Προσβαλουν την νοημοσυνη σου ρε φίλε και επειδή εσύ το τρως αμασητο πας να το πουλήσεις και σε μας.
Ψάχνεις και για άλλους μαλακες δεν σαρεσει η αποκλειστικότητα.

http://boredomtherapy.com/paintings-with-ufos/
Δες το βίντεο που ανέβασα και θα σου λυθούν οι απορίες
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μπα, τώρα θυμήθηκες ν' απαντήσεις σε αυτό; Δεν το άφηνες καλύτερα;
Φυσικά διότι δεν είμαι στραβός. Για κάποιον φυσικά που βλέπει πόδια γαϊδάρων αντί για δάχτυλα, καταλαβαίνω ότι θα υπάρχουν δυσκολίες.
https://www.disclose.tv/is-this-38-cent ... ace-315247
Μόνο εσείς τρελαίνεστε εδώ και κανένας άλλος. Απόδειξη όλες οι ασυναρτησίες που αραδιάζετε. Και το αστείο είναι ότι νομίζετε ότι θα το κρύψετε, ενώ καρφώνεστε με κάθε σας φράση.
Άλλη μια απόδειξη για το ποιος πραγματικά χτυπιέται. Προσπαθείς να αμφισβητήσεις ακόμα και τα ταξίδια ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος!
Όταν συμμετέχεις σ' ένα θέμα, καλό θα είναι να το διαβάζεις. Εκτός και αν το ξέχασες κιόλας, πράγμα που δείχνει ότι είσαι απλά χάσιμο χρόνου.
Η μία πηγή λέει ότι ήθελε να το αγοράσει ή άλλη δεν το αναφέρει. Τι ισχύει τελικά?Καβαλάρης έγραψε:https://www.disclose.tv/is-this-38-cent ... ace-315247
Τι μας λες. Για ένα τόσο "ανατρεπτικό" εύρημα πρέπει να είμαστε αμείλικτοι στην απαίτηση αποδείξεων ακόμα και για τις ειδικές συνθήκες εύρεσης (που περιέχουν και αυτά τα ταξίδια) και όχι να επαναπαυόμαστε στο τι λέει ο κυνηγός θησαυρών ο οποίος είναι η μόνη πηγή για το θέμα.Καβαλάρης έγραψε:Άλλη μια απόδειξη για το ποιος πραγματικά χτυπιέται. Προσπαθείς να αμφισβητήσεις ακόμα και τα ταξίδια ενώ δεν υπάρχει κανένας λόγος!
Καβαλάρης έγραψε:Όταν συμμετέχεις σ' ένα θέμα, καλό θα είναι να το διαβάζεις. Εκτός και αν το ξέχασες κιόλας, πράγμα που δείχνει ότι είσαι απλά χάσιμο χρόνου.
Έγραψα ήδη πώς το γνωρίζω αυτό. Από την πρώτη στιγμή. Όπως επίσης έγραψα ότι αυτά που γνωρίζω είναι μόνο για μένα. Τα ταλιμπάνια δεν με απασχολούν.
skartados έγραψε:Ρε μήτσο για τυφλούς μας περνάς;
Όπου θέλουν να ζωγραφίσουν άγγελο πάνω σε σύννεφο ,η,χωρίς σύννεφο ,άγγελο ζωγραφίζουν.
Ποια τεχνοτροπία και μαλακιες μας λες;
Ποια απόκρυφα ευαγγελια και πρασινα άλογα;
Μια χαρά αγγέλους βλεπω
Υπάρχουν σκέτοι άγγελοι (με την κλασική μορφή), άγγελοι που βγαίνουν από το φωτεινό σύννεφο και το φωτεινό σύννεφο σκέτο (στο βίντεο έχει κι άλλους πίνακες με φωτεινό σύννεφο). Ολα αυτά κατά τη φάση της γέννησης του Ιησού όπου συχνά εμφανίζεται και ο βοσκός με το σκύλο. Τα κείμενα των γραφών αφηγούνται το σχετικό επεισόδιο (με παραλλαγές μεν, αλλά ο πυρήνας είναι ίδιος). Ολα δένουν, όλα μια χαρά εξηγούνται. Απλά εσύ δεν ήσουν διαβασμένος και βαρέθηκες να το ψάξεις.skartados έγραψε:Που βλεπεις ίδιας τεχνοτροπίας άγγελο σε αυτόν τον πίνακα ρε μήτσο;
Προσβαλουν την νοημοσυνη σου ρε φίλε και επειδή εσύ το τρως αμασητο πας να το πουλήσεις και σε μας.
Ψάχνεις και για άλλους μαλακες δεν σαρεσει η αποκλειστικότητα.
Αυτό ακριβώς που είπα: Ότι ψάχνεις συνεχώς δικαιολογίες. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να λείπουν από ένα άρθρο. Δεν είναι παράξενο αυτό, έτσι γίνεται με όλες τις ειδήσεις.
