Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 23 Μαρ 2019, 14:54

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:35
το δελφινάκι, το παλιό ρολόι, η ευδοκία, η πιο καλή γκαρσόνα
:smt005::smt005::smt005: μλκ μου, από τα ονόματα και μόνο καταλαβαίνει κανείς
μπορεί να είναι το παλιό πατεκ :a040:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε επί 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 23 Μαρ 2019, 14:56

Η αλογοουρά, το ξεραμένο σάμσον και, το χιτ σινγκλ, βρέχει τυροκαφτερή στη μπάκα μου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 14:59

Μηχανικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:43
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:29
Μηχανικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:21
Μήπως έκανε και κάθε χρόνο την φορολογική δήλωση της μάνας της, για να είναι εντάξει με την εφορία η εκλιπούσα; :D

Και την εφορία και την τράπεζα έπρεπε να ενημερώσει ότι πέθανε η μάνα της.
:smt005::smt005:
Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.

Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
Η τράπεζα πρέπει να ενημερωθεί άμα υπάρχει λογαριασμός αποκλειστικά στο όνομα της εκλιπούσας και εσύ με την κάρτα σηκώνεις λεφτά από το ΑΤΜ.
Τα λεφτά ανήκουν στους κληρονόμους. Αλλά και αν είσαι ο μοναδικός κληρονόμος, θα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς για αυτά τα λεφτά.
Με έχεις ικανό να κάνω τέτοια μαλακία; Ασφαλώς όλοι οι λογαριασμοί είναι κοινοί.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 23 Μαρ 2019, 15:01

plouf έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:53
Northern Spirit έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:47
plouf έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:37

Το ιδιο και το Μητσοτακεϊκο ολοι με δημοσιο χρημα τρεφονται. :g030:

Aλο μια οικογενεια αλλο χιλιαδες η και εκατομυρια αριστερων μασουλανε δημοσιο χρημα...Υπαρχει διαφορα μεγεθους..
Και ο Σαμαρας διορισε ενα σωρο Καλαματιανους στο μουσειο Ακροπολης.Αυτους ο Κουλης θα τους απολυσει?Οσους διορισε ο
κουρασμενος μπουχεσας?Μηπως θυμασαι τους αγροφυλακες?Την παλευετε ωρε νουδουλικα?Τραβα παραπερα ωρε γκρεκοτσαβ.
Και για οσα νουδουλικα λενε οτι μονο οι αριστεροι τρεφονται με δημοσιο χρημα διαβαστε αυτο το αρθρο του 2013 που σας διαψευδει.
865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου! και πολυ απλα αυτοτρομπονιαζεστε. :8)

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Μαρ 2019, 15:08

under έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:11
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:07
23 Μαρ 2019, 08:02
Κύριος οίδε εν τω μεταξύ τί απάλευτες αριστερίστικες χονδρομαλακίες θα ήταν και τα τραγούδια για τα οποία μασούλαγαν τόσα χρόνια και η κόρη και η μακαρίτισσα
Πες τα μεγάλε...Τελικά , δεν ημουν μονο εγω που σιχαινόμουν τα τραγούδια του Λοϊζου.
Τωρα αντικειμενικα.Ο τυπος ηταν σταλινας σε μια εποχη που ακομα οι μνημες απο τις σφαγες του ΚΚΕ ηταν νωπες και οι ενοπλες επεμβασεις της ΕΣΣΔ σε ξενες χωρες παγκοσμιως γνωστες.Δεν ενιωθε καμια ντροπη.Φυσιολογικο δεν τον λες.Πως περιμενατε να μεγαλωσει το παιδι του ;
Σπαμαρω σταλινικό ύμνο Λοϊζου

gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 15:09

σύντροφος διαβάτης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:50
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:39
σύντροφος διαβάτης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:34
άρα πάει και για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία. Πιστεύω όμως ότι δεν την έκανε.
Δεν μπορώ να ξέρω αν την έκανε την δήλωση ή όχι. Εκείνο όμως που ξέρω είναι πως αν δηλωθεί στην ΔΟΥ θάνατος, ο ΑΦΜ ακυρώνεται και δεν μπορεί να γίνει συναλλαγή με χρήση του. Αρα δεν μπορεί να γίνει και κατάθεση.
αν την έκανε θα έπρεπε να πληρώνει και τον αναλογούντα φόρο. Θεωρώ ότι ο θάνατος δηλώθηκε μόνο σε αστυνομία - ληξιαρχείο και τα υπόλοιπα αφέθηκαν για αργότερα.
Στις συντάξει ο φόρος παρακρατείται, άρα δεν έχει να πληρώνει τίποτα. Προφανώς αυτό που λες έγινε, δηλαδή δηλώθηκε ο θάνατος μόνο στο ληξιαρχείο (στην αστυνομία δεν απαιτείται, εφόσον υπογράψει ένας γιατρός το πιστοποιητικό θανάτου) γιατί αλλιώς δεν μπορεί να γίνει κηδεία.

Από εκεί και πέρα, λογικό είναι κάποιος να μη ξέρει τι πρέπει να κάνει και δεν είναι σπάνιο οι συγγενείς να μην αναφέρουν τον θάνατο στα Ταμείο, ακόμη και έξι μήνες μετά. Πολλοί παραξενεύονται που βλέπουν την σύνταξη να συνεχίσει να μπαίνει και τότε ρωτούν το Ταμείο γιά το τι πρέπει να κάνουν. Ομως να μη κάνεις τίποτα επί 5 χρόνια και να συνεχίζεις να εισπράττεις την σύνταξη συνιστά οποσδήποτε δόλο.
1.
hellegennes έγραψε:
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Μαρ 2019, 15:10

23 Μαρ 2019, 14:45
Άσε ρε μλκ τώρα λες και δεν τους ξέρουμε
Τι σχέση έχει το ποσό καλός τραγουδοποιός ήταν ο πατέρας της (για σένα) πίνκυ; σε τι σε βοηθάει; μόνο κακό σου κάνει μια τέτοια αποτυχημένη απόπειρα (να αποδείξεις τι;) + ο ήγιος, ξες ποιος ήγιος.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Μαρ 2019, 15:16

foscilis έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:34
stavmanr έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:11
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:04

Πως δεν υπάρχει υφαρπαγή ρε σύ, έμειναν τα λεφτά στον λογαριασμό, ή τα πήρε η Μυρσίνη;
Ξαναγράφω επειδή δεν κατάλαβες.
Τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό στον οποίο είχε προφανώς νόμιμη πρόσβαση. Δεν τα έκλεψε.
συγνώμη αλλά αν τα χρησιμοποίησε ενώ δεν ήταν δικά της, τότε ναι τα έκλεψε. Τι σημασία έχει αν ήταν δικός της λογαριασμός; Έρχεται κάποιος σπίτι σου και ξεχνάει την τσάντα του που μέσα έχει την πιστωτική του. Αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική για να ψωνίσεις κλέβεις ή οχι; Έχει σημασία που βρέθηκε από δικό του λάθος στο σπίτι σου;
Την πιστωτική ΤΟΥ από τον ΛΟΓΑΓΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
Αν μπω στο δικό του λογαριασμό παραβιάζω την προσωπική του θυρίδα.

Εδώ μιλάμε αν ένας άσχετος βάλει χρήματα ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό. Είναι κλοπή αν τα χρησιμοποιήσω;

* Άσχετα πόσο ηθικό ή βλακώδες είναι στην κρίση του καθένα. Μιλάμε για το καθαρά νομικό θέμα του ζητήματος.

Προφανώς και όχι. Όταν όμως αυτός που έβαλε τα χρήματα στείλει με ένδικα μέσα αίτημα να επιστραφούν επειδή κατατέθηκαν εκ παραδρομής, τότε αρχίζει να μετατρέπεται σε αδίκημα η μή επιστροφή τους.

