Σφολιάτες από τα Lidl
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Re: Σφολιάτες από τα Lidl
Τι ακριβώς εννοεις με το "περισσευματα με μηδενικό κοστος" ;
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
εντάξει τώρα
ψάξτο λίγο
η ανωτερότητα των γερμανικών logistics είναι δεδομένη
τι νομίζεις;
ότι έχουν καμιά σχέση με την βοθροχωρα που ζούμε;
ψάξτο λίγο
η ανωτερότητα των γερμανικών logistics είναι δεδομένη
τι νομίζεις;
ότι έχουν καμιά σχέση με την βοθροχωρα που ζούμε;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εχεις καμμια πγη για αυτο η σου το ειπε ο ΓΓ?βοθρατζης έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 19:32τα λίντλ πάντως είναι γεγονός ότι έχουν πάρει την πρωτιά σε πωλήσεις σε σχέση με όλα τα άλλα σουπερ μαρκετ
ειδικά το αβ που έχει γίνει κι αυτό πολυεθνική εδώ και χρόνια , Ολλανδία μέσα) αγωνίζεται με νύχια και δόντια να πάρει το κεφάλι αλλά που..
τώρα τελευταία έχει ξυπνήσει και πάει σε επέκταση καταστημάτων και πόλεμο τιμών
μπορεί να στολίζουν την νύφη για πούλημα ποιος ξέρει...
το λιντλ κατάφερε αυτό τον άθλο χρησιμοποιώντας σαν δούρειο ίππο τα διάφορα εργαλεία που πουλάει κατά καιρούς και φυσικά αυτά προέρχονται από τις αγορές της Ευρώπης σαν περισσεύματα με μηδενικό κόστος
- hellegennes
Σωστή διατροφή και Lidl δεν κολλάει. Εκτός κι αν παίρνεις από τα ακριβότερα προϊόντα τους, ανάλογα των οποίων μπορείς να βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές αλλού.Bad seed έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 19:35200 ευρώ την εβδομάδα δεν είναι πολλά φίλε μου για 5 ανθρώπους, αντιθέτως είναι λίγα. Μιλάμε για σωστή διατροφή, τα παιδιά είναι πάνω στην ανάπτυξη.hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 19:20Παιδιά δεν έχω αλλά δεν είμαι εξωγήινος, είμαι κι εγώ καταναλωτής. Επίσης έχω παντοπωλείο, άρα δεν μιλάω καθόλου υποθετικά. Εξάλλου έχω οικογένειες που ψωνίζουν αποκλειστικά από μένα και ξέρω πόσα ξοδεύουν.
Κάνω ότι μπορώ για να μην τους λείψει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μην ανησυχειτε παιδια
Οπως εχουν ανεβει φωτο και βιντεο αποτα προβατα ετσι θα παρατεθουν και τα αναλογα στοιχεια για το κοτετσι
Σε συνεννοηση με τα παιδια στην δουλεια καταληξαμε οτι οι κοτες θα ειναι νανακια
Οπως εχουν ανεβει φωτο και βιντεο αποτα προβατα ετσι θα παρατεθουν και τα αναλογα στοιχεια για το κοτετσι
Σε συνεννοηση με τα παιδια στην δουλεια καταληξαμε οτι οι κοτες θα ειναι νανακια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 12 Μαρ 2019, 20:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Το καφενείο εννοείς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:46Μην ανυσηχειτε παιδια
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα αργησειςstergiosbik έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 19:20Εγω παντως περιμενω να φαω ακτινιδια απο τα χωραφια του Γιαννη!
Παντως εχω δυο κλουβες στο μπαλκονι αριστης ποιοτητας αν θελεις μην διστασεις
Αρίστος for Tsirpas
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Φαντάζομαι ότι εννοεί την απούλητη στοκαδούρα που μαζεύουν από διάφορα μέρη (χονδρεμπόρους, εισαγωγείς, ακόμα και από καταστήματα λιανικής) με τιμές σκοτώματος. Γίνεται κατά κόρον από τέτοιου είδους αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη, με πλησίασαν κι εμένα πριν 2-3 χρόνια από μια "λιντλοειδή" γαλλική αλυσίδα για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να πάρουν δηλαδή ό,τι στοκ είχα (εννοείται σχεδόν τσάμπα).
- hellegennes
Είσαι σίγουρος γι' αυτό που έγραψες; Γιατί ο ΓΓ θα σου ζητήσει πηγή.shrike έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:53Φαντάζομαι ότι εννοεί την απούλητη στοκαδούρα που μαζεύουν από διάφορα μέρη (χονδρεμπόρους, εισαγωγείς, ακόμα και από καταστήματα λιανικής) με τιμές σκοτώματος. Γίνεται κατά κόρον από τέτοιου είδους αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη, με πλησίασαν κι εμένα πριν 2-3 χρόνια από μια "λιντλοειδή" γαλλική αλυσίδα για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να πάρουν δηλαδή ό,τι στοκ είχα (εννοείται σχεδόν τσάμπα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
πηγη?Είσαι σίγουρος γι' αυτό που έγραψες; Γιατί ο ΓΓ θα σου ζητήσει πηγή.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα πήρες από την Ισπανία μαζί με το λάδι;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:50Θα αργησειςstergiosbik έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 19:20Εγω παντως περιμενω να φαω ακτινιδια απο τα χωραφια του Γιαννη!
Παντως εχω δυο κλουβες στο μπαλκονι αριστης ποιοτητας αν θελεις μην διστασεις

Προφανώς δεν ξέρεις τον Γιαννόπουλο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 12 Μαρ 2019, 21:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οχι τα πηρα απο τον Πυργετο
Αρίστος for Tsirpas
Gay ανά κάτοικο;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αν και χέστηκα για το ποιος θα μου ζητήσει τι, παρ' όλα αυτά έχω...hellegennes έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 21:29Είσαι σίγουρος γι' αυτό που έγραψες; Γιατί ο ΓΓ θα σου ζητήσει πηγή.shrike έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:53Φαντάζομαι ότι εννοεί την απούλητη στοκαδούρα που μαζεύουν από διάφορα μέρη (χονδρεμπόρους, εισαγωγείς, ακόμα και από καταστήματα λιανικής) με τιμές σκοτώματος. Γίνεται κατά κόρον από τέτοιου είδους αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ευρώπη, με πλησίασαν κι εμένα πριν 2-3 χρόνια από μια "λιντλοειδή" γαλλική αλυσίδα για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να πάρουν δηλαδή ό,τι στοκ είχα (εννοείται σχεδόν τσάμπα).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 2135 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
30 Σεπ 2024, 20:35