Ανθρωποκτονία σε αυτοάμυνα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Ανθρωποκτονία σε αυτοάμυνα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Κι όμως, εγώ μένω στον "ηττημενο" που προσπάθησε να επιτεθεί ανεπιτυχώς.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:26Η δε ατομάρα που τον σταμάτησε είναι εθνικός ήρωας. Λίγο καφετής, αλλά εθνικός και ήρωας
Πολύ πιθανό να έβγαινε και ήρωας στο τέλος ο κιλαπι που απέκρουσε τη φασιστική επίθεση.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:34Ανθρωποκτονία σε αυτοάμυνα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Σε ενημερώνω πως σε παλιά εγκυκλοπαίδεια είχα διαβάσει λήμμα που εξυμνούσε την Δικτατορία του Προλεταριάτου. Ξέρεις ποιος το είχε γράψει; Ο Παναγιώτης ο Κανελλόπουλος στα νιάτα του, όταν ήταν ιδεαλιστής.
Πότε έχει αποδειχθεί;Το 1453;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:24εχει αποδειχτει οτι μπορουν να συμβιωσουν με μη καπιταλιστικο πλαισιοπατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:22Βέβαια φύγαμε από το θέμα και ως συνήθως γυρίσαμε στα δικά μας.Το θέμα βασικά εάν είναι δυνατή η συμβίωση μουσουλμάνων και δυτικών.Το μέλλον θα δείξει.Μέχρι τώρα πάντως οι ενδείξεις δεν είναι καλές.
εντος καπιταλισμου ολες οι αντιθεσεις εξακοντιζονται
Σε καμία παγίδα δεν πέφτω:Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:14Έτσι, πεσε και εσυ και στην παγίδα. Κόκκινος φασισμός δεν υπάρχει.Nandros έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:10Ο φασισμός είναι φασισμός και το χρώμα του, μαύρο, φαιό, ροζουλί, κόκκινο, μαυροκόκκινο δεν έχει καμία σημασία.Cavaliere έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 19:50Φυσικά κι έχει ισάριθμους τουλάχιστον νεκρούς και παρά λίγο νεκρούς από επιθέσεις. Αν ο Περίανδρος δεν παραδινότανε για λόγους που φαντάζομαι, ακόμα θα έπινε ρετσίνες με μπάτσους στις ταβέρνες. Λοιπόν, επειδή τα θύματα των φίλων σας αντικομουνιστών ναζί εκεί τα ταιριάζετε δεν είναι Αμερικάνοι αξιωματικοί, αλλά πολύ συχνά φουκαράδες Πακιστανοί, και δεν γράφεται το έγκλημα μετά προκηρύξεως στην Ελευθεροτυπία, δεν σημαίνει πως μασάμε κουτόχορτο και δεν ξέρουμε ό,τι ξέρεις κι εσύ. Όσο για την καλοπέραση, δεν απείλησα, εγώ δεν είμαι πολιτικός, εγώ μόνο ξέρω πως το να δηλώνεις μαρξιστής ακόμα κι εδώ που ζω (που το KPD απαγορεύτηκε ήδη το 1956) δεν προκαλεί την αηδία που θα προκαλέσει η παραδοχή πως είσαι ναζί. Γιατί; Κούκου, μάντεψε. Ας κάνουμε ένα πείραμα, πάρε το Κεφάλαιο, και τον Αγώνα στον ηλεκτρικό και διάβαζε. Όχι στην Ελλάδα, οπουδήποτε. Ξέρεις τη διαφορά. Κι όλη την ξέρουν. Μην κρυβόμαστε, η προσπάθειά σας να εξομοιώσετε τους μαρξιστές και τα κάθε φασιστοειδή, δεν πείθει ούτε τον Donald Trump, φτου, φτου, φτου.Εγώ ζω στη Γερμανία, ξέρω πως αν δηλώνω κομουνιστής, το πολύ-πολύ να με πουν χαζό, αν δηλώσω ναζί, απλώς θα κάνουν όλοι εμετό. Μια και μου ανέφερες τη χώρα μου.
.
Ούτε μαύρος.
Υπάρχει φασισμός, εθνικοσοσιαλισμος και κομμουνισμός.
Όλοι με ολοκληρωτικές ιδεολογίες.
Nandros έγραψε: ↑23 Σεπ 2018, 21:01Τα είπα και τα ξαναλέω:
Οι 3 ιστορικοί φασισμοί, ο μαύρος ο φαιός και ο κόκκινος, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα!
