Life coaching χωρίς αναισθητικό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 28 Φεβ 2019, 22:15

Εγώ τέινω προς το ναί είναι αεριτζιλίκι ωστόσο δε μου αρέσει που την πέφτουν όλοι στον mec (ο οποίος απαντάει βέβαια, αλλά οκ λογικό).

Είναι λες και αν βγάλει λεφτά ο mec χωρίς να δουλεύει, εσείς θα πάθετε κάτι.
Και να πεις ότι τα βγάζει από συγκέντρωση κεφαλαίου, εδώ μιλάει για μπίζνες που στήνει μόνος του.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 28 Φεβ 2019, 22:19

Aν σου τριπλασιάσει το εισόδημα γίνεται να πληρωθεί από μελλοντικά εισοδήματα; :003:
Δεν βλέπω κακό στο να τα παίρνει κάποιος από έχοντες μεγαλύτερα εισοδήματα από αυτόν και οι οποίοι μπορεί να μην προσφέρουν τίποτα. Η κυρία βουλευτής για παράδειγμα εκλέχθηκε. Είναι καλύτερο που εδώ στέλνουμε στην βουλή το κάθε βλαμμένο που κατάγεται από οικογένεια με διασυνδέσεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 28 Φεβ 2019, 22:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 28 Φεβ 2019, 22:57

Dwarven Blacksmith έγραψε:
28 Φεβ 2019, 22:15
Εγώ τέινω προς το ναί είναι αεριτζιλίκι ωστόσο δε μου αρέσει που την πέφτουν όλοι στον mec (ο οποίος απαντάει βέβαια, αλλά οκ λογικό).

αν γραψεις οτι αυτο που κανει ο mec κατα την γνωμη σου ειναι αεριτζιλικι δεν νομιζω οτι την πεφτεις προσωπικα στον ιδιο
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Μαρ 2019, 00:00

:vp23:

χωρίς νεύρα ρε παιδιά, θα έχει πιο πολύ πλάκα νομίζω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 01 Μαρ 2019, 00:06

alekhine έγραψε:
28 Φεβ 2019, 22:57

αν γραψεις οτι αυτο που κανει ο mec κατα την γνωμη σου ειναι αεριτζιλικι δεν νομιζω οτι την πεφτεις προσωπικα στον ιδιο
Ε προφανώς, αφού κι εγώ το έκανα. Αλλά πολλοί του την έπεσαν προσωπικά.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 01 Μαρ 2019, 00:06

01 Μαρ 2019, 00:06
alekhine έγραψε:
28 Φεβ 2019, 22:57

Ε προφανώς, αφού κι εγώ το έκανα. Αλλά πολλοί του την έπεσαν προσωπικά.
Ξανατσέκαρε τα πρώτα κουώτς για καλό και για κακό. :wink
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 00:08

Ωραίο νήμα. Γω δεν κατάλαβα τί σημαίνει "χωρίς αναισθητικό".

Εκτός πχόρουμ τους κοιμίζει κανείς για να κάνει κόουτσιν;

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 01 Μαρ 2019, 00:11

Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:08
Ωραίο νήμα. Γω δεν κατάλαβα τί σημαίνει "χωρίς αναισθητικό".

Εκτός πχόρουμ τους κοιμίζει κανείς για να κάνει κόουτσιν;
Κοουτσινγκ ή ύπνωση; ή και τα δυο;Μπερδεύτηκα τώρα, ρε παιδιά. :)
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Μαρ 2019, 00:12

εγώ βλέπω άνετα χώρο σε μια τέτοια ειδικότητα, όχι χώρο δηλαδή, ανάγκη. Για την ώρα έχουμε κοινωνικό περίγυρο και ψυχολόγους. Ο κοινωνικός περίγυρος, γονείς κλπ, απο ανάγκη παίζουν τον ρόλο του λιφε κοατς όταν είμαστε μικροί. Μετά έρχεται η ψυχολογία, μας μαθαίνει και αυτή διάφορα, ωραία είναι. Μάπα δηλαδή είναι, μην λέμε ό,τι θέλουμε, είμαστε σε σύγχυση. Λέμε είναι κακό να πατάς επί πτωμάτων, αλλά κανέναν που το έχει κάνει δεν τον χλευάζουμε, μπράβο του που τα κατάφερε λέμε. Η νέα ιδέα πάει να βγάλει το κοινωνικά ηθικό απο την εξίσωση, να γίνει καθαρά ατομική η προσέγγιση, εμάς και του στόχου μας.

Άσχετα αν είναι κακό ή καλό είναι εργαλείο, περίεργο μου μοιάζει που το χλευάζουμε έτσι. Είναι μάλλον που είμαστε Ελλάδα και νιώθουμε όλοι προπονητές ε;

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 00:20

εκτός αν θέλεις κάτι εξεζητημένο και εξειδικευμένο, το κοουτσάρισμα αν το χρειαστείς στο κάνουν φίλοι, σχέσεις, συγγενείς. Αν είσαι άτυχος και δεν έχεις τίποτε από αυτά που να μπορεί να σε βοηθήσει, τότε πας να το αγοράσεις και 99 στα 100 θα πέσεις σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Μαρ 2019, 00:25

Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:20
εκτός αν θέλεις κάτι εξεζητημένο και εξειδικευμένο, το κοουτσάρισμα αν το χρειαστείς στο κάνουν φίλοι, σχέσεις, συγγενείς. Αν είσαι άτυχος και δεν έχεις τίποτε από αυτά που να μπορεί να σε βοηθήσει, τότε πας να το αγοράσεις και 99 στα 100 θα πέσεις σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες.
Ναι, το ίδιο λέμε, είμαστε περήφανοι για τους πριν, εμάς και τους επόμενους, ξεχειλίζουμε σεβασμό. Έτσι ανάμεσα στους φίλους θα βρούμε αυτό που λες, σύμβουλο ζωής, αν κάτι δεν το ξέρουμε εμείς θα το ξέρουν εκείνοι.

Στην ουτοπία αυτά, στην πράξη δεν είναι έτσι, απλά τρέμουμε στην ιδέα οτι αν τα είχαμε κάνει αλλιώς θα ήταν καλύτερα, και μας εκνευρίζει αρκετά ώστε να το υποβιβάζουμε, νομίζω πάντα.

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 00:32

enaon έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:25
Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:20
Ναι, το ίδιο λέμε, είμαστε περήφανοι για τους πριν, εμάς και τους επόμενους, ξεχειλίζουμε σεβασμό. Έτσι ανάμεσα στους φίλους θα βρούμε αυτό που λες, σύμβουλο ζωής, αν κάτι δεν το ξέρουμε εμείς θα το ξέρουν εκείνοι.

Στην ουτοπία αυτά, στην πράξη δεν είναι έτσι, απλά τρέμουμε στην ιδέα οτι αν τα είχαμε κάνει αλλιώς θα ήταν καλύτερα, και μας εκνευρίζει αρκετά ώστε να το υποβιβάζουμε, νομίζω πάντα.
καλά όχι, δεν το πιστεύω. εννοώ το κοουτσάρισμα χρειάζεται σε πολλές φάσεις της ζωής, αλλά εν γένει μπορείς να το βρεις στις σχέσεις σου. (Ο κυνικός θα έλεγε ότι επιλέγει κανείς σχέσεις ώστε να έχει το κοουτς που χρειάζεται.)

Το εκνευριστικό είναι ότι κάποιοι πληρώνονται γι αυτό, όπως πχ πληρώνονται μποτ για να γράφουν ποστ στο πχόρουμ ότα εσύ το κάνεις δωρεαν. Στις μέρες της γιαγιάς μου ήταν η καφετζού, σήμερα θα το πεις λάιφ κόουτς ή ξέρω γω τι.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 01 Μαρ 2019, 00:41

Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:32
Το εκνευριστικό είναι ότι κάποιοι πληρώνονται γι αυτό, όπως πχ πληρώνονται μποτ για να γράφουν ποστ στο πχόρουμ ότα εσύ το κάνεις δωρεαν.
κανόνας χχχ,

δεν μας νοιάζει πόσα βγάζουν οι άλλοι :003:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 01 Μαρ 2019, 03:12

enaon έγραψε:
01 Μαρ 2019, 00:25

Συμφωνώ με το τονισμένο. Μου φαίνεται ότι ο εγωισμός αρκετές φορές θαμπώνει την κρίση μας. Ίσως να είναι και ένας μηχανισμός αυτοπροστασίας το να πιστεύουμε τόσο πολύ ότι έχουμε δίκιο. Διαφορετικά ο κόσμος θα ήταν χαοτικός, τα άγχη θα μεγεθύνονταν και η όποια προσπάθεια μπορεί να μη γινόταν εξαιτίας φόβου για το αποτέλεσμα.

Στο κυρίως θέμα. Δεν βλέπω το πρόβλημα του να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σε συμβουλέψει για κάποια πράγματα εφόσον δεν δίνονται φρούδες ελπίδες και δεν υπάρχουν εξωπραγματικές απαιτήσεις. Και το κυριότερο: να τίθενται μετρήσιμοι και συγκεκριμένοι στόχοι.
Το γεγονός ότι ζούμε σε μια χώρα με πολλούς αεριτζήδες προφανώς μας κάνει λίγο πιο κουμπωμένους από ότι πρέπει. Ωστόσο κοιτώντας τα λάθη που έχουμε κάνει όλοι στην ζωή μας δεν μπορεί να μην υπάρχουν 2-3 πραγματάκια που δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε με την συμβουλή κάποιου που βλέπει τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα ή έχει συσσωρευμένη πείρα και γνώσεις σε κάποιο τομέα που δεν είμαστε καλοί. Και όχι. Οι γονείς και οι φίλοι δεν είναι πάντοτε οι καλύτεροι σύμβουλοι. Οι γονείς σε αγαπούν υπερβολικά για να είναι αντικειμενικοί και όσο σκληροί χρειάζεται και η γνώμη των φίλων λαμβάνεται με περισσότερη ή μικρότερη βαρύτητα από αυτή που έχει εξαιτίας της ειδικής σχέσης με αυτούς.

ΥΓ. Ο τίτλος life coach είναι προβληματικός για το ελληνικό κοινό από μόνος του.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2019, 06:16

Παντως ειναι μεγαλη γκομενοπαγιδα αυτο το επαγγελμα.
Προσωπικα, αν ημουν life coach, θα ειχα πελατισσες μονο γυναικες και θα τις πηδαγα ολες.
Θα τους εξηγουσα οτι ειναι απαραιτητο βημα για το level up.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών