Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Re: Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Διαβάζω από τη wikipedia κάποια λίγο ανησυχητικά πράγματα. (Για να μη πείτε οτι βγάζω συμπεράσματα απ το μυαλό μου) Διαβάζω πχ οτι ετούτο το κόμμα έχει:
1) Μέλη ρατσιστές και ξενοφοβικούς.
2) Μέλη που έχουν συνεργαστεί με ακροδεξιές εξτρεμιστικές οργανώσεις.
3) Πρακτικές που είναι συνδεδεμένες με τον ναζισμό.
4) Και φυσικά μέλη που είναι Ευρωσκεπτικιστές και αντισημίτες.
Τη γνώμη έχεις για αυτά Cavaliere?
https://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_for_Germany
1) Μέλη ρατσιστές και ξενοφοβικούς.
2) Μέλη που έχουν συνεργαστεί με ακροδεξιές εξτρεμιστικές οργανώσεις.
3) Πρακτικές που είναι συνδεδεμένες με τον ναζισμό.
4) Και φυσικά μέλη που είναι Ευρωσκεπτικιστές και αντισημίτες.
Τη γνώμη έχεις για αυτά Cavaliere?
https://en.wikipedia.org/wiki/Alternative_for_Germany
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Θες να δούμε πόσα εργοστάσια έχει η Γερμανία; Μόνο εδώ δίπλα μου είναι η Airbus. Το μισό εργοστάσιο να είχε η Ελλάδα θα είχε σώσει τη μισή Αττική από τη φτώχεια.Bipsco έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:30Μιλάμε για τις χώρες στις οποίες κατασκευάζονται, όχι για την χώρα προέλευσης της εταιρίας.
Ordem e Progresso.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Παραμύθια αρχές.Για τη Ρωσία πριν ένα αιώνα αρχές είναι αυτές.Αλλά τέλος πάντων.Cavaliere έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:13Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρό κόμμα για να ψηφίσεις κάτι τέτοιο. Όλοι οι πολιτικοί είναι ζήτουλες και αστείοι. Τι να ψηφίσεις στην Ελλάδα, να βασιστεί στη βιομηχανία της; Ποιά; Του πλεξίματος κάλτσας; Στην Ελλάδα το μόνο κόμμα με αρχές είναι το ΚΚΕ. Σωστό-λάθος, έχει αρχές. Όλοι οι άλλοι είναι παλιάτσοι.πατησιωτης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:04Καταλαβαίνεις βέβαια ότι μετά από αυτό δεν μπορείς να λες σε όσους ψηφίζουν εδώ να ψηφίσουν αριστερά.Εκτός εάν η Πρωταπριλιά ήλθε νωρίτερα φέτος.
Δεν είναι στην ίδια κατηγορία οι Τούρκοι και οι Έλληνες είτε αρέσει είτε όχι.Οι Έλληνες είναι πολίτες της ΕΕ με δικαίωμα μετακίνησης σε όλη την ΕΕ.Δεν μπορείς να τους διώξεις.Θα πρέπει το AfD να φύγει από την Ευρωπαική Ένωση.Να το δω και να μην το πιστέψω.Σε μια τέτοια περίπτωση,που δηλαδή η Γερμανία αποφασίζει να διαλύσει την ΕΕ,φυσικά μπορείς να τους διώξεις.
Αλλά τότε και η Ελλάδα θα πληρώσει τα χρέη της στο δικό της νόμισμα,δηλαδή σε ωραίες δραχμές με τον Δία στο χιλιάρικο που θα τυπώσει στο νομισματοκοπείο του Χολαργού.

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Και γενικά να ξέρεις πως οι δεξιοι ειναι a blink of an eye μακρια απο τον φασισμό.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άρα βιολογικά είσαι η σπορά των ηττημένων του '45 όπως εγώ είμαι η σπορά των ηττημένων του '49.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 27 Μαρ 2019, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτό που λέω είναι ότι η Γερμανία είναι χώρα παραγωγής υπηρεσιών. Δεν λέω ότι δεν έχει καθόλου εργοστάσια. Η παραγωγή έχει μεταφερθεί σε χώρες με φθηνά χέρια.Cavaliere έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:32Θες να δούμε πόσα εργοστάσια έχει η Γερμανία; Μόνο εδώ δίπλα μου είναι η Airbus. Το μισό εργοστάσιο να είχε η Ελλάδα θα είχε σώσει τη μισή Αττική από τη φτώχεια.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Θέλεις να δούμε πώς τα έκανε;
Μετά τον πόλεμο, οι νικητές αποφάσισαν τι θα κάνουν με την Γερμανία. Υπήρχε η επιλογή να γίνει αγροτική οικονομία και ελαφρά βιομηχανία όπως η Πολωνία ή να γίνει αυτό που έγινε. Διάλεξαν το δεύτερο.
