Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 28 Φεβ 2019, 10:11
enaon έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 01:47
δεν έχω απορίες για εσένα γαλή στα πολιτικά, είσαι αριστοκράτισσα, μπλε μέχρι το κόκκαλο.
Το ξέρω ότι δεν έχεις απορίες καλό μου. Είναι θέμα γραμμικής ερμηνείας. Και το έχω ήδη αναφέρει.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 21:02
Στην περίπτωση του Γεωργιάδη συγκρούονται δύο τελείως άσχετα μεταξύ τους θέματα.
Το ένα είναι η ερωτική του τάση (η οποία μπορεί να εκτονωθεί μόνον μέσω πορνείας) και το άλλο η πολιτική και ταξική του ταυτότητα.
Ο Γεωργιάδης ούτως ή άλλως είναι καμμένο πολιτικό χαρτί και για τους περισσότερους το εν λόγω κάψιμο είναι τόσο αδιάφορο όσο ήταν και για το ίδιο το κάψιμο κάποιων δίχρωμων πανιών. Κάτι σαν ιδιότυπη Νέμεσις.
Από εκεί και πέρα όμως -και πέρα από την προσωπική μου αντιπάθεια- δεν θα βάλω στο ίδιο ζύγι την παιδεραστία ή ασέλγεια σε ανήλικους με την παιδεραστία που ασκείται σε παιδιά. Γιατί προκύπτει και ο βασικός παράγων της συναίνεσης, που κάτω από κάποιες ηλικίες δεν υφίσταται καν ως λογικός όρος.
Κι επειδή ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε όλοι καλά το πως οι τοπικές κοινωνίες σπεύδουν σύσσωμες να υπερασπίσουν τον δικό "τους" άνθρωπο είτε αυτός είναι οικογενειάρχης είτε παπάς είτε εκπαιδευτικός, που χρησιμοποιούν παιδάκια για τις ορέξεις τους με εκβιασμούς ή πληρώνοντας κάποια δίποδα που είναι οι βιολογικοί τους γονείς, βρίσκω όντως υπερβολικό τον αποτροπιασμό για την κατάπτυστη πράξη του Γεωργιάδη.
Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν πολλές ακόμη περιπτώσεις που θα ασχοληθούμε με θέματα της παιδικής ερωτικής ταυτότητας και την ελευθερία στην έκφραση της. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι θα προκύψουν -και πάλι- τελείως διαφορετικές αντιδράσεις.
Εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω τη σημερινή και χθεσινή μου άποψη. Εσύ δεν ξέρω τι θα κάνεις, απλώς υποθέτω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
argouen
από argouen » 28 Φεβ 2019, 10:14
Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:02
Ρε πας καλα; δεν τελειωσε ο γεωργιαδης, παλι εκει θα ειναι
Έχει τελειώσει το σάπιο άτομο από τον δημόσιο βίο. Τέτοιας φύσης θέματα έχουν άλλη βαρύτητα στην ελ κοινωνία ακόμη. Θα τον ακολουθεί για πάντα, δε θα ξεχαστεί ποτέ
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 28 Φεβ 2019, 10:15
Lord Brum έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 09:58
Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 09:55
Ο καρυπογλου μπορει να γλυφει μπας και τσιμπησει καμια θεσουλα στο μεγαλο κρατος, μιας και οι δρασεις πηγαν πατο, η νδ φαινεται να κερδιζει, και η ιδιωτικη δικηγορια ειναι βαρετη. Ολοι οι αυτοκλητοι ικηγοροι του γεωργιαδη θα εξαργυρωσουν την προθυμια τους
μάλλον το αντίθετο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αν ο ΝΓ ήταν ζαίος όπου υπάρχει ενοχή για τα μερακλήδικα και τα ανώμαλα. Στο σκληρό πηρύνα της ΝΔ (που δυστυχώς δεν εκπροσωπείται στην ηγεσία της) και μόνο που είναι κολομπας ο ΝΓ (και με ενήλικες να πήγαινε δηλαδή) έχει τελειώσει. Αν είναι στοιχειωδώς έξυπνοι οι κουλοφύλακες δεν θα λένε ούτε καλημέρα σε όποιονείχε οποιαδήποτε σχέση με τον ΝΓ.
