Στο ίδιο πακέτο είναι η πώληση λιγνιτορυχείων της ΔΕΗ και ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας Οδού, αλλά οι μπαταχτσήδες είναι πιο σημαντικοί για εσένα.brb και tyt έγραψε: ↑11 Μαρ 2019, 18:42Τα ανθρωπόμορφα σκύλιασαν να φάνε ακόμα και την πρώτη κατοικία.
Οι Γερμανοί θέλουν το σπίτι σου
Re: Οι Γερμανοί θέλουν το σπίτι σου
Αφήνω αυτό εδώ για το αρχείο!

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν διάβαζες τα σενάρια πολέμου θα ήξερες πόσο σημαντική ήταν η Ισλανδία για τους Αμερικάνους.sharp έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 00:59Οι Ισλανδοί βγήκαν με δυο τράτες και τά έβαλαν με ολόκληρο τον Αγγλικό στόλο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cod_Wars
Τι σχέση έχουν με τους Έλληνες που 10 χρόνια τώρα μιξοκλαίνε...
Εν μέσω Ψυχρού Πολέμου (1976) οι Ισλανδοί ζούληξαν λίγο τα αμερικανικά @@ και κέρδισαν γη και ύδωρ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πριν γίνει όμως αυτό βγήκαν με μια ψαρόβαρκα απέναντι σε δύο φρεγάτες, η οποία και βυθίστηκε τελικά.Nandros έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:12Αν διάβαζες τα σενάρια πολέμου θα ήξερες πόσο σημαντική ήταν η Ισλανδία για τους Αμερικάνους.sharp έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 00:59Οι Ισλανδοί βγήκαν με δυο τράτες και τά έβαλαν με ολόκληρο τον Αγγλικό στόλο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cod_Wars
Τι σχέση έχουν με τους Έλληνες που 10 χρόνια τώρα μιξοκλαίνε...
Εν μέσω Ψυχρού Πολέμου (1976) οι Ισλανδοί ζούληξαν λίγο τα αμερικανικά @@ και κέρδισαν γη και ύδωρ.
.
Θα μού πεις, τότε δεν υπηρχε Ίντερνετ για να κάθονται όλη μέρα στο καναπέ και να γκρινιάζουν για δήθεν άλλους που τους φταίνε για τη μαλακία που τους δέρνει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αυτές ήταν οι μέρες...
που γυρνούσα σπίτι και έβρισκα στο γραμματοκιβώτιο "το καταναλωτικό σας δάνειο (που δε ζήτησα) έχει εγκριθεί, περάστε από το κατάστημα να υπογράψετε και να εισπράξετε
Εμένα με είχε πάρει μια τηλέφωνο για να μου ανοίξει πιστωτική και όταν της είπα πως έχω ήδη, μου είπε, γιατί να μην έχετε και δεύτερη;dna replication έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:40αυτές ήταν οι μέρες...
που γυρνούσα σπίτι και έβρισκα στο γραμματοκιβώτιο "το καταναλωτικό σας δάνειο (που δε ζήτησα) έχει εγκριθεί, περάστε από το κατάστημα να υπογράψετε και να εισπράξετε
Και στην συνέχεια της στιχομυθίας, εκεί που της έλεγα πως ήδη η πρώτη είναι αχρησιμοποίητη, μου μίλησε σαν να ήμουν καμία πεινασμένη, και είπε αχ άδικα έχασα τον χρόνο μου μαζί σας, σας λυπάμαι και μου το έκλεισε.
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να είναι μία από αυτούς που χάνουν το σπίτι τους. Που θα μου πει ότι με λυπάται η χαμένη.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Το δημόσιο χρέος το 2010 ήταν 110% του ΑΕΠ και το ιδιωτικό 100% περίπου. Στην Ολλανδία το ιδιωτικό ήταν 370%, στην Ιρλανδία 320% (αν δεν κάνω λάθος) κλπ.dna replication έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:40αυτές ήταν οι μέρες...
Παρ' όλα τα διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά, πάρε αμάξι, είχαμε από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη.
Το άθροισμα δημόσιου και ιδιωτικού ήταν το δεύτερο μικρότερο μετά της Πορτογαλίας.