Θέλεις να δούμε τι έγινε με τα χρέη της το 1953; Αν τα είχε, θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι είναι η Ελλάδα τώρα, όχι όπως ήταν η Ελλάδα το 1990.
Το να είναι κάποιος Γερμανός υπερήφανος για την χώρα του σημαίνει ότι δεν ξέρει τα γεγονότα. Το να είναι γερμανόφιλος κάποιος, σημαίνει ότι έχει τρικυμία εν κρανίω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 27 Μαρ 2019, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίστοιχο κόμμα πάντως, αυτό είναι σίγουρο. Η ΧΑ είναι σαν την γερμανική NDP, ενώ ο Καρατζαφέρης δεν υπάρχει πια, και κλασικοί δεξιοί δεν υπάρχουν, δηλαδή ευρωπαίοι συντηρητικοί. Τσομπάνηδες είναι, ή λαλάκηδες. Κάτι σαν λέγκα νορντ, ας πούμε.
Ordem e Progresso.
- Highlander
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.μίστερ μαξ έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:36Και γενικά να ξέρεις πως οι δεξιοι ειναι a blink of an eye μακρια απο τον φασισμό.
Κάτσε να πιάσω το κονσερβοκούτι, τώρα που σε είδα. Κάτσε ακίνητος.

Ordem e Progresso.
Η Βιομηχανία είναι η βάση. Αν δεν υπήρχε αυτή, δεν θα πεταγόντουσαν όλα τα άλλα. Και κάτι άλλο: Αν μια χώρα έχει φτάσει στο επίπεδο πλέον να εξάγει Βιομηχανία, δηλαδή εργοστάσια, μιλάμε για το ΚΑΡΑ βιομηχανικό κράτος. Η Ελλάδα έχει ως μοίρα να γίνει μια χώρα Μπαγκλαντές με εργοστάσια φτηνών εργατών, ή τουριστικός παράδεισος με φτηνά γκαρσόνια, αφού δεν κατάφερε να γίνει βιομηχανική δύναμη.
Ordem e Progresso.
- Highlander
από Cavaliere » 15 Οκτ 2018, 01:12
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Μαρ 2019, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι πατριώτες προτιμούν να έχουν νερά στο παρκέ παρά να φωνάξουν Ρουμάνο υδραυλικό από τούρκικη εταιρεία.Cavaliere έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:29Δεν ήταν ζευγάρι γκέι οι παπούδες μου, ήταν άντρας με γυναίκα. Ο άντρας ήταν όντως ναζί. Αλλά εγώ δεν είμαι, απλώς, δεν αντέχω να βλέπω τη χώρα να μαραζώνει επειδή ταΐζει δορυφόρους που ζητάνε μόνο λεφτά και δεν αποδίδουν. Επί πλέον, δεν έχει πλέον Γερμανούς εργάτες. ήρθε σήμερα υδραυλικός να μου βάλει νιπτήρα, και τι βλέπω: Ο μάστορας Ρουμάνος, ο βοηθός Αφρικάνος. Κι η εταιρεία με τούρκικο επώνυμο. Τηλφωνώ στον ιδιοκτήτη του μπλοκ, λέω, χερ μάιστα, γιατί αναθέτετε σε τούρκους; Μου λέει, κάνει καλές τιμές. Λέω, σας παρακαλώ, μην επαναληφθεί, μπορεί να θυμώσω.
Για τον βοηθό δεν το συζητάμε.
Ο τομέας των υπηρεσιών στην Γερμανία αντιστοιχεί στο 71% του ΑΕΠ
...και ήθελες η Γερμανία με το τεράστιο know how, και τις υποδομές, να γίνει αγρόκτημα, και το χωριό η Πολωνία να γίνει Γερμανία; Η επιλογή ήταν σαφής. και την εφοδιάσαν με τεράστιο αριθμό φτηνών εργατών για να ξανασηκωθεί.brb και tyt έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 15:37Μετά τον πόλεμο, οι νικητές αποφάσισαν τι θα κάνουν με την Γερμανία. Υπήρχε η επιλογή να γίνει αγροτική οικονομία και ελαφρά βιομηχανία όπως η Πολωνία ή να γίνει αυτό που έγινε. Διάλεξαν το δεύτερο.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 96 Απαντήσεις
- 2237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
26 Μάιος 2023, 15:53
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ!
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 19:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί θα ψηφίσω ΝΔ...
από taxalata xalasa » 01 Ιουν 2023, 20:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 3756 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Ιουν 2023, 20:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα Βαρυσήμαντη δήλωση Μαδουραιου "Θα ψηφίσω Πλεύση Ελευθερίας στις επόμενες εκλογές "
από Μαδουραίος » 04 Ιουν 2023, 07:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 50 Απαντήσεις
- 1771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
05 Ιουν 2023, 23:19
-