Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μαρ 2019, 17:38

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:26
Nero έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:15

Έστω είναι σκευωρία. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είναι ένας παιδεραστής ο λόφος που θα διαλέξεις για να πεθάνεις. Τον διαγράψαμε, λυπούμαστε και καταδικάζουμε τις πράξεις του, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη...και άσε τον Βαξεβάνη να σκούζει όσο θέλει. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτό που γίνεται
Έχει διαγραφεί, και η ανακοίνωση της νδ είναι αυτή. Ο λόφος που έχομε επιλέξει (και απορώ ειλικρινά πώς σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις) είναι ότι δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος-μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης το πολιτικό παιγνίδι να καθορίζεται από κατασκευή δικαστικών αποφάσεων 2-1 οι οποίες είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών παρακρατικών τύπου βαξεβάνη-ρασπούτιν
Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν.

Ότι δεν μπορεί κάποιο κόμμα να πει "καταδικάζουμε τις πράξεις του, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη", θα ήταν παρανοϊκό κάτι τέτοιο.

Γιατί στην περίπτωση που τον αθωώσει η δικαιοσύνη, πιασ' το αυγό και κούρεφτο.

Με λίγα λόγια δεν υφίσταται καν θέμα μεταξύ νόμιμου και ηθικού.
Αυτό που ισχύει είναι το νόμιμο, αυτό κατοχυρώνεται θεσμικά, αυτό προκαλεί τις όποιες πρακτικές συνέπειες στο οτιδήποτε.
Το ηθικό είναι μια καραμελίτσα με μηδενική δυναμική και το ξέρουμε όλοι.

Απαξιώνει τόσο την πολιτική όσο και τη δικαιοσύνη η συγκεκριμένη αποδοχή; Σαφώς ναι.

Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 03 Μαρ 2019, 17:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:38
Δεν είχα καμια μα καμία αμφιβολία

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 03 Μαρ 2019, 20:02

03 Μαρ 2019, 17:26
Nero έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:15

Έστω είναι σκευωρία. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είναι ένας παιδεραστής ο λόφος που θα διαλέξεις για να πεθάνεις. Τον διαγράψαμε, λυπούμαστε και καταδικάζουμε τις πράξεις του, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη...και άσε τον Βαξεβάνη να σκούζει όσο θέλει. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι'αυτό που γίνεται
Έχει διαγραφεί, και η ανακοίνωση της νδ είναι αυτή. Ο λόφος που έχομε επιλέξει (και απορώ ειλικρινά πώς σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις) είναι ότι δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος-μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης το πολιτικό παιγνίδι να καθορίζεται από κατασκευή δικαστικών αποφάσεων 2-1 οι οποίες είναι αποτέλεσμα μηχανορραφιών παρακρατικών τύπου βαξεβάνη-ρασπούτιν
Νεα γραμμη αμυνας τωρα; μετα την ηλικια συναινεσης, την ομοφοβια, ανασυρθηκε η σκευωρια. Αυτα βεβαια ειναι για εσωτερικη καταναλωση γιατι στη μολδαβια εχει εξαρθρωθει το κυκλωμα και εχουν πεσει πολυετεις ποινες καθειρξης. Σιγουρα ειναι δυσκολο τα θυματα του τραφικινκ να δικαιωθουν, ειδικα οταν ειναι φτωχοι ανηλικοι και απεναντι τους εχουν πλουσιους με αγνωστη ισχυ.
Τεσπα το βαρελι δεν εχει πατο

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 03 Μαρ 2019, 20:08

03 Μαρ 2019, 17:09
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:02
σωστα κανεις :smt005:

η νδουλα αφου θεωρει οτι ειναι σκευωρια και πιστευει στην αθωωση του γιατι δεν τον διατηρει στις ταξεις της μεχρι να τελεσιδικησει και το εφετειο? :lol:
Πώς να τον διατηρήσει δλδ; Τον έχει διώξει από τον ιαν του 2016 με το που έγινε γνωστή η ιστορία, χωρίς να περιμένει δικαστήρια κλπ.
Στο δικαστηριο ομως κορυφαια στελεχη της νδ ηταν μαρτυρες υπερασπισης, και η νδ ειχε υψηλη παρουσια στη δικη μιας καθαρα προσωπικης υποθεσης οπως λεγεται.
Αφου εχει απομακρυνθει εδω και 3 χρονια, ειναι μια καθαρα προσωπικη υποθεση (σικ), και δεν τον ξερουνε τον κυριο, προς τι αυτη η παρουσια στο δικαστηριο;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μαρ 2019, 20:50

