Life coaching χωρίς αναισθητικό

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Life coaching χωρίς αναισθητικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 13:12

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
01 Μαρ 2019, 12:57
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Μαρ 2019, 12:40
Δηλώνω εξαιρετικά απογοητευμένος, τόσο από το επίπεδο της συζήτησης, όσο και από την αβελτηρία και στενομυαλιά των φορουμίστι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο τίμιο αυτό νήμα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, με μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη την συνεισφορά του σεσημασμένου εθνολαϊκιστή εναόν
Καλά όλα αυτά.

Αλλά πως δημιουργούν αυτό το πλαίσιο, για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις; Με ποια εργαλεία, ρε παιδί μου; Με την χρήση μεθόδων ψυχανάλυσης; Με χρήση στατιστικών; Με χρήση άλλων εργαλείων;

Αυτό ρωτάω τόσες σελίδες και λαμβάνω μονάχα γενικόλογες απαντήσεις. Αν έρθεις στο γυμναστήριο μου να σε προπονήσω, θα σου βγάλω πρόγραμμα με βάση τον στόχο σου και την προπονητική σου ηλικία, αλλά βασισμένο στην εκπαίδευση μου, η οποία περιλαμβάνει, προπονητική, εργοφυσιολογία, ανατομία και τα λοιπά.
Χωρίς, επαναλαμβάνω, να προέρχομαι από τον χώρο, αλλά έχοντας υπάρξει κοουτσευόμενος, το πλαίσιο μπορεί να δημιουργηθεί με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, αποσυνθέτοντας τον κύριο στόχο σε μικρότερους και μετρήσιμους. Ή ρωτώντας τις κατάλληλες ερωτήσεις, την κατάλληλη στιγμή. Ή υπενθυμίζοντας παραμέτρους οι οποίες είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω έλλειψης προσοχής ή στόχευσης, αγνοούνται. Θυμίζομε, δε, ότι το κοουτσάρισμα ως διαδικασία, απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αναλάβει να εκπληρώσουν ένα ρόλο ή μία αποστολή η οποία αποτελεί πρόκληση για τα προσωπικά τους όρια και δυνατότητες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2019, 13:14

Life coaching χωρίς λιπαντικο
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Μαρ 2019, 13:20

Σε αυτο που λες Σατανικέ δε διαφωνώ. Σαφέστατα και υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν οι λεγόμενοι μέντορες.
Αυτο που μου κάνει κομματάκι περίεργο είναι πως αυτος ο "μέντορας" μπορεί να είναι το ίδιο καλός όταν απευθύνεται σε ανεργους, μικρούς επιχειρηματίες, μεγάλους επιχειρηματίες, στελέχη μικρών επιχειρήσεων, στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, ανώτατα στελέχη πολυεθνικών, χωρισμένω που θέλουν να τα ξαναβρουν, αλκοολικών που θέλουν να ενταχθουν στο κοινωνικό σύνολο κ.ο.κ

Είναι σαν ένας γιατρός παράδειγμα, να ξέρει και να χειρουργεί οστά και μάτια και καρδιά, ενώ παράλληλα να μπορεί να είναι ψυχίατρος και γιατί όχι και τραυματιοφορέας. Γίνεται;
Εκεί στέκομαι στο αεριτζιλίκι. Στη μη ειδίκευση.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 13:23

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Δηλώνω εξαιρετικά απογοητευμένος, τόσο από το επίπεδο της συζήτησης, όσο και από την αβελτηρία και στενομυαλιά των φορουμίστι που αποτυπώνεται ανάγλυφα στο τίμιο αυτό νήμα. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις, με μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη την συνεισφορά του σεσημασμένου εθνολαϊκιστή εναόν
Καλά όλα αυτά.

Αλλά πως δημιουργούν αυτό το πλαίσιο, για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις; Με ποια εργαλεία, ρε παιδί μου; Με την χρήση μεθόδων ψυχανάλυσης; Με χρήση στατιστικών; Με χρήση άλλων εργαλείων;

Αυτό ρωτάω τόσες σελίδες και λαμβάνω μονάχα γενικόλογες απαντήσεις. Αν έρθεις στο γυμναστήριο μου να σε προπονήσω, θα σου βγάλω πρόγραμμα με βάση τον στόχο σου και την προπονητική σου ηλικία, αλλά βασισμένο στην εκπαίδευση μου, η οποία περιλαμβάνει, προπονητική, εργοφυσιολογία, ανατομία και τα λοιπά.
Παρουσίαση1.jpg
https://elearningekpa.gr/courses/life-coaching

600 ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 13:25

Ερμή, ως ένα σημείο, ναι. Διάβασε το σχόλιο που έκαμα πριν για το βιβλίο του κόβεϊ. Η συμπεριφορά των επιτυχημένων ανθρώπων παρουσιάζει κοινά χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από το εάν μιλάμε για γιατρό, αθλητή ή μανατζερ. Για αυτό επικεντρωνόμασστε στο κόουτσινγκ σαν διαδικασία. Ο κόουτς δεν θα απαντήσει στο ερώτημα 'τί πρέπει να κάνω στη δουλειά μου' (όπως πολλοί λανθασμένα πιστεύουν εδώ μέσα), αλλά στο ερώτημα 'πώς μπορώ να είμαι πιο αποτελεσματικός στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων που έχω θέσει.'

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 01 Μαρ 2019, 13:26

01 Μαρ 2019, 13:12
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Καλά όλα αυτά.

