Ξέρεις από ποιο άλλο υγρό του σώματος μπορεί να θεωρηθεί DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:13Βρέθηκε DNA. Όμως δεν το κρατούσε. Μάλλον θα αυνανιζόταν πάνω στο μαχαίρι.
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω τίνος ήταν κι αν ήταν όντως του Ζακ.Rocco Siffredi έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:16βιντεο μεσα απο το μαγαζι δεν εχουμε δει ουτε τι εγινε πριν παρει τον πυροσβεστηρα
δηλ αν βρεθηκε μαχαιρι μεσα και δεν ειναι του μαγαζατορα ποιανου ητανε;
μαρτυρες υπηρχανε θα φανουνε αυτα στο δικαστηριο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Έχει σημασία πως το έκανε το μαγαζί του;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:19Πάω στοίχημα δούλευε στα ορυχεία για να ανοίξει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας αλλά δε του έφτασαν να βάλει κάμερες. Ρε πουλήστε άλλου το παραμυθακι του βιοπαλαιστή.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:11
Αυτό ακριβώς είναι η κοινωνία και όχι οι άπλυτοι.
Φτύνει ο άλλος αιμα να φτιάξει ένα μαγαζί για να πάει το κάθε κακοποιο στοιχειο να τον κλέψει.
Περιουσια του είναι και οφείλει να το προστατέψει απο τα κακοποιά στοιχεία.
Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις δικό σου πρόβλημα.
Μα δεν είχα κάποια αμφιβολία για το τι θα κάνεις απέναντι σε έναν αδύναμο μπροστά σουΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:20Άμα βρω αδυναμο ληστή που πάει να με ληστέψει ...και εγω τον πατάω χάμωNaida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:09Δεν έκανε κάτι ηρωικό για να τον πούμε ήρωα. Είναι όμως θύμα του μικρόμυαλου, μικρόψυχου κοσμηματοπώλη που αντιπροσωπεύει επάξια την σαθρή φιλοτομαριστικη νοοτροπία του μικροαστού. Πάνω από την ανθρώπινη ζωή το "μαγαζάκι" μου, η περιουσιούλα μου και όπου βρω αδύναμο και με παίρνει τον πατάω κάτω.
Τον πούλο σε τέτοιες νοοτροπίες.
Αυτό φαίνεται έλειπε να βάλω την ζωή ενός ληστή πάνω από το μαγαζάκι μου που είναι ολόκληρη μου η ζωή

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Διαρρήκτης ήταν, εκτός κι αν έχεις τίποτα άλλα στοιχεία για το πώς βρέθηκε στο κατάστημα. Έχεις κάθε δικαίωμα να μην ασχοληθείς. Παρότι ασχολείσαι.Pirate7G έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 21:32Επίσης δεν ήταν διαρρήκτης.
Απο το μυαλό σου την έβγαλες αυτό.
Ούτε καν η αστυνομία δεν έχει πει κάτι τέτοιο.
Εντάξει τώρα. Δεν κάτσω να σχοληθω με αυτήν την ξεφτιλισμενη κατηγορία που του προσαπτεις, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να πεις.
Οι συντονιστές πρέπει να ασχοληθουν με την προβληματικότατη περίπτωση σου.
Τώρα τα άλλα που γράφεις είναι στα γνωστά πλαίσια σαχλαμάρας, στα οποία πάντα βρίσκεσαι. Άρα δεν έχει νόημα, πάλι, να ασχοληθώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
α) ναι και β) βρέθηκαν αρκετοί μάρτυρες και είπαν ότι τον είδαν να κρατάει μαχαίρι ακόμη και οι πιο αρνητικοί απέναντι στον κοσμηματοπώλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε τότε τι μας αφορά αν του το κάνουν ρημαδιό το μαγαζάκι; Και το παρακάτω και το απέναντι; Σε νοιάζει εσένα; Εμένα; Πρόβλημα του.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:23Έχει σημασία πως το έκανε το μαγαζί του;Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:19Πάω στοίχημα δούλευε στα ορυχεία για να ανοίξει κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας αλλά δε του έφτασαν να βάλει κάμερες. Ρε πουλήστε άλλου το παραμυθακι του βιοπαλαιστή.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:11
Αυτό ακριβώς είναι η κοινωνία και όχι οι άπλυτοι.