Σωστότατα. Και ακριβώς αυτό είναι το ηθικό μεγαλείο των αντυπίστι: το ότι ιεραρχούμε το κράτος δικαίου, την κοινωνία των πολιτών και τα ανθρώπινα δικαιώματα ως κάτι σημαντικότερο από τα βραχυπρόθεσμα τακτικά πολιτικά οφέλη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
enaon
από enaon » 28 Φεβ 2019, 10:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:11
Το ξέρω ότι δεν έχεις απορίες καλό μου.
η αθηνά παραπονιέται για την αδικία, να πιάνανε έναν μέσα λέει πρώτα, εσύ έχεις αναζητήσεις για την ερωτική ταυτότητα. Αυτά παθαίνεις αν είσαι μπλε, δεν μπορείς να πεις ένα:
τι μαλάκας θεέ μου, και γράφεις σεντόνια.

-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 28 Φεβ 2019, 10:19
Γάταρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:11
Εγώ πού έγραψα ψέματα;
Γάταρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 09:37
Συνοπτικά:
- O Γεωργιάδης έχει επαφές με κύκλωμα παιδεραστίας το οποίο εκπορνεύει φτωχά παιδιά από 9 ως 17 ετών.
Σωστο.Ειχε επαφες οπως ειχαμε ολοι οσοι εχουμε πληρωσει για σεξ.Ξερεις οι πουτανες δεν σου χτυπανε μονες τους την πορτα.Το δε κυκλωμα εκπορνευε ολες τις ηλικιες
- Ο Γεωργιάδης αναγνωρίζεται από τρεις ανήλικους από 15 ως 17 ετών αλλά δε συλλαμβάνεται επειδή έχει διπλωματικό διαβατήριο.
16-17 ετων και συνεληφθει.Αποφυλακιστηκε λογο διπλωματικης ασυλιας και η ασυλια του δεν επηρεασε την εκβαση της υποθεσης
- Ο Γεωργιάδης δικάζεται χωρίς το δικαστήριο να καλέσει τα θύματα και τους μάρτυρες από τη Μολδαβία.
Ψευδες.Οι μαρτυρες απλα επελεξαν να μην ερθουν
- Ο Γεωργιάδης καταδικάζεται και οι νεοδημοκράτες τον υποστηρίζουν και μιλούν για σταλινισμό.
Ουτε με νοιαζει να σου απαντησω για την ΝΔ
Αλλα επειδη μου αρεσουν αυτα να συμπληρωσω πως εδω ατομα που εκθειαζουν τον Μπερλουσκονι για τις επιτυχιες του σε 16χρονες πληρωμενες η κανουν απλα αστειακια οταν αναφερεται το θεμα του θελουν χημικο ευνουχισμοτου Γεωργιαδη
Κάνω κάπου λάθος;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
enaon
από enaon » 28 Φεβ 2019, 10:25
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:19
- O Γεωργιάδης έχει επαφές με κύκλωμα παιδεραστίας το οποίο εκπορνεύει φτωχά παιδιά από 9 ως 17 ετών.
Σωστο.Ειχε επαφες οπως ειχαμε ολοι οσοι εχουμε πληρωσει για σεξ.Ξερεις οι πουτανες δεν σου χτυπανε μονες τους την πορτα.Το δε κυκλωμα εκπορνευε ολες τις ηλικιες
- Ο Γεωργιάδης αναγνωρίζεται από τρεις ανήλικους από 15 ως 17 ετών αλλά δε συλλαμβάνεται επειδή έχει διπλωματικό διαβατήριο.