Καταλαβαίνω όταν λοιπόν της προσάπτεται "ηθικό αδίκημα". Δεν καταλαβαίνω όταν της προσάπτεται ...ποινικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Μαρ 2019, 15:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 23 Μαρ 2019, 15:18

plouf έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:01
Και για οσα νουδουλικα λενε οτι μονο οι αριστεροι τρεφονται με δημοσιο χρημα διαβαστε αυτο το αρθρο του 2013 που σας διαψευδει.
865.000 γαλάζιες προσλήψεις με τη βούλα Παυλόπουλου! και πολυ απλα αυτοτρομπονιαζεστε. :8)
η καραμανλική δεξιά είναι ένα μπλε πασοκ
τα 'χουμε ξαναπει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 15:18

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:14
Μηχανικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:21
Μήπως έκανε και κάθε χρόνο την φορολογική δήλωση της μάνας της, για να είναι εντάξει με την εφορία η εκλιπούσα; :D

Και την εφορία και την τράπεζα έπρεπε να ενημερώσει ότι πέθανε η μάνα της.
Τι μου θύμισες.........Οταν πέθανε ο πατέρας μου έπρεπε να κάνω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ φορολογική δήλωση για την χρονιά που πέθανε και για την επόμενη.

αναρωτι'εμαι εαν αυτη είχε κάνει την Χειρόγραφη Φορολογική Δήλωση για την μανα της.
Δεν έκανε λαίμε (ή μήπως γράφεται "λαίμαι"; ). Αν είχε κάνει τέτοια δήλωση, ο ΑΦΜ θα είχε ακυρωθεί και δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση. Αυτή την σύνδεση την έχουν τα Ταμεία, αν και νομίζω ότι αφού επρόκειτο γιά τιμητική σύνταξη, τα λεφτά θα τα έβαζε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και όχι το ΙΚΑ. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.
1.
hellegennes έγραψε:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Μαρ 2019, 15:19

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:18
plouf έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:01
η καραμανλική δεξιά είναι ένα μπλε πασοκ
τα 'χουμε ξαναπει
Ενώ του λεβεντομαλάκα τι είναι είπαμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 23 Μαρ 2019, 15:23

Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 14:59
Μηχανικός έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:43
Leporello έγραψε:
23 Μαρ 2019, 13:29
:smt005::smt005:
Ασφαλώς και θα πρέπει να έκανε την φορολογική δήλωση τής μητέρας της. Αλλιώς, αν είχε δηλωθεί ο θάνατος κανονικά, δεν θα μπορούσε να γίνει η κατάθεση με ακυρωμένο ΑΦΜ. Το Λογιστήριο του Κράτους έχει αυτή την σύνδεση.

Τώρα γιά την τράπεζα, ομολογώ ότι δεν έχουμε ενημερώση την τράπεζα γιά τον θάνατο τής πεθεράς μου που συνέβη το 1989 (!) ούτε του πατέρα μου το 2012, ούτε του πεθερού μου (πέρσυ). Ελαφρά παράλειψη είναι αυτό, φταίει και η τράπεζα που ζητάει ένα σωρό δικαιολογητικά.
Η τράπεζα πρέπει να ενημερωθεί άμα υπάρχει λογαριασμός αποκλειστικά στο όνομα της εκλιπούσας και εσύ με την κάρτα σηκώνεις λεφτά από το ΑΤΜ.
Τα λεφτά ανήκουν στους κληρονόμους. Αλλά και αν είσαι ο μοναδικός κληρονόμος, θα πρέπει να πληρώσεις φόρο κληρονομιάς για αυτά τα λεφτά.
Με έχεις ικανό να κάνω τέτοια μαλακία;
:smt124

Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς » 23 Μαρ 2019, 15:23

sys3x έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:10
23 Μαρ 2019, 14:45
Άσε ρε μλκ τώρα λες και δεν τους ξέρουμε
Τι σχέση έχει το ποσό καλός τραγουδοποιός ήταν ο πατέρας της (για σένα) πίνκυ; σε τι σε βοηθάει; μόνο κακό σου κάνει μια τέτοια αποτυχημένη απόπειρα (να αποδείξεις τι;) + ο ήγιος, ξες ποιος ήγιος.
:D
ενταξει μαλλον τρολαρει και εμεις μασαμε :a040: αλλα ακομα και ετσι, δεν αλλαζει η αληθεια των ερωτηματων σου, κύριε :D
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 23 Μαρ 2019, 15:24

