https://www.zougla.gr/kosmos/article/to ... is-1146160
Διαδώστε το πριν το κατεβάσουν!
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Δεν είναι μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος. Πολλά βοθροσάϊτ αναπαρήγαγαν την είδηση. Παρόμοια με το δάχτυλο του γίγαντα.
Γιατί, το δικό σου το δάχτυλο του γίγαντα πιό γνήσιο είναι;
Με ποια ειδικότητα και με τι μέσα? Για δώσε πληροφορίες. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Καβαλάρης έγραψε:Ο Ελβετός το εξέτασε όσο ήθελε.
Αντίθετα η έλλειψη διαφάνειας του θέματος είναι που ενισχύει την άποψή μου ότι πρόκειται για hoax. Μια έλλειψη διαφάνειας που κάθε ουδέτερος ερευνητής αντιλαμβάνεται άσχετα απ' το τι πιστεύει για το εύρημα.Καβαλάρης έγραψε:Είπαμε, δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα του δαχτύλου. Τα υπόλοιπα είναι σάλτσες και δικαιολογίες που αραδιάζεις επειδή οι φωτογραφίες σου έχουν κάτσει στο λαιμό.
Οπως και τα χαρτονομίσματα δραχμών που έχω κρατήσει από προηγούμενες δεκαετίες. Λες να βγάλω κανά φράγκο αν τα βάλω δίπλα από καμιά photo αποκριάτικης στολής τέρατος?Καβαλάρης έγραψε:Οι σάλτσες που λέγαμε. Το χαρτονόμισμα στην πρώτη φωτογραφία είναι εκείνης της δεκαετίας.
Άλλες δικαιολογίες! Δεν μας ενδιαφέρει αυτό! Ήθελε να το αγοράσει, τέλος.
Ρε πού τα πουλάς αυτά;;; "Έλλειψη διαφάνειας" και χαζομάρες! Δεν σ' έχουμε καταλάβει νομίζεις; Απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το πιστέψεις.
Τζάμπα το κουράζεις, δεν κοροϊδεύεις κανέναν. Δικαιολογίες αραδιάζεις για να πιαστείς από κάπου. Αν δεν αμφισβητείται το πρώτο ταξίδι πάμε στο δεύτερο. Και αν έχει γίνει και αυτό θα βρούμε κάτι άλλο.
για πες
Πολύ θαθελα να ξέρω τι ορθολογική εξήγηση έδωσαν για αυτό και την έφαγαν αμασητη.
Είναι το ούφο του Ιεζεκιήλ.skartados έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 16:19Πολύ θαθελα να ξέρω τι ορθολογική εξήγηση έδωσαν για αυτό και την έφαγαν αμασητη.
skartados έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 16:19Πολύ θαθελα να ξέρω τι ορθολογική εξήγηση έδωσαν για αυτό και την έφαγαν αμασητη.