Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
koukouvagia
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από koukouvagia » 25 Μαρ 2019, 20:57
southern έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:53
koukouvagia έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:51
southern έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:40
από τους φιλελεύθερους μόνο ο Ανδριανόπουλος, ο Μπογδάνος και ο Τζήμερος είναι σοβαροί άνθρωποι
Το εννοείς ή κάνεις πλάκα;

Η μοναδική που λέει πως είναι φιλελεύθερη και είναι κιόλας είναι η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
η οποία έχει μόνο εχθρούς στο εσωτερικό της ΝΔ

οι τρεις που ανέφερα είναι λογικοί άνθρωποι.
Προφανώς και έχει εχθρούς στο εσωτερικό της ΝΔ, γιατί είναι σοβαρή, διαβασμένη και φιλελεύθερη.

Η ΝΔ δεν έχει ανοχή σε προοδευτικά στοιχεία, ακόμη και όταν αυτά θεωρητικά ανήκουν στη σφαίρα του φιλελευθερισμού.
Για τον Αδριανόπουλο δεν έχω άποψη. Για τους άλλους δυο που αναφέρεις, έχω, τη χειρότερη.

Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
-
Γραφικός
από Γραφικός » 25 Μαρ 2019, 20:59
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:49
Γραφικός έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:42
Από πότε αυτοί που σκουζουν για τον Ζακ ενδιαφέρονται για την νομιμότητα ;
Δεν είναι νομοταγεις νοικοκύρηδες !!!

Από πότε όσοι ξεροχύνουν στην ιδέα του βίαιου θανάτου κάποιου διαφορετικού μπορούν να ονομαστούν νοικοκύρηδες;
Από τότε που αυτός ο διαφορετικός είναι ο ληστής με το μαχαίρι που ληστεύει την περιουσία τους
Σαν τους απλυτους υποστηρικτές του Ζακ που ...ξεροχυνουν αν τα σκοτώσουν πολιτικούς αντίπαλους τους που τους θεωρούν συληβδην ως "φασίστες"..
Ποιο μαχαίρι; Το γυαλί από την τζαμαρία που έσπασε λες; Και το λες μαχαίρι; Ίδια γλώσσα μιλάμε;
Όσον αφορά τον Κατσίφα (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) κρατούσε ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ. Όπως και να έχει, κάποιος που πυροβολεί με Καλάζνικοφ δημιουργεί μια κάποια ανασφάλεια περισσότερη από κάποιον που κουνάει ένα σπασμένο τζάμι.
Τον Ζακ τον σκότωσαν εκδικητικά, τον Κατσίφα τον σκότωσαν για να μην πεθάνει κόσμος. Ένας ίσιος και τίμιος νοικοκύρης με ποιανού το μέρος θα ήτανε στην κάθε περίπτωση;
-
southern
- Phorum.gr user: southern
από southern » 25 Μαρ 2019, 21:02
koukouvagia έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:57
koukouvagia έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:51
Το εννοείς ή κάνεις πλάκα;

Η μοναδική που λέει πως είναι φιλελεύθερη και είναι κιόλας είναι η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.

Προφανώς και έχει εχθρούς στο εσωτερικό της ΝΔ, γιατί είναι σοβαρή, διαβασμένη και φιλελεύθερη.

Η ΝΔ δεν έχει ανοχή σε προοδευτικά στοιχεία, ακόμη και όταν αυτά θεωρητικά ανήκουν στη σφαίρα του φιλελευθερισμού.
Για τον Αδριανόπουλο δεν έχω άποψη. Για τους άλλους δυο που αναφέρεις, έχω, τη χειρότερη.

εγώ έχω φύγει από τη ΝΔ πολλά χρόνια πριν, ξέρω όμως κόσμο μέσα. η Ευθυμιοπούλου μόνο ηλιθιότητες γράφει στα σοσιαλ μήντια. Η ΝΔ δεν είναι φιλελεύθερη συμμαχία. τον φιλελεύθερο της ΝΔ τον ενδιαφέρει το ΕΣΠΑ και όχι η Μαρίνα Γαλανού πρόεδρος των τρανς.
στο μεταναστευτικό βρίσκω πολύ σωστούς τους 3 που ανέφερα. κατάλαβες που κινούμαι;; και μένα με ενδιαφέρει η χαμηλή φορολογία, δεν δίνω δεκάρα για τη κοινωνική ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ ή το Ουράνιο Τόξο. Όσο για το τελευταίο θα περνούσα ειδική νομοθεσία για τη πάρτη του, αν ήμουν πρωθυπουργός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
southern την 25 Μαρ 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 25 Μαρ 2019, 21:03
Γραφικός έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:59
Γραφικός έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:46
Από πότε όσοι ξεροχύνουν στην ιδέα του βίαιου θανάτου κάποιου διαφορετικού μπορούν να ονομαστούν νοικοκύρηδες;
Από τότε που αυτός ο διαφορετικός είναι ο ληστής με το μαχαίρι που ληστεύει την περιουσία τους
Σαν τους απλυτους υποστηρικτές του Ζακ που ...ξεροχυνουν αν τα σκοτώσουν πολιτικούς αντίπαλους τους που τους θεωρούν συληβδην ως "φασίστες"..
Ποιο μαχαίρι; Το γυαλί από την τζαμαρία που έσπασε λες; Και το λες μαχαίρι; Ίδια γλώσσα μιλάμε;
Όσον αφορά τον Κατσίφα (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) κρατούσε ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ. Όπως και να έχει, κάποιος που πυροβολεί με Καλάζνικοφ δημιουργεί μια κάποια ανασφάλεια περισσότερη από κάποιον που κουνάει ένα σπασμένο τζάμι.
Τον Ζακ τον σκότωσαν εκδικητικά, τον Κατσίφα τον σκότωσαν για να μην πεθάνει κόσμος. Ένας ίσιος και τίμιος νοικοκύρης με ποιανού το μέρος θα ήτανε στην κάθε περίπτωση;
Βασικά θεωρώ ενοχο και τον Κατσιφα κσι τον Ζακ και άξιζαν αυτό που έπαθαν
-
Γραφικός
από Γραφικός » 25 Μαρ 2019, 21:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:03
Επειδή είμαι βλάκας και δεν έχω καταλάβει ακόμα, μπορείς να διευκρινίσεις με απλά λόγια για ποιο έγκλημά του θεωρείς σωστό που τιμωρήθηκε με θάνατο;
-
southern
- Phorum.gr user: southern
από southern » 25 Μαρ 2019, 21:16
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:03
Γραφικός έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:59
για τον Κατσίφα διαφωνώ. ήταν ηρώας. όσο για τον Ζακ πήγε να ληστέψει, κρίμα όμως που έχασε τη ζωή του.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 25 Μαρ 2019, 21:26
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 18:26
Naida έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 13:51
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 13:45
Τι αντιπροσωπευει δηλαδή;
Την ανάγκη να μην ξεχνάμε τι μπορεί να σημαίνει μικροαστός νοικοκύρης.
Για εξήγησε τι σημαίνει μικροαστός νοικοκύρης;
Ενας λουμπεν που βολευτηκε οικονομικα και απεκτησε κυρος στη σκατοκοινωνια.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 25 Μαρ 2019, 21:32
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 19:53
Naida έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 19:38
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 19:27
Ναι γιατί όταν φτύνεις αίμα να φτιάξεις την περιουσία σου και έρχεται ενας οποιοσδήποτε αλητης να σε κλέψει τι θα κάνεις;
Εσύ κέρνα τον καφε και ότι άλλο θες..
Ε αυτό είναι ο μικροαστός νοικοκύρης. Που θα βάλει το βίος του, την περιουσία του πάνω από την αξία της ζωής.
Η περιουσία μου που ματώνω καθε μέρα για να την φτιάξω και να την κρατήσω φυσικά και έχει μεγαλυτερη αξία από τους επίδοξους κλέφτες.Όποιοι και αν είναι αυτοί.
Το προβλημα ειναι οταν βαφτιζουμε κλεφτη οποιον μας φαινεται υποπτος. Πολλες φορες μου εχει τυχει να μου συμπεριφερθουν σαν να ημουν κλεφτης σε καταστηματα, ευτυχως δεν μου εχουν επιτεθει ακομα αλλα αν μπορουσαν θα το εκαναν.
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 25 Μαρ 2019, 21:35
Γραφικός έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:37
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:24
Το ότι θέλουμε να προστατεψουμε τις περιουσίες μας και τις οικογενείες μας απο επίδοξα κλεφτρόνια είναι δικαιωμα μας.-
Το τι είναι δικαίωμά σου και τι όχι δεν είναι επιλογή σου. Τα δικαιώματά σου τα ορίζουν οι νόμοι. Το να σκοτώσεις για οποιονδήποτε λόγο κάποιον που δεν αποτελεί απειλή κατά της ζωής κανενός, δεν είναι μέσα στα δικαιώματά σου. Αν δεν γουστάρεις τους νόμους της Ελλάδας, να σηκωθείς να φύγεις.
Τι λες καλέ;
Που είπα ότι θα σκοτώσω;Αυτοάμυνα ξέρεις τι σημαίνει;προστασία της περιουσίας μου;
Μου γίνατε όλοι ηθικοί.
-
koukouvagia
από koukouvagia » 25 Μαρ 2019, 21:39
southern έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:02
koukouvagia έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 20:57

