Αριστερά = χρυσή αυγή = υπόκοσμοςΈγραψα non paper υποστήριξης του Γεωργιάδη όπως έγραψε το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ”; Όχι.
– Γι αυτό και ο “δημοσιογράφος” υπογράφει το κείμενό του με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.
Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο Κυρανάκης είναι όντως μια καλή επιλογή για όσους επιλέξουν ΝΔ, κρίμα που μπλέχτηκε στην υπόθεση.under έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:32Κυρανακης :
“Οφείλω μερικές απαντήσεις προς το παρασύστημα του Μαξίμου που έχει επιλέξει να με στοχοποιήσει προσωπικά.
Θεωρώ ότι όποιος έχει διαπράξει το έγκλημα της ασέλγειας με ανήλικο, πρέπει να τιμωρείται σκληρά και παραδειγματικά, χωρίς καμία ανοχή. Τέτοιες πράξεις είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία μας. Για αυτούς που θα βρεθούν ένοχοι αμετάκλητα, η Δικαιοσύνη πρέπει να εξαντλεί την αυστηρότητά της.
Σε ό,τι με αφορά:
Ήμουν όντως μάρτυρας υπεράσπισης; Όχι.
Κατέθεσα στη δίκη Γεωργιάδη; Όχι.
– Όποιος θέλει, μπορεί να δει τα πρακτικά της δίκης, και αν βρει το όνομά μου ας με διαψεύσει. Δεν ήμουν καν παρών στη δίκη την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισης.
Έγραψα non paper υποστήριξης του Γεωργιάδη όπως έγραψε το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ”; Όχι.
– Γι αυτό και ο “δημοσιογράφος” υπογράφει το κείμενό του με ψευδώνυμο και όχι με το πραγματικό του όνομα.
Υπερασπίστηκα τον Γεωργιάδη όπως δήλωσε σήμερα η κα Σβίγκου; Όχι.
– Ας βρει έστω μια δήλωσή μου προφορική ή γραπτή.
Θα μου πείτε κάποιοι, εντάξει ρε Κυρανάκη δεν τον υπερασπίστηκες, αλλά γιατί πήγες τελικά σε αυτή τη δίκη;
Όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, πήγαμε για να δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Να έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Για παράδειγμα ήμασταν παρόντες την ημέρα που κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, όπως και την ημέρα της απόφασης.
Το ότι από όσους παρευρέθηκαν όμως απλά στο ακροατήριο, στοχοποιήθηκα μόνο εγώ δεν είναι τυχαίο.
Κάποιοι προσπαθούν εδώ και καιρό να λερώσουν το καθαρό ξεκίνημα που έχω κάνει στην πολιτική. Το ότι προσπαθούν να σπιλώσουν με ψέματα, σημαίνει ότι δεν βρίσκουν τίποτα άλλο για να με χτυπήσουν.
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ηθική μου και την ακεραιότητά μου. Θα συνεχίσω την πορεία μου στην πολιτική όπως ακριβώς ξεκίνησα. Με καθαρές ιδέες και με μαχητικότητα. Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω.”
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
NOOR 1ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:34Αριστερά = χρυσή αυγή = υπόκοσμοςΈγραψα non paper υποστήριξης του Γεωργιάδη όπως έγραψε το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ”; Όχι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Για να είμαι ειλικρινής πατησιώτη, οι όροι "νεοφιλελέ", "λαϊκοδεξιά" κλπ δεν μου λένε πλέον κάτι συγκεκριμένο και προσωπικώς τουλάχιστον, ούτε τους κατανοώ ούτε προτίθεμαι να τους χρησιμοποιώ ως σαφή ένδειξη πολιτικής άποψης.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:26ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:16Δεν περνάει ούτε ως υπόθεση από το μυαλό κάποιων ότι τελικώς το σκηνικό που διαμορφώθηκε με τον Γεωργιάδη, πιθανόν να συμφέρει περισσότερο τη "συντηρητική" πλευρά της νδ και να γίνει κάποιο άτυπο μάθημα για αντίστοιχους χειρισμούς από την κορυφή στο μέλλον;
Πραγματική απορία.
