Χωρίς στερεότυπα περί φύλου η ανατροφή του πριγκιπικού μωρού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
-
Re: Χωρίς στερεότυπα περί φύλου η ανατροφή του πριγκιπικού μωρού
Δηλαδή θα πηγαίνει μόνο του και θα ψωνίζει πληρώνοντας με πιστωτική;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:32Μπορεί να αγοράζει Άξιον Μαν και η Μπάρμπι να τον βάζει να πλένει τα πιάτα όσο αυτή φτιάχνει το καζανάκι.

Όλα τα παιχνίδια και τα ερεθίσματα τα παιδιά τα παίρνουν από το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Κανένα αγοράκι δεν πήγε μόνο του να αγοράσει το νοικοκυριό της μπάρπυ και κανένα κοριτσάκι εργαλεία του μπομ του μάστορα.
Ο Χάρυ είναι όπως όλοι οι γκέι. Πιστεύουν ότι γεννήθηκαν γκέι και δεν έγιναν από τα ερεθίσματα που λάμβαναν. Συγκεκριμένα, για τον Χάρυ φταίει η μακαρίτισσα η μάνα του και η βασιλική οικογένεια. Προοριζόταν για δεύτερος. Οπότε τι κορίτσι τι αγόρι έβγαινε το ίδιο θα ήταν και έτσι του συμπεριφέρονταν. Ήταν και κωλόσογο και ήρθε και έδεσε...
-
Cecily Anne έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:46ναι σιγά μην έπαιζε και στο candy candy.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:39δεν ήξερα ότι το μπάζο που έπαιζε στο σουίτς έγινε πριγκίπισσα. Στην παρακμή που είναι η Αγγλία σήμερα ούτε να διαλέγουν γκόμενες δεν ξέρουν οι ευγενείς
- Cecily Anne
Εδώ έπαιζε, σε γλυκά δεν έπαιζε λέω.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 15:04Cecily Anne έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:46ναι σιγά μην έπαιζε και στο candy candy.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:39δεν ήξερα ότι το μπάζο που έπαιζε στο σουίτς έγινε πριγκίπισσα. Στην παρακμή που είναι η Αγγλία σήμερα ούτε να διαλέγουν γκόμενες δεν ξέρουν οι ευγενείς
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι θα μάθει το παιδί να ουρεί όρθιο και καθιστό εναλλάξ. Και όταν αυτό φτάσει στην κατάλληλη ηλικία και γνωρίζει το σεξουαλικό του προσανατολισμό (ή αποπροσανατολισμό), θα το αφήσουν να αποφασίσει μόνο του πως θα ουρεί.
Να ξαναρωτήσω. Έχεις δει πολλά νέα ζευγάρια στην Ελλάδα να μεγαλώνουν βρέφη με τη λογική το μπλε, οι στρατιώτες και τα τρένα είναι για αγόρια, το ροζ και η μπάρμπι είναι για κορίτσια; Απλά δεν είναι της εποχής μας, δεν έχει να κάνει με τρανσοτέτοιο ακτιβισμό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:22Στην Ελλάδα, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζουμε αρκετούς και ότι θα αργήσουμε πολύ να γνωρίσουμε για δύο πολύ βασικούς λόγους, που ξεκινούν από την ίδια βάση.Κουρκούας έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:59Άλλο το non-gender-stereotyping και άλλο το gender-neutral.
Δηλαδή πόσους ξέρετε τη σήμερον ημέρα που αγοράζουν ροζ διακόσμηση και ρούχα για κοριτσάκι βρέφος και μπλε για αγοράκι βρέφος; (Ή που κάν αγοράζουν ειδική διακοσμηση, ιδιαίτερα αν είναι δεύτερο παιδί.)
Με αυτή τη λογική θα πρεπε να χουν πουστρέψει οι μισοί και βάλε έλληνες γονείς.
Ο πρώτος είναι ότι ακόμη υπάρχουν δεσμοί με την οικογένεια (με όποιο ψάρωμα συνεπάγεται αυτό στις ενδοοικογενειακές σχέσεις) και ο δεύτερος ότι ελάχιστοι από αυτούς που δηλώνουν αναρχοαυτόνομοι στα ερωτικά κλπ έχουν απαγκιστρωθεί από τα μικροαστικά σεξιστικά πρότυπα που θεωρητικώς κατακεραυνώνουν.
Δε νομίζω ότι λέει κάτι παραπάνω η είδηση, εκτός του ότι η μαρκλ είναι πολύ βλάχα και δεν ξέρει τις σωστές λέξεις για αυτό που θέλει να πει.
ναι οκ, καλό είναι να μην αφήνεις σαφή υπονοούμενα ότι αυτές οι καταγραφές σχετίζονται με χρήστες στο πχορουμ και τις ιδέες τους. θα πρέπει να ντρέπεσαι. είναι λεπτό το ζήτημα. τρόλλαρε σε κάνα άλλο θέμα, λιγότερο σοβαρό. βάζεις και εμότικον να ξεκαρδίζεται, τρομάρα σου. κρίμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:50the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:41ΓΑΛΗ, το ποστ σου αναφέρθηκε στον συντονισμό.
Μέγα λάθος.
Υπάρχουν σαφείς καταγραφές της υποστήριξης της παιδοφιλίας από επώνυμους διανοούμενους.
Σαφώς και δεν αφήνω υπονοούμενα γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι οι περισσότεροι αριστεροί είναι πολύ περισσότερο μικροαστοί απ' ό,τι δηλώνουν. Πετάνε απλώς διάφορα για να το παίξουν προχώ κι επαναστάτες.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 19:43ναι οκ, καλό είναι να μην αφήνεις σαφή υπονοούμενα ότι αυτές οι καταγραφές σχετίζονται με χρήστες στο πχορουμ και τις ιδέες τους. θα πρέπει να ντρέπεσαι. είναι λεπτό το ζήτημα. τρόλλαρε σε κάνα άλλο θέμα, λιγότερο σοβαρό. βάζεις και εμότικον να ξεκαρδίζεται, τρομάρα σου. κρίμα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:50the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:41ΓΑΛΗ, το ποστ σου αναφέρθηκε στον συντονισμό.
Μέγα λάθος.
Υπάρχουν σαφείς καταγραφές της υποστήριξης της παιδοφιλίας από επώνυμους διανοούμενους.
Κι αυτό ισχύει και για τους χρήστες του φόρουμ.
Αναφορικά με τις συστάσεις για θεμιτή φορουμική συμπεριφορά και ντροπή, προτείνω να πας στη γωνία να δεις αν έρχομαι και αν με δεις να γελάω κάνε μου καταγγελία για απρεπή στάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το μοντέλο που αναφέρεις για ροζ και μπάρμπι στα κοριτσάκια και μπλε με τραίνα ή όπλα στα αγοράκια είναι παρωχημένο εδώ και πολύ καιρό και δεν αφορά μόνον στη νέα γενιά. Περισσότερο ως διαφημιστική εικόνα παρά ως πραγματικότητα ισχύει. Αυτή η ισότητα όμως στην ανατροφή δεν έχει καμμία σχέση με το νέο μοντέλο "κατάρριψης" των προτύπων του φύλου, όπου παίζει πολύ περισσότερος αντίστροφος σεξισμός στην εμφάνιση των παιδιών, που καταλήγει σε μια διεστραμμένη αντίληψη για το φύλο.Κουρκούας έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 16:09Να ξαναρωτήσω. Έχεις δει πολλά νέα ζευγάρια στην Ελλάδα να μεγαλώνουν βρέφη με τη λογική το μπλε, οι στρατιώτες και τα τρένα είναι για αγόρια, το ροζ και η μπάρμπι είναι για κορίτσια; Απλά δεν είναι της εποχής μας, δεν έχει να κάνει με τρανσοτέτοιο ακτιβισμό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 14:22Στην Ελλάδα, είναι σαφές ότι δεν γνωρίζουμε αρκετούς και ότι θα αργήσουμε πολύ να γνωρίσουμε για δύο πολύ βασικούς λόγους, που ξεκινούν από την ίδια βάση.Κουρκούας έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 13:59Άλλο το non-gender-stereotyping και άλλο το gender-neutral.
Δηλαδή πόσους ξέρετε τη σήμερον ημέρα που αγοράζουν ροζ διακόσμηση και ρούχα για κοριτσάκι βρέφος και μπλε για αγοράκι βρέφος; (Ή που κάν αγοράζουν ειδική διακοσμηση, ιδιαίτερα αν είναι δεύτερο παιδί.)