εγώ έχω φύγει από τη ΝΔ πολλά χρόνια πριν, ξέρω όμως κόσμο μέσα. η Ευθυμιοπούλου μόνο ηλιθιότητες γράφει στα σοσιαλ μήντια. Η ΝΔ δεν είναι φιλελεύθερη συμμαχία. τον φιλελεύθερο της ΝΔ τον ενδιαφέρει το ΕΣΠΑ και όχι η Μαρίνα Γαλανού πρόεδρος των τρανς.
στο μεταναστευτικό βρίσκω πολύ σωστούς τους 3 που ανέφερα. κατάλαβες που κινούμαι;; και μένα με ενδιαφέρει η χαμηλή φορολογία, δεν δίνω δεκάρα για τη κοινωνική ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ ή το Ουράνιο Τόξο. Όσο για το τελευταίο θα περνούσα ειδική νομοθεσία για τη πάρτη του, αν ήμουν πρωθυπουργός

Επειδή ακριβώς δεν ενδιαφέρονται για τα κοινωνικά ζητήματα, απαξιώνουν τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο έχω τη χειρότερη γνώμη γι' αυτούς.
Ο Μπογδάνος και ο Τζήμερος αναμετρούνται, κατά τη γνώμη μου, στα ίσια με την ακροδεξιά. Ούτε κεντροδεξιοί, ούτε φιλελεύθεροι. Ακροδεξιοί είναι.
Αν η Ευθυμιοπούλου κατέβαινε πρόεδρος της ΝΔ, θα ήταν η μόνη φορά που θα ψήφιζα ΝΔ και ας μην έχω καμιά σχέση με αυτόν τον πολιτικό χώρο.
Μια λεκτική απειλή είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό ανικανότητας.
Nassim Nicholas Taleb
-
Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 25 Μαρ 2019, 21:40
Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:32
Naida έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 19:38
Ε αυτό είναι ο μικροαστός νοικοκύρης. Που θα βάλει το βίος του, την περιουσία του πάνω από την αξία της ζωής.
Η περιουσία μου που ματώνω καθε μέρα για να την φτιάξω και να την κρατήσω φυσικά και έχει μεγαλυτερη αξία από τους επίδοξους κλέφτες.Όποιοι και αν είναι αυτοί.
Το προβλημα ειναι οταν βαφτιζουμε κλεφτη οποιον μας φαινεται υποπτος. Πολλες φορες μου εχει τυχει να μου συμπεριφερθουν σαν να ημουν κλεφτης σε καταστηματα, ευτυχως δεν μου εχουν επιτεθει ακομα αλλα αν μπορουσαν θα το εκαναν.
Αμα αρχίζει ο καθε ένας να κοπανάει όποιον τον βλέπει ύποπτο έχει ξεφύγει το θέμα.
Αν συμπεριφέρεσαι όμως περίεργα σε κάποιο κατάστημα σε συμβουλευω να άλλαξεις τον τρόπο σου γιατί μπορεί να είναι καποιος πιο περιεργος από εσένα και να σε αρχίσει στις γρήγορες.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 25 Μαρ 2019, 21:47
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:40
Αμα αρχίζει ο καθε ένας να κοπανάει όποιον τον βλέπει ύποπτο έχει ξεφύγει το θέμα.
Αν συμπεριφέρεσαι όμως περίεργα σε κάποιο κατάστημα σε συμβουλευω να άλλαξεις τον τρόπο σου γιατί μπορεί να είναι καποιος πιο περιεργος από εσένα και να σε αρχίσει στις γρήγορες.
Τι καθιστα περιεργη συμπεριφορα;
-
Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 25 Μαρ 2019, 21:48
Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:47
Εσύ θα μας το πεις αυτό.
Για να σου έχουν συμπεριφερθεί σαν κλέφτη,κάτι θα είδαν.Ξερω γω;
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 25 Μαρ 2019, 21:52
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:48
Εσύ θα μας το πεις αυτό.
Ουτε εγω ξερω τι ειδαν.
-
Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 25 Μαρ 2019, 21:53
Ορέστης 35 έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:52
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑25 Μαρ 2019, 21:48
Εσύ θα μας το πεις αυτό.
Ουτε εγω ξερω τι ειδαν.
Αν σου ξανασυμβεί,ρώτα τους για να μας το πεις.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
- 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Σεπ 2023, 13:12
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.