για αλλαγη προτιμω τις κουζινες αλλης εθνικοτητας.
δεν ξερω ολο αυτο το πατιρντι με τα αστερια και τα λοιπα με αγχωνει.
για αλλαγη προτιμω τις κουζινες αλλης εθνικοτητας.
Cavaliere έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 03:43Δεν μπαίνω στο παιχνίδι, τρώω ο ίδιος και κρίνω με το προσωπικό μου γούστο. Είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού, και δοκιμάζω. Κατανοώ τις συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, αλλά δεν είναι οδηγός μου για το πού θα φάω (τουλάχιστον, όχι αποκλειστικό κριτήριο). Σίγουρα δεν δίνονται τσάμπα, πρέπει κανείς να έχει επενδύσει σε ποιότητα και να κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά, πιστεύω, και άλλοι που δεν τα πήραν, κάναν εξ ίσου δουλειά.
Τα αστέρια Μισλέν είναι του εστιατορίου. Οι χρυσοί σκούφοι είναι των σεφ.
To κέρατο.
ε καλα δεν εχασες και τιποτα απ την ζωη αν δεν φας υψηλη μαγειρικη
Φαντάσου να είσαι παντρεμένη με υψηλό μάγειρα. Να μην αγγίζει ούτε σαλάτα σπίτι, διότι είναι το επάγγελμά του και σπίτι δεν το ασκεί και να γκρινιάζει ακόμα για τα τα κακοκομμένα ραπανάκια.
Και οι χρυσοί σκούφοι των εστιατορίων είναι απλά είναι βραβείο, όχι πιστοποίηση, που απονέμονται μια φορά το χρόνο.
Φαντάσου τον Τιμολέοντα δηλαδήCecily Anne έγραψε: ↑07 Μάιος 2018, 11:46Φαντάσου να είσαι παντρεμένη με υψηλό μάγειρα. Να μην αγγίζει ούτε σαλάτα σπίτι, διότι είναι το επάγγελμά του και σπίτι δεν το ασκεί και να γκρινιάζει ακόμα για τα τα κακοκομμένα ραπανάκια.