Άκου Χαχα, δεν είμαι από τους τύπους που παίρνουν σοβαρά τα συνωμοσιολογικά, κράτα αυτό. Το ότι όμως η ΝΔ (σε κόβει μισθουλάκο μήπως, 0,60 και ετσι φάση; ) είναι φαύλοι όπως οι υπόλοιποι είναι γεγονός και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το έχει εμπεδώσει καλά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:02Ξέχασες τους Εβραίους και τον Σορος. Η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός στο φουλ .Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 13:58Όταν ήμουν στην ύστερη εφηβεία θυμάμαι να προσπαθούν κάποιοι συγγενείς μου να ψηφίσω ΝΔ, δίγλωσσοι αυτοί από Δυτική Μακεδονία, φανατικοί πατριώτες και αντιαριστεροι. Και θέταν το εξής γελοίο επιχείρημα: "Εγώ ΕΠΕΝ είμαι κανονικα (που εγώ όμως δεν ήμουν ΕΠΕΝ και σκεφτομουν τι με λε ρε μπάρμπα τώρα) αλλά η ΝΔ είναι η μόνη λύση για να μην βγουν αριστεροι, η ψηφος σε μικρότερα κόμματα είναι χαμένη, για την Ελλαδα πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ μόνο αυτή μπορεί να σώσει την χώρα". Εννοείται δε τον άκουσα, αν ηταν να ακουμε τις μαλακιες του καθενος αλιμονο. Και τα χρόνια πέρασαν και η ΝΔ μια χαρά συμμετείχε στο ξεπούλημα της χώρας, συνυπευθυνη για το χαλι της σημερινής Ελλάδας μαζί με ΠΑΣΟΚ και την υπόγεια ότι να ναι αριστερά που σήμερα κυρίως ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα προσπαθούν να επαναφέρουν το γλοιώδες επιχειρήμα του στείρου και τυραννικου δικομματισμού που διέλυσε την χώρα κομμάτι κομμάτι για να παραδώσει την εξουσία στην υπόγεια ότι να ναι αριστερά.
Α και να μην ξεχάσω στο πρώτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη τώρα πρόσφατα ο Κούλης της γνωστής οικογένειας που παριστάνουν τους πολιτικούς τις τελευταίες δεκαετίες ήταν ενάντιος, μετά είδε κόσμο άρα ψήφους, δεν ξεχνιέται αυτό.
Άκου, χρυσαυγίτη...
- Sid Vicious
Re: Άκου, χρυσαυγίτη...
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Μη μαλώνετε ωρέ αδέρφια, στο ιδανικό μέλλον Ουγγαρίας που θα φτιάξει ο εθνευεργέτης Μαρινάκης, η ΝΔ θα είναι γκουβέρνο κι η ΧΑ αντιπολίτα. Ενίοτε και το ανάποδο.
Άσε μην έστηνε παραδικαστικό ο Σαμαράς για να μην τον έριχνανSuperRogue έγραψε: ↑09 Μαρ 2019, 20:47Τα έχουμε πει, η ΧΑ έχει μερίδιο στην ευθύνη για την διακυβέρνηση σύριζα λόγο της στάσης της στην εκλογή ΠτΔ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Sid Vicious
Εχμ εγω δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσω, αλήθεια. Σκέφτομαι προς το παρόν μεταξύ ΧΑ, Τζήμερου ή Καραμπελιά αν κατεβάσει κάτι και όλα αυτα με πολλές ενστάσεις από μερια μου (με συγκίνησε στιγμιαία και η γλυκιά Ζωίτσα στο συλλαλητήριο στην Αθηνα για την Μακεδονία όπως στεκόταν μέσω δακρυγόνων ανάμεσα μας αλλά ας παραμείνει μια ανάμνηση στιγμιαίας συγκίνησης και μόνο,είμαστε άλλοι κόσμοι αντίθετοι, μην επιμενεις Ζωίτσα μου). Πάντως σιγουρα δεν θα ψηφίσω κάτι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ τέτοια σκουπιδια.Jolly Roger έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:13Μη μαλώνετε ωρέ αδέρφια, στο ιδανικό μέλλον Ουγγαρίας που θα φτιάξει ο εθνευεργέτης Μαρινάκης, η ΝΔ θα είναι γκουβέρνο κι η ΧΑ αντιπολίτα. Ενίοτε και το ανάποδο.
Και το αρχικό ποστ του νήματος ακόμη μοιάζει καταπληκτικά με το όλο χαμερπές στυλάκι 0,60 του συριζα. Ακόμη και αν θα είχα μια σκεψη στην ακρη του μυαλου για νδουλα, αυτό το νήμα που εγκαλει εκβιαστικά τροπο τινα και γλοιωδέστατα σε δικομματισμο ως μόνη λύση, θα την είχε διαλύσει.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Όχι, βρε συ, δεν είσαι συνωμοσιολόγος, απλώς βλέπεις παντού μποτάκια.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:09Άκου Χαχα, δεν είμαι από τους τύπους που παίρνουν σοβαρά τα συνωμοσιολογικά, κράτα αυτό. Το ότι όμως η ΝΔ (σε κόβει μισθουλάκο μήπως, 0,60 και ετσι φάση; ) είναι φαύλοι όπως οι υπόλοιποι είναι γεγονός και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το έχει εμπεδώσει καλά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:02Ξέχασες τους Εβραίους και τον Σορος. Η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός στο φουλ .Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 13:58Όταν ήμουν στην ύστερη εφηβεία θυμάμαι να προσπαθούν κάποιοι συγγενείς μου να ψηφίσω ΝΔ, δίγλωσσοι αυτοί από Δυτική Μακεδονία, φανατικοί πατριώτες και αντιαριστεροι. Και θέταν το εξής γελοίο επιχείρημα: "Εγώ ΕΠΕΝ είμαι κανονικα (που εγώ όμως δεν ήμουν ΕΠΕΝ και σκεφτομουν τι με λε ρε μπάρμπα τώρα) αλλά η ΝΔ είναι η μόνη λύση για να μην βγουν αριστεροι, η ψηφος σε μικρότερα κόμματα είναι χαμένη, για την Ελλαδα πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ μόνο αυτή μπορεί να σώσει την χώρα". Εννοείται δε τον άκουσα, αν ηταν να ακουμε τις μαλακιες του καθενος αλιμονο. Και τα χρόνια πέρασαν και η ΝΔ μια χαρά συμμετείχε στο ξεπούλημα της χώρας, συνυπευθυνη για το χαλι της σημερινής Ελλάδας μαζί με ΠΑΣΟΚ και την υπόγεια ότι να ναι αριστερά που σήμερα κυρίως ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα προσπαθούν να επαναφέρουν το γλοιώδες επιχειρήμα του στείρου και τυραννικου δικομματισμού που διέλυσε την χώρα κομμάτι κομμάτι για να παραδώσει την εξουσία στην υπόγεια ότι να ναι αριστερά.
Α και να μην ξεχάσω στο πρώτο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη τώρα πρόσφατα ο Κούλης της γνωστής οικογένειας που παριστάνουν τους πολιτικούς τις τελευταίες δεκαετίες ήταν ενάντιος, μετά είδε κόσμο άρα ψήφους, δεν ξεχνιέται αυτό.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Sid Vicious
Ρε συ Χάχα, λειτουργείς σαν μποτάκι, αυτό σε λέω.
Οι συγγενεις σου ηξεραν τι σημαινει αριστερα και εκαναν το σωστο.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:09Άκου Χαχα, δεν είμαι από τους τύπους που παίρνουν σοβαρά τα συνωμοσιολογικά, κράτα αυτό. Το ότι όμως η ΝΔ (σε κόβει μισθουλάκο μήπως, 0,60 και ετσι φάση; ) είναι φαύλοι όπως οι υπόλοιποι είναι γεγονός και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το έχει εμπεδώσει καλά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:02Ξέχασες τους Εβραίους και τον Σορος. Η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός στο φουλ .Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 13:58Όταν ήμουν στην ύστερη εφηβεία θυμάμαι να προσπαθούν κάποιοι συγγενείς μου να ψηφίσω ΝΔ, δίγλωσσοι αυτοί από Δυτική Μακεδονία, φανατικοί πατριώτες και αντιαριστεροι. Και θέταν το εξής γελοίο επιχείρημα: "Εγώ ΕΠΕΝ είμαι κανονικα (που εγώ όμως δεν ήμουν ΕΠΕΝ και σκεφτομουν τι με λε ρε μπάρμπα τώρα) αλλά η ΝΔ είναι η μόνη λύση για να μην βγουν αριστεροι, η ψηφος σε μικρότερα κόμματα είναι χαμένη, για την Ελλαδα πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ μόνο αυτή μπορεί να σώσει την χώρα". Εννοείται δε τον άκουσα, αν ηταν να ακουμε τις μαλακιες του καθενος αλιμονο. Και τα χρόνια πέρασαν και η ΝΔ μια χαρά συμμετείχε στο ξεπούλημα της χώρας, συνυπευθυνη για το χαλι της σημερινής Ελλάδας μαζί με ΠΑΣΟΚ και την υπόγεια ότι να ναι αριστερά που σήμερα κυρίως ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα προσπαθούν να επαναφέρουν το γλοιώδες επιχειρήμα του στείρου και τυραννικου δικομματισμού που διέλυσε την χώρα κομμάτι κομμάτι για να παραδώσει την εξουσία στην υπόγεια ότι να ναι αριστερά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:34Και το αρχικό ποστ του νήματος ακόμη μοιάζει καταπληκτικά με το όλο χαμερπές στυλάκι 0,60 του συριζα. Ακόμη και αν θα είχα μια σκεψη στην ακρη του μυαλου για νδουλα, αυτό το νήμα που εγκαλει εκβιαστικά τροπο τινα και γλοιωδέστατα σε δικομματισμο ως μόνη λύση, θα την είχε διαλύσει.
Στη Γλώσσα ήσουν σκράπας έτσι; Στα μαυρισμένα φαίνεται ότι καλώ σε δικομματισμό;Ξέρεις ότι η ηγεσία σου είναι Ναζί.
Αν είσαι και εσύ Ναζί, πάω πάσο.
Αν δεν είσαι, και παρόλα αυτά ψηφίζεις, φέρεις ευθύνη για την ενίσχυση μιας καταστρεπτικής ιδεολογίας, αυτής που ενστερνίζεται ο Μιχαλολιάκος.
Επιπλέον, στερείς ψήφους από τη ΝΔ και άρα παίζεις το παιχνίδι του Τσίπρα.
Αν είσαι κατά του συστήματος, των ελίτ κλπ και θες να διαμαρτυρηθείς, υπάρχουν άλλα ακροδεξιά κόμματα.
Το να ψηφίζεις όμως εν γνώσει σου μια Ηγέτη Ναζί είναι ύβρη κατά της πατρίδας.

Το νήμα τσούζει πολλούς που αποκαλύπτεται ότι όποιος ψηφίζει χρυσαύγουλα ψηφίζει ηγέτη ΝΑζί και άρα δεν μπορεί να λέει ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό που ψηφίζει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- metaxoskolikas
εσείς ακραίους θεωρείτε όσους υποστηρίζουν τον ορμπαν και τον σαλβινι. στη χα λοιπόν δεν υπάρχει κάποιος που να μην είναι ακραίος, αντιθέτως υπάρχουν πολλοί στο κόμμα σας που είναι κατ εσάς ακραίοι απλώς τρώνε συστηματικά κουτόχορτο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 13:17Πουθενά δεν είπα ότι θέλω χρυσαυγιτικες ψήφους στη ΝΔ, ακριβώς το αντίθετο.Η ΝΔ δεν τις χρειάζεται και αποτελούν ξένο σώμα για αυτή.metaxoskolikas έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 11:22χαχα στο τοπικ αυτό προσπαθεί να υφαρπάξει τις ψήφους δεξιών και ακροδεξιών υποστηρικτών ορμπαν & σαλβινι, αλλά τελικά το ξεβράκωμα που ακολουθεί είναι μεγάλο καθώς ξεχνιέται και λέει την αλήθεια δηλαδή ότι η νδ απευθύνεται στο κέντρο (δηλαδή κεντροαριστερά να πούμε καλύτερα) και τέτοιες πολιτικές θα εφαρμόσει... τη μία λέει ότι δε θέλει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους της χα στο κόμμα, την άλλη λέει ότι τους θέλει όλους τους ακροδεξιούς εκτός από το 0,3% των ναζί... ξεβράκωμα κανονικότατο
θέλει με το ζόρι τις ψήφους μας σε κόμμα όμως που θα εκφράζει κεντρώες-κεντροαριστερές θέσεις
Απλώς κάποιος δεξιός που δεν είναι ακραιος, αλλά ψηφίζει χρυσαύγουλα δίνει ανάσες ζωής στον Τσίπρα.
