Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:20με πιό δικαίωμα οι δεξιούλιδες ατενίζουν απο θέση ηθικής υπεροχής την Λοΐζου. Το μόνο που έκανε ήταν να εφαρμόσει την ιδεολογία τους, κοιτάμε την πάρτη μας, πως να κονομήσουμε, να περνάμε καλά κοκ.Οργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:29Παιρνετε ποδι, χωνεψτε το.Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 10:09Ωραια δεξιουληδες, τον πουλο και στο μπαουλο η λοιζου.
Με τον κεφαλογιαννη ολα καλα;
Ο συριζα εχει ηθικο πλεονεκτημα
Θα ειμαι ο πρώτος εδω μέσα ή Ειπε ήδη κανένας οτι την έπιασαν μετα απο 5,5 χρονια επειδή οι Σαμαροβενιζέλοι έκαναν Απογραφή στους Συνταξιούχους ;

Τωρα αντικειμενικα.Ο τυπος ηταν σταλινας σε μια εποχη που ακομα οι μνημες απο τις σφαγες του ΚΚΕ ηταν νωπες και οι ενοπλες επεμβασεις της ΕΣΣΔ σε ξενες χωρες παγκοσμιως γνωστες.Δεν ενιωθε καμια ντροπη.Φυσιολογικο δεν τον λες.Πως περιμενατε να μεγαλωσει το παιδι του ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο όλο σκηνικό, δεν είναι το τσέπωμα (πολλοί τσεπώνουν με θεσμικούς ή αθέμιτους τρόπους) αλλά το ότι γνωρίζοντας ότι υπήρχε η συγκεκριμένη καταδίκη, δεν κράτησε ένα χαμηλό προφίλ αλλά θεώρησε ότι θα την έβγαζε καθαρή κάνοντας προκλητικές δηλώσεις, στρέφοντας αναγκαστικά τους προβολείς στο πρόσωπο της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:11Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο όλο σκηνικό, δεν είναι το τσέπωμα (πολλοί τσεπώνουν με θεσμικούς ή αθέμιτους τρόπους) αλλά το ότι γνωρίζοντας ότι υπήρχε η συγκεκριμένη καταδίκη, δεν κράτησε ένα χαμηλό προφίλ αλλά θεώρησε ότι θα την έβγαζε καθαρή κάνοντας προκλητικές δηλώσεις, στρέφοντας αναγκαστικά τους προβολείς στο πρόσωπο της.