Δεν ενδιαφέρει αυτό για να μη σου πω ότι αυτή που ονομάζεις πιο συντηρητική πλευρά είναι αυτή που θεωρούν λιγότερο επικίνδυνη στον συριζα.Μη ξεγελιέσαι από την επιφάνεια,ο χειρότερος αντίπαλός τους είναι αυτός με τον οποίο υπάρχει η μεγαλύτερη οικονομική απόσταση.Οι άλλοι είναι απλώς Καμμένοι.Ξέρεις κανένα "νεοφιλελεύθερο" να συνεργάσθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ;Πόσους λαικοδεξιούς ξέρεις;
Αντιθέτως, θεωρώ την υιοθέτηση τους ως μια επιπόλαιη, επιφανειακή, παρωχημένη και τελείως αβάσιμη θέση για την πολιτική.
Σε κάθε περίπτωση, υποθέτω ότι αυτό που γράφεις εννοεί ότι ο σύριζα επειδή ακριβώς ψαρεύει από τον κεντρικό χώρο της νδ, έχει ως συμφέρον την υποτίμηση των κεντρώων νδκρατών, στους οποίους ανήκει ούτως ή άλλως ο Μητσοτάκης.
Αν ισχύει όμως αυτό (που και κατά τη δική μου γνώμη ισχύει) η μπάλα είναι στα χέρια ή πόδια του Μητσοτάκη.
Αν τον ενδιαφέρουν περισσότερο οι κεντρώοι ζαιϊζοντες, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
Προσωπικώς, θα ψηφίσω νδ αν υπάρξει σαφής διαχωρισμός από τους ζαίους.
Το να μου προκύψει σύριζας με άλλο πρωθυπουργό, δεν μου λέει κάτι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας
Δεν σου τυχαίνει, το επιλέγεις. Για συγγενικές σχέσεις αλλάζει το πράγμα, και προφανώς άλλη η συμπεριφορά δημοσίων προσώπων και άλλη απλών πολιτών. Αν "τύχαινε" σε συγγενικό μου πρόσωπο, θα παραιτούμουν από όποιο δημόσιο αξίωμα είχα και θα το στήριζα ψυχολογικά ελπίζοντας είτε να θεραπευτεί είτε να επιλέξει μία μόνιμη μέθοδο χαλιναγώγησης της αρρώστειας του. Να το παίζω πάντως θεματοφύλακας των αξιών της πατριωτικής παράταξης και να στηρίζω παιδεραστές όχι δεν θα το έκανα.Χαοτικός έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:19Δεν πας να μάρτυρας υπεράσπισης σε ένα φίλο σου επειδή δεν είναι κακό αυτό που έκανε. Πας είναι φίλος σου.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:12
Αν είναι φίλοι του να πηγαίνουν να τον βλέπουν και να του πηγαίνουν τσιγάρα στη φυλακή αν καταδικαστεί εν τέλει χωρίς αναστολή. Η εικόνα ενός κοαμτικού στελέχους να καταθέτει υπέρ κάποιου σε τέτοια υπόθεση δημιουργεί προβλήματα. Κάτι του στυλ κακή η παιδεραστία αλλά αν την κάνει φίλος μας θα τον στηρίξουμε. Δεν πάει έτσι και το ξέρεις. Όπως φορτώθηκε όλος ο συριζα τη λέζα για τους φιλοτρομοκράτες βουλευτές του (και ορθώς) έτσι αντανακλά σε όλη τη νδ η στήριξη σε έναν καταδικασμένο ανώμαλο από κάποια μεμονωμένα στελέχη της.
Και μεγάλη μαλακία να κυριαρχεί η άποψη ότι είμαστε φίλοι με κάποιον επειδή πρωτίστως δεν είναι κοινωνικά στιγματισμένος.
Αλλά οι μισανθρωπίες και η αλλοτρίωση από δεξιές ιδεολογίες πηγάζουν. Άμα τύχει στον ξάδερφό σου ή στο παιδί σου να βρεθεί σε τέτοια θέση κατηγορούμενου δεν θα υποστηρίξεις;
Αλλά ξέχασα. Ποτέ δεν θα τύχει στην οικογένειά μας. είμαστε οι εκλεκτοί εμείς και κάπου υπάρχουν οι κακοί που πρέπει να τους πολεμήσουμε.
