Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
Το θέμα δεν είναι για το περί ανέμων και υδάτων. Κοινωνία ή εσωτερική πολιτική είναι η θέση του.
Έτσι το υποβιβάζεις.
Έτσι το υποβιβάζεις.
the end
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δε κατάλαβα...ας μου εξηγήσει κάποιος...
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
δες τι λινκ που εβαλα συννεφε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Συλλαμβάνουν την γιαγιά και αφήνουν όλους αυτούς στην παραλιακή να πουλάνε ελεύθερα χωρία άδεια... τι δεν καταλαβαίνεις γαμώ το κεφάλι μου μέσα;
the end
Με προβλημάτισε λίγο η θάλασσα που αχνοφαίνεται αριστερά στο OP.
Α. Αυτό. Ε ντάξει μερικές φορές η βλακεία δεν έχει όρια.
δεν ειναι προφανες αν δεν καθεσαι να διαβαζεις πχωρουμ 100 ωρε ςτη μερα πανα. μη κοιτας εμεις οι τροφιμοι
Δεν είναι θέμα πχώρουμ. Τον Αντρέα να ξέρεις πως γράφει και τις ειδήσεις. Ο Cloud είναι περισσότερες ώρες από εμένα μέσα.
the end
- Highlander
Ενώ οι μετανάστες που ψωμολυσσάνε δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν καμιά χαζομαρίτσα σε περαστικούς, από χόμπι ξεροσταλιάζουν μέσα στον ήλιο...
Spiros252
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 23 Μαρ 2019, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουν δεν αντιλέγει κανείς, το θέμα όμως είναι ποιον συλλαμβάνεις και γατί.Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:37Ενώ οι μετανάστες που ψωμολυσσάνε δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν καμιά χαζομαρίτσα σε περαστικούς, από χόμπι ξεροσταλιάζουν μέσα στον ήλιο...
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
10 Μαρ 2024, 23:51