Μην τους ακους. Δεν κανει καλο το αλκοολ. Να κοψεις και το τσιγαρο. Χαλαει το δερμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:10που δεν είμαι φαν του αλκοόλ. δεν είμαι τόσο ξενέρωτη να μην έχω βάλει γουλιά αλλά προτιμώ να πίνω σπάνια,όσο δε γα ούζο όπως είπα και στην Εσθήρ ούτε να το μυρίσω. με διαλύει.
ρετσίνα με κοκακολίτσα κατά το Πάσχα θα την τιμήσω μς 2 ποτηράκια κούτσικα.
γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
Re: γιατί πίνουμε ούζο τώρα που ανοίγει ο καιρός...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σόρρυ δε το ξερα. ο πατέρας μου με αυτά δεν τα πήγαινε ποτέ καλά.Πάνας έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:36Τα χύμα στα αλουμινένια τα έβαζαν, απαγορεύτηκε εδώ και 15 χρόνια περίπου γιατί τα μπέρδευαν με τα φυτοφάρμακα...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:34
που ζείτε και σας τα βάζουν σε αλουμίνιο ρε;;;
δε ξέρω έχει ένα γνωστό στην Όσσα (στην Θεσσαλονίκη για τους γνώστες)και του έφερνε λίγο.
ούζο αγόραζε κανονικά αλλά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το τσίπουρο ποτέ δεν το αγοραζε κανονικά αλλά χύμα σε γυάλινο μπουκάλι δικό του.ακόμη και τώρα έδωσε σε εναν γνωστου του μπουκάλια και ετσι το εχει.
πάντως αυτό που είπε ο Μπέρια πιο πάνω ισχυε ,γιατί δεν επετρεπαν στους παραγωγους να το πουλήσουν (για αυτό και υπήρχε χύμα και όχι σε ευρεία κατανάλωση όπως το ούζο.)
Παντως οταν με ποναγε το δοντι εβαλα τσιπουρο μονοποικιλιακο Δεκαρακι και βρηκα οτι ειχε ωραιο αρωμα σταφυλιου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Αλκοολ ελάχιστο αλλά το τσιγάρο Ορέστη δε το κόβω.Πάει παρέα με τον φραπέ.Που κι αυτόν δεν το κόβω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:46Μην τους ακους. Δεν κανει καλο το αλκοολ. Να κοψεις και το τσιγαρο. Χαλαει το δερμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:10που δεν είμαι φαν του αλκοόλ. δεν είμαι τόσο ξενέρωτη να μην έχω βάλει γουλιά αλλά προτιμώ να πίνω σπάνια,όσο δε γα ούζο όπως είπα και στην Εσθήρ ούτε να το μυρίσω. με διαλύει.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Όπως μάθεις.brb και tyt έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 22:05Άκου ούζο. Άκου τσίπουρο με γλυκάνισο.
Αιτία μπαν και τα δύο.
Τσίπουρο με γλυκάνισο.
Χωρίς είναι σαν να πίνεις πετρέλαιο.
Δεν μπορώ να το πιω.
Κάθε Κυριακή 2 ποτηράκια τσιπουράκι με την κατάλληλη συνοδεία μεζε.
Από δικά μου σταφύλια και απόσταξη σε παλαιά τύπου καζανια.
Το έχω αρκετά χρόνια και είναι...μπομπα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:49Παντως οταν με ποναγε το δοντι εβαλα τσιπουρο μονοποικιλιακο Δεκαρακι και βρηκα οτι ειχε ωραιο αρωμα σταφυλιου.

κανει καλό ρε.
αφού σκέψου ότι το κίντερντε το τσαγάκι που δίνουν στα μωρά έχει μάραθο και γλυκάνισο. έχουν ουσίες που ''ναρκώνουν'' τα νεύρα και σε ηρεμούν.
πόσο μάλλον στον πονοδοντο.
κι εγώ όταν εσπασε ο φρονιμίτης και δε μπορουσα να πάω στο γιατρό είχα βάλει σε ενα βαμβακάκι και μπόρεσα να κοιμηθώ.
Από τα υπολείμματα του σταφυλιού γίνεται, μετά το πάτημα δεν τα πετάνε και κάνουν απόσταξη... βασικά από πολλά μπορείς να κάνεις απόσταξη... οι Κρητικοί να δες με τι φτιάχνουν τη ρακή, μέχρι και από πορτοκάλια!Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:49Παντως οταν με ποναγε το δοντι εβαλα τσιπουρο μονοποικιλιακο Δεκαρακι και βρηκα οτι ειχε ωραιο αρωμα σταφυλιου.
Πάω να φτιάξω ένα τσαγάκι γιατί έχω δύο μέρες να κοιμηθώ.
the end
Tι σου συμβαινει φιλε; Χαμομηλι με βαλεριανα πιες.Πάνας έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:54Από τα υπολείμματα του σταφυλιού γίνεται, μετά το πάτημα δεν τα πετάνε και κάνουν απόσταξη... βασικά από πολλά μπορείς να κάνεις απόσταξη... οι Κρητικοί να δες με τι φτιάχνουν τη ρακή, μέχρι και από πορτοκάλια!Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:49Παντως οταν με ποναγε το δοντι εβαλα τσιπουρο μονοποικιλιακο Δεκαρακι και βρηκα οτι ειχε ωραιο αρωμα σταφυλιου.
Πάω να φτιάξω ένα τσαγάκι γιατί έχω δύο μέρες να κοιμηθώ.
Η υγεια ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που εχουμε. Τιποτα αλλο δε μετραει.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:50Αλκοολ ελάχιστο αλλά το τσιγάρο Ορέστη δε το κόβω.Πάει παρέα με τον φραπέ.Που κι αυτόν δεν το κόβω.Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:46Μην τους ακους. Δεν κανει καλο το αλκοολ. Να κοψεις και το τσιγαρο. Χαλαει το δερμα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 23:10
που δεν είμαι φαν του αλκοόλ. δεν είμαι τόσο ξενέρωτη να μην έχω βάλει γουλιά αλλά προτιμώ να πίνω σπάνια,όσο δε γα ούζο όπως είπα και στην Εσθήρ ούτε να το μυρίσω. με διαλύει.
Υπερένταση, το παθαίνω μερικές φορές, δεν έχω από αυτά που λες, μόνο τσάι. Χαμομήλι λέω να μαζέψω φέτος να φτιάξω δικό μου.Εν τω μεταξύ αν τα δει αυτά ο κόμετ στο νήμα για το ούζο θα μας κυνηγάει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Μαρ 2019, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- taliban
Ούτε γάλα έχω, βασικά δεν έπινα ποτέ γάλα, δεν μου αρέσει.
the end
- taliban
Το πράσινο έχει καφεΐνη.
Το τσάι του βουνού δεν έχει.
Το τσάι του βουνού δεν έχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Οκτ 2024, 14:41
-
- 2 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 03:45
-
-
Νέα δημοσίευση Οι δικτατορίες ποτέ δεν έχουν έρθει τόσο κοντά. Καιρός να το κάνουν και οι δημοκρατίες
από Ίακχος » 16 Απρ 2024, 09:16 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 582 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
16 Απρ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ρωσία ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα της Κύπρου
από Ίακχος » 10 Αύγ 2023, 12:27 » σε Εθνικά Θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3008 Προβολές
-