Νοοτροπία μεσαίωνα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μακάρι να είναι έτσι. Γνώστο το απόφθεγμα περί της γυναικός του Καίσαρα, το αυτό ισχύει και για τα κόματα. Άλλες οι ανθρώπινες σχέσεις και άλλο πράγμα τια διαπιστευτήρια ηθικής που οφείλει να δώσει κάποιος για να κυβερνήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:16Δεν περνάει ούτε ως υπόθεση από το μυαλό κάποιων ότι τελικώς το σκηνικό που διαμορφώθηκε με τον Γεωργιάδη, πιθανόν να συμφέρει περισσότερο τη "συντηρητική" πλευρά της νδ και να γίνει κάποιο άτυπο μάθημα για αντίστοιχους χειρισμούς από την κορυφή στο μέλλον;Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:12Αν είναι φίλοι του να πηγαίνουν να τον βλέπουν και να του πηγαίνουν τσιγάρα στη φυλακή αν καταδικαστεί εν τέλει χωρίς αναστολή. Η εικόνα ενός κοαμτικού στελέχους να καταθέτει υπέρ κάποιου σε τέτοια υπόθεση δημιουργεί προβλήματα. Κάτι του στυλ κακή η παιδεραστία αλλά αν την κάνει φίλος μας θα τον στηρίξουμε. Δεν πάει έτσι και το ξέρεις. Όπως φορτώθηκε όλος ο συριζα τη λέζα για τους φιλοτρομοκράτες βουλευτές του (και ορθώς) έτσι αντανακλά σε όλη τη νδ η στήριξη σε έναν καταδικασμένο ανώμαλο από κάποια μεμονωμένα στελέχη της.
Πραγματική απορία.
Δηλαδή είναι αθώος ο Ν.Γ. υπό την ένοια της μη τέλεσης της πράξεως? Αν είναι έτσι αν δηλαδή δεν έχει κάνει τίποτα με ανήλικα το δέχομαι, αν όμως έχει κάνει και το θέμα είναι αν πλήρωσε ή όχι ή καμιά άλλη δικολαβίστικη παπαριά όχι είναι υποκριτικό. Η νίκη του όποιου κόματος δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο οι συριζαίοι που έγιναν σαμαροβενιζέλοι στη θέση των σαμαροβενιζέλων (κανένα πρόβλημα δεν έχω με τους σαμαροβενιζέλους αλλά οι συριζαίοι έλεγαν ότι έχουν) όσο και οι νδτες που είναι πρόθυμοι να καταπιούν τα πάντα για να φύγει ο κακός συριζα. Στο δίλημα επικίνδυνοι κομουνιστές ή και καλά υπεύθυνοι που εθελοτυφλούν στα αδικήματα φίλων τους θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω επιλέγοντας κάποιον από τους 2. Κακός ο συριζαικός σανός κακό και το να παίρνω πίπες στο μητσοτάκη ό,τι μαλακία και αν κάνει. Αν δεν μπορεί να διαχωρίσει το προσωπικό από το πολιτικό δεν κάνει για τη θέση, να περάσει ο επόμενοςunder έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:16Σε εμενα δεν δημιουργει κανενα προβλημα αν καποιος ειναι πεπεισμενος για την αθωωτητα του φιλου του.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:12Αν είναι φίλοι του να πηγαίνουν να τον βλέπουν και να του πηγαίνουν τσιγάρα στη φυλακή αν καταδικαστεί εν τέλει χωρίς αναστολή. Η εικόνα ενός κοαμτικού στελέχους να καταθέτει υπέρ κάποιου σε τέτοια υπόθεση δημιουργεί προβλήματα. Κάτι του στυλ κακή η παιδεραστία αλλά αν την κάνει φίλος μας θα τον στηρίξουμε. Δεν πάει έτσι και το ξέρεις. Όπως φορτώθηκε όλος ο συριζα τη λέζα για τους φιλοτρομοκράτες βουλευτές του (και ορθώς) έτσι αντανακλά σε όλη τη νδ η στήριξη σε έναν καταδικασμένο ανώμαλο από κάποια μεμονωμένα στελέχη της.
Η ΝΔ εχει παρει θεση αλλα για καποιο λογο εσεις προτιματε το σανο του συριζα.
Οχι οτι εχει και ιδιαιτερη αξια αφου τον σανο του συριζα τον τρωνε αυτοι που θελουν να τον φανε πολυ απλα γιατι εξ αρχης δεν θελουν νικη της ΝΔ και να τελειωσει επιτελους η δικη της ΧΑ με τους μαχαιροβγαλτες,τους μπουρδελοξενοδοχους και τους φουρνους με αλβανους σε μαυρη εργασια.