-
Να είναι κάποιος αντιγερμανός δεν απαγορεύεται αρκεί βέβαια να βασίζεται σε λογικά επιχειρήματα και όχι σε αερολογίες και προπαγάνδες που ακούει στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο.
Στην Ελλάδα τα τελευταία 6-7 χρόνια ο αντιγερμανισμός και γενικά ο αντιευρωπαϊσμός χρησιμοποιήθηκε προπαγανδιστικά για να ανέβουν στην εξουσία ανύπαρκτοι οι οποίοι τα έκαναν χειρότερα από τους προηγούμενους.
Ευθυνες λοιπον δεν εχουν οι Τραπεζιτες; Οι υπαλληλοι δρουσαν απο μονοι τους; Μονο ο πολιτης που επαιρνε το δανειο εχει ευθυνες; Οι τραπεζες δεν εχουν ευθυνες; Η δικη μου κακοδιαχειριση σημαινει οτι θα κλεισω την δουλεια μου και το σπιτι μου, η κακοδιαχείριση των τραπεζων σημαινει οτι θα πληρωσουμε παλι εμεις την μαλακια τους. Κατα τα λοιπα μιλαμε για ελευθερη αγορα αλλα παντα το θυμα ειμαστε εμεις.Juno έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:46Εμένα με είχε πάρει μια τηλέφωνο για να μου ανοίξει πιστωτική και όταν της είπα πως έχω ήδη, μου είπε, γιατί να μην έχετε και δεύτερη;dna replication έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:40αυτές ήταν οι μέρες...
Και στην συνέχεια της στιχομυθίας, εκεί που της έλεγα πως ήδη η πρώτη είναι αχρησιμοποίητη, μου μίλησε σαν να ήμουν καμία πεινασμένη, και είπε αχ άδικα έχασα τον χρόνο μου μαζί σας, σας λυπάμαι και μου το έκλεισε.
Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να είναι μία από αυτούς που χάνουν το σπίτι τους. Που θα μου πει ότι με λυπάται η χαμένη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχουν και τις πλήρωσαν.Οι μετοχές των τραπεζών εκμηδενίσθηκαν.Βασικά οι μόνοι που πλήρωσαν στο 99% την υπόθεση αυτή χάνοντας την περιουσία τους είναι οι "τραπεζίτες",δηλαδή οι μέτοχοι των τραπεζών.Nostalgia έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 11:05Ευθυνες λοιπον δεν εχουν οι Τραπεζιτες; Οι υπαλληλοι δρουσαν απο μονοι τους; Μονο ο πολιτης που επαιρνε το δανειο εχει ευθυνες; Οι τραπεζες δεν εχουν ευθυνες; Η δικη μου κακοδιαχειριση σημαινει οτι θα κλεισω την δουλεια μου και το σπιτι μου, η κακοδιαχείριση των τραπεζων σημαινει οτι θα πληρωσουμε παλι εμεις την μαλακια τους. Κατα τα λοιπα μιλαμε για ελευθερη αγορα αλλα παντα το θυμα ειμαστε εμεις.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
συμφωνα με την eurostat το 2010 το χρεος του ελληνικου ιδιωτικου τομεα ηταν 128% του ΑΕΠ, στην Ολλανδια 244% και στην ιρλανδια 257%brb και tyt έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:52Το δημόσιο χρέος το 2010 ήταν 110% του ΑΕΠ και το ιδιωτικό 100% περίπου. Στην Ολλανδία το ιδιωτικό ήταν 370%, στην Ιρλανδία 320% (αν δεν κάνω λάθος) κλπ.