Με αυτή τη λογική θα πρεπε να χουν πουστρέψει οι μισοί και βάλε έλληνες γονείς.
Ο πρώτος είναι ότι ακόμη υπάρχουν δεσμοί με την οικογένεια (με όποιο ψάρωμα συνεπάγεται αυτό στις ενδοοικογενειακές σχέσεις) και ο δεύτερος ότι ελάχιστοι από αυτούς που δηλώνουν αναρχοαυτόνομοι στα ερωτικά κλπ έχουν απαγκιστρωθεί από τα μικροαστικά σεξιστικά πρότυπα που θεωρητικώς κατακεραυνώνουν.
Δε νομίζω ότι λέει κάτι παραπάνω η είδηση, εκτός του ότι η μαρκλ είναι πολύ βλάχα και δεν ξέρει τις σωστές λέξεις για αυτό που θέλει να πει.
Αναφορικά με τη μαρκλ, θα έλεγα ότι είναι αμερικανοτρεντόβλαχα, δηλαδή το χειρότερο είδος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 02 Μαρ 2019, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τι μικροαστοί και ιστορίες μου λες; εδώ αφήνεις υπονοούμενα για παιδεραστία, γι αυτό σβήστηκε και το ποστ σου. ατυχές εντελώς. προτείνω να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:14Σαφώς και δεν αφήνω υπονοούμενα γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι οι περισσότεροι αριστεροί είναι πολύ περισσότερο μικροαστοί απ' ό,τι δηλώνουν. Πετάνε απλώς διάφορα για να το παίξουν προχώ κι επαναστάτες.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 19:43ναι οκ, καλό είναι να μην αφήνεις σαφή υπονοούμενα ότι αυτές οι καταγραφές σχετίζονται με χρήστες στο πχορουμ και τις ιδέες τους. θα πρέπει να ντρέπεσαι. είναι λεπτό το ζήτημα. τρόλλαρε σε κάνα άλλο θέμα, λιγότερο σοβαρό. βάζεις και εμότικον να ξεκαρδίζεται, τρομάρα σου. κρίμα.
Αναφορικά με τις συστάσεις για θεμιτή φορουμική συμπεριφορά και ντροπή, προτείνω να πας στη γωνία να δεις αν έρχομαι και αν με δεις να γελάω κάνε μου καταγγελία για απρεπή στάση.
Επειδή δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγραψα μπορείς να επαναλάβεις τι έγραφε στο ποστ;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:32τι μικροαστοί και ιστορίες μου λες; εδώ αφήνεις υπονοούμενα για παιδεραστία, γι αυτό σβήστηκε και το ποστ σου. ατυχές εντελώς. προτείνω να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:14Σαφώς και δεν αφήνω υπονοούμενα γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι οι περισσότεροι αριστεροί είναι πολύ περισσότερο μικροαστοί απ' ό,τι δηλώνουν. Πετάνε απλώς διάφορα για να το παίξουν προχώ κι επαναστάτες.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 19:43
ναι οκ, καλό είναι να μην αφήνεις σαφή υπονοούμενα ότι αυτές οι καταγραφές σχετίζονται με χρήστες στο πχορουμ και τις ιδέες τους. θα πρέπει να ντρέπεσαι. είναι λεπτό το ζήτημα. τρόλλαρε σε κάνα άλλο θέμα, λιγότερο σοβαρό. βάζεις και εμότικον να ξεκαρδίζεται, τρομάρα σου. κρίμα.
Έτσι για να το δω. Και ας το ξανασβύσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
έκανε μια αναφορά ο Χαοτικός περί στήριξης των "διαφορετικοτήτων" και συ γράφεις από κάτω, κάνοντας παράθεση σε εμένα και τον Χαοτικό, να συμπεριλάβουμε σε αυτές, εμείς οι αριστεροί, και τους παιδόφιλους, προσθέτοντας ότι στα σχετικά νήματα με αυτούς κάνουμε τον κινέζο. δλδ λες με λίγα λόγια, ότι οι αριστεροί στηρίζουμε παιδόφιλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:36Επειδή δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγραψα μπορείς να επαναλάβεις τι έγραφε στο ποστ;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:32τι μικροαστοί και ιστορίες μου λες; εδώ αφήνεις υπονοούμενα για παιδεραστία, γι αυτό σβήστηκε και το ποστ σου. ατυχές εντελώς. προτείνω να συνέλθεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:14
Σαφώς και δεν αφήνω υπονοούμενα γιατί έχω γράψει πολλές φορές ότι οι περισσότεροι αριστεροί είναι πολύ περισσότερο μικροαστοί απ' ό,τι δηλώνουν. Πετάνε απλώς διάφορα για να το παίξουν προχώ κι επαναστάτες.
Μα έχω ανεβάσει κείμενα που πιστοποιούν την υπεράσπιση της παιδοφιλίας στο πλαίσιο της ερωτικής απελευθέρωσης από την αριστερή διανόηση.the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:43έκανε μια αναφορά ο Χαοτικός περί στήριξης των "διαφορετικοτήτων" και συ γράφεις από κάτω, κάνοντας παράθεση σε εμένα και τον Χαοτικό, να συμπεριλάβουμε σε αυτές, εμείς οι αριστεροί, και τους παιδόφιλους, προσθέτοντας ότι στα σχετικά νήματα με αυτούς κάνουμε τον κινέζο. δλδ λες με λίγα λόγια, ότι οι αριστεροί στηρίζουμε παιδόφιλους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:36Επειδή δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγραψα μπορείς να επαναλάβεις τι έγραφε στο ποστ;the comet the course the tail έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:32
τι μικροαστοί και ιστορίες μου λες; εδώ αφήνεις υπονοούμενα για παιδεραστία, γι αυτό σβήστηκε και το ποστ σου. ατυχές εντελώς. προτείνω να συνέλθεις.
Και μπορώ να ανεβάσω πολλά λινκς ακόμη.
Αν θεωρείτε παιδόφιλους τους συγκεκριμένους διανοητές ή αν διαφωνείτε με τις τοποθετήσεις τους, ας το δηλώσετε για να τελειώνει το θέμα.
Διαφορετικά ναι, θα επιμείνω ότι κάνετε τον κινέζο και κάνε όσες καταγγελίες θέλεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επ' ευκαιρία καλό είναι να κάνετε τις όποιες παρατηρήσεις σας και σε αυτό το θέμα. 
Για τον συντονισμό, κανένα σχόλιο.

Για τον συντονισμό, κανένα σχόλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αντί να ζητήσεις μια συγνώμη, επιμένεις και επιμένεις να συνδέεις με τέτοιες ιδέες έστω και έμμεσα αριστερούς του πχορουμ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 20:52
Μα έχω ανεβάσει κείμενα που πιστοποιούν την υπεράσπιση της παιδοφιλίας στο πλαίσιο της ερωτικής απελευθέρωσης από την αριστερή διανόηση.
Και μπορώ να ανεβάσω πολλά λινκς ακόμη.
Αν θεωρείτε παιδόφιλους τους συγκεκριμένους διανοητές ή αν διαφωνείτε με τις τοποθετήσεις τους, ας το δηλώσετε για να τελειώνει το θέμα.
Διαφορετικά ναι, θα επιμείνω ότι κάνετε τον κινέζο και κάνε όσες καταγγελίες θέλεις.
έβαλες ΜΕΤΑ ένα λινκ με το λαμόγιο τον Κον-Μπεντιτ και τον ψεκασμένο τον Β. Ράιχ και δεν ξέρω ποιους άλλους και κάτι έγινε. τι σχέση έχω εγώ με αυτούς;
είσαι στόκος!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σας φαίνεται μεγάλο το κεφαλάκι του μωρού της Πάρις Χίλτον;
από Λεγεών » 24 Οκτ 2023, 17:33 » σε Life style - 24 Απαντήσεις
- 1337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
25 Οκτ 2023, 17:01
-
-
- 527 Απαντήσεις
- 7809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
23 Απρ 2024, 20:47
-
-
Νέα δημοσίευση τι ειναι οι σπουδες φυλου ?
από grecconomist » 15 Ιαν 2025, 16:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
15 Ιαν 2025, 17:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
23 Μάιος 2024, 19:34