μπορεί να είναι το παλιό πατεκΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόναμλκ μου, από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνει κανείς

μπορεί να είναι το παλιό πατεκΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:35το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόναμλκ μου, από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνει κανείς
Με έχεις ικανό να κάνω τέτοια μαλακία; Ασφαλώς όλοι οι λογαριασμοί είναι κοινοί.Μηχανικός έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:43Η τράπεζα πρέπει να ενημερωθεί άμα υπάρχει λογαριασμός αποκλειστικά στο όνομα της εκλιπούσας και εσύ με την κάρτα σηκώνεις λεφτά από το ΑΤΜ.Leporello έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:29
Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.
Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
Τα λεφτά ανήκουν στους κληρονόμους. Αλλά και αν είσαι ο μοναδικός κληρονόμος, θα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς για αυτά τα λεφτά.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και για οσα νουδουλικα λενε οτι μονο οι αριστεροι τρεφονται με δημοσιο χρημα διαβαστε αυτο το αρθρο του 2013 που σας διαψευδει.plouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:53Και ο Σαμαρας διορισε ενα σωρο Καλαματιανους στο μουσειο Ακροπολης.Αυτους ο Κουλης θα τους απολυσει?Οσους διορισε οNorthern Spirit έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:47
Aλο μια οικογενεια αλλο χιλιαδες η και εκατομυρια αριστερων μασουλανε δημοσιο χρημα...Υπαρχει διαφορα μεγεθους..
κουρασμενος μπουχεσας?Μηπως θυμασαι τους αγροφυλακες?Την παλευετε ωρε νουδουλικα?Τραβα παραπερα ωρε γκρεκοτσαβ.
Σπαμαρω σταλινικό ύμνο Λοϊζουunder έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:11Τωρα αντικειμενικα.Ο τυπος ηταν σταλινας σε μια εποχη που ακομα οι μνημες απο τις σφαγες του ΚΚΕ ηταν νωπες και οι ενοπλες επεμβασεις της ΕΣΣΔ σε ξενες χωρες παγκοσμιως γνωστες.Δεν ενιωθε καμια ντροπη.Φυσιολογικο δεν τον λες.Πως περιμενατε να μεγαλωσει το παιδι του ;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:07Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 08:02Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
Στις συντάξει ο φόρος παρακρατείται, άρα δεν έχει να πληρώνει τίποτα. Προφανώς αυτό που λες έγινε, δηλαδή δηλώθηκε ο θάνατος μόνο στο ληξιαρχείο (στην αστυνομία δεν απαιτείται, εφόσον υπογράψει ένας γιατρός το πιστοποιητικό θανάτου) γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κηδεία.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:50αν την έκανε θα έπρεπε να πληρώνει και τον αναλογούντα φόρο. Θεωρώ ότι ο θάνατος δηλώθηκε μόνο σε αστυνομία - ληξιαρχείο και τα υπόλοιπα αφέθηκαν για αργότερα.Leporello έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:39Δεν μπορώ να ξέρω αν την έκανε την δήλωση ή όχι. Εκείνο όμως που ξέρω είναι πως αν δηλωθεί στην ΔΟΥ θάνατος, ο ΑΦΜ ακυρώνεται και δεν μπορεί να γίνει συναλλαγή με χρήση του. Αρα δεν μπορεί να γίνει και κατάθεση.σύντροφος διαβάτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:34άρα πάει και για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία. Πιστεύω όμως ότι δεν την έκανε.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Τι σχέση έχει το ποσό καλός τραγουδοποιός ήταν ο πατέρας της (για σένα) πίνκυ; σε τι σε βοηθάει; μόνο κακό σου κάνει μια τέτοια αποτυχημένη απόπειρα (να αποδείξεις τι;) + ο ήγιος, ξες ποιος ήγιος.
Την πιστωτική ΤΟΥ από τον ΛΟΓΑΓΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.foscilis έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:34συγνώμη αλλά αν τα χρησιμοποίησε ενώ δεν ήταν δικά της, τότε ναι τα έκλεψε. Τι σημασία έχει αν ήταν δικός της λογαριασμός; Έρχεται κάποιος σπίτι σου και ξεχνάει την τσάντα του που μέσα έχει την πιστωτική του. Αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική για να ψωνίσεις κλέβεις ή οχι; Έχει σημασία που βρέθηκε από δικό του λάθος στο σπίτι σου;
η καραμανλική δεξιά είναι ένα μπλε πασοκplouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:01Και για οσα νουδουλικα λενε οτι μονο οι αριστεροι τρεφονται με δημοσιο χρημα διαβαστε αυτο το αρθρο του 2013 που σας διαψευδει.
865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου! και πολυ απλα αυτοτρομπονιαζεστε.
Δεν έκανε λαίμε (ή μήπως γράφεται "λαίμαι"; ). Αν είχε κάνει τέτοια δήλωση, ο ΑΦΜ θα είχε ακυρωθεί και δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση. Αυτή την σύνδεση την έχουν τα Ταμεία, αν και νομίζω ότι αφού επρόκειτο γιά τιμητική σύνταξη, τα λεφτά θα τα έβαζε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και όχι το ΙΚΑ. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:14Τι μου θύμισες.........Οταν πέθανε ο πατέρας μου έπρεπε να κάνω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ φορολογική δήλωση για την χρονιά που πέθανε και για την επόμενη.
αναρωτι'εμαι εαν αυτη είχε κάνει την Χειρόγραφη Φορολογική Δήλωση για την μανα της.
Ενώ του λεβεντομαλάκα τι είναι είπαμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:18η καραμανλική δεξιά είναι ένα μπλε πασοκplouf έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:01Και για οσα νουδουλικα λενε οτι μονο οι αριστεροι τρεφονται με δημοσιο χρημα διαβαστε αυτο το αρθρο του 2013 που σας διαψευδει.
865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου! και πολυ απλα αυτοτρομπονιαζεστε.
τα 'χουμε ξαναπει
Leporello έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 14:59Με έχεις ικανό να κάνω τέτοια μαλακία;Μηχανικός έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:43Η τράπεζα πρέπει να ενημερωθεί άμα υπάρχει λογαριασμός αποκλειστικά στο όνομα της εκλιπούσας και εσύ με την κάρτα σηκώνεις λεφτά από το ΑΤΜ.Leporello έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:29
Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.
Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
Τα λεφτά ανήκουν στους κληρονόμους. Αλλά και αν είσαι ο μοναδικός κληρονόμος, θα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς για αυτά τα λεφτά.
ενταξει μαλλον τρολαρει και εμεις μασαμε
Η σκύλευση του ονόματος πατρός θα ήταν αρκετή για το ευρωβουλεφτιλίκι, αν δεν έβγαιναν τα άπλυτα της στην φόρα!Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:23Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομαΜετανάστρια έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 00:08Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.
Αυτοί οι γόνοι στα μάτια του κόσμου μένουν για πάντα παιδιά...
Ρε συ, σταμάτα τον δημόσιο αυνανισμό!stavmanr έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 15:16Την πιστωτική ΤΟΥ από τον ΛΟΓΑΓΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.foscilis έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:34συγνώμη αλλά αν τα χρησιμοποίησε ενώ δεν ήταν δικά της, τότε ναι τα έκλεψε. Τι σημασία έχει αν ήταν δικός της λογαριασμός; Έρχεται κάποιος σπίτι σου και ξεχνάει την τσάντα του που μέσα έχει την πιστωτική του. Αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική για να ψωνίσεις κλέβεις ή οχι; Έχει σημασία που βρέθηκε από δικό του λάθος στο σπίτι σου;
Αν μπω στο δικό του λογαριασμό παραβιάζω την προσωπική του θυρίδα.
Εδώ μιλάμε αν ένας άσχετος βάλει χρήματα ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό. Είναι κλοπή αν τα χρησιμοποιήσω;
* Άσχετα πόσο ηθικό ή βλακώδες είναι στην κρίση του καθένα. Μιλάμε για το καθαρά νομικό θέμα του ζητήματος.
Προφανώς και όχι. Όταν όμως αυτός που έβαλε τα χρήματα στείλει με ένδικα μέσα αίτημα να επιστραφούν επειδή κατατέθηκαν εκ παραδρομής, τότε αρχίζει να μετατρέπεται σε αδίκημα η μή επιστροφή τους.
Καταλαβαίνω όταν λοιπόν της προσάπτεται "ηθικό αδίκημα". Δεν καταλαβαίνω όταν της προσάπτεται ...ποινικό.