Κάποιοι έχουν ακόμα και το selfie-stick, αλλά τα χαρτιά τους έπεσαν στον δρόμο.
Βρίσκεστε σε ρατσιστικό παραλήρημα. Κόκκινη κάρτα.
Και ποιά είναι η λογική απάντηση; Σε λογικά πλαίσια πάντα.
Ότι οι παρατυποι αυτοί μετανάστες σκόπιμα εξαφανίσουν. τα χαρτιά τους αλλά όχι τα κινητά τους
Μ' αρέσει που κάθεσαι και του εξηγείς.Τι στοίχημα πας ότι θα κάνει πως δεν κατάλαβε και θα προσπαθήσει να πετάξει καμία συριζιά να το κλείσει το θέμα.
Οι περισσότεροι είναι φιλοκυβερνητικοι Συριοι, ασαντικοι, που ανήκουν στην προνομιούχο τάξη της χώρας τους. Είναι σαν να γινόταν Εμφύλιος στην Ελλάδα και ελακιζαν οι κάτοικοι Βορείων Προαστιων και Πανοράματος. Αυτοί μόνο μπόρεσαν να διαθέσουν τα τέσσερα χιλιάρικα που τους ζήτησαν οι διακινητες, ενώ στη Συρία ο μεσος μισθός ενός εργάτη ήταν περίπου 100 Ευρώ. Οι πραγματικοί φουκαραδες λοιπόν έμειναν πίσω και προσπαθούν να επιβιώσουν ή βρίσκονται εντός Ιορδανίας και Τουρκίας. Αυτοί που είχαν την οικονομική δυνατότητα να φτάσουν μέχρι την Ευρώπη είναι κατά 90% οι βουτυρομπεμπεδες του Ασαντ. Για ευλογους λόγους λοιπόν κρύβουν τα στοιχεία τους και για επίσης ευλογους λόγους τους υποστηρίζουν με τέτοια λύσσα οι χαβιαροσοσιαλιστες του ΣΥΡΙΖΑ.
αν είχα iphone πάντως πιο πολύ θα απορούσα πως γίνεται να είμαι από κατεστραμένη χώρα και να το έχω. Αν πάλι κατάφερνα να περάσω το ΑΙγαίο και να χάσω τα χαρτιά μου αλλά όχι το iphone θα απορούσα κια εγώ ο ίδιος πως το κατάφερα
Ποιά πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των Σύριων που έχουν iphone και όχι χαρτιά από την επίσημη Ελληνική κυβέρνηση είπαμε;Δημοκράτης έγραψε: ↑24 Μαρ 2019, 18:16αν είχα iphone πάντως πιο πολύ θα απορούσα πως γίνεται να είμαι από κατεστραμένη χώρα και να το έχω. Αν πάλι κατάφερνα να περάσω το ΑΙγαίο και να χάσω τα χαρτιά μου αλλά όχι το iphone θα απορούσα κια εγώ ο ίδιος πως το κατάφερα