Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
ST48410
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ST48410 » 06 Μάιος 2018, 23:18
Αγχίαλος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:16
ο λόγος που εξαφανίστηκε πιθανολογώ ότι εχει να κάνει με τις προβλέψεις του επιπέδου αλεφα και κάτω
Αν ήταν έτσι ο Αρίστος δεν θα έπρεπε να γράφει πουθενά. Και τι έγινε δηλαδή; Θα πει ο άλλος την υπερβολή του και θα του γίνει η σχετική πλάκα και όλα καλά.
Τι γίνεται εδώ; Κανένας σας δεν έχει σοβαρότερα προβλήματα στην ζωή του;
-
Αγχίαλος
από Αγχίαλος » 06 Μάιος 2018, 23:20
ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:18
ο λόγος που εξαφανίστηκε πιθανολογώ ότι εχει να κάνει με τις προβλέψεις του επιπέδου αλεφα και κάτω
Αν ήταν έτσι ο Αρίστος δεν θα έπρεπε να γράφει πουθενά. Και τι έγινε δηλαδή; Θα πει ο άλλος την υπερβολή του και θα του γίνει η σχετική πλάκα και όλα καλά.
Τι γίνεται εδώ; Κανένας σας δεν έχει σοβαρότερα προβλήματα στην ζωή του;
χαιρομαι που βάζεις αυτους τους δυο μαζί
-
hellegennes
από hellegennes » 06 Μάιος 2018, 23:21
ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:16
hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:07
Τελικά όλοι μια χαρά ήταν στο φόρουμ. Δεν υπήρχε ούτε ένα προβληματικό άτομο.
Στην πραγματική ζωή είναι όλοι τόσο τέλειοι ή κατά τα γούστα μας; Δεν νομίζω. Αν είναι να γράφουμε εδώ μόνο όσοι συμφωνούμε θα βαριόσασταν οι περισσότεροι γρήγορα. Εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση να είναι όλοι μετρημένοι και προσεκτικοί στο τι γράφουν αλλά μάλλον θα μιλάγαμε για ένα φόρουμ 20 ατόμων.
Επίσης ξεχάστε ότι μπορεί να υπάρξει 100% δίκαιος και εντελώς αντικειμενικός συντονιστής από την στιγμή που και αυτός θα συμμετέχει στα νήματα. Δεν είναι ανθρώπινα αυτά
Γιατί το λες αυτό; Έχουμε συμφωνήσει σε τίποτα εμείς οι δύο; Υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας ή απλώς διαφωνούμε; Είναι αυτό διαφορετικό από το να παρουσιάζει κάποιος προβληματική συμπεριφορά ή όχι;
Αντικειμενικός και δίκαιος 100% δεν μπορεί να υπάρξει γιατί δεν υπάρχει 100% αντικειμενική υπόσταση στις ανθρώπινες απόψεις. Ο συντονιστής όμως οφείλει α) να μην δημιουργεί ο ίδιος flames, β) να μην προσβάλλει άλλους χρήστες και δη συνειδητά και γ) να μην σβήνει ό,τι δεν αρέσει στον ίδιο, επειδή δεν συμφωνεί με την άποψή του και φυσικά να μην προβάλλει γελοίες δικαιολογίες για να μην σβήσει κάτι που ξεκάθαρα παραβαίνει τους κανονισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
MightyMouse
- Phorum.gr user: MightyMouse
από MightyMouse » 06 Μάιος 2018, 23:23
Ελληγεννή, μικροπροβλήματα και μικροκολλήματα λίγο-πολύ όλοι έχουν. Το θέμα είναι να υπάρχει λίγο καλύτερη διάθεση. Αυτό νομίζω ήταν το πρόβλημα στο phorum, δεν υπήρχε καλή διάθεση από διαφόρους, οι αντιπαραθέσεις διογκώνονταν και ο καθένας μπορούσε να χαλαστεί πραγματικά για μαλακίες και μικροπράγματα.
Επίσης, εν μέρει νομίζω πως αυτό το φαινόμενο είναι γενικότερο από το 2010 και μετά οπότε και ξεκίνησε η κρίση. Δυστυχώς με κάποια άτομα είναι πολύ δύσκολο ώρες ώρες να συνεννοηθείς. Αλλά, δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο καθένας από πίσω. Όχι πως αυτό δικαιολογεί απαράδεκτες συμπεριφορές, απλά μια παρατήρηση κάνω.
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 06 Μάιος 2018, 23:25
hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 22:45
Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 16:00
Δεν ηταν ο μονος. Υπηρχε και αλλος που το εκανε αυτο, και μαλιστα πολυ λιγοτερο ευφυης και χιουμοριστας. Τεσπα ιγκνορ και καλη καρδια
Εντάξει, επειδή υπήρχε ένας Ιανός, όλα τα άλλα συγχωρούνται. Είναι το επιχείρημα τύπου «οι άλλοι ήταν χειρότεροι».
Δεν εννοουσα τον ιανο. Τεσπα
-
MightyMouse
από MightyMouse » 06 Μάιος 2018, 23:25
hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:17
MightyMouse έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:10
Τι εννοείς δεν ξέρω; Επειδή δεν του έπιασα κουβέντα σε νήματα πολιτικής; Του έχω πιάσει κουβέντα για άλλα πράγματα.
Το ότι ένα άτομο έχει κακή συμπεριφορά και αντιδράσεις σε κάποιες συνθήκες δεν σημαίνει ότι πάντα και παντού είναι έτσι.
Συμφωνώ. Αλλά κάποια γνώμη μπορώ να έχω για τον Ιανό, από διάφορα άλλα, και αυτή η γνώμη που έχω σχηματίσει σίγουρα δεν είναι κακή.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 06 Μάιος 2018, 23:26
Μπορεί να έχει να κάνει και με τις αποκαλύψεις που του ξέφυγαν - ενώπιον πολλών μαρτύρων - για εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση από τον Συντονισμό κάποιου χρήστη, που συνέχιζε να συμμετέχει και μετά από περμαμπάν. Λέω εγώ τώρα ...