Υδράργυρος έγραψε:
23 Μαρ 2019, 00:23
Μετανάστρια έγραψε:
23 Μαρ 2019, 00:08
Πέρα από τη λαμογιά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι αναφέρεστε στο "κορίτσι" και στην "κοπέλα" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Επίσης στο σάιτ που διάβασα την είδηση (δεν θυμάμαι αν ήταν το iefimerida ή το news247) αναφέρονται στην "40χρονη", ενώ κοιτάζοντας το απόκομα της δικαστικής απόφασης που παρατίθεται στο ίδιο δημοσίευμα βλέπουμε ότι γεννήθηκε στις 15-8-1966.

Αυτοί οι γόνοι στα μάτια του κόσμου μένουν για πάντα παιδιά...
Οταν συστηνεται ως κορη καποιου, το μυαλο παει σε νεα γυναικα και οχι σε ατομο ωριμης ηλικιας, που θα επρεπε να εχει χτισει αυτονομη πορεια και δικο του ονομα
Η σκύλευση του ονόματος πατρός θα ήταν αρκετή για το ευρωβουλεφτιλίκι, αν δεν έβγαιναν τα άπλυτα της στην φόρα!
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 23 Μαρ 2019, 15:32

stavmanr έγραψε:
23 Μαρ 2019, 15:16
foscilis έγραψε:
23 Μαρ 2019, 12:34
stavmanr έγραψε:
23 Μαρ 2019, 10:11
Ξαναγράφω επειδή δεν κατάλαβες.
Τα λεφτά μπήκαν στο λογαριασμό στον οποίο είχε προφανώς νόμιμη πρόσβαση. Δεν τα έκλεψε.
συγνώμη αλλά αν τα χρησιμοποίησε ενώ δεν ήταν δικά της, τότε ναι τα έκλεψε. Τι σημασία έχει αν ήταν δικός της λογαριασμός; Έρχεται κάποιος σπίτι σου και ξεχνάει την τσάντα του που μέσα έχει την πιστωτική του. Αν χρησιμοποιήσεις την πιστωτική για να ψωνίσεις κλέβεις ή οχι; Έχει σημασία που βρέθηκε από δικό του λάθος στο σπίτι σου;
Την πιστωτική ΤΟΥ από τον ΛΟΓΑΓΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
Αν μπω στο δικό του λογαριασμό παραβιάζω την προσωπική του θυρίδα.

Εδώ μιλάμε αν ένας άσχετος βάλει χρήματα ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ λογαριασμό. Είναι κλοπή αν τα χρησιμοποιήσω;

* Άσχετα πόσο ηθικό ή βλακώδες είναι στην κρίση του καθένα. Μιλάμε για το καθαρά νομικό θέμα του ζητήματος.

Προφανώς και όχι. Όταν όμως αυτός που έβαλε τα χρήματα στείλει με ένδικα μέσα αίτημα να επιστραφούν επειδή κατατέθηκαν εκ παραδρομής, τότε αρχίζει να μετατρέπεται σε αδίκημα η μή επιστροφή τους.

Καταλαβαίνω όταν λοιπόν της προσάπτεται "ηθικό αδίκημα". Δεν καταλαβαίνω όταν της προσάπτεται ...ποινικό.
Ρε συ, σταμάτα τον δημόσιο αυνανισμό!

Αδικαιολόγητος πλουτισμός εις βάρος του Δημοσίου είναι το αδίκημα, με καραμπινάτο δόλο. Δεν θεραπεύεται με επιστροφή των χρημάτων και επιπλέον συντρέχουν και άλλα αδικήματα (πιθανές ψευδείς δηλώσεις στην ΔΟΥ κ.λ.π.) Στην καθομιλουμένη, τα έκλεψε τα λεφτά.
1.
hellegennes έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών