Πιο μικρο νουμερο θελουμε. Μας εβαλες τις ποδαρες
Είμαι ποδολάγνος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υπερκουλτουριάρης
Re: Είμαι ποδολάγνος
Σε φαση μεγάλης καψουρας ενα φιλι στο ποδι μπορεί να το ρίξω, αν και δεν το σχετιζω με το σέξ.
Τώρα να κάθομαι να γλείφω πατουσες για να την βρω,μου φαίνεται μαλακία, αλλά άμα σας αρέσει μην ακουτε κανένα
Τώρα να κάθομαι να γλείφω πατουσες για να την βρω,μου φαίνεται μαλακία, αλλά άμα σας αρέσει μην ακουτε κανένα

Υποθέτω λόγω ευρυγώνιου φακού της κάμερας που δείχνουν έτσι.
Αυτά σ'αρέσουν περισσότερο;

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Υπερκουλτουριάρης
Φετιχ με γατες και με πατουσες
Πολλα βίτσια,αλλα φαίνεσαι καλη κοπέλα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 22 Μαρ 2019, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 00:06Φετιχ με γατες και με πατουσεςΠολλα βίτσια,αλλα φαίνεσαι καλη κοπέλα!

Με τις γάτες ναι, με πατούσες καμιά σχέση, με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Άλλοι έχουν.

Απλώς τζιφάκια μου αρέσει να ποστάρω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Ω μα ειστε τοσο πνευματωδης, κύριε
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
2019;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
εφτασα
δειξτε μου ποιά φώτα έχουνε χαλάσει να σας τα αλλάξω παρακαλώ
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50