ανθρωπέ μου μη λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα. Το τι εμπειρίες έχεις και τι νομίζεις ότι έχεις είναι δικό σου θέμα και δεν σε πιστεύει κανένας. Δεν μπορείς να μιλάς σαν να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που όλοι πρέπει να δεχτούν γιατί απλώς το λες εσύtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:51Έχω την ίδια μου τη ζωή και τις εμπειρίες μου ... αυτά φτάνουν για μένα.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:48άνθρωπε μου δεν τα γράφω αλβανικά. Το τι ισχύει μετά και πριν τον θάνατο δεν το ορίζεις εσύ, είναι αυτό που είναι. Είτε έχει δίκιο κάποια θρησκεία, είτε η αθεΐα. Το τι ισχύει όμως εσ'υ δεν το ξέρεις. Εσύ γράφεις τις φαντασιώσεις σου στο ίντερνετ και περιμένεις κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά χωρίς κανέναν λόγο. Δεν έχεις καμία απόδειξη για αυτά που γράφειςtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:41
την μεταθάνατο ζωή την ορίζεις εσύ με την επιλογή που θα κάνεις...και η επιλογή που θα κάνεις βασίζεται στο τι ξέρεις για τα πνευματικά στην εδώ ζωή... καλό είναι να έχεις μια σφαιρική άποψη για το τι γίνεται και σε άλλους για να έχεις επιλογές - options! Ειδάλως θα περιφέρεσαι σαν ένα φάντασμα που δεν έχει γνώση και έχει κολήσει σε κατώτερες υποστάσεις αναζητόντας την υλαία ζωή.
Επιστροφή στην ζωή......μετά θάνατον (ανάσταση)
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: Επιστροφή στην ζωή......μετά θάνατον (ανάσταση)
Yoga κάνω, δεν είμαι ινδουίστρια και συμφωνώ με αυτά που γράφεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:45πάντως όσοι έχετε τάσεις προς τις ινδουιστικές παπαριές να κάνετε παρέα με ινδούς να δείτε πόσο σκατά είναι η κοινωνίες τους λόγω του Ινδουισμού. Έχω φίλο που δεν τον θέλει η πεθερά του γιατί είναι από κατώτερη κάστα, ένας άλλος πλακώνεται με τα πεθεραικά του κάθε μέρα 5 χρόνια μετά τον γάμο για τον ίδιο λόγο, προτιμούν να κάνουν εκτρώσεις από το να κάνουν παιδί εκτός γάμου και να ατιμαστεί η οικογένεια. Έχουν μια κάστα με γυναίκες που δεν τις αγγίζει κανένας, ζουν αναγκαστικά πάμφτωχες. Ευτυχώς οι πιο νέοι άνθρωποι δεν κάνουν 15 παιδιά και δεν ακολουθούν τις πίπες με τις κάστες Το επικών διαστάσεων ζαβό είναι ότι είναι χορτοφάγοι αλλά δεν τρώνε πατάτες και ότι είναι ρίζα γιατί είναι ακάθαρτες τροφές. Την ίδια ώρα η Ινδία είναι η μεγαλύτερη χώρα εξαγωγής αγελαδινού κρέατος
Όποιος κάνει yoga, δεν σημαίνει πως προσηλυτίστηκε. Είναι ωραία γυμναστική αντί να τρέχω και να χτυπιέμαι στο γυμναστήριο. Αυτό.
Τριών χρονών μωρό ήμουν.
Η γιόγκα είναι ινδουιστικό denomination. Προφανώς και απαιτεί χορτοφαγία. Μη σου πω ούτε αυγά/γάλα/τυριά δεν πρέπει να αγγίξει ο αγωνιζόμενος γιογκάς.ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:07Δεν ισχύει αυτό. Εκτός και μιλάμε για τιποτα trendy new age κέντραNito έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:45Η γιόγκα είναι καλή ως μεταφυσική ενατένιση. Το δύσκολο για πολλούς είναι ότι πάει πακέτο με την αυστηρή χορτοφαγία.Antares έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:40Πάντως η μετενσάρκωση μου θυμίζει λίγο τον Γιούνκερ. Να σε χτυπάνε στην πλάτη και να σου λένε "καλό κουράγιο".
Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτά τα θέματα, αλλά πιστεύω ότι για να ασχοληθείς πραγματικά πρέπει να γίνεις κάτι σαν τους γιόγκι ή τους μοναχούς. Αποχή δηλαδή από τις εγκόσμιες φροντίδες και ηδονές για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαφορετικά θα είναι ψέμα. Δεν θα συμβούλευα κανέναν να αρχίσει να ασχολείται με πνευματιστικά φαινόμενα, να καλεί πνεύματα κλπ.
Και τι κερδίζει ο ιδιοκτήτης του αποθηκευτικού χώρου;taliban έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:55Το ιδανικότερο σενάριο είναι αυτό που έδειξαν σε ένα επεισόδιο στο black mirror(ένα απ τα καλύτερα που έχω δει σε τηλεοπτικη σειρά).
Μόλις πεθάνεις η συνείδηση σου γίνεται upload σε ένα είδος αποθηκευτικού χώρου και συνεχίζεις να ζεις σε περιβάλλον που εσύ επιλέγεις ενώ το σώμα σου πεθαίνει.
(Season 3 episode 4: san junipero)

Σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, έφαγα μία μοσχαρίσια γάλακτος ... λουκούμι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 11 Μαρ 2019, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tanipteros
ποτέ δεν είπα ότι ό,τι λέω είναι η μόνη και μία αλήθεια. Το αντίθετο ο κάθε άνθρωπος είναι ένα σύμπαν ολόκληρο με τις δικές του εμπειρίες.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:08ανθρωπέ μου μη λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα. Το τι εμπειρίες έχεις και τι νομίζεις ότι έχεις είναι δικό σου θέμα και δεν σε πιστεύει κανένας. Δεν μπορείς να μιλάς σαν να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που όλοι πρέπει να δεχτούν γιατί απλώς το λες εσύtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:51Έχω την ίδια μου τη ζωή και τις εμπειρίες μου ... αυτά φτάνουν για μένα.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:48
άνθρωπε μου δεν τα γράφω αλβανικά. Το τι ισχύει μετά και πριν τον θάνατο δεν το ορίζεις εσύ, είναι αυτό που είναι. Είτε έχει δίκιο κάποια θρησκεία, είτε η αθεΐα. Το τι ισχύει όμως εσ'υ δεν το ξέρεις. Εσύ γράφεις τις φαντασιώσεις σου στο ίντερνετ και περιμένεις κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά χωρίς κανέναν λόγο. Δεν έχεις καμία απόδειξη για αυτά που γράφεις
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν το εξηγεί καν.
Επικεντρώνεται το επεισόδιο σε love story και τι γίνεται όταν πεθαίνεις.
Επικεντρώνεται το επεισόδιο σε love story και τι γίνεται όταν πεθαίνεις.
-
οι ινδουιστές δεν είναι βίγκανς, τρώνε τυριά, αυγά και γάλα κανονικότατα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 11 Μαρ 2019, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επαναλαμβάνω πως δεν ισχύει αυτό. Η γιόγκα είναι μορφή άσκησης, χρησιμοποιείται εκτός από τον ινδουισμό και στον ταντρισμο αλλά και στον βουδισμό.
