230 έχει το φάνκι. Δεν ειναι το μόνο με μισελεν.
Μόνο με πιτόγυρα τρέφεσαι;
230 έχει το φάνκι. Δεν ειναι το μόνο με μισελεν.
Αναγνωρίζω ότι μπορεί το καλό να προωθείται, να είναι το ζητούμενο και αναγνωρίζω το γεγονός ότι είμαι προκατειλημμένος.Ερμής έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 21:31όχι η γαστρονομία δεν είναι μια και ενιαία. Ποιος θα μπορούσε το 60 να μιλήσει για μοριακή κουζίνα;Αίολος έγραψε: ↑06 Μάιος 2018, 21:17
Όχι η γαστρονομία είναι αυτή που είναι. Αλλά είπες για κέρδος. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του φτάνει για ανεβάζεις διαρκώς την ποιότητα. Αυτή δεν είναι και η λογική του ανταγωνισμού;
Με τα βραβεία δεν υποψιάζεσαι απατεωνιές; Δεν γνωρίζω βέβαια το θεσμό που μας φέρνεις αλλά... δεν είσαι υποψιασμένος γενικά με όλα αυτά που έχουμε δει;
Υποψιασμένος πάντα είμαι, απλά θεωρώ οτι έχουν κάποια στανταρτς με βάση την προσωπική μου εμπειρία.
Δεν πάμε με τον Michelin guide στο χέρι απλά αν ακούσουμε οτι το τάδε εστιατόριο πιστοποιήθηκε, ίσως είναι ένα επιπλέον κίνητρο να το δοκιμάσουμε.
Kαι ποιός είπε ότι τρελαινόμαστε όλοι να τρώμε 5 πιάτα και 50 γεύσεις, για να ευχαριστηθούμε-χορτάσουμε; Να πας μια φορά το χρόνο για αλλαγή να το κατανοήσω, εφόσον σου περισσεύουν και τα λεφτά, από'κει και πέρα για μένα δεν έχει κανένα νόημα ιδιαίτερο. Για πάνω από μια φορά το χρόνο είναι μαζοχισμός για μένα.
Ε μα στο έτσι, μια δυο φορές το χρόνο γίνεται και αυτό στην ουσία είναι το νόημα τους.