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 06 Μάιος 2018, 23:27
Nandros έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:26
Μπορεί να έχει να κάνει και με τις αποκαλύψεις που του ξέφυγαν - ενώπιον πολλών μαρτύρων - για εξαιρετικά ευνοϊκή μεταχείριση από τον Συντονισμό κάποιου χρήστη, που συνέχιζε να συμμετέχει και μετά από περμαμπάν. Λέω εγώ τώρα ...

Ωπα.Για πες να μάθει ο κόσμος.
-
ST48410
από ST48410 » 06 Μάιος 2018, 23:27
hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:21
ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:16
hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:07
Τελικά όλοι μια χαρά ήταν στο φόρουμ. Δεν υπήρχε ούτε ένα προβληματικό άτομο.
Στην πραγματική ζωή είναι όλοι τόσο τέλειοι ή κατά τα γούστα μας; Δεν νομίζω. Αν είναι να γράφουμε εδώ μόνο όσοι συμφωνούμε θα βαριόσασταν οι περισσότεροι γρήγορα. Εγώ δεν έχω καμιά αντίρρηση να είναι όλοι μετρημένοι και προσεκτικοί στο τι γράφουν αλλά μάλλον θα μιλάγαμε για ένα φόρουμ 20 ατόμων.
Επίσης ξεχάστε ότι μπορεί να υπάρξει 100% δίκαιος και εντελώς αντικειμενικός συντονιστής από την στιγμή που και αυτός θα συμμετέχει στα νήματα. Δεν είναι ανθρώπινα αυτά
Γιατί το λες αυτό; Έχουμε συμφωνήσει σε τίποτα εμείς οι δύο; Υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας ή απλώς διαφωνούμε; Είναι αυτό διαφορετικό από το να παρουσιάζει κάποιος προβληματική συμπεριφορά ή όχι;
Αντικειμενικός και δίκαιος 100% δεν μπορεί να υπάρξει γιατί δεν υπάρχει 100% αντικειμενική υπόσταση στις ανθρώπινες απόψεις. Ο συντονιστής όμως οφείλει α) να μην δημιουργεί ο ίδιος flames, β) να μην προσβάλλει άλλους χρήστες και δη συνειδητά και γ) να μην σβήνει ό,τι δεν αρέσει στον ίδιο, επειδή δεν συμφωνεί με την άποψή του και φυσικά να μην προβάλλει γελοίες δικαιολογίες για να μην σβήσει κάτι που ξεκάθαρα παραβαίνει τους κανονισμούς.
Έχουμε συμφωνήσει σε θέματα πλην τέχνης αλλά σπάνια. Και ναι απλώς διαφωνούμε χωρίς κόντρες. Ίσως δεν προσφερόταν και τόσο η θεματολογία για αυτό. Προφανώς η προβληματική συμπεριφορά είναι κάτι διαφορετικό. Αυτονόητα πράγματα.
Απλά σου επισημαίνω ότι ένα φόρουμ στο οποίο ο συντονιστής θα έκανε τα α) β) και γ) θα αποξένωνε γρήγορα πάρα πολλούς χρήστες. Επίσης από την στιγμή που ξέρεις ότι ο συντονιστής είναι δεξιός, αριστερός, ολυμπιακός, οτιδήποτε θα αντιμετωπίζεται κάθε απόφασή του προς τους αντιφρονούντες με καχυποψία. Η μόνη λύση που βλέπω ήταν να είναι "αόρατος". Να μην συμμετέχει ενεργά. Ε μια τέτοια δουλειά ποιος θα την έκανε εθελοντικά, τσάμπα και χωρίς να διασκεδάζει και ο ίδιος;
-
MightyMouse
από MightyMouse » 06 Μάιος 2018, 23:34
ST48410 έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:27
[..............]
Ε μια τέτοια δουλειά ποιος θα την έκανε εθελοντικά, τσάμπα και χωρίς να διασκεδάζει και ο ίδιος;
Ακριβώς. Κανένας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
MightyMouse την 06 Μάιος 2018, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 06 Μάιος 2018, 23:34
Αγχίαλος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:33
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:24
Αγχίαλος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 23:19
στο αβαταρ εσυ απο πάνω τι υποτιθεται οτι κάνεις;
Που είναι η φώτο σου ρε;
Ελα λέμε
Σε χάσαμε.Δεν βάζεις κανένα άρθρο να κράξεις λίγο

-
-
- 5 Απαντήσεις
- 258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
10 Μαρ 2024, 17:14
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.