Οι περιορισμοί αυτοί που λες πιθανότατα θα ισχύουν για κάποιον που θέλει να ασπαστεί τον ινδουισμό ως θρησκεία
-
του κουτρούλη ο γάμος. Το τι είναι ο άνθρωπος και το τι πιστεύει ότι είναι είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους. Αν λες αλήθεια οι "εμπειρίες" σου έχουν όση αξία όση και του ψυχασθενή που βλέπει δράκους, ούφο και δεν ξέρω τι άλλοtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:11ποτέ δεν είπα ότι ό,τι λέω είναι η μόνη και μία αλήθεια. Το αντίθετο ο κάθε άνθρωπος είναι ένα σύμπαν ολόκληρο με τις δικές του εμπειρίες.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:08ανθρωπέ μου μη λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα. Το τι εμπειρίες έχεις και τι νομίζεις ότι έχεις είναι δικό σου θέμα και δεν σε πιστεύει κανένας. Δεν μπορείς να μιλάς σαν να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που όλοι πρέπει να δεχτούν γιατί απλώς το λες εσύtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:51
Έχω την ίδια μου τη ζωή και τις εμπειρίες μου ... αυτά φτάνουν για μένα.
Η μια και μοναδική αλήθεια υπάρχει άσχετα με το αν την δέχεσαι ή όχι και δεν είναι ξεχωριστή για κάθε άνθρωπο. Η γη δεν είναι επίπεδη για όλους. Όχι μόνο για όσους αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι
Τώρα θα μιλήσω άσχημα, αλλά δεν μπορώ.lonelyrider έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:06Μια φορά ένας μοναχός προσευχόταν κι έλεγε "Κύριε με τόσες διαφορές και αδικίες πάνω στη Γη πως θα βγάλεις άκρη?" για να πάρει την απάντηση "όλο τον κόσμο τον κρατώ στο ένα χέρι Μου"Juno έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:40Και λέμε τώρα, ένα θύμα trafficking που έχει ψυχή γεμάτη με φόβο και μίσος, θα κριθεί ίσα και όμοια με έναν μπούλη που τα βρήκε όλα έτοιμα στην ζωή του;lonelyrider έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 22:32Μετενσαρκώσεις και λοιπές ανατολίτικες αρλούμπες δεν παίζουνε στο θέμα της μεταθανάτιας ζωής.
Όταν η ψυχή αποχωριστεί από το σώμα έχει πλήρη συναίσθηση του ποια είναι και πλήρη ενθύμηση του τι έπραξε κατά τη διάρκεια της γήινης παρουσίας της. Όπως γράφει σ ένα σημείο της αποκαλύψεως, οι ψυχές των μαρτύρων του Ιησού, έκραξαν προς αυτόν "Κύριε Δέσποτα Άγιε και αληθινέ πότε θα έρθει η κρίση σου, πότε θα πάρεις το αίμα μας πίσω από τους κατοίκους της γης?" . Να λοιπόν η συναίσθηση των ψυχών.
Όταν λέμε ανάσταση των νεκρών εννοούμε ότι θα επανενωθεί η ψυχή με το σώμα με το οποίο έζησε επί της γης, κατόπιν εντολής θείας , κατά τη δευτέρα παρουσία του Χριστού για να κριθεί στο Παγκόσμιο εκείνο δικαστήριο τη φοβερή εκείνη ημέρα.
Απ ότι αχνοθυμάμαι, λένε Πατέρες της Εκκλησίας ότι τα αναστημένα σώματα θα έχουν την ίδια ηλικία με εκείνη του Χριστού, δηλαδή 33 έτη, ακόμα και για εκείνους που δεν έφτασαν σ αυτή την ηλικία στον επί της γης βίο τους..
Και με αυτά τα σώματα οι μεν δίκαιοι θα ξεκινήσουν να ζουν την ατελείωτη 8η ημέρα της δημιουργίας,την αιώνια ζωή και Βασιλεία του Θεού οι δε φαύλοι εις κόλασιν αιώνια. Έτσι θα έχει το πράμα.
