Προξενιό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προξενιό

Yippie Kay Yay
γιατι ξακατινιαζονται ετσι οι γυναικες, και γιατι τα παιρνουν τοσο σοβαρα, μικρα και ασημαντα πραγματα;
δεν θα ηταν πιο απλο και ευκολο, απλως να της πεις οτι δε θες αλλα προξενια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αληθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Μια χαρά είναι τα προξενιά. Γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.
Γλυτώνεις και πολλή φασαρία με τα προξενιά.
Belladonna έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 11:37Μια χαρά είναι τα προξενιά. Γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.

α, εγώ το είπα στον Χάρη που γυρίζει σε χωριά, πανηγύρια κλπ, να μου βρει μια από βουνό, να ξέρει να φτιάχνει πίτες, να ζυμώνει, και από δουλειές σε χωράφια, κήπους κλπ... έχουν μαλθακέψει όλες τώρα... νύχι βαμμένο και με ένα κινητό στο χέρι...

- Belladonna
Έχεις χωραφια, κήπους κτλ ή στο θεωρητικό;the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 12:09Belladonna έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 11:37Μια χαρά είναι τα προξενιά. Γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.
α, εγώ το είπα στον Χάρη που γυρίζει σε χωριά, πανηγύρια κλπ, να μου βρει μια από βουνό, να ξέρει να φτιάχνει πίτες, να ζυμώνει, και από δουλειές σε χωράφια, κήπους κλπ... έχουν μαλθακέψει όλες τώρα... νύχι βαμμένο και με ένα κινητό στο χέρι...
Έχω, αλλά δεν θα έχει και αυτή τίποτα;;;Belladonna έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 23:52Έχεις χωραφια, κήπους κτλ ή στο θεωρητικό;the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 12:09Belladonna έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 11:37Μια χαρά είναι τα προξενιά. Γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται.
- Belladonna
Γιαυτό είναι τα προξενιά. Για να διαλέξεις αυτή με τα καλύτερα (χωράφια).
Belladonna έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 16:33Γιαυτό είναι τα προξενιά. Για να διαλέξεις αυτή με τα καλύτερα (χωράφια).
the end