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα

Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
-
- Phorum.gr user: kingstonian
Οργανικη σημαινει περιγραφεται απο τον οργανισμο της δομης. Οργανισμος ειναι σαν να λεμε περιγραφη.foscilis έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:51Το μόνο παρανοϊκό είναι ότι χρησιμοποιείται για καθαρίστριες, μπογιατζήδες, τραυματιοφορείς, νηπιαγωγούς κλπ ενώ θεσμικά είναι σχεδιασμένο για ανώτατους δικαστές, στρατιωτικούς, γενικούς γραμματείς υπουργείων κλπ. ΟΡΓΑΝΙΚΗ θέση = κομμάτι της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του κράτους.
Αλλά όπως είπα και στο σχετικό θέμα η μονιμότητα έχει και μειονεκτήματα εκτός από πλεονεκτήματα όπως διαπίστωσε η καθαρίστρια.
Πχ λεμε φανταστικα το υπουργειο μεταφορων εχει γενική διευθυνση διεθνων μεταφορων, διευθυνση τεχνικών προδιαγραφων, τμημα δχ οχηματων ΤΙR τροφιμων. Και αυτο στελεχονεται απο υπαλληλους ΤΕ διοικητικου θεση 1, ΤΕ τεχνολογικου θεσεις 3 και ΤΕ φυτικη ζωικη παραγωγη θεσεις 2. Αν εισαι πανεπιστήμιο φιλολογος δεν μπορείς να δουλεψεις εκει. Αν ειναι καλυμμενες και πτυχίο να εχεις σχετικό αν δεν αλλαξει ο αριθμος θεσεων παλι δεν μπορεις να πας.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Τι μου θύμισες.........Οταν πέθανε ο πατέρας μου έπρεπε να κάνω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ φορολογική δήλωση για την χρονιά που πέθανε και για την επόμενη.
αναρωτι'εμαι εαν αυτη είχε κάνει την Χειρόγραφη Φορολογική Δήλωση για την μανα της.
under έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:11Τωρα αντικειμενικα.Ο τυπος ηταν σταλινας σε μια εποχη που ακομα οι μνημες απο τις σφαγες του ΚΚΕ ηταν νωπες και οι ενοπλες επεμβασεις της ΕΣΣΔ σε ξενες χωρες παγκοσμιως γνωστες.Δεν ενιωθε καμια ντροπη.Φυσιολογικο δεν τον λες.Πως περιμενατε να μεγαλωσει το παιδι του ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
Αντικειμενικά, είστε ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός θέματος και οι τρεις.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στην Ελλαδα εισαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:59κανονικά δεν θα έπρεπε το ληξιαρχείο να ενημερώνει τα ταμεία;
Εδω παλιοτερα ημουν στο ΙΚΑ για υποθεση της μανας μου,εχοντας μαζι μου ενα καρο χαρτια και μεταξυ αυτων και αποκομμα της συνταξης της απο το ΙΚΑ,και στο ΙΚΑ μου ζητησαν χαρτι που να φαινεται οτι παιρνει συνταξη απο το ΙΚΑ!
- Ελβετός Τραπεζίτης
Τωρα τα τελευταία χρόνια έγινε αυτό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:59κανονικά δεν θα έπρεπε το ληξιαρχείο να ενημερώνει τα ταμεία;
Ναι οκ αλλα λεμε αληθειεςΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:14under έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:11Τωρα αντικειμενικα.Ο τυπος ηταν σταλινας σε μια εποχη που ακομα οι μνημες απο τις σφαγες του ΚΚΕ ηταν νωπες και οι ενοπλες επεμβασεις της ΕΣΣΔ σε ξενες χωρες παγκοσμιως γνωστες.Δεν ενιωθε καμια ντροπη.Φυσιολογικο δεν τον λες.Πως περιμενατε να μεγαλωσει το παιδι του ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07
Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.
Αντικειμενικά, είστε ΤΕΛΕΙΩΣ εκτός θέματος και οι τρεις.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πάλι καλά να λες.stergiosbik έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:14Στην Ελλαδα εισαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:59κανονικά δεν θα έπρεπε το ληξιαρχείο να ενημερώνει τα ταμεία;
Εδω παλιοτερα ημουν στο ΙΚΑ για υποθεση της μανας μου,εχοντας μαζι μου ενα καρο χαρτια και μεταξυ αυτων και αποκομμα της συνταξης της απο το ΙΚΑ,και στο ΙΚΑ μου ζητησαν χαρτι που να φαινεται οτι παιρνει συνταξη απο το ΙΚΑ!

Με τη μούρλα που τους δέρνει, είσαι τυχερός που δεν ζήτησαν αποδεικτικά ότι δεν έπαιρνε σύνταξη από ΟΛΑ τα υπόλοιπα ταμεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ξεχασε να της πει η μάνα της να σταματήσει την Σύνταξη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:11Αυτό που μου κάνει εντύπωση στο όλο σκηνικό, δεν είναι το τσέπωμα (πολλοί τσεπώνουν με θεσμικούς ή αθέμιτους τρόπους) αλλά το ότι γνωρίζοντας ότι υπήρχε η συγκεκριμένη καταδίκη, δεν κράτησε ένα χαμηλό προφίλ αλλά θεώρησε ότι θα την έβγαζε καθαρή κάνοντας προκλητικές δηλώσεις, στρέφοντας αναγκαστικά τους προβολείς στο πρόσωπο της.

- Υδράργυρος
Οτι πει ο λαοςΟργισμένος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:29Παιρνετε ποδι, χωνεψτε το.Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 10:09Ωραια δεξιουληδες, τον πουλο και στο μπαουλο η λοιζου.
Με τον κεφαλογιαννη ολα καλα;
Ο συριζα εχει ηθικο πλεονεκτημα
-
γιατί αγορίνα μου δεν σαρέσουν το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
ε τι να κάνουμε δεν έχει βγεί κανένας δεξιός συνθέτης της προκοπής.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: ΕΔΙΩΞΑΝ τους γονείς της νεκρής φοιτήτριας που πήγαν να πάρουν το πτυχίο της στο ΑΠΘ
από Kauldron » 22 Νοέμ 2024, 15:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος στην απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας
από Unique » 02 Απρ 2025, 04:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38