Γιατί, αν, πι-χι, ήμουν εγώ το θύμα και είχα την τύχη να καταφέρω να ξεκοιλιάσω τον βασανιστή μου, αφού θα τον είχα βάλει να με παρακολουθεί να ξεκοιλιάζω όλην την οικογένειά του, θα μου έλεγαν οι κριτές "α, έκανες φόνους, φταις"; Ξέρεις τι θα έλεγα μετά εγώ στους κριτές και τον θεό τους που θα με είχε αφήσει να το ζήσω όλο αυτό;
Και σιγά μην μετανοούσα που σκότωσα το καθίκι αφού θα τον είχα αναγκάσει να βλέπει τι θα έκανα στους δικούς του.
Γενικώς αυτό το "μία ζωή και μετά περιμένουμε τη κρίση", έχει πολλά κενά με τέτοιες ανισότητες που υπάρχουν στην γη.
Πιο λογικό είναι να το επέβαλαν στην θρησκεία οι ισχυροί για να κρατήσουν τους από κάτω υποτακτικούς και καλά, "δεν πειράζει που υποφέρεις γιατί μετά θα πας στον παράδεισο".
Με άλλα λόγια η άπειρη σοφία του Θεού ξέρει πάντοτε να καταλήγει στην τέλεια ετυμηγορία για τον κάθε άνθρωπο άσχετα αν εμείς είμαστε δισεκατομμύρια και έχουμε κάνει αμέτρητες πράξεις..
Λέει για παράδειγμα ο Χριστός "για κάθε λόγο αργό (δηλαδή αμαρτωλό και μη ωφέλιμο) που θα πούνε οι άνθρωποι , θα απολογηθούνε γι αυτόν κατά την ημέρα της Κρίσεως. Γιατί τα λόγια σου θα σε δικαιώσουνε αλλά και τα λόγια σου θα σε καταδικάσουνε."
Έτσι όταν ένας άνθρωπος λέει μία κακία σ έναν συνάνθρωπό του και του τσακίζει την ψυχή, παίρνει αυτόν τον λόγο η άπειρη σοφία του Θεού και εξετάζει γιατί ειπώθηκε, αν έπρεπε να ειπωθεί και πολλές άλλους παραμέτρους. Το αποτέλεσμα είναι μερικές φορές να συμβαίνουν δυστυχίες σε ανθρώπους λόγω της δηλητηριάζουσας γλώσσας τους, σ αυτόν τον κόσμο για να μη κολαστεί η ψυχή στον άλλο.
Αυτά τα ολίγα περί δικαιοσύνης και απείρου του Θεού σοφίας.
Νομίζω πως, ειδικά στο παράδειγμα που έφερα, τον πρώτο λόγο έχει αυτός που έφαγε αυτήν την αδικία, ξέρεις πού και όχι ο θεός που κάθεται στο συννεφάκι του και παρακολουθεί.
Και τον θύτη τον συγχωρεί ή δεν τον συγχωρεί, το θύμα του. Ο θεός να τον συγχωρήσει για αυτό που θα κάνει στον θεό αλλά, .... oh wait.....
... η αυτοκτονία είναι αμάρτημα που δεν συγχωρείται επειδή είναι προσβολή προς τον ίδιο τον θεό.
Με άλλα λόγια, ο θεός σου συγχωρεί τα εγκλήματα που κάνει ένα κάθαρμα στους ανθρώπους, αλλά δεν συγχωρεί το έγκλημα που κάνει ένας άνθρωπος προς τον ίδιο τον θεό. Μιλάμε για μεγάλο δικαστή, όχι αστεία.

Όχι ευχαριστούμε, νταβατζή δεν θέλουμε.
- tanipteros
Στα πνευματικά εσύ είσαι ο δημιουργός αυτών που θα ζήσεις. Και θα ζήσεις ότι έχεις μάθει, βιώσει, φανταστεί, ασπαστεί. Οι περισσότεροι ονειρεύονται ανθρώπινες ζωές. Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν κατι άλλο...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:15του κουτρούλη ο γάμος. Το τι είναι ο άνθρωπος και το τι πιστεύει ότι είναι είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους. Αν λες αλήθεια οι "εμπειρίες" σου έχουν όση αξία όση και του ψυχασθενή που βλέπει δράκους, ούφο και δεν ξέρω τι άλλοtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:11ποτέ δεν είπα ότι ό,τι λέω είναι η μόνη και μία αλήθεια. Το αντίθετο ο κάθε άνθρωπος είναι ένα σύμπαν ολόκληρο με τις δικές του εμπειρίες.Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:08
ανθρωπέ μου μη λέμε 100 φορές τα ίδια πράγματα. Το τι εμπειρίες έχεις και τι νομίζεις ότι έχεις είναι δικό σου θέμα και δεν σε πιστεύει κανένας. Δεν μπορείς να μιλάς σαν να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια που όλοι πρέπει να δεχτούν γιατί απλώς το λες εσύ
Η μια και μοναδική αλήθεια υπάρχει άσχετα με το αν την δέχεσαι ή όχι και δεν είναι ξεχωριστή για κάθε άνθρωπο. Η γη δεν είναι επίπεδη για όλους. Όχι μόνο για όσους αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι

Τι λες καλέ;;;; ΔΕΝ εχεις επιλογή, ότι ισχύει και είναι το αληθινό αυτό θα ζησεις, θες δεν θες!!!!!!!!tanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:20Στα πνευματικά εσύ είσαι ο δημιουργός αυτών που θα ζήσεις. Και θα ζήσεις ότι έχεις μάθει, βιώσει, φανταστεί, ασπαστεί. Οι περισσότεροι ονειρεύονται ανθρώπινες ζωές. Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν κατι άλλο...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:15του κουτρούλη ο γάμος. Το τι είναι ο άνθρωπος και το τι πιστεύει ότι είναι είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους. Αν λες αλήθεια οι "εμπειρίες" σου έχουν όση αξία όση και του ψυχασθενή που βλέπει δράκους, ούφο και δεν ξέρω τι άλλοtanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:11
ποτέ δεν είπα ότι ό,τι λέω είναι η μόνη και μία αλήθεια. Το αντίθετο ο κάθε άνθρωπος είναι ένα σύμπαν ολόκληρο με τις δικές του εμπειρίες.
"Άχρι καιρού..."
-
εκεί το χαβά σου. Άνθρωπε μου κατεβαίνεις ότι η άποψη σου δεν έχει κάποια αντικειμενική αξία; Αυτό που πιστεύεις εσύ γιατί νομίζεις ότι είναι κάτι παραπάνω από τον φανταστικό δράκο που βλέπει ένας που έχει πάρει ναρκωτικά;
- tanipteros
Μπράβο βρε Νατάσα αυτό θα πει δούλος Θεού.... ευχαριστώ δεν θα πάρω Χριστιανισμό.Natasha έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:23Τι λες καλέ;;;; ΔΕΝ εχεις επιλογή, ότι ισχύει και είναι το αληθινό αυτό θα ζησεις, θες δεν θες!!!!!!!!tanipteros έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:20Στα πνευματικά εσύ είσαι ο δημιουργός αυτών που θα ζήσεις. Και θα ζήσεις ότι έχεις μάθει, βιώσει, φανταστεί, ασπαστεί. Οι περισσότεροι ονειρεύονται ανθρώπινες ζωές. Λίγοι είναι αυτοί που θέλουν κατι άλλο...Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 23:15
του κουτρούλη ο γάμος. Το τι είναι ο άνθρωπος και το τι πιστεύει ότι είναι είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους. Αν λες αλήθεια οι "εμπειρίες" σου έχουν όση αξία όση και του ψυχασθενή που βλέπει δράκους, ούφο και δεν ξέρω τι άλλο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αρκετά με τους σκυλοφιλους που μας ζαλίζουν για τα βαρελοτα στην Ανάσταση
από Vardos » 20 Απρ 2025, 21:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 51 Απαντήσεις
- 1286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Απρ 2025, 14:21
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Νοέμ 2024, 10:29