Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμαστε τον γιο της μαλακίας να μας πει το προφανές, ειδικά και να κάνουμε και tedχ. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί χτύπησε τις οικονομικές θεωρίες ο ΚΔ. Έστω ότι είμαι τραπεζίτης (υποθέτω το ίδιο θα κάνει apply σε κάποια άλλη μορφή και άμα είμαι ο sec/treas), κυριολεκτικά στα αρχίδια μου οι αποδείξεις αυτού του τύπου, θα ακουληθήσω το επιτυχημένο μοντέλο το οποίο μου προσφέρει τα bonus και το οποίο τρέχει η walls street εδώ και 10τιες.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑18 Μαρ 2019, 22:35θα με ενδιέφερε η άποψη του καλού φίλου klg, ιιρκ εκτιμά ιδιαίτερα τον ΚΔ
Δεν υπάρχει ανάγκη απόδειξης το πόσο σαθρό είναι το concept, όλοι το ξέρουμε, nobody gives a fuck apparently. Εδώ βγάλανε οι Ρώσσοι POTUS και τα παιδιά απλά τουιτάρουν ότι την πατήσανε και γελάνε που ο Ζούκεμπεργκ τρολλάρει το Κονγκρέσο
Προτιμώ να παραμείνει στην πρωτοποριακή δουλειά (λολζ) στο CERN με τα νευρωνικά δίκτυα (ε να μην επιβιβαστεί και ο ΚΔ στο τραίνο της ML μαλακίας;) και να αφήσει τα tedx σε τίποτα entrepreneurs της πούτσας