Ανεξαρτητος θα πει οτι δεν ειναι βαμμενος.Αν δεν το καταλαβαινΕις δεν φταιω εγω.Spiros252 έγραψε: ↑07 Μαρ 2019, 23:27Τί θα πει ανεξάρτητος εν προκειμένω; Ή θα είναι πιστός ή όχι. Και το κριτήριο δεν είναι τόσο απλό, αν θα έχει θέσεις / απόψεις ή όχι. Δεν μπορούμε να απαιτούμε από το συντονιστή να μην παίρνει θέση δηλαδή να μην είναι ουσιαστικά μέλος όπως και τα άλλα. Δεν είναι σωστή η απαίτηση να απεμπολεί ο συντονιστής την ιδιότητα και τα δικαιώματα του μέλους.
Ο συντονιστής εφαρμόζει τους κανόνες με αντικειμενικότητα όσο γίνεται, και κρίνεται και αυτός φυσικά.
Για τα άλλα που ρωτάς σε άλλο ποστ, το γιατί στη θρησκειολογία κ.λπ. έχουμε τους λόγους μας οι οποίοι δεν θεωρώ ότι πρέπει να αναφέρονται δημοσίως. Κρίθηκε κατάλληλο άτομο για αυτό το ρόλο και για τις συνθήκες. Παλαιότερα υπήρξαν κι άλλοι συντονιστές ενοτήτων, όπως και στο παλιό φόρουμ.
Υ.Γ. Ποιο είναι αυτό το σοβαρό φόρουμ που έχει συντονιστές ανεξάρτητους σε κάθε ενότητα;
Μπορει πχ καποιος καν να μην εχει εκδηλωθει..να μην εχει παρει θεση οτι ειναι πιστος η αθεος,διοτι απλουστατα δεν ειναι φανατικος σε αυτο.Για μενα αυτη θα ηταν η πιο σωστη επιλογη.
Σαφως σαν ατομο και προσωπικοτητα μεσα του μπορει να εχει γνωμη,αλλα θα προτιμουσα εναν χρηστη που δεν εχει εκδηλωθει σε αυτα τα θεματα.Δεν καταλαβα;Πρεπει να βαζουμε καποιον που εχει σωνει και καλα εχει λαβει θεση σε αυτα τα θεματα;
Σορυ,εγω δεν θα επελεγα καποιον τετοιο,
Ειναι πολυ λεπτη αυτη η θεση.
Επισης ακομα δεν μου απαντησες.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ;
ΥΓ,Απο τον συντονιστη σαφως δεν απαιτεις να μην εχει θεση,οταν ηδη ειναι συντονιστης,απο τον αντμιν ομως απαιτεις ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ.Το εκανες;