Άσε τις παρλαπίπες περί "απαίτησης αποδείξεων" διότι δεν σου καίγεται καρφί για την αλήθεια.Jimmy81 έγραψε: ↑06 Μαρ 2019, 01:54Τι μας λες. Για ένα τόσο "ανατρεπτικό" εύρημα πρέπει να είμαστε αμείλικτοι στην απαίτηση αποδείξεων ακόμα και για τις ειδικές συνθήκες εύρεσης (που περιέχουν και αυτά τα ταξίδια) και όχι να επαναπαυόμαστε στο τι λέει ο κυνηγός θησαυρών ο οποίος είναι η μόνη πηγή για το θέμα.
Προσωπική πληροφόρηση σκέτο. Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτό που μετέφερα από το άλλο μέλος.
Παράξενο μου φαίνεται ότι κατάφερες να τελειώσεις το δημοτικό. Στις πόσες φορές θα καταλάβεις όταν γράφω ότι η πληροφόρηση που έχω έχει αξία μόνο για μένα και κατά συνέπεια δεν ζητάω από κανέναν να την πάρει ως θέσφατο;
Ή απλά επινοούνται πληροφορίες στις ειδήσεις και στο κάθε site για τέτοια θέματα.Καβαλάρης έγραψε:Αυτό ακριβώς που είπα: Ότι ψάχνεις συνεχώς δικαιολογίες. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να λείπουν από ένα άρθρο. Δεν είναι παράξενο αυτό, έτσι γίνεται με όλες τις ειδήσεις.
Καμία απόδειξη λοιπόν. Όπως αναμενόταν. Ευχαριστώ.Καβαλάρης έγραψε:Άσε τις παρλαπίπες περί "απαίτησης αποδείξεων" διότι δεν σου καίγεται καρφί για την αλήθεια.
Απλά δεν είχα δει μέχρι τώρα πιο ανεύθυνη στάση στο παρόν forum, δηλαδή να μπουκάρει κάποιος σε ένα topic αμολώντας ανατρεπτικές δηλώσεις, και αμέσως να θωρακίζεται με υπεκφυγή, γι' αυτό και μου έκανε εντύπωση. Τέλος πάντων, σεβαστό το αίτημά σουΚαβαλάρης έγραψε:Παράξενο μου φαίνεται ότι κατάφερες να τελειώσεις το δημοτικό. Στις πόσες φορές θα καταλάβεις όταν γράφω ότι η πληροφόρηση που έχω έχει αξία μόνο για μένα και κατά συνέπεια δεν ζητάω από κανέναν να την πάρει ως θέσφατο;
Πιο προβλέψιμος πεθαίνεις.
Ποια απόδειξη βρε κακομοίρη; Τα εισιτήρια του αεροπλάνου; Είπαμε, δεν έχουμε στα χέρια μας το δάχτυλο.
Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα. Είσαι τόσο άσχετος ή τόσο ψεύτης; Μάλλον το δεύτερο.
Δεν πρόκειται για καμμία θωράκιση και καμμία υπεκφυγή, τρομάρα σου. Είναι απλά μια ξεκάθαρη θέση. Ο καθένας καταθέτει αυτά που μπορεί να καταθέσει χωρίς να δεσμεύει κανέναν.
Τον Έριχ φον Ντένικεν.
Οποιαδήποτε επιβεβαιώνει ότι ήταν στην Αίγυπτο τα επίμαχα διαστήματα.Καβαλάρης έγραψε:Ποια απόδειξη βρε κακομοίρη; Τα εισιτήρια του αεροπλάνου; Είπαμε, δεν έχουμε στα χέρια μας το δάχτυλο.
Πώς γίνεται να έχεις κάνει καμιά 60αριά δημοσιεύσεις και να μην έχεις φέρει ή πει τίποτα ουσιαστικό, ρε παιδί μου?Καβαλάρης έγραψε:Δεν πρόκειται για καμμία θωράκιση και καμμία υπεκφυγή, τρομάρα σου. Είναι απλά μια ξεκάθαρη θέση. Ο καθένας καταθέτει αυτά που μπορεί να καταθέσει χωρίς να δεσμεύει κανέναν.
Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Καμμία πηγή δεν έχει το αλάθητο. Οποιος έχει κάτι να πεί, το δημοσιεύει, το κρίνουν όσοι ξέρουν με βάση αυτά που γράφει, αυτός απαντάει σε αυτά που του καταμαρτυρούν κ.λ.π. Οι ψευδοεπιστήμονες δεν περνούν από τέτοια διαδικασία. Ο Πουλιανός π.χ. ποτέ δεν απάντησε σε όσους τον κατηγόρησαν. Ούτε βέβαια και αυτός με το γαϊδουροπόδαρο.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Φταίει που δεν έχει χρόνο να διαθέσει.