Σφολιάτες από τα Lidl

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-71

Re: Σφολιάτες από τα Lidl

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 12 Μαρ 2019, 18:37

LIDL=βρώμα, όσοι συγγενείς μου πάνε εκεί είναι φτηνοί σαν άνθρωποι γενικώς.Ουστ!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 12 Μαρ 2019, 18:43

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:30
Επεσες στην περιπτωση τωρα
Αν περιμενεις να σου εξηγησει καλυτερα κατσε να αποδικωποιησεις κανενα κειμενο γραμμικης Β πιο πολλα θα καταλαβεις
Μην τον αποπαίρνεις ρε, νέος χρήστης είναι δε σε ξέρει, μάλλον σε παρεξήγησε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 18:43

-71 έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:37
LIDL=βρώμα, όσοι συγγενείς μου πάνε εκεί είναι φτηνοί σαν άνθρωποι γενικώς.Ουστ!
Συγνώμη, θα πρέπει να πληρώνουμε ακριβά για να είμαστε ωραίοι;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 12 Μαρ 2019, 18:45

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:25
sys3x έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:13
Bad seed έγραψε:
11 Μαρ 2019, 20:21

Ο Κύριος Γιαννόπουλος μπορεί να συνεργάζεται με τα lidl ως παραγωγός ή στέλεχος, τι θες να κάνει; Αν δεν παινέψει το σπίτι του θα πέσει και θα τον πλακώσει.
Λογικό το βρίσκω.
Κ γω, αλλά πως σου ήρθε και σένα ρε τέτοιο πράμα για τον γιάνννη;
:D
Δεν σε καταλαβαίνω, σαν τι πράγμα μου ήρθε δηλαδή, είπα κάτι άσχημο;

Δεν γνωρίζω καλά τι κατάσταση επικρατεί εδώ ούτε τους χρήστες, αν έκανα κάτι που δεν έπρεπε να μου το επισημάνετε.
Όχι ρε συ, τι άσχημο, απλά αναρωτιέμαι πως σου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο για τον γιάνννη.

.

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 12 Μαρ 2019, 18:47

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:43
-71 έγραψε:
Αντικειμενικά αν κάποιος έχει γεννηθεί άσχημος το πολύ αν έχει χρήμα και χαμόγελο να γίνει ένας ωραίος άσχημος.Και δε θα το πετύχει αυτό ψωνίζοντας από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται LIDL.Από τις ξυνισμένες φάτσες όσων δουλεύουν εκεί μέχρι τους πελάτες είναι μια ιδεοψυχαναγκαστική κατάσταση το να επαναλαμβάνει το λάθος κανείς να πηγαίνει εκεί πέρα.Είναι θέμα ψυχολογίας για μένα,όποτε πήγα εκεί έφυγα με κακή διάθεση και όσοι πηγαίνουν τακτικά απόσους ξέρω είναι μουνοπανάδες εξ ορισμού και άρα τους περιορίζω στα άκρως τυπικά.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 18:48

sys3x έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:45
Όχι ρε συ, τι άσχημο, απλά αναρωτιέμαι πως σου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο για τον γιάνννη.
Ούτε πάλι καταλαβαίνω, το λες λες και είναι κάτι κακό, και εγώ θα συνεργαζόμουν μαζί τους αν δεν είχα στάνταρ πελατεία για την παραγωγή.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 18:54

-71 έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:47
Bad seed έγραψε:
-71 έγραψε:
Αντικειμενικά αν κάποιος έχει γεννηθεί άσχημος το πολύ αν έχει χρήμα και χαμόγελο να γίνει ένας ωραίος άσχημος.Και δε θα το πετύχει αυτό ψωνίζοντας από αυτό το μπουρδέλο που λέγεται LIDL.Από τις ξυνισμένες φάτσες όσων δουλεύουν εκεί μέχρι τους πελάτες είναι μια ιδεοψυχαναγκαστική κατάσταση το να επαναλαμβάνει το λάθος κανείς να πηγαίνει εκεί πέρα.Είναι θέμα ψυχολογίας για μένα,όποτε πήγα εκεί έφυγα με κακή διάθεση και όσοι πηγαίνουν τακτικά απόσους ξέρω είναι μουνοπανάδες εξ ορισμού και άρα τους περιορίζω στα άκρως τυπικά.
Κατάλαβα, είσαι από αυτούς που δυσφημίζουν την εταιρία, κάποιο λόγο θα έχεις και εσύ. Προσωπικά ψωνίζω πολύ συχνά από τα lidl και αυτά που γράφεις με προσβάλουν και δεν έχουν καμία υπόσταση.
Όταν ο άλλος βγαίνει τσίμα τσίμα και μπορεί να εξοικονομήσει από τα lidl 50 με 100 ευρώ τον μήνα θα πρέπει να το παίξει μπρούκλης ψωνίζοντας σε ακριβό σούπερ μάρκετ για να μη τον κακοχαρακτηρήσεις; Ωραία λογική.

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 12 Μαρ 2019, 18:59

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:54
-71 έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:47
Bad seed έγραψε:

Κατάλαβα, είσαι από αυτούς που δυσφημίζουν την εταιρία, κάποιο λόγο θα έχεις και εσύ. Προσωπικά ψωνίζω πολύ συχνά από τα lidl και αυτά που γράφεις με προσβάλουν και δεν έχουν καμία υπόσταση.
Όταν ο άλλος βγαίνει τσίμα τσίμα και μπορεί να εξοικονομήσει από τα lidl 50 με 100 ευρώ τον μήνα θα πρέπει να το παίξει μπρούκλης ψωνίζοντας σε ακριβό σούπερ μάρκετ για να μη τον κακοχαρακτηρήσεις; Ωραία λογική.
Καμιά καλή τιμολόγηση δεν υπάρχει στα LIDL,απλά πουλάνε σαβούρες και ακριβά μάλιστα.Υπάρχουν ωραία σούπερ μάρκετ και συνοικιακά μαγαζιά από ΑΒ,Σκλαβενίτη,Μάι Μάρκετ μέχρι τον κύριο γιάννη για παράδειγμα στη γωνία που είναι ανοικτός και τις Κυριακές για κάτι έκτακτο και ανάγκης.Κάνε το μεγάλο βήμα να σεβαστείς τον εαυτό σου με το να μην ξαναπατήσεις σε αυτό το μπουρδελομάγαζο.Το μόνο κέρδος που έχω είναι να μην συναναστραφώ ξυνισμένους κακοπληρωμένους ανθρώπους,προϊόντα που είναι για πέταμα καθώς και πελάτες αντίστοιχης νοοτροπίας που με κοιτάζουν γεμάτοι μίσος σκεπτόμενοι τα σκατά που αγόρασαν και θα γεμίσουν τις μπάκες τους σε λίγη ώρα από τώρα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 12 Μαρ 2019, 19:04

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:48
sys3x έγραψε:
12 Μαρ 2019, 18:45
Ούτε πάλι καταλαβαίνω, το λες λες και είναι κάτι κακό, και εγώ θα συνεργαζόμουν μαζί τους αν δεν είχα στάνταρ πελατεία για την παραγωγή.
Ναι ρε, λογικό, κ γω θα μπορούσα κτλ, οκ όχι αλλά δεν έχει σημασία, ο γιάνννης πως σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να συνεργάζεται λέω.

.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 19:04

Προσωπικά θα ήθελα να ψωνίζουν όλοι από τα lidl για να αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές, πλούσιους τους έχουμε κάνει όλους και εδώ είναι το μυστικό. Και οι άλλοι δεν πληρώνουν καλά, αλλά το lidl παίρνει μερίδιο από το κέρδος του αφεντικού, Βασιλόπουλου, του Σλαβενίτη κλπ και γιαυτό υπάρχει αυτός ο πόλεμος, αδυνατώ να πιστέψω πχ ότι το my market ή o Βερόπουλος (METRO ΑΕΒΕ) πληρώνει καλύτερα, αλλά δεν είχε ακουστεί τίποτα μέχρι πρι 5 μέρες.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 19:06

sys3x έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:04
Ναι ρε, λογικό, κ γω θα μπορούσα κτλ, οκ όχι αλλά δεν έχει σημασία, ο γιάνννης πως σου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να συνεργάζεται λέω.
Θεώρησα ότι είναι της δουλειάς, έχει γνώσεις πάνω στο θέμα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Μαρ 2019, 19:07

Bad seed έγραψε:
Για να εξοικονομήσεις 50 με 100 ευρώ, σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην αγορά, θα πρέπει να ψωνίζεις περίπου 1000 ευρώ τον μήνα και αν συμβαίνει τέτοιο πράγμα δεν θα το ονόμαζα αυτό «βγαίνω τσίμα-τσίμα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Bad seed

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bad seed » 12 Μαρ 2019, 19:11

hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:07
Bad seed έγραψε:
Για να εξοικονομήσεις 50 με 100 ευρώ, σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην αγορά, θα πρέπει να ψωνίζεις περίπου 1000 ευρώ τον μήνα και αν συμβαίνει τέτοιο πράγμα δεν θα το ονόμαζα αυτό «βγαίνω τσίμα-τσίμα».
Έχω 5μελή οικογένεια, τρία παιδιά, 1000 ευρώ δεν ψωνίζω αλλά τα πλησιάζω, 750 με 800 τον μήνα. Και ναι τα φέρνω τσίμα τσίμα και εργάζεται και η γυναίκα σε άλλη δουλειά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 12 Μαρ 2019, 19:12

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:06
sys3x έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:04
Θεώρησα ότι είναι της δουλειάς, έχει γνώσεις πάνω στο θέμα.
Α οκ ρε :smt023 γιατί δεν έχει δώσει δικαιώματα γι' αυτό, μου φάνηκε περίεργο, ξες.

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Μαρ 2019, 19:13

Bad seed έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:11
hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2019, 19:07
Bad seed έγραψε:
Έχω 5μελή οικογένεια, τρία παιδιά, 1000 ευρώ δεν ψωνίζω αλλά τα πλησιάζω, 750 με 800 τον μήνα. Και ναι τα φέρνω τσίμα τσίμα και εργάζεται και η γυναίκα σε άλλη δουλειά.
Ψωνίζεις 150 ευρώ το άτομο για φαγητό και καθαριστικά/είδη σπιτιού και το ονομάζεις αυτό «τσίμα-τσίμα»;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών