Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εξέδωσε ανακοίνωση το ΣΑΤΑ καταδικάζοντας και ζητώντας την ανάκληση της άδειας του ταξιτζή:
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22.03.2019
Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.
Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.
Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.
Μα σας το λένε και οι Έλληνες δημοσιογράφοι των αξιόπιστων ιστοσελίδων μας.
Τι θέλατε δηλαδή;
Να κινδυνέψει ο συνέλληναρας ταξιτζής βάζοντας μια βίαιη Βουλγάρα στο όχημά του;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Παιδες, ξέρετε τι ιδεολογία ήταν ο ταρίφας: ΔΕΞΙΟΣ! Πέφτω απο τα σύννεφα!
Γιατί δεν έχω συναντήσει ποτέ ταξιτζή που να μην είναι (ακρο)δεξιός;
Μάλλον έχει να κάνει με τις παρέες σου.
Εγώ έχω ένα φιλαράκι αναρχοκομμούνι ατομάκι καλό, ταρίφας, τα παράτησε, το καλοκαίρι τελειώνει την ιατρική σχολή.
Ο νομος σπιρτζη αναφερει ρητα πως οι οδηγοι ταξι ειναι υποχρεωμενοι να μεταφερουν ασθενείς και ατομα σε αναγκη.
Σε διαφορετικη περίπτωση τους αφαιρείται η άδεια.
Περιμενουμε τα αυτονοητα για τον εθνικοφρων Ελληναρα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Παιδες, ξέρετε τι ιδεολογία ήταν ο ταρίφας: ΔΕΞΙΟΣ! Πέφτω απο τα σύννεφα!
Εγώ έχω ένα φιλαράκι αναρχοκομμούνι ατομάκι καλό, ταρίφας, τα παράτησε, το καλοκαίρι τελειώνει την ιατρική σχολή.
Μπα. Όποτε έχω μπει σε ταρίφα και έχει εκφράσει πολιτικές απόψεις αυτές είναι τις περισσότερες φορές χρυσή αυγή ,τις υπόλοιπες απλά αντιαριστεροι μπατριωτς ή σώρρικοι.
Μπα. Όποτε έχω μπει σε ταρίφα και έχει εκφράσει πολιτικές απόψεις αυτές είναι τις περισσότερες φορές χρυσή αυγή ,τις υπόλοιπες απλά αντιαριστεροι μπατριωτς ή σώρρικοι.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Πότε δεν μπαίνεις ανάμεσα σε καυγά.
Ρητά υπάρχουν χιλιάδες.
Ο τύπος έπραξε με το αίσθημα της αυτοσυντήρισης και για αυτό σήμερα είναι ζωντανός.
Όσοι ισχυρίζονται ότι θα του πάρουν την άδεια, μάλλον θα του κλάσουν τα αρχίδια.
Η απραξία ποτέ δεν τιμωρείται. Αντίθετα, τιμωρείται η συμμετοχή σε καυγά. Πάρτε παράδειγμα το πρεζόνι στο κοσμηματοπωλείο. Αν οι αστυνομικοί αντί να τον καθηλώσουν έξιναν τα παπάρια τους σήμερα δεν θα κινδύνευαν να χάσουν τη δουλειά τους. Από την άλλη κανένας δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του ή να τιμωρηθεί επειδή δεν έκανε τίποτα για να αποφευχθούν οι νεκροί σε Μάνδρα και Μάτι...
Αυτό που λες δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και για αυτό ξενίζει η συμπεριφορά του.
Άλλο ο καυγάς άλλο αυτό που συνέβη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Τυπικος φασιστας ξεφτυλλας κλαιει σαν κοριτσακι μολις συνειδητοποιησει οτι τον φτυνουν. Αρχιζει να ελισσεται με χαρη ιπποποταμου. Απο τον νγμ ως την τελευταια γωνια του βοθρου της ΧΑ
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.