από το οποίο κουτόχορτο προσπάθησες ανεπιτυχώς να ταίσεις και εμάς τους υπόλοιπους, ανεπιτυχώς όμως, γιατί είδες ότι δεν μπορείς να στηρίξεις τα επιχειρήματα σου, έπαθες ένα μίνι αμόκ και άρχισες να αποκαλύπτεις τα πραγματικά σου πιστεύω για κεντρώα-κεντροαριστερή νδ και ακραίους σαλβινικους.
- metaxoskolikas
στο τοπικ το μόνο που αποκαλύπτεται είναι η χυδαία προσπάθεια σας να παρασύρετε συντηρητικούς ψηφοφόρους κοροιδεύοντας τους σε ψήφιση της νδ ενώ δεν έχετε κανένα σκοπό να εκφράσετε τις θέσεις τους και στην πραγματικότητα τους απαξιώνετε ως αγράμματους, ακραίους, αρτηριοσκληρωτικούς κλπ.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 15:25Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:34Και το αρχικό ποστ του νήματος ακόμη μοιάζει καταπληκτικά με το όλο χαμερπές στυλάκι 0,60 του συριζα. Ακόμη και αν θα είχα μια σκεψη στην ακρη του μυαλου για νδουλα, αυτό το νήμα που εγκαλει εκβιαστικά τροπο τινα και γλοιωδέστατα σε δικομματισμο ως μόνη λύση, θα την είχε διαλύσει.Στη Γλώσσα ήσουν σκράπας έτσι; Στα μαυρισμένα φαίνεται ότι καλώ σε δικομματισμό;Ξέρεις ότι η ηγεσία σου είναι Ναζί.
Αν είσαι και εσύ Ναζί, πάω πάσο.
Αν δεν είσαι, και παρόλα αυτά ψηφίζεις, φέρεις ευθύνη για την ενίσχυση μιας καταστρεπτικής ιδεολογίας, αυτής που ενστερνίζεται ο Μιχαλολιάκος.
Επιπλέον, στερείς ψήφους από τη ΝΔ και άρα παίζεις το παιχνίδι του Τσίπρα.
Αν είσαι κατά του συστήματος, των ελίτ κλπ και θες να διαμαρτυρηθείς, υπάρχουν άλλα ακροδεξιά κόμματα.
Το να ψηφίζεις όμως εν γνώσει σου μια Ηγέτη Ναζί είναι ύβρη κατά της πατρίδας.
Το νήμα τσούζει πολλούς που αποκαλύπτεται ότι όποιος ψηφίζει χρυσαύγουλα ψηφίζει ηγέτη ΝΑζί και άρα δεν μπορεί να λέει ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό που ψηφίζει.

- metaxoskolikas
είναι συνωμοσιολόγος επειδή μιλάει για μποτακια; δηλαδή άμα φέρω ποστ σου που να λες για μποτακια θα παραδεχθείς ότι είσαι συνωμοσιολόγος;Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 15:19Όχι, βρε συ, δεν είσαι συνωμοσιολόγος, απλώς βλέπεις παντού μποτάκια.Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:09Άκου Χαχα, δεν είμαι από τους τύπους που παίρνουν σοβαρά τα συνωμοσιολογικά, κράτα αυτό. Το ότι όμως η ΝΔ (σε κόβει μισθουλάκο μήπως, 0,60 και ετσι φάση; ) είναι φαύλοι όπως οι υπόλοιποι είναι γεγονός και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το έχει εμπεδώσει καλά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 14:02
Ξέχασες τους Εβραίους και τον Σορος. Η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός στο φουλ .
- metaxoskolikas
Sid Vicious έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 13:58Όταν ήμουν στην ύστερη εφηβεία θυμάμαι να προσπαθούν κάποιοι συγγενείς μου να ψηφίσω ΝΔ, δίγλωσσοι αυτοί από Δυτική Μακεδονία, φανατικοί πατριώτες και αντιαριστεροι. Και θέταν το εξής γελοίο επιχείρημα: "Εγώ ΕΠΕΝ είμαι κανονικα (που εγώ όμως δεν ήμουν ΕΠΕΝ και σκεφτομουν τι με λε ρε μπάρμπα τώρα) αλλά η ΝΔ είναι η μόνη λύση για να μην βγουν αριστεροι, η ψηφος σε μικρότερα κόμματα είναι χαμένη, για την Ελλαδα πρέπει να ψηφίσεις ΝΔ μόνο αυτή μπορεί να σώσει την χώρα". Εννοείται δε τον άκουσα, αν ηταν να ακουμε τις μαλακιες του καθενος αλιμονο. Και τα χρόνια πέρασαν και η ΝΔ μια χαρά συμμετείχε στο ξεπούλημα της χώρας, συνυπευθυνη για το χαλι της σημερινής Ελλάδας μαζί με ΠΑΣΟΚ και την υπόγεια ότι να ναι αριστερά που σήμερα κυρίως ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Και τώρα προσπαθούν να επαναφέρουν το γλοιώδες επιχειρήμα του στείρου και τυραννικου δικομματισμού που διέλυσε την χώρα κομμάτι κομμάτι για να παραδώσει την εξουσία στην υπόγεια ότι να ναι αριστερά.

- Sid Vicious
Μαλάκα μου εισαι ο δεξιός brb και tilt

- metaxoskolikas
σοβαρά; και οι χώρες του βιζεγκραντ και η ιταλία πως έχουν διαφορετική μεταναστευτική πολιτική;Nostalgia έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 12:49Η ηγεσια της ΧΑ εχει ναζιστικες καταβολες, απορω τι συζηταμε, ολοι το γνωριζουμε. Διαφορετικη μεταναστευτικη πολιτικη (ουσιας και οχι για τους τυπους) εντος ΕΕ δεν μπορεις να εχεις. Η ΝΔ μπορει να μην ειναι το δεξιο κομμα που θα θελαμε πολλοι, αλλα σε αυτες τις εκλογες δεν εχουμε αλλη επιλογη, η ΝΔ πρεπει να ειναι πρωτη και με διαφορα. Ο καθενας ας κανει τις επιλογες του, για μενα ο Συριζα πρεπει να παει στον αγυριστο γι'αυτο και θα ψηφισω ΝΔ.
άλλωστε μετά τις ευρωεκλογές ίσως η γραμμή της εε για τη μεταναστευτική πολιτική να είναι εντελώς διαφορετική.

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ψήφος στην νδ είναι χαμένη ψήφος.
Δεν μάθατε τοσα χρόνια τι έχει κάνει η νδ στην Ελλάδα;
Καμιά ανοχή στους νεοδημοκράτες,τους μπιντέδες των κομμουνιστών!
Δεν μάθατε τοσα χρόνια τι έχει κάνει η νδ στην Ελλάδα;
Καμιά ανοχή στους νεοδημοκράτες,τους μπιντέδες των κομμουνιστών!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν βαριέσαι το διάβασμα .... άκου podcasts !!!
από tanipteros » 26 Φεβ 2024, 20:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
27 Φεβ 2024, 19:01
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
05 Φεβ 2024, 23:45