Nero έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2019, 17:38
Δεν είχα καμια μα καμία αμφιβολία
Xαριτωμένες οι αποσπασματικές επισημάνσεις αν και ενέχουν τον κίνδυνο παρερμηνείας.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνω ότι βρίσκω συγκλονιστική την οργή που προκαλούν στις αγνές ψυχές κάποιες υπερβάσεις, όταν αυτές δεν διενεργούνται στην Ελλάδα αλλά στη Μολδαβία.

Προτείνω να κρατήσετε στο ύψος του το ηθικό σας πλεονέκτημα διενεργώντας περιπολίες στους χώρους που υπάρχει έστω και υπόνοια ακόλαστων πράξεων με ανηλίκους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας » 03 Μαρ 2019, 20:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2019, 20:50

Προτείνω να κρατήσετε στο ύψος του το ηθικό σας πλεονέκτημα διενεργώντας περιπολίες στους χώρους που υπάρχει έστω και υπόνοια ακόλαστων πράξεων με ανηλίκους.
εμένα δε μ' αφήνουν να μπω στην πειραιώς, πώς να κάμω περιπολία;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Μαρ 2019, 21:02

νομίζω ο μαχητής της αλήθειας του μήνα ειναι η γαλή, ο γγ έχασε τον τίτλο. :011:

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 03 Μαρ 2019, 21:07

ΑΥΤΗ είναι η μητσοτακικη πτέρυγα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μαρ 2019, 21:18

enaon έγραψε:
03 Μαρ 2019, 21:02
νομίζω ο μαχητής της αλήθειας του μήνα ειναι η γαλή, ο γγ έχασε τον τίτλο. :011:
Γλυκά μου παιδιά, θα επαναλάβω ότι είναι χαριτωμένα τα παιχνιδάκια σας αλλά δεν με επηρεάζουν στο ελάχιστο.

Αντιθέτως, χαίρομαι όταν βλέπω να υπάρχει τόσο μεγάλη μαζική εκδήλωση αριστερής οργής σε θέματα ιδιαιτεροτήτων, ανηλίκων και μια ενθουσιώδης τάση προς την αυτοδικία γενικώς.
Σχεδόν με συγκινείτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 03 Μαρ 2019, 21:21

03 Μαρ 2019, 16:59
Nero έγραψε:
02 Μαρ 2019, 22:45
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάω γιατί και κυρίως με ποια λογική όχι μόνο το κόμμα αλλά ολόκληρος ο μηχανισμός του και μέχρι και φιλικά προσκείμενα μμε σιγοντάρουν ένα καταδικασμένο παιδέρα αντί να τον ρίξουν ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ με συνοπτικές διαδικασίες και αντίθετα φωνάζουν για σκευωρίες. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται σε καμια άλλη χώρα και είναι ακόμα πιο τρελό όταν πρόκειται γα κόμμα που πλασάρεται ως το κόμμα της νηφαλιότητας και της σοβαρότητας απέναντι στη συριζαίικη λαίλαπα. Δυστυχώς οι ελ ψηφοφόροι δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά αλλιώς θα έτρωγαν μαύρο σε δημοσκοπήσεις και εκλογές, όπως πρέπει να γίνει.

Έλεγα να παραβλέψω όλα τα παρατράγουδα και τους ενδοιασμούς και να τους ψηφίσω για να πάρει πούλο ο συριζα αλλά πραγματικά δεν μου είναι πολύ δύσκολα να στηρίξω μετά απο αυτό το πράγμα. Καλύτερα να πάει η ψήφος χαμένη
Εστιάζεις την προσοχή σου στο δένδρο και ουχί στο δάσος. Ο γέω βρίσκεται εκτός νδ από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ιστορία και αυτό είναι ότι μπορεί να πει κανείς για την περίπτωση. Το δάσος είναι η πλήρης όσο και κυνική εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης από το καθεστώς σε συνεργασία με το παρακράτος (βάξε, άμισθη κλπ) αλλά και τις πολιτικές δυνάμεις που εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών. Γιατί μετά την απορρόφηση ανέλ και ένωση κεντρώων, και τις χλεμπόνες από φώφη και σταύρο, το σύριζα β' είναι ντε φάκτο η χρυσή αυγή
Εγω θα ημουν προθυμος να ακουσω κ να προβληματιστω απο τη συλλογιστικη σου. Δεν ειχα αλλωστε δωσει ιδιαιτερη εμφαση στην υποθεση. Απο τη στιγμη ομως που η Καθημερινη επετρεψε να δημισιευτει τετοιο εμετικι αρθρο εκδουλευσης στον Γεωργιαδη τοτε κατι πολυ σαπιο (ή πολυ ηλιθιο) συμβαινει

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Μαρ 2019, 21:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2019, 21:18
Γλυκά μου παιδιά, θα επαναλάβω
ποιοι είναι οι άλλοι να ξέρω με τι ανθρώπους κάνω παρέες, να δω με ποιόν έχω να κάνω;
τεσπα, όταν τα έλεγε ο βουλγαράκης και ο παγκαλος δεν έμοιαζαν σωστά, τώρα που τα λες εσύ τα καταλαβαίνω καλύτερα, πες και άλλα. :003:

Άβαταρ μέλους
Atheos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Atheos » 03 Μαρ 2019, 21:28

Φανταστείτε να είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για ασέλγεια σε ανήλικα αγόρια το δεξί χέρι του Τσίπρα. Τα καθημερινά αφιερώματα στα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και στις βραδινές εκπομπές του ΣΚΑΙ θα ήταν διάρκειας Μπεν Χουρ.

Ο Άδωνις θα είχε αποκτήσει τα γένια του Τομ Χανκς στο “Ναυαγό” κλεισμένος σαν την Ελένη από το Κωσταλέξι στο στούντιο για εβδομάδες. Θα τον έπλενε στοργικά στα διαφημιστικά διαλείμματα ο Πορτοσάλτε με σφουγγάρι και τσίγκινη λεκανίτσα. Φαρυγγίτιδα και υπερκόπωση θα είχαν πάθει όλοι οι κουλομάχοι δημοσιογραφούντες στο αλαφουζέϊκο, που νομίζει πως στο μαγαζί που έστησε πάνω στην εθνική περιουσία, στις συχνότητες, που είναι σαν τον αιγιαλό, μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει.

https://www.google.com/amp/s/olympia.gr ... %2585/amp/

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Μαρ 2019, 21:40

νομίζω αυτό το νήμα δικαιώνει την αφήγηση που λέει οτι η εποχή του αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος τελειώνει και αρχίζει η εποχή του δεξιού ηθικού μειονεκτήματος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 03 Μαρ 2019, 21:51

enaon έγραψε:
03 Μαρ 2019, 21:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
ποιοι είναι οι άλλοι να ξέρω με τι ανθρώπους κάνω παρέες, να δω με ποιόν έχω να κάνω;
Σίγουρα κάνεις παρέα με επίσης γλυκά, ευαίσθητα και κυρίως ηθικά παιδιά, με τα οποία μπορείς και συνεννοείσαι χωρίς απορίες.
τεσπα, όταν τα έλεγε ο βουλγαράκης και ο παγκαλος δεν έμοιαζαν σωστά, τώρα που τα λες εσύ τα καταλαβαίνω καλύτερα, πες και άλλα. :003:
Το να κάνω τη λάιφ κόουτς σε αριστερούς, είναι κάτι που ομολογουμένως δεν έχω σκεφτεί. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 03 Μαρ 2019, 21:59

enaon έγραψε:
03 Μαρ 2019, 21:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, τώρα είσαι αριστερός φίλε του sys3x :) Η Γατα είναι τόσο Γάτα που βάζει αυτομάτως την ταμπέλα του αριστερού/συριζαίου σε όποιον κατακρίνει την οργανωμένη υποστήριξη ενως κόμματος σε ένα καταδικασμένο παιδόφιλο. Η ηθική, εξάλλου είναι απλά ωραίες κουβεντούλες στις οποίες δεν πιστεύει κανένας(όταν μπαίνει μέσα σου το νεύμα του Αινειαν) :102:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών