωνικός δεν βλέπω να έχει σχέση με το μύθο της Ατλαντίδας γλωσσικά. Ενδέχεται αν προέρχεται από τη λέξη σαρωνίς (είδος δρυός).
Για αναφορά στη χρονολογία 4000πχ εννοείται. Το Βιβλίο γράφει από την αρχή της ιστορίας, το οποίο βιβλίο γράφτηκε μεταγενέστερα. Όπως και να έχει είναι η πρώτη αναφορά που γνωρίζουμε.skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 01:19Το 4000 πχ δεν υπήρχε γραφή στην ΑίγυπτοΠάνας έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 01:16Ιστορία όπως λες.skartados έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 00:51Υπάρχουν 2 πρωταγωνιστές στην ιστορία του Πλάτωνα,η Αθήνα και η Ατλαντίδα.
Οτιδήποτε περαιτέρω είναι μυθοπλασίες και φαντασία που εξελίσσεται μέσω των αιώνων. Ούτε για πολέμους γράφει ούτε τίποτα, ανταιθέτως από την πρόταση προκύπτει φυσική καταστροφή.
the end
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΟΝ = ΒΟΙΩΤΙΑ = 1193
Δυτικό αλφάβητο(O=60):
ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΟΝ = 1173 (χμ;)
Δυτικό αλφάβητο(O=60):
ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΟΝ = 1173 (χμ;)
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σε αρχαία αλφάβητα χωρίς Ωμέγα το μακρύ όμικρον το αποτύπωναν με δύο όμικρον.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκορμπατσόφ, μια Χαμένη Ευκαιρία για Ειρήνη
από Who is The 4th man » 03 Σεπ 2023, 16:37 » σε Ιστορία - 3 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
11 Σεπ 2023, 12:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση βρέθηκε η χαμένη ηαδέρφη το Σώρρα ?
από jackie Daniels » 02 Φεβ 2025, 16:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 81 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
02 Φεβ 2025, 16:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΕΡΤ 3 ΕΧΕΙ ΤΟ: Η Χαμένη Τιμή Της Καταρίνα Μπλουμ
από kongrosian » 17 Μάιος 2024, 00:30 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 6 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-