1! Μονοκομματισμός ή επιλεγμένος ολιγοκομματισμός (για να συμπληρώσω το προηγούμενο). Κατάργηση ή απαγόρευση άλλων κομμάτων = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
2! Απαγόρευση της ελευθερίας του λόγου και επιβολή λογοκρισίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
3! Απολυταρχία των ολίγων ή του ενός = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
4! Κατάργηση Συντάγματος ή εφαρμογή Συντάγματος στα μέτρα της απολυταρχικής εξουσίας = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
5! Παρακρατικοί και ασφαλίτες, σε πολύ μεγάλο αριθμό, παρακολουθούν/ φακελώνουν τον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
6! Επιβολή τρομοκρατίας στον λαό = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
7! Συλλήψεις. δολοφονίες, εξορίες, κλπ θεάρεστα κατά των αντιφρονούντων, πραγματικών ή φανταστικών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
8! Δίκες-παρωδίες = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
9! Αποτέλεσμα της εξουσίας τους εκατοντάδες/χιλιάδες/εκατομμύρια νεκρών = Φασισμός ή Ναζισμός ή Κομμουνισμός.
Η λίστα είναι ατέλειωτη.
Πολύ ενδιαφέρον. Από εμφύλιο και λοιπά ξέρω εντελώς βασικά πράγματα. Ο Μπελογιάννης παρουσιάζεται με προφίλ αγίου στη σημερινή ελληνική κοινωνία. Ωστόσο μετάδοση πληροφοριών με ασύρματο στον εχθρό είναι ξεκάθαρος λόγος εκτέλεσης.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:33Απορείς και εσύ;είναι πολύ συχνό.Όποτε αναφέρεται αυτή η υπόθεση μπλέκουν Γερμανοί.Μελιγαλάδες,δωσίλογοι κλπ που δεν έχουν καμμιά σχέση.Σαν κάποιους άσχετους που ρωτάνε την 28η Οκτωβρίου τι γιορτάζουμε και μιλάνε για τον Κολοκοτρώνη.
Τότε που έγινε η υπόθεση ο ελληνικός στρατός πολεμούσε στην Κορέα.Απέναντι ήσαν ο Κιμ αλλά και Κινέζοι κομμουνιστές και στον αέρα Σοβιετικοί πιλότοι.Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι οι άνθρωποι τότε δεν ήξεραν ότι δεν θα γίνει ο Γ΄παγκόσμιος πόλεμος.Η Κορέα αντιμετωπιζόταν ως τα προκαταρκτικά του όπως π.χ, ο ισπανικός εμφύλιος του Β΄παγκοσμίου πολέμου.
Τα Β 52 κυκλοφορούσαν πάνω από την Ευρώπη 24 ώρες το 24ωρο φορτωμένα με ατομικές βόμβες για να επιτεθούν μόλις πάρουν σήμα.Φυσικά θα υπήρχε και βαλκανικό θέατρο επιχειρήσεων με επίθεση από τη Βουλγαρία.Και ο άλλος μετέδιδε με ασύρματο.
Τώρα ρωτάει ο Cavaliere εάν ήταν στρατιωτικές πληροφορίες.Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.Πάντως ο Βαβούδης που χειριζόταν τον ασύρματο ήταν Σοβιετικός αξιωματικός.Κανονικά.
Έτσι λοιπόν περιορίστηκε ο αριθμός των νεκρών στους 49.
στην εσσδ και την γιουγκοσλαβια οπου συνυπηρχαν ειρηνικα ολες οι θρησκευτικες μειονοτητεςπατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:39Πότε έχει αποδειχθεί;Το 1453;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:24εχει αποδειχτει οτι μπορουν να συμβιωσουν με μη καπιταλιστικο πλαισιοπατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:22Βέβαια φύγαμε από το θέμα και ως συνήθως γυρίσαμε στα δικά μας.Το θέμα βασικά εάν είναι δυνατή η συμβίωση μουσουλμάνων και δυτικών.Το μέλλον θα δείξει.Μέχρι τώρα πάντως οι ενδείξεις δεν είναι καλές.
εντος καπιταλισμου ολες οι αντιθεσεις εξακοντιζονταιτο αντίθετο ακριβώς ισχύει.Έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν σε προκαπιταλιστικό πλαίσιο.Άπειροι οι ιεροί πόλεμοι.Οι ιθύνοντες φιλελέφτ σήμερα στη Δύση νομίζουν ότι ο δικός τους πολιτισμός λόγω τεχνολογικής υπεροχής είναι το πανίσχυρο Βιμ που θα ενσωματώσει τα πάντα.Αυτό θα το δούμε.
Φταίει το 40ετές σανό που μας ταΐζει η αριστερά τα τελευταία χρόνια, παραχαράζοντας την Ιστορία.Belisarius έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:41Πολύ ενδιαφέρον. Από εμφύλιο και λοιπά ξέρω εντελώς βασικά πράγματα. Ο Μπελογιάννης παρουσιάζεται με προφίλ αγίου στη σημερινή ελληνική κοινωνία. Ωστόσο μετάδοση πληροφοριών με ασύρματο στον εχθρό είναι ξεκάθαρος λόγος εκτέλεσης.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:33Απορείς και εσύ;είναι πολύ συχνό.Όποτε αναφέρεται αυτή η υπόθεση μπλέκουν Γερμανοί.Μελιγαλάδες,δωσίλογοι κλπ που δεν έχουν καμμιά σχέση.Σαν κάποιους άσχετους που ρωτάνε την 28η Οκτωβρίου τι γιορτάζουμε και μιλάνε για τον Κολοκοτρώνη.
Τότε που έγινε η υπόθεση ο ελληνικός στρατός πολεμούσε στην Κορέα.Απέναντι ήσαν ο Κιμ αλλά και Κινέζοι κομμουνιστές και στον αέρα Σοβιετικοί πιλότοι.Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι οι άνθρωποι τότε δεν ήξεραν ότι δεν θα γίνει ο Γ΄παγκόσμιος πόλεμος.Η Κορέα αντιμετωπιζόταν ως τα προκαταρκτικά του όπως π.χ, ο ισπανικός εμφύλιος του Β΄παγκοσμίου πολέμου.
Τα Β 52 κυκλοφορούσαν πάνω από την Ευρώπη 24 ώρες το 24ωρο φορτωμένα με ατομικές βόμβες για να επιτεθούν μόλις πάρουν σήμα.Φυσικά θα υπήρχε και βαλκανικό θέατρο επιχειρήσεων με επίθεση από τη Βουλγαρία.Και ο άλλος μετέδιδε με ασύρματο.
Τώρα ρωτάει ο Cavaliere εάν ήταν στρατιωτικές πληροφορίες.Τέτοια ώρα τέτοια λόγια.Πάντως ο Βαβούδης που χειριζόταν τον ασύρματο ήταν Σοβιετικός αξιωματικός.Κανονικά.
ποιο σανο ρε φορμολιασμενοιNandros έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:53Φταίει το 40ετές σανό που μας ταΐζει η αριστερά τα τελευταία χρόνια, παραχαράζοντας την Ιστορία.Belisarius έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:41Πολύ ενδιαφέρον. Από εμφύλιο και λοιπά ξέρω εντελώς βασικά πράγματα. Ο Μπελογιάννης παρουσιάζεται με προφίλ αγίου στη σημερινή ελληνική κοινωνία. Ωστόσο μετάδοση πληροφοριών με ασύρματο στον εχθρό είναι ξεκάθαρος λόγος εκτέλεσης.πατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:33Απορείς και εσύ;είναι πολύ συχνό.Όποτε αναφέρεται αυτή η υπόθεση μπλέκουν Γερμανοί.Μελιγαλάδες,δωσίλογοι κλπ που δεν έχουν καμμιά σχέση.Σαν κάποιους άσχετους που ρωτάνε την 28η Οκτωβρίου τι γιορτάζουμε και μιλάνε για τον Κολοκοτρώνη.
.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:52στην εσσδ και την γιουγκοσλαβια οπου συνυπηρχαν ειρηνικα ολες οι θρησκευτικες μειονοτητες
κατεληξαν εκει οταν επηλθε η καπιταλιστικη παλινορθωσηπατησιωτης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:57Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑16 Μαρ 2019, 20:52στην εσσδ και την γιουγκοσλαβια οπου συνυπηρχαν ειρηνικα ολες οι θρησκευτικες μειονοτητες
Και κατέληξαν σε εμφύλιο πόλεμο χριστιανών και μουσουλμάνων αμέσως μόλις τους άφησαν λίγο λάσκα.Βοσνία,Κόσοβο,Ναγκόρνο Καραμπάχ,Τσετσενία κλπ.Ειρηνική συνύπαρξη με πράκτορες της KGB να παρακολουθούν τα πάντα και να συλλαμβάνουν όποιον βήχει για τα περαιτέρω είναι αναγκαστική συνύπαρξη.Από κάτω υπέβοσκαν οι διαφορές και με την πρώτη ευκαιρία εξερράγησαν.