Διασυρμός φασίστα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γραφικός

Διασυρμός φασίστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 27 Μαρ 2019, 13:41

Νοικοκυραίος, πενηντάρης, πρώην πασόκος, από αυτούς που σηκώσαν τον μεγάλο τον σταυρό στ' απειλί
Προσήγαγαν 33 άτομα επειδή έστησαν ξανά σταυρό στην Απέλη
πήγε στα γραφεία μιας εφημερίδας που τους έβρισε και φώναζε στην δημοσιογράφο "θα σε γαμήσω μωρή καριόλα, θα δεις τι θα πάθεις". Το προφίλ του ήσυχου επιχειρηματία που έχει χτίσει δεν συνάδει καθόλου με τέτοιες συμπεριφορές.
Έγινε γνωστό το συμβάν, δεν ξέρει πολύς κόσμος ποιος ήτανε. Εγώ ξέρω.
Δεδομένου ότι εδώ πέρα (Μυτιλήνη) όλοι ξερενόμαστε και τέτοια πράματα μπορούν να σε κυνηγούν για πάντα, να συμμετάσχω στον διασυρμό του; Να πω σε όλους την μαλακία που έκανε ή δεν κάνει;

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Διασυρμός φασίστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 27 Μαρ 2019, 13:43

Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:41
Νοικοκυραίος, πενηντάρης, πρώην πασόκος, από αυτούς που σηκώσαν τον μεγάλο τον σταυρό στ' απειλί
πήγε στα γραφεία μιας εφημερίδας που τους έβρισε και φώναζε στην δημοσιογράφο "θα σε γαμήσω μωρή καριόλα, θα δεις τι θα πάθεις". Το προφίλ του ήσυχου επιχειρηματία που έχει χτίσει δεν συνάδει καθόλου με τέτοιες συμπεριφορές.
Δεδομένου ότι εδώ πέρα (Μυτιλήνη) όλοι ξερενόμαστε και τέτοια πράματα μπορούν να σε κυνηγούν για πάντα, να συμμετάσχω στον διασυρμό του; Να πω σε όλους την μαλακία που έκανε ή δεν κάνει;
το Πασοκ το 1981 είχε και εθνικοπατριωτικές κορώνες
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μαρ 2019, 13:45

Επ' ευκαιρία πάντως αν έχει κάποιος συγγενή στην Αυστραλία και συγκεκριμένα από αυτούς που έβρισαν τον εθνικό ρήτορα Βαρεμένο, καλύτερα να αλλάξει επίθετο γιατί ο διασυρμός που θα υποστεί θα του αμαυρώσει αμετάκλητα το όποιο κύρος έχει στην ομογένεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μαρ 2019, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 27 Μαρ 2019, 13:46

Την απείλησε.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Μαρ 2019, 13:46

Η Πατριωτική πτέρυγα ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους ακροδεξιούς της ΝΔ έφτιαξε το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή... Ό,τι χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 27 Μαρ 2019, 13:48

Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:41
Να πας να τον κοψεις με κονσερβοκουτι οπως ελεγες στο αλλο νημα.Και μετα ελα να μας πεις τι εγινε :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 27 Μαρ 2019, 13:50

under έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:48
Να πας να τον κοψεις με κονσερβοκουτι οπως ελεγες στο αλλο νημα.Και μετα ελα να μας πεις τι εγινε :lol:
Είμαι υπέρ του να τσακίσουμε τον φασισμό χρησιμοποιώντας την ελάχιστη δυνατή βία. Δεν είμαι από την φάρα που χειροκροτά τον κάθε μαλάκα που ξεκαβλώνει σακατεύοντας ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 27 Μαρ 2019, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 27 Μαρ 2019, 13:51

Έβρισε δημοσιογράφο; απαπα τι είναι αυτά τα πράγματα, σοκ στο πανελλήνιο :lol:
Ρε ήρωα θα τον κάνεις

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Μαρ 2019, 13:52

Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:50
under έγραψε:
Είμαι υπέρ του να τσακίσουμε τον φασισμό χρησιμοποιώντας την ελάχιστη δυνατή βία. Δεν είμαι από την φάρα που χειροκροτά τον κάθε μαλάκα που ξεκαβλώνει σακατεύοντας ανθρώπους.
Εσυ θα κόψεις λαρύγγια με κονσερβοκούτια; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 27 Μαρ 2019, 13:52

Μιλάμε για ένα νησί όπου ο κόσμος υποφέρει απο τη λαθρομετανάστευση.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 27 Μαρ 2019, 13:53

Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:50
under έγραψε:
Κατι ελεγες για κονσερβοκουτια πριν,γι αυτο στο προτεινα :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός » 27 Μαρ 2019, 13:54

Ερμής έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:52
Εσυ θα κόψεις λαρύγγια με κονσερβοκούτια; :lol:
Εμένα που με βλέπεις... εγώ... θέλω να πω...
SpoilerShow
Μαμάάάά, με κοροϊδεύουουουουν :cry:cry

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Μαρ 2019, 13:55

Γραφικός έγραψε:
27 Μαρ 2019, 13:46
Την απείλησε.
Ναι, εντάξει την απείλησε. Και οι ιντυμιτζήδες απειλούν. Και ο Πολάκης απειλεί.
Αν ταράχτηκες μόνον από την απειλή του τύπου και γενικώς αντιλαμβάνεσαι ως αιτία διασυρμού τις χ και όχι τις ψ απειλές, είναι δικό σου θέμα. Και δικαίωμα σου.

Το τι ακριβώς έγραψε η εφημερίδα για τους τύπους, θα το αναφέρεις; Όχι, με δική σου ανάλυση, το πραγματικό κείμενο. Και τότε θα δούμε τι είναι και τι δεν είναι στοχοποίηση.
Μια και είναι τοπική, θα ξέρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μαρ 2019, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 27 Μαρ 2019, 13:55

αφού αυτή τους έβρισε πρώτα, το γράφεις στο ΟΠ
τι περίμενες, ότι η εφημερίδα θα τον βρίζει και αυτός δεν θα αντιδράσει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 27 Μαρ 2019, 13:56

Νόμιζα πως ήταν ένα μουνί που ήξερα, παλιάνθρωπος, αλλά τελικά θυμήθηκα πως αυτός δεν ήταν από Μυτιλήνη, μα από Λήμνο. :lol:
Ordem e Progresso.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών