ωχ αλβανοφωνοι τζιχαντιστες στα σκοπια

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
run
Phorum.gr user: ran

Re: ωχ αλβανοφωνοι τζιχαντιστες στα σκοπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Μαρ 2019, 12:56

γερμανια ειδικα στηριζει αλβανια

όχι πως ερμανικα στρατεύματα θα επιτεθουν στην ελλαδα,ουτε ιταλικα ουτε αμερικανικα

τι μπορει να γινει

παράδειγμα είναι η πορτοκαλι εξεγερση τον δεκεμβρη του 2008 που κατεστρεψε αθηνα θεσσαλονικη κτλ

επισης είναι η ανατιναξη πυλωνων στην ηπειρο ,που αντιμετωπιστηκαν δραστικότατα από αστυνομια

επισης η επιθεση αλβανων με καλασνικοφ χειροβομιδες κτλ στην φυλακη τρικαλων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Μαρ 2019, 13:00

και κίνδυνος είναι η μεγαλη παρουσια αλβανων εποικων,εδω την ευθυνη την εχει η διεφθαρμενο και εθνομηδεν

μεταπολιτευτικη πολιτικη ταξη όπως επισης το εμποριο ναρκωτικών που δινει εσοδα στην αλβανικη μαφια που χρηματοδοτησε και χρηματοδοτει τον ου τσε κα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Μαρ 2019, 13:05

αν δεν αντιλαμβάνεσαι από μόνος σου ότι αφενός τα όσα έγιναν στις φυλακές τρικάλων δεν έχουν καμία σχέση με τον αλβανικό εθνικισμό και ότι αφαιτέρου δεν χάνεις εδάφη με φανταστικές πορτοκαλή επαναστάσεις τότε δεν μπορώ να σε πείσω εγώ. Άνθρωπε μου αυτές οι μπούρδες που λες δεν έχουν καμία σχέση με την ρπαγματικότητα. Η Σερβία έχασε το κόσοβο γιατί της την έπεσε η ίδια η Αμερική και με το Κόσοβο να το κατοικούν κατά 90% Αλβανοί και με καμία βλέψη από μεριά Αμερικής να επιτρέψει την ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία.
Τα σύνορα της Ελλάδος στον βορά δεν κινδυνεύουν, μόνο χαζός πιστεύει ότι υπάρχει θέμα. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Τούρκοι, όχοι οι Βαλκάνιοι πουθενάδες

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 11 Μαρ 2019, 13:28

Ethnic Albanian Foreign Fighters in Iraq and Syria
https://ctc.usma.edu/ethnic-albanian-fo ... and-syria/
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 11 Μαρ 2019, 13:37

οποιοι δεν εχουν ιδεα από γεωπολιτικη,ιστορια τουλάχιστον της περιοχης

είναι αστα να πανε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών