Ο μακελάρης έστειλε επιστολή προς Τούρκους ως απόστολος...
Πάνας @ Δεκαδες νεκροι απο επιθεσεις σε τζαμια στην Νεα Ζηλανδια
Ο μακελάρης έστειλε επιστολή προς Τούρκους ως απόστολος...
https://www.reddit.com/r/The_Donald/Σουβλίτσα έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:02Εμένα πολύ περίεργο μου κάνει αυτό το tourkofagos, δεν δικαιολογείται με τίποτα, από έναν 28χρονο Νεοζηλανδό, χαμηλής μορφώσεως κτλ (εκτός και είχε μπει σε τίποτα online ομαδικά παιχνίδια και είχε βρεθεί ξερω γω με καμιά συμμαχία tourkofagwn)
Ο τύπος δεν κατάλαβα, έχουν πει οτι ήταν οργανωμένος σε κάποια συγκεκριμένη ακροδεξιά ομάδα?
Το δικό μου διάβασε που έβαλα και θα καταλάβεις.
ναι αλλά πιο mainstream και πιο ακραίες
Είχα ακούσει στην τηλεόραση για το συγκεκριμένο απόσπασμα περι Τουρκων και Κωνσταντινούπολης και είδα τον Σουλτάνο να σκούζει(?) αλλά δεν είχα καταλάβει οτι επρόκειτο για ...μανιφέστο, νόμιζα καμιά παλιά του ανάρτηση σε FB κτλ θα ήταν
Θα με βοηθούσες περισσότερο να μου εξηγήσεις με δυο λογάκια συνοπτικά, δεν προλαβαίνω να κάτσω να καταλάβω γιατί πρέπει να βλέπω το redit περι Τραμπ και να ψάχνω να βγάλω άκρη
Το συγκεκριμένο sub είναι αφιερωμένο στον τραμπ αλλά δεν είναι το μοναδικό θέμα τους. Κοινότητα ακροδεξιών είναι. Δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να βρεις τα ποστ που μιλάνε ανοιχτά για γενοκτονίες μεξικάνων,εκκαθαρίσεις μουσουλμάνων, κρέμασμα σε πολιτικούς αντιπάλους/"προδότες" κλπ κλπΣουβλίτσα έγραψε: ↑15 Μαρ 2019, 21:15Είχα ακούσει στην τηλεόραση για το συγκεκριμένο απόσπασμα περι Τουρκων και Κωνσταντινούπολης και είδα τον Σουλτάνο να σκούζει(?) αλλά δεν είχα καταλάβει οτι επρόκειτο για ...μανιφέστο, νόμιζα καμιά παλιά του ανάρτηση σε FB κτλ θα ήτανΘα με βοηθούσες περισσότερο να μου εξηγήσεις με δυο λογάκια συνοπτικά, δεν προλαβαίνω να κάτσω να καταλάβω γιατί πρέπει να βλέπω το redit περι Τραμπ και να ψάχνω να βγάλω άκρη
Όχι αυτή η ανάρτηση έγινε πριν το μακελιό, στην συνέχεια απάντησε ο Ερντογάν.
πιο ακραίες από το indymedia, τον βόθρο των απανταχού τρομοκρατών?