Ξεσκέπασες την κρυφή ταυτότητα τους, Σέρλοκ. Υπό κανονικές συνθήκες φοβούνται να την βγάλουν στην φόρα, αλλά η καταπίεση του ιμπεριαλιστικού ελληνικού κράτους δεν φτάνει μέσα στα γήπεδα όπου εκφράζονται ελεύθερα.
Ζητω η 25η Μαρτιου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ζητω η 25η Μαρτιου
MiGiSukhoI έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 13:27Καμιά χώρα δεν μισώ, απλά δεν είναι όπως την θέλω. Δεν θέλω οικονομική και κοινωνική αδικία όπως εσύ συντηρείς και θεωρείς ότι είναι φυσική εξέλιξη να υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι.
Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι πήγαν με τους Γερμανούς ναζί, μην το ξεχνάς.
Άλλο σοσιαλοδημοκράτης, άλλο αριστερός, μην μπερδεύεσαι.
Μεγαλοτσιφλικά εσύ. Πόσα στρέμματα έχεις; Άμα έχεις πάνω από 150 είσαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.
αμα εχεις 150...
μπετον αρμε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Λίνο Βεντούρα
Pirate7G έγραψε:
Αδιάφορη η ημερομηνία του συμβάντος.
Άκυρος ο χαρακτηρισμούς.
Τρολαρος θεούλης τύπος, που γλέντησε ατελείωτα τους νοικοκυραιομπάχαλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 25 Μαρ 2019, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
- Οργισμένος
Πάλι ξεχασες τα χαπια σου;MiGiSukhoI έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 13:27Καμιά χώρα δεν μισώ, απλά δεν είναι όπως την θέλω. Δεν θέλω οικονομική και κοινωνική αδικία όπως εσύ συντηρείς και θεωρείς ότι είναι φυσική εξέλιξη να υπάρχουν φτωχοί και πλούσιοι.
Οι ιδεολογικοί σου πρόγονοι πήγαν με τους Γερμανούς ναζί, μην το ξεχνάς.
Άλλο σοσιαλοδημοκράτης, άλλο αριστερός, μην μπερδεύεσαι.
Μεγαλοτσιφλικά εσύ. Πόσα στρέμματα έχεις; Άμα έχεις πάνω από 150 είσαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- MiGiSukhoI
Τα χαιρετίσματα στην κνίτισα γυναίκα σου φίλτατε. Ακόμη να σου βάλει μυαλό;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Δεν σχολιασα ποτέ αυτήν την εικόνα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 13:40Pirate7G έγραψε:
Αδιάφορη η ημερομηνία του συμβάντος.
Άκυρος ο χαρακτηρισμούς.
Τρολαρος θεούλης τύπος, που γλέντησε ατελείωτα τους νοικοκυραιομπάχαλους
Απατεωνιές. Επ ευκαιρίας όμως, ας το κάνω.
Κι αυτός γλενταει τους νοικοκυραιομπάχαλους. Σαν τσοπάνη τους σέρνει πίσω του
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Σήμερα πάντως οι νοικοκυραίοι γλέντησαν όλους τους ζαίους.
Κόλλαγε η άσφαλτος από τον σίελο των επισήμων.
Κόλλαγε η άσφαλτος από τον σίελο των επισήμων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
DP
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lonelyrider την 25 Μαρ 2019, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
lonelyrider έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 14:10Τσίπρας από Αγαθονήσι: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερό μου!
Ούτε μια δουλειά σωστή δεν κάνουν οι μόγγολοι.

- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν έχει σχέση ποιος είναι ο πρωθυπουργός ρε ξυπόλητε. Σημασία έχει η κίνηση των Μογγόλων που δε σέβονται τίποτα.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 14:12lonelyrider έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 14:10Τσίπρας από Αγαθονήσι: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερό μου!
Ούτε μια δουλειά σωστή δεν κάνουν οι μόγγολοι.
1/10 το συγκεκριμένο τρολάρισμα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Δεν υπάρχει φασιστική δεξιά. Οι φασίστες ήταν Ιταλοί εθνικιστές με αντικαπιταλιστική ιδεολογία. Αν θεωρείς φασιστική δεξιά τους ρεμπουπλικανους δεξιότερα του Τραμπ ή τη Λεπέν που μου αρέσουν εμένα τι να πω.. δέχομαι όμως ότι θα ήθελα μια πολύ πιο αυστηρή δεξιά που εφάρμοζε πλήρως το πρόγραμμα της χωρίς να κάνει ούτε βήμα πίσω.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Είναι ακριβώς το ίδιο με το να γιορτάζαμε το ΌΧΙ και να ανεβαζε κάποιος τη σημαία της φασιστικής Ιταλίας ή της Ναζιστικής Γερμανίας.
Υποθέτω κι εκείνους θα τους έγλυφες ως "θεούλιδες". Τί όχι;
Όχι. Εκείνους θα τους εγλειφες εσύ ως θεούληδες. Είναι ολοφάνερο.
Εγώ θα έκραξα τους νοικοκυραιομπάχαλους για τα double standards τους.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ζητω η πατριδα-ζητω η θρησκεια-ζητω οι τρανς
από Eθνικοκοινωνιστης » 06 Ιούλ 2023, 08:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
06 Ιούλ 2023, 11:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Μαρ 2025, 23:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 512 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
25 Μαρ 2025, 17:32
-
-
- 154 Απαντήσεις
- 2759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
26 Μαρ 2025, 18:45
-