Φτύνει ο άλλος αιμα να φτιάξει ένα μαγαζί για να πάει το κάθε κακοποιο στοιχειο να τον κλέψει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ από ότι θυμάμαι αποτυπώματα δεν βρεθηκαν. Επίσης υπήρξαν και μαρτυρίες που λένε ότι είδαν άνθρωπο να πετάει το μαχαίρι μέσα στο μαγαζί. Ξέρουμε με σαφήνεια τι έχει γίνει;hellegennes έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:26α) ναι και β) βρέθηκαν αρκετοί μάρτυρες και είπαν ότι τον είδαν να κρατάει μαχαίρι ακόμη και οι πιο αρνητικοί απέναντι στον κοσμηματοπώλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Φυσικά και δεν σε νοιαζει εσένα.Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:28Ε τότε τι μας αφορά αν του το κάνουν ρημαδιό το μαγαζάκι; Και το παρακάτω και το απέναντι; Σε νοιάζει εσένα; Εμένα; Πρόβλημα του.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:23Έχει σημασία πως το έκανε το μαγαζί του;
Εσένα σε νοιαζει μηπως κάποιος κακοποιος φάει μια κλωτσιά την ώρα που πάει να κλέψει.
-
Μην γίνεσαι χυδαία...Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:21Ξέρεις από ποιο άλλο υγρό του σώματος μπορεί να θεωρηθεί DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:13Βρέθηκε DNA. Όμως δεν το κρατούσε. Μάλλον θα αυνανιζόταν πάνω στο μαχαίρι.
Με νοιάζει να μην γίνεται κατάχρηση δύναμης και εξουσίας.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:30Φυσικά και δεν σε νοιαζει εσένα.Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:28Ε τότε τι μας αφορά αν του το κάνουν ρημαδιό το μαγαζάκι; Και το παρακάτω και το απέναντι; Σε νοιάζει εσένα; Εμένα; Πρόβλημα του.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:23
Έχει σημασία πως το έκανε το μαγαζί του;
Εσένα σε νοιαζει μηπως κάποιος κακοποιος φάει μια κλωτσιά την ώρα που πάει να κλέψει.
Το έχεις χαμένο;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:31Μην γίνεσαι χυδαία...Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:21Ξέρεις από ποιο άλλο υγρό του σώματος μπορεί να θεωρηθεί DNA?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:13Βρέθηκε DNA. Όμως δεν το κρατούσε. Μάλλον θα αυνανιζόταν πάνω στο μαχαίρι.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ο αυνανισμός είναι μία φυσική πράξη για έναν άνδρα. Η ονείρωξη άλλωστε είναι ην ανδρική περίοδος. Όμως το να βάζει κανείς μαχαίρια στον πρωκτό του εκτός από χυδαίο είναι και επικίνδυνο...Naida έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:38Το έχεις χαμένο;μιλάς για dna από αυνανισμό πάνω στο μαχαίρι και σε ρωτάω αν ξέρεις από τι άλλο μπορεί να υπάρχει δείγμα dna και λες εμένα χυδαία;
Α καλά. Τρικυμία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:41Ο αυνανισμός είναι μία φυσική πράξη για έναν άνδρα. Η ονείρωξη άλλωστε είναι ην ανδρική περίοδος. Όμως το να βάζει κανείς μαχαίρια στον πρωκτό του εκτός από χυδαίο είναι και επικίνδυνο...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από τον 73χρονο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μια χαρά τον είδα να κλωτσάει για γέρος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε phorum ούτε elefthero , μόνο twitter
από βοθρατζης » 01 Σεπ 2023, 12:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-