Ο λαός ήθελε να μην πουλήσετε την Μακεδονία, αλλά εσείς σαν δημοκράτες που είστε τον γράψατε στα παπάρια σας.
Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 23 Μαρ 2019, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της
Ναι,ναι!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:18Πάλι καλά να λες.stergiosbik έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:14Στην Ελλαδα εισαι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:59
κανονικά δεν θα έπρεπε το ληξιαρχείο να ενημερώνει τα ταμεία;
Εδω παλιοτερα ημουν στο ΙΚΑ για υποθεση της μανας μου,εχοντας μαζι μου ενα καρο χαρτια και μεταξυ αυτων και αποκομμα της συνταξης της απο το ΙΚΑ,και στο ΙΚΑ μου ζητησαν χαρτι που να φαινεται οτι παιρνει συνταξη απο το ΙΚΑ!
Με τη μούρλα που τους δέρνει, είσαι τυχερός που δεν ζήτησαν αποδεικτικά ότι δεν έπαιρνε σύνταξη από ΟΛΑ τα υπόλοιπα ταμεία.
Ειναι απιαστο σ αυτο λεμε το ελ δημοσιο.
Πως να δικαιολογησει αλλωστε τοσους χαραμοφαηδες.
Παντως αυτη η ιστορια με την υποθεση της μανας μου ειναι μεγαλη και "πονεμενη".
Σε οσους την εχω πει,και μιλαμε για Ελληνες που ξερουμε ολοι τι παιζει,μενουν με το στομα ανοιχτο.
Ενδεικτικα παντως αναφερω οτι για ενα χαρτι που χρειαζοτανε στη Γερμανια απο το δικο μας ΙΚΑ και εδω μας ελεγαν οτι στελνεται υπηρεσιακως και θα χρειαζοτανε περιπου 3 χρονια να σταλει στην Γερμανια (ναι,καλα διαβασατε,3 χρονια)τελικα λυθηκε απλα με ενα τηλεφωνο απο εδω απο εναν ξαδερφο μου που μιλαει απταιστα Γερμανικα μετα απο λιγους μηνες αφοτου ειχαμε υποβαλλει τα χαρτια και κοντεψα να τους πλακωσω στις φαπες κανα 2 φορες.
Απο τοτε εχουν περασει 5 χρονια,ολα βαινουν καλως με την συνδιαλλαγη μας με το Γερμανικο δημοσιο,αλλα το χαρτι απο το ΙΚΑ ακομη πηγαινει!!!

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.tanea.gr/2019/03/23/greece/ ... i-to-2012/Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:10σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:20με πιό δικαίωμα οι δεξιούλιδες ατενίζουν απο θέση ηθικής υπεροχής την Λοΐζου. Το μόνο που έκανε ήταν να εφαρμόσει την ιδεολογία τους, κοιτάμε την πάρτη μας, πως να κονομήσουμε, να περνάμε καλά κοκ.
Θα ειμαι ο πρώτος εδω μέσα ή Ειπε ήδη κανένας οτι την έπιασαν μετα απο 5,5 χρονια επειδή οι Σαμαροβενιζέλοι έκαναν Απογραφή στους Συνταξιούχους ;
Γιατί νομίζεις ότι κατεβαίνανε στις πλατείες μαζί με τους υπόλοιπους χαχόλους; Το καθεστώς σανέλ ήταν το φυσικό όσο και μοιραίο επακόλουθο της εξέγερσης των παράσιτων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα

- Northern Spirit
Οι Αριστεροι αν δεν ειναι βεντουζωμενοι στο δημοσιο χρημα δεν μπορουνεννα επιβιωσουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Τραγουδοποιός, και ναι ήταν μέγιστος μετά τον Τιτάνα Δημοσθένη φυσικά.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:23γιατί αγορίνα μου δεν σαρέσουν το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
ε τι να κάνουμε δεν έχει βγεί κανένας δεξιός συνθέτης της προκοπής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Το ιδιο και το Μητσοτακεϊκο ολοι με δημοσιο χρημα τρεφονται.Northern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35Οι Αριστεροι αν δεν ειναι βεντουζωμενοι στο δημοσιο χρημα δεν μπορουνεννα επιβιωσουνε..

ΓΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΑ ηταν παντως αυτο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Η αλήθεια να λέγεται. Δύσκολα βρίσκεις άλλη οικογένεια με τόσα πολλά μέλη να είναι όλα μαζί ταυτόχρονα κρατικοδίαιτα...plouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:37Το ιδιο και το Μητσοτακεϊκο ολοι με δημοσιο χρημα τρεφονται.Northern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35Οι Αριστεροι αν δεν ειναι βεντουζωμενοι στο δημοσιο χρημα δεν μπορουνεννα επιβιωσουνε..
Πίνκυ, κατ αρχήν τι θες και πιάνεσαι με τέτοια σπορ είσαι άμπαλος, δεύτερον οκ βάλανε απίστευτο αυτογκόλ (ποιος να το περίμενεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόναμλκ μου, από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνει κανείς

Να βοηθήσω θέλω ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άσε ρε μλκ τώρα λες και δεν τους ξέρουμε
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μην το λες αυτο ο Σπανουδακης εχει γραψει μουσικαρες.Το "λαθος εποχη" με ερμηνευτη τον Γαϊτανο τα σπαει.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:23γιατί αγορίνα μου δεν σαρέσουν το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
ε τι να κάνουμε δεν έχει βγεί κανένας δεξιός συνθέτης της προκοπής.

- Northern Spirit
plouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:37Το ιδιο και το Μητσοτακεϊκο ολοι με δημοσιο χρημα τρεφονται.Northern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35Οι Αριστεροι αν δεν ειναι βεντουζωμενοι στο δημοσιο χρημα δεν μπορουνεννα επιβιωσουνε..
Aλο μια οικογενεια αλλο χιλιαδες η και εκατομυρια αριστερων μασουλανε δημοσιο χρημα...Υπαρχει διαφορα μεγεθους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Παρακαλούμε η εύλογη επίθεση στην κόρη λοίζου να μην φτάνει στον μεγάλο συνθέτη. Ή απλά να πείτε ότι δεν γνωρίζετε από ελληνική μουσική και να πάμε παρακάτω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Και ο Σαμαρας διορισε ενα σωρο Καλαματιανους στο μουσειο Ακροπολης.Αυτους ο Κουλης θα τους απολυσει?Οσους διορισε οNorthern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:47plouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:37Το ιδιο και το Μητσοτακεϊκο ολοι με δημοσιο χρημα τρεφονται.Northern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35Οι Αριστεροι αν δεν ειναι βεντουζωμενοι στο δημοσιο χρημα δεν μπορουνεννα επιβιωσουνε..
Aλο μια οικογενεια αλλο χιλιαδες η και εκατομυρια αριστερων μασουλανε δημοσιο χρημα...Υπαρχει διαφορα μεγεθους..
κουρασμενος μπουχεσας?Μηπως θυμασαι τους αγροφυλακες?Την παλευετε ωρε νουδουλικα?Τραβα παραπερα ωρε γκρεκοτσαβ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τέμπη: ΕΔΙΩΞΑΝ τους γονείς της νεκρής φοιτήτριας που πήγαν να πάρουν το πτυχίο της στο ΑΠΘ
από Kauldron » 22 Νοέμ 2024, 15:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 22 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
23 Νοέμ 2024, 08:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος στην απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια μέσω παρένθετης μητέρας
από Unique » 02 Απρ 2025, 04:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
02 Απρ 2025, 16:11
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38