Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: Χαμογελάτε είναι..υποχρεωτικό.
σιγα μη λυπηθούμε τις επιχειρήσεις
εσας λυπομαστε που καταντατε
ορντιναντσες τους
εσας λυπομαστε που καταντατε
ορντιναντσες τους
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 22:34υπάρχει άνθρωπος αρκετά ηλίθιος που να πιστεύει ότι αυτό το χαρτί είναι πραγματικό;
https://www.newsit.gr/ellada/xamogelate ... t/2731703/Το newsit.gr επικοινώνησε με την ίδια την εταιρία. Η οποία δεν αρνήθηκε ότι το έγγραφο υπάρχει. Αλλά έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο «δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας» της αλυσίδας.
Ποιος είναι ο ηλίθιος τώρα;
- Βινόσαυρος
κακώς, το βγάζετε τόσο νωρίς, έπρεπε να τους αφήσειςmao mao έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 14:55Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 22:34υπάρχει άνθρωπος αρκετά ηλίθιος που να πιστεύει ότι αυτό το χαρτί είναι πραγματικό;https://www.newsit.gr/ellada/xamogelate ... t/2731703/Το newsit.gr επικοινώνησε με την ίδια την εταιρία. Η οποία δεν αρνήθηκε ότι το έγγραφο υπάρχει. Αλλά έκανε λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο «δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας» της αλυσίδας.
Ποιος είναι ο ηλίθιος τώρα;
να εκτεθούν περισσότερο.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν υπάρχει λόγος ανήσυχιας, εταιρεία που έχει τόσο μεγάλα ταλέντα στα μαθηματικά για υπεύθυνους είναι θέμα χρόνου να πέσει έξω 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Από χθες το απόγευμα οι γνώστες των επιχειρήσεων και της αγοράς του phorum διεύψευδαν το έγγραφο κατηγορηματικά. Αρκετά ρόμπα έγιναν νομίζω, κρίμα είναι.
ΑΝ ισχυει σιγουρα προκειται για προβοκάτσια με στοχο να πληγει η επιχειρηση.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εγώ τους μπερδεύω με τα Market In.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Νομίζω κάνεις δεν υποστήριξε το έγγραφο, οι περισσότεροι έλεγαν ότι είναι τόσο ηλίθιο που αποκλείεται να είναι πραγματικό. Ε και να είναι δεν είδαμε κανέναν να συμφωνεί...
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Βινόσαυρος

Ρε μπας και δουλευει ο πέττυ στα μαημαρκετ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν κατάλαβα το ηθικό δίδαγμαplouf έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 07:09Λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες και θα καταθεσω κι εγω κατι.Ο μελλων συζυγος της αδερφης μου ειναι το αφεντικο της οταν δουλευε σερβιτορα σε φαστφουνταδικο γνωστης αλυσιδας.Θυμαμαι λοιπον μια μερα πηγα να τους επισκεφτω και εκει που καθομασταν εγω με την αδερφη μου
και τον μελλοντα συζυγο της μας σερβιρε μια νεαρη που δεν ηταν χαμογελαστη.
Οταν η κοπελα εφυγε λιγο πιο περα η αδερφη μου γυρναει και λεει στο αφεντικο της που τοτε ηταν γκομενος της:κοιτα πολλα μουτρα εχει αυτη.
Δεν μπορω βεβαια να φανταστω τι "προνομια" φανταστικα η πραγματικα θα ειχε απεναντι στους υπολοιπους εργαζομενους
σαν γκομενα του αφεντικου αλλα αυτο που κατεθεσα ειναι ενα δειγμα.
Αυτα τα ολιγα απο μενα ομορφες καλημερες.
μα είναι πασιφανές.foscilis έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 15:08δεν κατάλαβα το ηθικό δίδαγμαplouf έγραψε: ↑05 Μαρ 2019, 07:09Λοιπον διαβασα ολες τις σελιδες και θα καταθεσω κι εγω κατι.Ο μελλων συζυγος της αδερφης μου ειναι το αφεντικο της οταν δουλευε σερβιτορα σε φαστφουνταδικο γνωστης αλυσιδας.Θυμαμαι λοιπον μια μερα πηγα να τους επισκεφτω και εκει που καθομασταν εγω με την αδερφη μου
και τον μελλοντα συζυγο της μας σερβιρε μια νεαρη που δεν ηταν χαμογελαστη.
Οταν η κοπελα εφυγε λιγο πιο περα η αδερφη μου γυρναει και λεει στο αφεντικο της που τοτε ηταν γκομενος της:κοιτα πολλα μουτρα εχει αυτη.
Δεν μπορω βεβαια να φανταστω τι "προνομια" φανταστικα η πραγματικα θα ειχε απεναντι στους υπολοιπους εργαζομενους
σαν γκομενα του αφεντικου αλλα αυτο που κατεθεσα ειναι ενα δειγμα.
Αυτα τα ολιγα απο μενα ομορφες καλημερες.
Ο εργαζόμενος που θα νιώσει(και θα είναι) λίγο παραπάνω σε ιεραρχία απο τους άλλους, θα έχει συμπεριφορά χειρότερη και απο άψυχος χαρτογυακάς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
αυτό δεν μπορεί να είναι από έγγραφο μαϊμού. δε θα το γραφαν σωστά;Τα 300 ευρώ σε σχέση με το μηδέν είναι 300% φορές περισσότερα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
κι όμως μαλάκες, ΔΕΝ είναι τρολιά!
Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας για το θέμα:
«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».
και το πρωί που πρωτοέπεσε το ματι μου πανω σ αυτό το νήμα, ημουν 300% σιγουρος ότι πρόκειται για τρολιά,με αυτα περι 300ριων που είδα. Απίστευτο!
Ακολουθεί η επίσημη τοποθέτηση της εταιρείας για το θέμα:
«Σε συνέχεια της σχετικής ανάρτησης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι το συγκεκριμένο και μεμονωμένο περιστατικό δεν εκφράζει και δε συνάδει με την κουλτούρα, φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας της αλυσίδας και των 10700 εργαζομένων της εταιρείας. Οι άνθρωποί μας ήταν από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα - και μετά από την συγχώνευση με τη Βερόπουλος - ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε και θα έχουμε. Όλα όσα έχουμε καταφέρει ανήκουν σε όλους μας και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό».
και το πρωί που πρωτοέπεσε το ματι μου πανω σ αυτό το νήμα, ημουν 300% σιγουρος ότι πρόκειται για τρολιά,με αυτα περι 300ριων που είδα. Απίστευτο!
- Alchemist501
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie