Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Πάνας
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Πάνας » 22 Μαρ 2019, 23:29
Έχω την εντύπωση πως βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους... ΄
Έβαλαν υποψήφια για Ευρωβουλευτή με ποινικό μητρώο;

Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
the end
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 22 Μαρ 2019, 23:32
Πάνας έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:29

Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
Τώρα μιλάμε για το κόμμα με αντιπρόεδρο τον πατέρα ναρκεμπορου και πρόεδρο Βουλής πατέρα ληστή. Δεν νομιζω οτι το να έχει κάποιος ποινικό μητρώο είναι εντελώς ξενο στις αξίες και τις συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 22 Μαρ 2019, 23:38
Lord Brum έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:32
Πάνας έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:29

Ά, ρε Ελλαδάρα αθάνατη!
Τώρα μιλάμε για το κόμμα με αντιπρόεδρο τον πατέρα ναρκεμπορου και πρόεδρο Βουλής πατέρα ληστή. Δεν νομιζω οτι το να έχει κάποιος ποινικό μητρώο είναι εντελώς ξενο στις αξίες και τις συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ
Συμφωνώ 100%. Μην ξεχνάμε όμως ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την εξουσία έχει κόρη ναρκέμπορου, κάτι παιδεραστές, και κάτι διακινητές-νομιμοποιητές λαθρομεταναστών...
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 22 Μαρ 2019, 23:47
Αυτή μάλλον θα νόμισε πως θα παραμείνει στα μουλωχτά το τσέπωμα και θα την σκαπουλάρει. Οι ζαίοι όμως τι κάνουν; Εντάξει, θέλησαν να βάλουν ένα όνομα με αριστερίστικη φανφάρα στο ψηφοδέλτιο. Δεν κοσκινίζουν όμως τους υποψηφίους τους. Τι κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Πάνας
από Πάνας » 22 Μαρ 2019, 23:48
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:47
Αυτή μάλλον θα νόμισε πως θα παραμείνει στα μουλωχτά το τσέπωμα και θα την σκαπουλάρει. Οι ζαίοι όμως τι κάνουν; Εντάξει, θέλησαν να βάλουν ένα όνομα με αριστερίστικη φανφάρα στο ψηφοδέλτιο. Δεν κοσκινίζουν όμως τους υποψηφίους τους. Τι κάνει ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού;
Έλα ντε, αυτή είναι η μεγάλη μου απορία και μένα.
the end
-
Πάνας
από Πάνας » 22 Μαρ 2019, 23:59
Και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι; Αναγκάζουν τους υποστηρικτές τους να παίρνουν θέση και να γελοιοποιούνται. Όπως έγινε και με τον Νίκο Γεωργιάδη.
the end
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 23 Μαρ 2019, 00:00
Πάνας έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:48
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 23:47
Έλα ντε, αυτή είναι η μεγάλη μου απορία και μένα.
Ρητορικό είναι το ερώτημα Πάνα. Οι άνθρωποι θεωρούν τον όποιο σχεδιασμό και γενικά το να βάλουν τον κώλο τους κάτω και να εργαστούν μεθοδικά πάνω σε κάτι, χολέρα. Θεωρούν πως είναι υπερδιάνοιες με ιδιαίτερα προικίσματα διαίσθησης που δεν έχουν ανάγκη να φέρονται σαν κοινοί θνητοί και να μελετήσουν δύο πραγματάκια. Το ειρωνικό είναι πως οι αυτοαποκαλούμενοι ως οι απόλυτοι ανθελληναράδες είναι οι πιο αυθεντικοί και ατόφιοι εκφραστές του ελληναραδισμού.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
από Μετανάστρια » 23 Μαρ 2019, 00:08
Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
Αυτοί οι γόνοι στα μάτια του κόσμου μένουν για πάντα παιδιά...
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
Αγις
από Αγις » 23 Μαρ 2019, 00:10
Μετανάστρια έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:08
Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
η το γραφουν ειρωνικα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
hellegennes
από hellegennes » 23 Μαρ 2019, 00:12
Χαοτικός έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 16:07
Άρα δεν το απέκρυψε όπως λένε οι ψεύτες οι δεξιοί. Μιλάμε για σαπίλα.
Κανείς αθώος δεν δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο για να τελειώνει η δίκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 23 Μαρ 2019, 00:19
Και στα δικά τους μάτια το ίδιο.
-Υπάρχει κάποια κουβέντα του που σε καθόρισε;
-Κουβέντα τόσο καθοριστική δεν έχω. Δυστυχώς ήμασταν μαζί έως τα δεκάξι μου. Τα τραγούδια με έχουν καθορίσει και ότι μέσα μου έχω και νιώθω ό,τι είναι δικό του. Κάτι άλλο επίσης είναι και οι αγώνες του για τα πνευματικά δικαιώματα, που ασχολούμαι και εγώ τα τελευταία δύο χρόνια με μεγάλη ικανοποίηση και για λογαριασμό αυτών που έχουν φύγει. Δεν είναι φοβερό το ότι έπρεπε να περάσουν τριανταπέντε χρόνια για να γίνει μια κάθαρση στο χώρο των πνευματικών δικαιωμάτων;
https://tvxs.gr/news/moysiki/myrsini-lo ... aei-neyraç
Και μία ακόμη κατάθεση ψυχής.
http://1-2.gr/2017/09/17/h-myrsinh-kai- ... oy-lo-zoy/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Υδράργυρος
από Υδράργυρος » 23 Μαρ 2019, 00:23
Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομα
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 23 Μαρ 2019, 00:24
hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:12
Χαοτικός έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 16:07
Άρα δεν το απέκρυψε όπως λένε οι ψεύτες οι δεξιοί. Μιλάμε για σαπίλα.
Κανείς αθώος δεν δηλώνει ένοχος στο δικαστήριο για να τελειώνει η δίκη.
Σιγά την ένοχη. Έφαγε 50 χιλιάρικα και τα δίνει πίσω. Σιγά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ελβετός Τραπεζίτης
από Ελβετός Τραπεζίτης » 23 Μαρ 2019, 00:26
Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:23
Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομα
Ακριβώς- πέρασε τα πρώτα 53 χρόνια της και δεν έχει τίποτα απολύτως να επιδείξει στον επαγγελματικό, κοινωνικό ή οικονομικό τομές, κάτι που να δείχνει οτι δεν ηταν κηφήνας και τεμπέλα ολη της την ζωη.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
19 Ιαν 2025, 16:02
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.