Χωρίς, επαναλαμβάνω, να προέρχομαι από τον χώρο, αλλά έχοντας υπάρξει κοουτσευόμενος, το πλαίσιο μπορεί να δημιουργηθεί με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, αποσυνθέτοντας τον κύριο στόχο σε μικρότερους και μετρήσιμους. Ή ρωτώντας τις κατάλληλες ερωτήσεις, την κατάλληλη στιγμή. Ή υπενθυμίζοντας παραμέτρους οι οποίες είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω έλλειψης προσοχής ή στόχευσης, αγνοούνται. Θυμίζομε, δε, ότι το κοουτσάρισμα ως διαδικασία, απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αναλάβει να εκπληρώσουν ένα ρόλο ή μία αποστολή η οποία αποτελεί πρόκληση για τα προσωπικά τους όρια και δυνατότητες.
Πάλι γενικότητες, γράφεις. Δεν με βοηθάς να καταλάβω, αλλά ίσως κι εγώ να μην ήμουν σαφής.

Πάμε ξανά.

Είμαι γυμναστής με ειδίκευση στην προπόνηση στο γυμναστήριο. Σε κλειστούς χώρους. Ξέρω να βγάλω πρόγραμμα γυμναστικής για μια γιαγιά και για έναν bodybuilder. Όλα αυτά τα έχω σπουδάσει, μεταξύ άλλων γενικότερων γνώσεων προπονητικής, ψυχολογίας και τα λοιπά. Τι έχει σπουδάσει ο κόουτς; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σπουδών κάπου, κάποιας σχολής κόουτς να μπούμε να το διαβάσουμε;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Μαρ 2019, 13:27

Ερμής έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:20
Σε αυτο που λες Σατανικέ δε διαφωνώ. Σαφέστατα και υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν οι λεγόμενοι μέντορες.
Αυτο που μου κάνει κομματάκι περίεργο είναι πως αυτος ο "μέντορας" μπορεί να είναι το ίδιο καλός όταν απευθύνεται σε ανεργους, μικρούς επιχειρηματίες, μεγάλους επιχειρηματίες, στελέχη μικρών επιχειρήσεων, στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, ανώτατα στελέχη πολυεθνικών, χωρισμένω που θέλουν να τα ξαναβρουν, αλκοολικών που θέλουν να ενταχθουν στο κοινωνικό σύνολο κ.ο.κ

Είναι σαν ένας γιατρός παράδειγμα, να ξέρει και να χειρουργεί οστά και μάτια και καρδιά, ενώ παράλληλα να μπορεί να είναι ψυχίατρος και γιατί όχι και τραυματιοφορέας. Γίνεται;
Εκεί στέκομαι στο αεριτζιλίκι. Στη μη ειδίκευση.
Αφου δεν δινει συμβουλες και δεν παρεχει γνωση, δεν χρειαζεται να εχει ειδικευση σε καποιο τεχνικο τομεα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 13:28

paul25 έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:27

Αφου δεν δινει συμβουλες και δεν παρεχει γνωση, δεν χρειαζεται να εχει ειδικευση σε καποιο τεχνικο τομεα.
Ακριβώς!

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Μαρ 2019, 13:29

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:26
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σπουδών κάπου, κάποιας σχολής κόουτς να μπούμε να το διαβάσουμε;
Μπήκε ένα λίγο πιο πάνω!

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 01 Μαρ 2019, 13:30

Κουρκούας έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:23
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
Καλά όλα αυτά.

Παρουσίαση1.jpg

https://elearningekpa.gr/courses/life-coaching

600 ευρώ.
Εντάξει.

Πήρα μια ιδέα. Για να το έχει το Καποδιστριακό σημαίνει ότι υπάρχει μια κάποια επιστημονική βάση, αν και δεν είναι ξεκάθαρο εκατό τοις εκατό.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 01 Μαρ 2019, 13:30

Και τι κάνει ακριβώς; Αυτό ρωτάμε 20 σελίδες τώρα.

Λέει ας πούμε "Σήμερα είναι μια ωραία μέρα να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη" και τέτοια; ή το άλλο οτι δε πρέπει να εργάζεσαι αλλα να χρηματοδοτείς τη ζωή; Στην ουσία είναι κάτι σαν εμψυχωτής;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 13:33

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
01 Μαρ 2019, 13:30

Εντάξει.

Πήρα μια ιδέα. Για να το έχει το Καποδιστριακό σημαίνει ότι υπάρχει μια κάποια επιστημονική βάση, αν και δεν είναι ξεκάθαρο εκατό τοις εκατό.
Καλα, όχι, δε σημαίνει ότι έχει κάποια ιδιαίτερη βάση. Απλά ότι δεν έχει τόσο κακή φήμη όσο η αστρολογία και η χαρτομαντεία, που να ντρέπονται να βγάλουν χρήματα από αυτό.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 01 Μαρ 2019, 13:34

Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 01 Μαρ 2019, 13:34

Ερμής έγραψε:

Λέει ας πούμε "Σήμερα είναι μια ωραία μέρα να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη" και τέτοια; ή το άλλο οτι δε πρέπει να εργάζεσαι αλλα να χρηματοδοτείς τη ζωή; Στην ουσία είναι κάτι σαν εμψυχωτής;
Θα ελεγα πως το εμψυχωτης το προσεγγιζει καπως.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 01 Μαρ 2019, 13:36

Ερμής έγραψε:

βασικά νοικιάζεις έναν φίλο για μια περίοδο ανάγκης. όπως π.χ. θα νοίκιαζες μία συνοδό για μια εκδήλωση.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών