γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Πιο είναι το καλύτερο;
12;
Μίνι;
Πλωμάρι;
Βαρβαγιάννη Πράσινο ή μπλε;
12;
Μίνι;
Πλωμάρι;
Βαρβαγιάννη Πράσινο ή μπλε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 27 Μαρ 2019, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αλλά δε πειράζει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:52
όταν το δημοσίευσα είδα ότι δεν το εμφανίζει αυτό:
[ size=200][ /size]
παρα μόνο στην επεξεργασία του κειμένου. για αυτό άφησα κενα στις αγκύλες για να φαίνεται
λέω που παρατήρησες ότι ήταν τα γράμματα μεγάλα και σου εξηγώ αν εννοούσες το αρχικο ποστ του Κομετ που άνοιξε το νήμα.
Μην αγχώνεσαι βρε, μίλα άνετα! Δεν είμαι παρεξηγησιάρης εγώ...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:52όσο δε για το ''όλο προβλήματα βρίσκεις'' το είπα καθαρά πειραχτικά γιατί κι άλλη φορά έχεις επισημάνει κάτι τέτοιο

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Επειδή γράφονται πολλά περί τσίπουρου και ούζου να πούμε εδώ ότι μέχρι τη δεκαετία του '90 ο Αθηναίος (και ο Μικρασιάτης και ο κάτοικος των πόλεων πόλεων εν γένει) δεν έπινε τσίπουρο. Δεν το ήξερε, δεν το σερβίραν, δεν το ζητούσε.
Όταν έπιανε το καλοκαίρι, ή στην εξοχή έπινε ούζο
Με γλυκάνισο και πάντα νερωμένο.
Επίσης ήταν κλασικό ποτό αθηναϊκού καφενείου: Ούζο με μεζέ
Ο Αθηναίος άντρας ήξερε για τσίπουρο από τον Θετταλό γείτονα στην πολυκατοικία που του έστελναν λίγο τσιπουράκι από το χωριο. Το δοκίμαζε, βλαστημούσε κρυφά τον βλάχο που δεν βγάζει το χωρίο από μέσα του, έλεγε καλό είναι ρε Θανάση, αλλά βαρύ και έφευγε τρέχοντας.
Αυτή η ιστορία πάμε για τσίπουρα, ή άνοιξε ένα τσιπουράδικο και οι κατάρες στο γλυκάνισο είναι Σωκράτης Μάλαμας, διακοπές στη Γαύδο και Σύριζα
Νομίζω ότι πρέπει να καλέσουμε τον Cavaliere να βάλει μια τάξη
Όταν έπιανε το καλοκαίρι, ή στην εξοχή έπινε ούζο
Με γλυκάνισο και πάντα νερωμένο.
Επίσης ήταν κλασικό ποτό αθηναϊκού καφενείου: Ούζο με μεζέ
Ο Αθηναίος άντρας ήξερε για τσίπουρο από τον Θετταλό γείτονα στην πολυκατοικία που του έστελναν λίγο τσιπουράκι από το χωριο. Το δοκίμαζε, βλαστημούσε κρυφά τον βλάχο που δεν βγάζει το χωρίο από μέσα του, έλεγε καλό είναι ρε Θανάση, αλλά βαρύ και έφευγε τρέχοντας.
Αυτή η ιστορία πάμε για τσίπουρα, ή άνοιξε ένα τσιπουράδικο και οι κατάρες στο γλυκάνισο είναι Σωκράτης Μάλαμας, διακοπές στη Γαύδο και Σύριζα
Νομίζω ότι πρέπει να καλέσουμε τον Cavaliere να βάλει μια τάξη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 27 Μαρ 2019, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
paul25 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:22Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω αλλά δε πειράζει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:52
όταν το δημοσίευσα είδα ότι δεν το εμφανίζει αυτό:
[ size=200][ /size]
παρα μόνο στην επεξεργασία του κειμένου. για αυτό άφησα κενα στις αγκύλες για να φαίνεται
λέω που παρατήρησες ότι ήταν τα γράμματα μεγάλα και σου εξηγώ αν εννοούσες το αρχικο ποστ του Κομετ που άνοιξε το νήμα.Μην αγχώνεσαι βρε, μίλα άνετα! Δεν είμαι παρεξηγησιάρης εγώ...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:52όσο δε για το ''όλο προβλήματα βρίσκεις'' το είπα καθαρά πειραχτικά γιατί κι άλλη φορά έχεις επισημάνει κάτι τέτοιο

ε όσο να'ναι ο γραπτός ο λόγος φέρνει παρεξηγήσεις.
σου απάντησα στο ''γιατί φαίνονται μεγάλα τα γράμματα'' και σου έβαλα το σύμβολο που μεγαλώνουμε την γραμματοσειρά
αλλά υποψιάζομαι ότι μάλλον λόγω ούζου ήταν στιχομυθία(έχουμε πιει τα βλέπουμε όλα διπλά) οπότε σόρρυ ,δε το κατάλαβα

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
χύμα έπαιρνε ο μπαμπάς μου δε ξέρω
-
Ωχ...αμάν! αυτό στα αλουμινένια;
the end
Δεν τα βρίσκεις παντού... εδώ σε ψαροταβέρνες και δεν βρίσκεις όλα αυτά που έγραψα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:31Μην μένεις σε αυτά που είναι δημοφιλή στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Μπαμπατζίμ, Τσιλιλή, Απαλαρίνα και άλλα πιο ψαγμένα είναι κλάσης ανώτερα...
the end
Τσίπουρο " Hδωνικό", οτι καλύτερο έχω πιει. Ούζο δεν βάζω στο στόμα μου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης

που ζείτε και σας τα βάζουν σε αλουμίνιο ρε;;;
δε ξέρω έχει ένα γνωστό στην Όσσα (στην Θεσσαλονίκη για τους γνώστες)και του έφερνε λίγο.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
αν και Μάο Μάο μίλησες πολιτισμένα!!

Τα χύμα στα αλουμινένια τα έβαζαν, απαγορεύτηκε εδώ και 15 χρόνια περίπου γιατί τα μπέρδευαν με τα φυτοφάρμακα...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:34
που ζείτε και σας τα βάζουν σε αλουμίνιο ρε;;;
δε ξέρω έχει ένα γνωστό στην Όσσα (στην Θεσσαλονίκη για τους γνώστες)και του έφερνε λίγο.
the end
-
Ειδικά το 12 και το Μίνι τα βρίσκεις κυριολεκτικά παντού, μιας και ανήκουν σε μεγάλους κολοσσούς αλκοολούχων με τεράστιο δίκτυο διανομήςΠάνας έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:32Δεν τα βρίσκεις παντού... εδώ σε ψαροταβέρνες και δεν βρίσκεις όλα αυτά που έγραψα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:31Μην μένεις σε αυτά που είναι δημοφιλή στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Μπαμπατζίμ, Τσιλιλή, Απαλαρίνα και άλλα πιο ψαγμένα είναι κλάσης ανώτερα...
Εγώ πάντως πίνω Βαρβαγιάννη πράσινο μεσημέρι ή απόγευμα και μπλε το βράδυ, μετά τις 9 που νυχτώνει. Είναι πιο βαρύ το μπλε.
the end
Το πιο διαδεδομένο στα μαγαζιά τελευταία είναι το Πλωμάρι, λόγω μπουκαλιού, τους έφαγε τους άλλους.... φαντάσου πότες που υπάρχουνΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:39Ειδικά το 12 και το Μίνι τα βρίσκεις κυριολεκτικά παντού, μιας και ανήκουν σε μεγάλους κολοσσούς αλκοολούχων με τεράστιο δίκτυο διανομήςΠάνας έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:32Δεν τα βρίσκεις παντού... εδώ σε ψαροταβέρνες και δεν βρίσκεις όλα αυτά που έγραψα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:31
Μην μένεις σε αυτά που είναι δημοφιλή στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Μπαμπατζίμ, Τσιλιλή, Απαλαρίνα και άλλα πιο ψαγμένα είναι κλάσης ανώτερα...

the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3008 Προβολές
-