↣ Εκτός Θέματος
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Παρένθεση εθνικολαϊκιστική ειναι η σημερινή κυβέρνηση και αμην και ποτε να φύγουνε να τους ξεχάσουμε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κάνεις κάποιο λάθος. Δεν αναφέρθηκα στο τι είμαι εγώ. Για το δεύτερο σκέλος μπορείς ότι ώρα θες να το κάνεις, ας είναι και πρωί.
Δε χρειάζεται να αναφερθείς στο τι είσαι εσύ. Ξέρουμε. Μπατχερτιασμένος ψεκαζμενίτης είσαι που βρήκε ευκαιρία να βγάλει τη χολή του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλοι έχουμε χαρακτηριστικά. Γι αυτό και οριζόμαστε ως κάτι.
Χολή βγάζεις κι εσύ και όλοι. Μην έχεις παράπονο.
Χολή βγάζεις κι εσύ και όλοι. Μην έχεις παράπονο.
Ηρεμήστε βρε, ολοι χωράμε και οι ισορροπίες φτιάχνονται
Το άλλο μας άφησε χρόνους πάει, εδώ και με λίγη καλή θέληση έχουμε αρκετό χρόνο να τα κάνουμε σκ@τα πάλι όλα. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες.
Αγάπη μόνο
Το άλλο μας άφησε χρόνους πάει, εδώ και με λίγη καλή θέληση έχουμε αρκετό χρόνο να τα κάνουμε σκ@τα πάλι όλα. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες.
Αγάπη μόνο

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Μαυροβασίλης
Μαραντζίδη, βγες από το λογαριασμό της αργκυ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- hellegennes
Αυτό που λες είναι πουστιά. Το πραγματικό ρητό είναι «όταν δεν έχεις κάτι καλό να πεις για κάποιον, καλύτερα μην λες τίποτα». Δεν μπορείς να το αναπροσαρμόζεις ανάλογα με το τι σε βολεύει.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 10:53παίδες, όταν δεν έχομε κάτι καλό να πούμε για κάποιον που λείπει, δε λέμε τπτ
Έτσι όπως το λες, είναι σωστό να μην λες τίποτα για κάποιον που δεν παρακολουθεί την συζήτηση ή δεν συμμετέχει σ' αυτήν, αλλά είναι απολύτως οκέι να το πεις μπροστά του ή να λέει αυτός σε σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εχει δικιο ο Χελλης οσο ο Ταλαιπωρος ηταν χρηστης ηταν μια χαρα μολις τον εκαναν συντονιστη εχασεκαθε μετρο και η μαλακι χτυπησε συννεφο,το ιδιο και ο Σαλιβερος μονο που αυτος δεν ηταν ποτε χρηστης αμεσως εγινε συντονιστης και τρομπαρε ασυστολως.
- Μαυροβασίλης
δεν έχω υπόψη κάποιο ρητό και φυσικά εγραψα την αποψάρα μου, φυσικά βρίσκω φτηνό το ομαδόν πέσιμο (εδώ όντως καλύπτει το ορίτζιναλ ρητό) κι ακόμη χειρότερο το σερκλ τζερκ τώρα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- hellegennes
Εγώ δεν βλέπω ομαδικό πέσιμο. Βλέπω 5 άτομα να λένε ότι ήταν καλός χρήστης και θα τον ήθελαν πίσω και 3 άλλα άτομα να λένε ότι ήταν πολύ κακός συντονιστής και κρυβόταν πίσω από την ιδιότητά του για να επιτίθεται στους άλλους χωρίς συνέπειες.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 13:38δεν έχω υπόψη κάποιο ρητό και φυσικά εγραψα την αποψάρα μου, φυσικά βρίσκω φτηνό το ομαδόν πέσιμο (εδώ όντως καλύπτει το ορίτζιναλ ρητό) κι ακόμη χειρότερο το σερκλ τζερκ τώρα
Εσύ βλέπεις ομαδικό πέσιμο, εγώ όχι. Η διαφορά μας είναι ότι αυτό που βλέπω εγώ είναι η αντικειμενική πραγματικότητα και αποδεικνύεται αριθμητικά με μια ματιά, ενώ αυτό που βλέπεις εσύ εμπεριέχει bias, γιατί έχεις θετική άποψη για τον talaipwro. Αν είχες αρνητική άποψη, βέβαια, μαύρο φίδι που θα τον είχε φάει, ήταν παρών ή απών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο"μπούλινγκ" πάντως που ανέφερες πριν Χέλλη το ομαδικό πέσιμο το είχες φάει εσύ αν θυμάσαι καλά.hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 15:41Εγώ δεν βλέπω ομαδικό πέσιμο. Βλέπω 5 άτομα να λένε ότι ήταν καλός χρήστης και θα τον ήθελαν πίσω και 3 άλλα άτομα να λένε ότι ήταν πολύ κακός συντονιστής και κρυβόταν πίσω από την ιδιότητά του για να επιτίθεται στους άλλους χωρίς συνέπειες.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 13:38δεν έχω υπόψη κάποιο ρητό και φυσικά εγραψα την αποψάρα μου, φυσικά βρίσκω φτηνό το ομαδόν πέσιμο (εδώ όντως καλύπτει το ορίτζιναλ ρητό) κι ακόμη χειρότερο το σερκλ τζερκ τώρα
Εσύ βλέπεις ομαδικό πέσιμο, εγώ όχι. Η διαφορά μας είναι ότι αυτό που βλέπω εγώ είναι η αντικειμενική πραγματικότητα και αποδεικνύεται αριθμητικά με μια ματιά, ενώ αυτό που βλέπεις εσύ εμπεριέχει bias, γιατί έχεις θετική άποψη για τον talaipwro. Αν είχες αρνητική άποψη, βέβαια, μαύρο φίδι που θα τον είχε φάει, ήταν παρών ή απών.
υγ: και γω θα τον ήθελα πίσω τον γιατρό, ο εναόν έχει ξεσαλώσει, πλέον γράφει σχεδόν αποκλειστικά στο πακυ ενώ πριν μάλλον δεν ήξερε καν ότι υπάρχει πακυ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι ρε γαμώτο, νιώθω σαν αδέσποτο, γυρνάω χωρίς σκοπό και ουρλιάζω στο ανέμων, μου λείπει ο κακός της τελικής πίστας

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
10 Μαρ 2024, 17:14