We have a Pope
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: We have a Pope
Σιδεροκέφαλος, αλλά ειδικά η Θρησκειολογία θα μπορούσε να αυτοσυντονιστεί σύμφωνα με το δόγμα του Αββά Αμαλρικ, πριν τη σφαγή στη Μπεζιέρ. Όταν τον ρώτησαν οι ιππότες πώς θα ξεχωρίσουν τους αθώους Καθολικούς από τους μιαρούς Καθαρούς, ώστε να μη σκοτώσουν αθώους, απάντησε:
Σφάξτε τους όλους και ο Θεός θα ξεχωρίσει τους δικούς του
Σφάξτε τους όλους και ο Θεός θα ξεχωρίσει τους δικούς του
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
οκ,δεν τον ξερω τον ανθρωπο.Απλα αυτο που ξερω ειναι οτι με το που μπηκε μοντ εδω,εξαφανιστηκε.Οποτε και δεν εχω δειγματα αν ηταν αντικειμενικος σαν μοντ.Αυτο ειπα.
Εσένα που είσαι γαμώ τα τεκνά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγω παλι δεν καταλαβα.Ολες οι ενοτητες δενε χουν συγκεκριμενο συντονιστη,Γιατι επρεπε να εχει η θρησκειολογια συγκεκριμενο συντονιστη και μαλιστα δηλωμενο πιστο;
Η θα εχουν ολες οι κατηγοριες συγκεκριμενο συντονιστη η δεν θα εχουν.
Ποσο μαλλον απο ανεξαρτητους και οχι δηλωμενους απο μια η αλλη μερια Spiros252
Θα σε παρακαλουσα λοιπον πολυ σπυρο μου να μου εξηγησεις γιατι η θρησκειολογια πρεπει να εχει συγκεκριμενο συντονιστη,ενω οι αλλες ενοτητες δεν εχουν, για αρχη.Ποιο το σκεπτικο;
Ποσο μαλλον,απο εναν ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΧΡΗΣΤΗ.Δηλαδη,δηλωμενο πιστο.Αλλα ας ξεκινησουμε απο το γιατι ΜΟΝΟ η θρησκειολογια εχει συγκεκριμενο συντονιστη.
Ειναι λιγο,λιγουλακι,εκει που παταει η γατα βρε αδελφε προκλητικο και περιεργο.Για πες.Σκεπτικο,Αλλες εννοτητες συγκεκριμενι μοντ δενε χουν,εδω γιατι;Και δηλωμενο πιστο;
Η θα εχουν ολες οι κατηγοριες συγκεκριμενο συντονιστη η δεν θα εχουν.
Ποσο μαλλον απο ανεξαρτητους και οχι δηλωμενους απο μια η αλλη μερια Spiros252
Θα σε παρακαλουσα λοιπον πολυ σπυρο μου να μου εξηγησεις γιατι η θρησκειολογια πρεπει να εχει συγκεκριμενο συντονιστη,ενω οι αλλες ενοτητες δεν εχουν, για αρχη.Ποιο το σκεπτικο;
Ποσο μαλλον,απο εναν ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΧΡΗΣΤΗ.Δηλαδη,δηλωμενο πιστο.Αλλα ας ξεκινησουμε απο το γιατι ΜΟΝΟ η θρησκειολογια εχει συγκεκριμενο συντονιστη.

Ειναι λιγο,λιγουλακι,εκει που παταει η γατα βρε αδελφε προκλητικο και περιεργο.Για πες.Σκεπτικο,Αλλες εννοτητες συγκεκριμενι μοντ δενε χουν,εδω γιατι;Και δηλωμενο πιστο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 07 Μαρ 2019, 22:57, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άμα τύχει να ρίξω καμιά Παναγία μην παρεξηγηθείς. Δεν λέω να μη φάω μπαν. Να φάω ρε παιδί μου. Αλλά μην πληγωθείς. Δεν θα το εννοώ γιατί δεν την πιστεύω.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αμα δεν την πιστευεις ποιος ο λογος να την βρισεις ομως;
Αρίστος for Tsirpas
Γενικη αρχη σε σοβαρα φορουμ παντως ειναι,να μπαινουν συντονιστες σε συγκεκριμενα πεδια,ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.Ποτέ αυτοι που εμπλεκονται στα νηματα με το μερος προς μια μερια..Παιρνοντας θεση δηλαδη.
Δυστυχως εδω αυτο δεν τηρηθηκε.Γνωμη μου.
Δυστυχως εδω αυτο δεν τηρηθηκε.Γνωμη μου.

επίσης να πω, πως τουλάχιστον σαν κοινωνικό πείραμα θα είχε ενδιαφέρον να τοποθετηθεί ως συντονιστής ένας ευέξαπτος χρήστης (π.χ. ο Nandros ), ώστε να παρακολουθήσουμε την στάση του και την μετεξέλιξή του ως όργανο της τάξης πια....
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Battle royale θα το κάνουμε....
μα δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται; δεν είναι θέμα θέσης και απόψεων, αλλά ύφους και στάσης... το οποίο είναι βαρετό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
03 Μαρ 2024, 09:05