Κατακράτηση υγρών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κατακράτηση υγρών
φαε την γλωσσα σου τον τσακισες τον ανθρωπο!
1.92 είμαι , παλιός μπασκεμπολίστας και 50 χρονών πλέονCecily Anne έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 23:29Κακώς υποθέτεις. Εξαρτάται την μορφή. Αν είναι παχύσαρκος ναι μπορεί με σωστή διατροφή κλπ κλπ.
Μπορεί να έχει νεφρική νόσο, θυρεοειδή και ξέρω 'γω τι άλλο και η υπέρταση να του παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα υπάρχουσας συνθήκης.
- Cecily Anne
Με το επάγγελμα που κάνεις, θα μπορούσες να είχες από τα 30. Γερό σκαρί.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 23:41Με το επάγγελμα που κάνεις, θα μπορούσες να είχες από τα 30. Γερό σκαρί.
Επίσης καπνίζω σαν τσιμινιέρα 1 πακέτο ημερησίως και μου φωνάζει η γυναίκα

- Cecily Anne

*θα το κόψω 1 Απρίλη εγώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πηγαινε ξανα σε εναν καλο πνευμονολογο. Εγω ειχα μεινει ευχαριστημενος απο εναν στον Ευαγγελισμο. Μπορω να κοιταξω για το ονομα του αν θες. Αλλα βρισκεις και ιδιωτη βεβαια.Γάταρος έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 19:53Είχα πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν μου έπεφτε ο πυρετός μετά από πολλές μέρες κι ο πνευμονολόγος που με ακροάστηκε μου είπε ότι έχω άσθμα. Μου έδωσε κάτι εισπνεόμενα που έπρεπε να κάνω 2 εισπνοές τη μέρα και δύο τη νύχτα και κάτι χάπια που έπαιρνα 1 το βράδυ. Δεν ξέρω πόση κορτιζόνη έπαιρνα απ' όλα αυτά. Η θεραπεία ήταν για 6 μήνες όμως επειδή κάποιες μέρες παρέλειπα τις δόσεις την έκανα για περίπου 8 μήνες (και πάλι χωρίς να εξαντλήσω όλα τα φάρμακα) και τη διέκοψα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 19:38Ποση κορτιζονη επαιρνες;
Πιστευω θα σε βοηθησει να περιορισεις τους υδατανθρακες. Τωρα οσον αφορα την αεροβια πιστευω οτι εχει και αλλα ωφελη εκτος της εφιδρωσης.
Μπορει να θες να κανεις και καμια εξεταση τυπου τσεκ απ σε παθολογο να δεις αν σε επηρεασε η θεραπεια.
Σιδερενιος περαστικα ειναι αυτα!

Ευχαριστώ. Έκανα τη θεραπεία που μου πρότεινε και σκεφτόμουν να πάω στον ίδιο γιατρό να δει πως εξελίχτηκα αλλά εγώ από πριν δεν αισθανόμουν ότι έχω άσθμα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 00:03Πηγαινε ξανα σε εναν καλο πνευμονολογο. Εγω ειχα μεινει ευχαριστημενος απο εναν στον Ευαγγελισμο. Μπορω να κοιταξω για το ονομα του αν θες. Αλλα βρισκεις και ιδιωτη βεβαια.Γάταρος έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 19:53Είχα πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν μου έπεφτε ο πυρετός μετά από πολλές μέρες κι ο πνευμονολόγος που με ακροάστηκε μου είπε ότι έχω άσθμα. Μου έδωσε κάτι εισπνεόμενα που έπρεπε να κάνω 2 εισπνοές τη μέρα και δύο τη νύχτα και κάτι χάπια που έπαιρνα 1 το βράδυ. Δεν ξέρω πόση κορτιζόνη έπαιρνα απ' όλα αυτά. Η θεραπεία ήταν για 6 μήνες όμως επειδή κάποιες μέρες παρέλειπα τις δόσεις την έκανα για περίπου 8 μήνες (και πάλι χωρίς να εξαντλήσω όλα τα φάρμακα) και τη διέκοψα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 19:38Ποση κορτιζονη επαιρνες;
Πιστευω θα σε βοηθησει να περιορισεις τους υδατανθρακες. Τωρα οσον αφορα την αεροβια πιστευω οτι εχει και αλλα ωφελη εκτος της εφιδρωσης.
Μπορει να θες να κανεις και καμια εξεταση τυπου τσεκ απ σε παθολογο να δεις αν σε επηρεασε η θεραπεια.
Σιδερενιος περαστικα ειναι αυτα!
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

την πιο καταλληλη μερα διαλεξες!
- Cecily Anne

Εγω το μετανιωσα που το εκοψα. Θα ειχα στα χερια μου ενα αγχολυτικο οταν το χρειαζομουν.
Η μη επιστημονική μου άποψη είναι ότι... η κορτιζόνη εκτός από το να συγκρατεί υγρά μπορεί να έχει ως παρενέργεια και αύξηση της όρεξης.
Μου φαίνεται δεν μιλάμε τώρα για υγρά. Τι απόδειξη υπάρχει ότι μιλάμε για υγρά;
Η λυση είναι ... δίαιτα. Αν δεν χρειάστηκε ποτέ δίαιτα μπορεί να είναι πιο δύσκολο... Η εντύπωσή μου είναι ότι έγινε συνήθεια μια κατανάλωση θερμίδων ελαφρώς πιο αυξημένη σε σχέση με παλιά.
- Cecily Anne
Ναι, αν είσαι καρκινοπαθής ξέρω'γω θα στην αυξήσει, αλλά σε κανονικό άνθρωπο δεν έχω δει διαφορά εμπειρικά. Απόδειξη της κατακράτησης υγρών είναι τα σημεία τα άκυρα που πρήζεσαι που κανονικά δεν παίρνεις λίπος. Για παράδειγμα θα δεις έως και δάχτυλα πρησμένα.Athina__P έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 18:41Η μη επιστημονική μου άποψη είναι ότι... η κορτιζόνη εκτός από το να συγκρατεί υγρά μπορεί να έχει ως παρενέργεια και αύξηση της όρεξης.
Μου φαίνεται δεν μιλάμε τώρα για υγρά. Τι απόδειξη υπάρχει ότι μιλάμε για υγρά;
Η λυση είναι ... δίαιτα. Αν δεν χρειάστηκε ποτέ δίαιτα μπορεί να είναι πιο δύσκολο... Η εντύπωσή μου είναι ότι έγινε συνήθεια μια κατανάλωση θερμίδων ελαφρώς πιο αυξημένη σε σχέση με παλιά.
Η βασική απόδειξη είναι ότι σε ένα μήνα η μούρη ξεπρήζεται και σε 3 έχεις επανέλθει μόνο και μόνο επειδή την έκοψες και χωρίς να αλλάξεις τίποτα. Καλά δε λέω για τον γάταρο που θέλει να βιαστεί και συζητάμε άμεσες λύσεις. Επίσης, προφανώς, δε λέω να έχεις βάλει 20 κιλά κατακράτηση υγρών, αυτά είναι παλαβά νούμερα για να μπήκαν σε 6 μήνες. Και το σόι σου να 'φαγες 20 κιλά δε βάζεις.
- Βινόσαυρος
εγψ τόχω κόψει 3 βδομάδες και έχω περιοριστείCecily Anne έγραψε: ↑10 Μαρ 2019, 23:49θα σου έλεγα να το κόψεις, αλλά καπνίζω *
*θα το κόψω 1 Απρίλη εγώ.
σε 5 μπύρες το μήνα αλλά καμιά αισθητή βελτίωση
δεν είδα. Νομίζω ο υπερκουλτουριαρης έχει δίκιο,
η ακαπνιά και η νηφαλιότητα είναι ανθυγιεινές
καταστάσεις.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πανεπιστήμιο της Γάνδης: δεξαμενή 3,5 τόνων εύφλεκτων υγρών στο πρώτο βαγόνι του τρένου
από Αρίστος » 02 Φεβ 2025, 13:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 835 Απαντήσεις
- 13374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
22 Φεβ 2025, 01:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση "Κατακράτηση συντάξεων" από την "άριστη" πρώην υφυπουργό Παδείας.
από Kauldron » 21 Ιαν 2024, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Ιαν 2024, 19:21
-