το δε χρεος των νοικοκυριων παλι συμφωνα με την eurostat εφτανε το 2010 στο 61% του ΑΕΠ για την ελλαδα, το 110% του ΑΕΠ στην ιρλανδια και το 118% στην ολλανδια
μονο αν αθροισεις τα δυο νουμερα πλησιαζουν καπως τα νουμερα που βαζεις, αλλα θα πρεπει να γινει το ιδιο και για την ελλαδα, οποτε φτανουμε σε "ιδιωτικο χρεος" περιπου 200% του ΑΕΠ
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατι να τα αθροισει καποιος
Βγαινει καποιο νοημα αν αθροισεις το ιδιωτικο με το δημοσιο χρεος;
Καποιο συμπερασμα;
Κανενα απολυτως
Απλα οι brb και tyt αυτου του κοσμου εχουν μια τρικυμια σου μυαλο τους την οποια προσπαθουν να μεταδωσουν και στους υπολοιπους
Βγαινει καποιο νοημα αν αθροισεις το ιδιωτικο με το δημοσιο χρεος;
Καποιο συμπερασμα;
Κανενα απολυτως
Απλα οι brb και tyt αυτου του κοσμου εχουν μια τρικυμια σου μυαλο τους την οποια προσπαθουν να μεταδωσουν και στους υπολοιπους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Eθνικοκοινωνιστης
αρα αποδειχθηκε οτι ο ιδιωτικος τομεας ηταν μια φουσκα αφου ξεφουσκωσε σε αυτο τον βαθμοbrb και tyt έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:52Το δημόσιο χρέος το 2010 ήταν 110% του ΑΕΠ και το ιδιωτικό 100% περίπου. Στην Ολλανδία το ιδιωτικό ήταν 370%, στην Ιρλανδία 320% (αν δεν κάνω λάθος) κλπ.dna replication έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 22:40αυτές ήταν οι μέρες...
Παρ' όλα τα διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά, πάρε αμάξι, είχαμε από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη.
Το άθροισμα δημόσιου και ιδιωτικού ήταν το δεύτερο μικρότερο μετά της Πορτογαλίας.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτοι μιλανε για το χρεος των νοικοκυριωνEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 11:46
αρα αποδειχθηκε οτι ο ιδιωτικος τομεας ηταν μια φουσκα αφου ξεφουσκωσε σε αυτο τον βαθμο
Εσυ μιλας για το χρεος του ιδιωτικου τομεα
Δηλαδη μιλας μονος σου για κατι για το οποιο δεν μιλανε οι υπολοιποι
Το νημα αρχισε να παιρνει επικες διαστασεις
Αρίστος for Tsirpas
- Eθνικοκοινωνιστης
αποδεικνυεται απο τα νουμερα οτι ο ιδιιωτικος τομεας υπερεπεκταθηκε με δανεικα και οτι ο δανεισμος του νοικοκυριου ηταν αρκετα μικροτερος σε σχεση με αλλες χωρες αναλογικαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 11:49Αυτοι μιλανε για το χρεος των νοικοκυριωνEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑13 Μαρ 2019, 11:46
αρα αποδειχθηκε οτι ο ιδιωτικος τομεας ηταν μια φουσκα αφου ξεφουσκωσε σε αυτο τον βαθμο
Εσυ μιλας για το χρεος του ιδιωτικου τομεα
Δηλαδη μιλας μονος σου για κατι για το οποιο δεν μιλανε οι υπολοιποι
Το νημα αρχισε να παιρνει επικες διαστασεις
για αυτο και σημερα το μεγαλυτερο προβλημα υπαρχει στα επιχειρηματικα και οχι στα καταναλωτικα και στις πιστωτικες συνοτι η μεγαλη πλειοψηφια των φυσικων προσωπων χρωστα μικρα ποσα στην εφορια
και επιβεβαιωνει και τον φιλο σου τον σοιμπλε που ειπε οτι οι βλαχοελιτ ειναι υπευθυνες για την χρεωκοπια της χωρας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ Γροιλανδία: 57% θέλουν ένταξη στις ΗΠΑ και 37% δεν θέλουν
από Αρίστος » 13 Ιαν 2025, 16:19 » σε Διεθνής πολιτική - 348 Απαντήσεις
- 6701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
14 Μαρ 2025, 17:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανοί τεμπέληδες λουφαδόροι κοπανατζήδες
από Chilloutbuddy » 03 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 1015 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
05 Μάιος 2025, 16:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γερμανοί τουρίστες ξεβρακώνονται για ηλιοθεραπεία στη παραλία της Θεσσαλονικης!
από Αλιόσα » 25 Μάιος 2023, 14:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 2273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
26 Μάιος 2023, 08:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επανεξοπλισμός Γερμανίας: Εκτός από χρήματα χρειάζονται και Γερμανοί
από nikos p 2020 » 22 Μαρ 2025, 16:01 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Μαρ 2025, 22:22
-