Συμφωνώ αναφορικά με τη γυναίκα του Καίσαρα αλλά μην ξεχνάς ότι κατά καιρούς δημιουργούνται κάποια μότο ηθικής, που κατά τα φαινόμενα αποκτούν μεγάλη δυναμική.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:03μακάρι να είναι έτσι. Γνώστο το απόφθεγμα περί της γυναικός του Καίσαρα, το αυτό ισχύει και για τα κόματα. Άλλες οι ανθρώπινες σχέσεις και άλλο πράγμα τια διαπιστευτήρια ηθικής που οφείλει να δώσει κάποιος για να κυβερνήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:16Δεν περνάει ούτε ως υπόθεση από το μυαλό κάποιων ότι τελικώς το σκηνικό που διαμορφώθηκε με τον Γεωργιάδη, πιθανόν να συμφέρει περισσότερο τη "συντηρητική" πλευρά της νδ και να γίνει κάποιο άτυπο μάθημα για αντίστοιχους χειρισμούς από την κορυφή στο μέλλον;Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:12
Αν είναι φίλοι του να πηγαίνουν να τον βλέπουν και να του πηγαίνουν τσιγάρα στη φυλακή αν καταδικαστεί εν τέλει χωρίς αναστολή. Η εικόνα ενός κοαμτικού στελέχους να καταθέτει υπέρ κάποιου σε τέτοια υπόθεση δημιουργεί προβλήματα. Κάτι του στυλ κακή η παιδεραστία αλλά αν την κάνει φίλος μας θα τον στηρίξουμε. Δεν πάει έτσι και το ξέρεις. Όπως φορτώθηκε όλος ο συριζα τη λέζα για τους φιλοτρομοκράτες βουλευτές του (και ορθώς) έτσι αντανακλά σε όλη τη νδ η στήριξη σε έναν καταδικασμένο ανώμαλο από κάποια μεμονωμένα στελέχη της.
Πραγματική απορία.
Παραδείγματος χάριν, θυμάσαι πότε είχε γίνει προοδευτικό σλόγκαν με πανελλήνια απήχηση η άποψη ότι "δεν πρέπει να ποινικοποιούνται οι προσωπικές σχέσεις";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξερω αν ειναι αθωος ή ενοχος.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:09Δηλαδή είναι αθώος ο Ν.Γ. υπό την ένοια της μη τέλεσης της πράξεως? Αν είναι έτσι αν δηλαδή δεν έχει κάνει τίποτα με ανήλικα το δέχομαι, αν όμως έχει κάνει και το θέμα είναι αν πλήρωσε ή όχι ή καμιά άλλη δικολαβίστικη παπαριά όχι είναι υποκριτικό. Η νίκη του όποιου κόματος δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο οι συριζαίοι που έγιναν σαμαροβενιζέλοι στη θέση των σαμαροβενιζέλων (κανένα πρόβλημα δεν έχω με τους σαμαροβενιζέλους αλλά οι συριζαίοι έλεγαν ότι έχουν) όσο και οι νδτες που είναι πρόθυμοι να καταπιούν τα πάντα για να φύγει ο κακός συριζα. Στο δίλημα επικίνδυνοι κομουνιστές ή και καλά υπεύθυνοι που εθελοτυφλούν στα αδικήματα φίλων τους θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω επιλέγοντας κάποιον από τους 2. Κακός ο συριζαικός σανός κακό και το να παίρνω πίπες στο μητσοτάκη ό,τι μαλακία και αν κάνει. Αν δεν μπορεί να διαχωρίσει το προσωπικό από το πολιτικό δεν κάνει για τη θέση, να περάσει ο επόμενος
Αν ισχυουν αυτα που διαβαζω,η δικη ηταν φαρσα.
Και θεωρω απολυτως φυσιολογικο και θεμοτο να υπαρχουν 2 ατομα φιλοι του κατηγορομενου πεπεισμενοι για την αθωοτητα του .
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
αν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται συνέχεια, το είπαν για τον χριστοφοράκο και την μπακογιάννη, για τον καλογρίτσα και τον σπίρτζη γενικά όταν πιάνουν έναν βρωμιάρη από το περιβάλλον κάποιου πετάμε την παπάτζα. Άλλο όμως η ποινικοποίηση της σχέσης και άλλο το να κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα όταν αυτή υφίσταται. Κανένα πρόβλημα δεν θα είχε ο μητσοτάκης αν δεν στήριζε τον ΝΓ μετά την αποκάλυψη. Όταν όμως ο ίδιος ο ΝΓ λέει στο δικαστήριο ότι είναι το δεξί χέρι του μητσοτάκη και για αυτό τον χτυπάνε ενώ η ΑΜΑ και ο κυρανάκης είναι στο ακροατήριο, ε υπάρχει ζήτημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:09Συμφωνώ αναφορικά με τη γυναίκα του Καίσαρα αλλά μην ξεχνάς ότι κατά καιρούς δημιουργούνται κάποια μότο ηθικής, που κατά τα φαινόμενα αποκτούν μεγάλη δυναμική.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:03μακάρι να είναι έτσι. Γνώστο το απόφθεγμα περί της γυναικός του Καίσαρα, το αυτό ισχύει και για τα κόματα. Άλλες οι ανθρώπινες σχέσεις και άλλο πράγμα τια διαπιστευτήρια ηθικής που οφείλει να δώσει κάποιος για να κυβερνήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 13:16
Δεν περνάει ούτε ως υπόθεση από το μυαλό κάποιων ότι τελικώς το σκηνικό που διαμορφώθηκε με τον Γεωργιάδη, πιθανόν να συμφέρει περισσότερο τη "συντηρητική" πλευρά της νδ και να γίνει κάποιο άτυπο μάθημα για αντίστοιχους χειρισμούς από την κορυφή στο μέλλον;
Πραγματική απορία.
Παραδείγματος χάριν, θυμάσαι πότε είχε γίνει προοδευτικό σλόγκαν με πανελλήνια απήχηση η άποψη ότι "δεν πρέπει να ποινικοποιούνται οι προσωπικές σχέσεις";
Αν όντως μιλάμε για πραγματική αθωότητα (μη τέλεσε πράξης) συμφωνώ απόλυτα, αν μιλάμε για αθωότητα του τύπου λόγω αμφιβολιών ή λόγω κάποιας δικολαβίστικης μανούβρας τότε όχι. Εμένα πάντως προσωπικά με προσβάλλει σαν δεξιό ένα δεξιό κόμα να μην δίνει την εικόνα πλήρους καταδίκης ενός στελέχους του που καταδικάστηκε για παιδεραστία. Κάτι σαν το καταδικάζουμε τη βία που λένε οι αριστεράτζες αλλά κοτσάρουν και ένα μεγάλο αλλά μετάunder έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:12Δεν ξερω αν ειναι αθωος ή ενοχος.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:09Δηλαδή είναι αθώος ο Ν.Γ. υπό την ένοια της μη τέλεσης της πράξεως? Αν είναι έτσι αν δηλαδή δεν έχει κάνει τίποτα με ανήλικα το δέχομαι, αν όμως έχει κάνει και το θέμα είναι αν πλήρωσε ή όχι ή καμιά άλλη δικολαβίστικη παπαριά όχι είναι υποκριτικό. Η νίκη του όποιου κόματος δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο οι συριζαίοι που έγιναν σαμαροβενιζέλοι στη θέση των σαμαροβενιζέλων (κανένα πρόβλημα δεν έχω με τους σαμαροβενιζέλους αλλά οι συριζαίοι έλεγαν ότι έχουν) όσο και οι νδτες που είναι πρόθυμοι να καταπιούν τα πάντα για να φύγει ο κακός συριζα. Στο δίλημα επικίνδυνοι κομουνιστές ή και καλά υπεύθυνοι που εθελοτυφλούν στα αδικήματα φίλων τους θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω επιλέγοντας κάποιον από τους 2. Κακός ο συριζαικός σανός κακό και το να παίρνω πίπες στο μητσοτάκη ό,τι μαλακία και αν κάνει. Αν δεν μπορεί να διαχωρίσει το προσωπικό από το πολιτικό δεν κάνει για τη θέση, να περάσει ο επόμενος
Αν ισχυουν αυτα που διαβαζω,η δικη ηταν φαρσα.
Και θεωρω απολυτως φυσιολογικο και θεμοτο να υπαρχουν 2 ατομα φιλοι του κατηγορομενου πεπεισμενοι για την αθωοτητα του .
Η στήριξη προέρχεται από την πλευρά που μιλά για σκευωρία. Εάν είναι έτσι, θεωρώ πως η στάση είναι απολύτως δικαιολογημένη. Οι κινήσεις θα πρέπει να εντάσσονται στην προσπάθεια να συγκροτηθεί άμυνα στη διάρκεια του διαστήματος που θα απαιτηθεί ωσότου εκδικαστεί σε επόμενο δικαστήριο η υπόθεση.
Το ανθρώπινο δεν είναι κατακριτέο.
Το ανθρώπινο δεν είναι κατακριτέο.
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, έχεις άδικο.
Δεν τίθεται θέμα μεταξύ προσωπικού και πολιτικού συμφέροντος αλλά της δυνατότητας του να υπάρξει σαφής και δυναμική πολιτική πράξη πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Και δεν αφορά στον Μητσοτάκη αλλά τον οποιονδήποτε πρωθυπουργό ή κορυφαίο πολιτικό στέλεχος, που καλείται να καταδικάσει τον οποιονδήποτε πριν την τελική έκβαση της δίκης. Γιατί σ' αυτήν την περίπτωση, καταρρίπτεται αυτομάτως το όποιο νόημα έχει το τεκμήριο αθωότητας, που αποτελεί τον βασικό πυλώνα της δικαιοσύνης.
Αυτό μπορεί να γίνει σε μια παρέα, σε μια οικογένεια και σε οποιοδήποτε εξωθεσμικό πλαίσιο.
Πολιτικώς, δεν μπορεί να γίνει.
Για να γίνω πιο σαφής. Αν ο Μητσοτάκης (ή οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του) ήξερε τις ιδιαιτερότητες του φίλου του και τον παράνομο τρόπο εξάσκησης τους και παρ' όλα αυτά του έδωσε την όποια πολιτική θέση, σαφώς και είναι απαράδεκτο. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί και προσωπικώς, το θεωρώ μάλλον παράλογο γιατί ουδείς εχέφρων πολιτικός θα έπαιζε το κεφάλι του σε τόσο επικίνδυνες ισορροπίες. Στην περίπτωση όμως, που δεν το ήξερε, είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να κρατήσει τις διπλωματικές ισορροπίες των θεσμών, χωρίς να κάνει κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Αυτό που εννοώ είναι, ότι το "πάγωμα" και όχι ένας πομπώδης εξοστρακισμός του Γεωργιάδη ήταν μια σωστή πολιτική κίνηση, ανεξαρτήτως με το αν αυτό καλύπτει εσένα, εμένα ή τον οποιονδήποτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι παει να πει ΑΝ μιλαμε για πραγματικη αθωωτητα τοτε συμφωνεις ;Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 14:18Αν όντως μιλάμε για πραγματική αθωότητα (μη τέλεσε πράξης) συμφωνώ απόλυτα, αν μιλάμε για αθωότητα του τύπου λόγω αμφιβολιών ή λόγω κάποιας δικολαβίστικης μανούβρας τότε όχι. Εμένα πάντως προσωπικά με προσβάλλει σαν δεξιό ένα δεξιό κόμα να μην δίνει την εικόνα πλήρους καταδίκης ενός στελέχους του που καταδικάστηκε για παιδεραστία. Κάτι σαν το καταδικάζουμε τη βία που λένε οι αριστεράτζες αλλά κοτσάρουν και ένα μεγάλο αλλά μετά
Αν εγω ειμαι πεπεισμενος για την αθωωτητα ενος φιλου μου δεν σημαινει οτι αυτος δεν ειναι ενοχος ή οτι εγω ημουν μπροστα στο περιστατικο.
Σημαινει οτι πιστευω αυτα που μου λεει συνεκτιμωντας και τον χαρακτηρα του οπως τον εχω αξιολογησει εγω.
Μπορει να κανω και λαθος ομως.
Αλλο αυτο και αλλο το κομμα.Η ΝΔ λεει οτι ο Γεωργιαδης δεν εχει κομματικη ιδιοτητα μεχρι να τελεσιδικησει η αποφαση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πάντως δεν υπάρχει μεγαλύτερο καρναβάλι από το να βλέπεις θεομπαίχτες με εικόνες του χριστού και της παναγίας στην υπογραφή,να δηλώνουν άγνοια σχετικά με την ενοχή ενός αποδεδειγμένα παιδέρα.Στα βάθη της κολάσεως θα βράσετε νούμερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έρευνα-βιτρίνα από το ΓΕΣ σε ανήλικους μαθητές – Τι τους ρωτάνε
από nikos p 2020 » 16 Απρ 2025, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
16 Απρ 2025, 20:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-