16-17 ετων και συνεληφθει.Αποφυλακιστηκε λογο διπλωματικης ασυλιας και η ασυλια του δεν επηρεασε την εκβαση της υποθεσης
το πρώτο ασχολίαστο γγ, ελπίζω να κάνεις πλάκα. Το δεύτερο νομίζω είναι λάθος, η απελευθέρωσή του λόγο ασυλίας έκανε την υπόθεση μπάχαλο γιατί δεν προβλεπόταν, και η διαδικασία σταμάτησε όταν το ζήτησε ο δικηγόρος του Γεωργιάδη. Τυχερός ίσως.
-
under
από under » 28 Φεβ 2019, 10:32
Ίφιδα έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 09:50
Εγώ τα έχω χάσει; Τον ήθελε στο ψηφοδέλτιό του αλλά δεν τον έβαλε γιατί εκκρεμούσε η υπόθεση εις βάρος του Γεωργιάδη και δεν ήθελε προφανώς να επιβαρυνθεί το κόμμα του όταν θα δημοσιοποιούνταν το σκηνικό κι έτσι οι σχέσεις τους, τάχα, επιδεινώθηκαν, τόσο που σήμερα, κι ενώ ο Γεωργιάδης καταδικάστηκε, κι ενώ υπάρχουν αποδείξεις ότι χρημάτισε αρσενικά ανήλικα για "σεξουαλικές υπηρεσίες", τον υπερασπίζεται με σθένος γιατί ντάξει μωρέ, είναι απολύτως φυσιολογικό να το κάνεις αυτό! Τί δεν καταλαβαίνεις; Κι ο Καρυπίδης δηλαδή μέσα στα άτομα που γνώριζαν τουλάχιστον απ το 2012.
Ε ναι τα εχεις χασει.Και ο Καρυπογλου και ο Γεωργιαδης ηταν στο ιδιο κομμα.Ηταν στελεχη αρα εκ των πραγματων θα ηταν υποψηφιοι.Ομως ο Καρυπογλου σταματησε την υποψηφιοτητα του Γεωργιαδη μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση.
Αυτο που λεει ο Καρυπογλου ειναι οτι ο Γεωργιαδης δεν ειχε δικαια δικη και εγω αναρωτιεμαι αν θα ησουν ικανοποιημενη αν αυτα που εγιναν στη δικη Γεωργιαδη συνεβαιναν σε δικη σου δικη.
Ξαναδιαβασε τι εγινε και πες μας αν θα ηθελες ποτε να εχεις τετοια δικη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Γάταρος
- Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος
από Γάταρος » 28 Φεβ 2019, 10:34
enaon έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:25
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:19
το πρώτο ασχολίαστο γγ, ελπίζω να κάνεις πλάκα. Το δεύτερο νομίζω είναι λάθος, η απελευθέρωσή του λόγο ασυλίας έκανε την υπόθεση μπάχαλο γιατί δεν προβλεπόταν, και η διαδικασία σταμάτησε όταν το ζήτησε ο δικηγόρος του Γεωργιάδη. Τυχερός ίσως.
Και στα υπόλοιπα ό,τι νά 'ναι γράφει. Τα θύματα που αναγνώρισαν τον Γεωργιάδη είναι από 15 ως 17 ετών ενώ κανείς δεν κλήθηκε στο δικαστήριο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Γάταρος
- Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος
από Γάταρος » 28 Φεβ 2019, 10:36
under έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 10:32
Ίφιδα έγραψε: ↑28 Φεβ 2019, 09:50
Εγώ τα έχω χάσει; Τον ήθελε στο ψηφοδέλτιό του αλλά δεν τον έβαλε γιατί εκκρεμούσε η υπόθεση εις βάρος του Γεωργιάδη και δεν ήθελε προφανώς να επιβαρυνθεί το κόμμα του όταν θα δημοσιοποιούνταν το σκηνικό κι έτσι οι σχέσεις τους, τάχα, επιδεινώθηκαν, τόσο που σήμερα, κι ενώ ο Γεωργιάδης καταδικάστηκε, κι ενώ υπάρχουν αποδείξεις ότι χρημάτισε αρσενικά ανήλικα για "σεξουαλικές υπηρεσίες", τον υπερασπίζεται με σθένος γιατί ντάξει μωρέ, είναι απολύτως φυσιολογικό να το κάνεις αυτό! Τί δεν καταλαβαίνεις; Κι ο Καρυπίδης δηλαδή μέσα στα άτομα που γνώριζαν τουλάχιστον απ το 2012.
Ε ναι τα εχεις χασει.Και ο Καρυπογλου και ο Γεωργιαδης ηταν στο ιδιο κομμα.Ηταν στελεχη αρα εκ των πραγματων θα ηταν υποψηφιοι.Ομως ο Καρυπογλου σταματησε την υποψηφιοτητα του Γεωργιαδη μεχρι να ξεκαθαρισει η υποθεση.
Αυτο που λεει ο Καρυπογλου ειναι οτι ο Γεωργιαδης δεν ειχε δικαια δικη και εγω αναρωτιεμαι αν θα ησουν ικανοποιημενη αν αυτα που εγιναν στη δικη Γεωργιαδη συνεβαιναν σε δικη σου δικη.
Ξαναδιαβασε τι εγινε και πες μας αν θα ηθελες ποτε να εχεις τετοια δικη.
Αυτό που έγινε είναι ότι δεν κλήθηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας, άρα πράγματι δεν ήταν δίκαιη δίκη. Αν σε βιάσω θα ήθελες να δικαστώ χωρίς να κληθείς στο δικαστήριο;
Στη δίκη του Νίκου Γεωργιάδη δεν υπήρχε πολιτική αγωγή, μόνο συνήγοροι υπεράσπισης. Παρόλο που υπήρχε πλούσιο υλικό από την εμπλοκή του κατηγορουμένου στο κύκλωμα trafficking (σ.σ. η μολδαβική Αστυνομία είχε «παγιδεύσει» το σπίτι του και παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές του συνομιλίες), ποτέ δεν ζητήθηκε δικαστική συνδρομή από τις μολδαβικές Αρχές.
Τα τρία θύματα του καταδικασμένου -πλέον- στελέχους της ΝΔ δεν ήρθαν από τη Μολδαβία να καταθέσουν, με τη δικηγόρο τους -που ήταν εξίσου μάρτυρας στη δίκη- να μας ενημερώνει ότι δεν τις επιδόθηκαν οι κλήσεις. Βλέπαμε στοιχεία, καταθέσεις ή δικόγραφα που είχαμε προσκομίσει είτε να μη λαμβάνονται υπόψη, είτε να μην αποσαφηνίζεται ότι θα κριθούν ως αναγνωστέα από την έδρα.
https://www.documentonews.gr/article/ka ... nM.twitter
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Γάταρος την 28 Φεβ 2019, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 28 Φεβ 2019, 10:39
Αρκετά το κούρασαμε. Αν είναι αθώος ι κύριος κωλομπας και έπεσε θύμα δικαστικής σκευωρίας αναμένουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα την αποκάλυψη της σκευωρίας με το που θα πέσουν οι φαύλοι. Αν και σε δεύτερο βαθμό και με άλλο καθεστώς ξανακαταδικαστει πρέπει να αναρωτηθούν όσοι τον είχαν δίπλα τους για την ικανότητα τους στην επιλογή συνεργατών. Σε κάθε περίπτωση, και να αθωωθεί τελεσίδικα έχει τελειώσει πολιτικά γιατί όσο προοδευτικοί και να θέλουν να το.παιξουν κάποιοι κάνεις δεν συμπαθεί πολλώ δε μάλλον ψηφίζει έναν ανώμαλο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
16 Απρ 2025, 20:04
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.