Βαθια απολυμανση παλιου σπιτιου
Βαθια απολυμανση παλιου σπιτιου
Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να βρεθω στο παλιο σπιτι στο χωριο. Χτισμενο πριν 120 χρονια. Εμενε μεσα καποιος γυφτος 10 χρονια και το βρωμισε ακομα περισσοτερο. Τα πατωματα ειναι ξυλινα απο οτι θυμαμαι. Πως μπορω να καθαρισω σκονη, τοξικες ουσιες αγνωστου προελευσεως που σιγουρα υπαρχουν διασπαρτες, μουχλα, ακαρεα; Ειναι απαραιτητος ο καλος καθαρισμος γιατι εχω ασθμα.
Re: Βαθια απολυμανση παλιου σπιτιου
Χλωρίνη και δοχείο ψεκασμού 5άλιτρο, αλλά να πάρεις μάσκα, όχι αυτές τις απλές τις άσπρες αλλά αυτές με τα φίλτρα που έχουν οι βαφείς
the end
Πόσα λεφτά διαθέτεις;
Επαγγελματίας σπήκινγκ...
Βασικά πόσα τετραγωνικά είναι,πόσα δωμάτια, αν έχει υπόγειο...κλπ
Δεν ξερω, οπως το θυμαμαι, τρια δωματια ηταν συν αλλος ενας χωρος παλιο ελαιοτριβειο που πεταγε ο γυφτος τα κωλοχαρτα συν μια υπογεια αποθηκη.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 00:14Πόσα λεφτά διαθέτεις;
Λεφτα λιγα.
Η χλωρινη ομως δεν θα ξεπλυνει βρωμιες και τοξικες ουσιες.
Σκεφτομουν ατμοκαθαριστη.
Τότε μίλα με τον ξυπόλητο, σίγουρα θα θέλει και βαψίματα, επισκευές, θα πρέπει να ρίξεις χρήμα.
the end
Η χλωρίνη δεν θα κάνει τίποτα. Ο ατμοκαθαριστής είναι για κουρτίνες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:27
Δεν ξερω, οπως το θυμαμαι, τρια δωματια ηταν συν αλλος ενας χωρος παλιο ελαιοτριβειο που πεταγε ο γυφτος τα κωλοχαρτα συν μια υπογεια αποθηκη.
Λεφτα λιγα.
Θες επαγγελματική απολύμανση.
Ταυτοχρόνως θα μπει και η πόρτα (από άλλο νήμα) αν είναι για κει.
Θα καθαριστεί,θα απολυμανθεί,θα βαφτεί,θα επισκευαστεί,θα γίνει έλεγχος σε υδραυλικά,αποχετευτικό,μόνωση,εξόντωση ζωυφίων και τρωκτικών (αν υπάρχουν) και γενικά θα παραλάβεις καινούρΓιο σπίτι.
Πες μου περιοχή και μη φοβάσαι, με την κρίση που μας δέρνει θα εκπλαγείς από το ποσό (για όλα).
Θενκς. Πάντως δεν θα είναι σαν να αγοράζει καινούριο σπίτι.
Είμεθα λογικοί (πλέον) στις τιμές.
Θα σου μιλήσει, κάτι θα κάνει τώρα, εμένα μου έχει απαντήσει και μετά από δύο μέρες.
the end
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43

Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Οχι οι πορτες ειναι για το σπιτι στην Αθηνα. Απολυμανση θελει το σπιτι στο χωριο. Βασικα σκεφτομουν να αγορασω ενα σλιπινγκ μπαγκ, ενα αντισκηνο και να παω να μεινω. Αν αρχισω να κανω επισκευες δεν εχουν τελος τα εξοδα. Μονο για την σκεπη μας ειχαν ζητησει 3 χιλιαρικα και εμεινε με τις τρυπες.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:38Η χλωρίνη δεν θα κάνει τίποτα. Ο ατμοκαθαριστής είναι για κουρτίνες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:27
Δεν ξερω, οπως το θυμαμαι, τρια δωματια ηταν συν αλλος ενας χωρος παλιο ελαιοτριβειο που πεταγε ο γυφτος τα κωλοχαρτα συν μια υπογεια αποθηκη.
Λεφτα λιγα.
Θες επαγγελματική απολύμανση.
Ταυτοχρόνως θα μπει και η πόρτα (από άλλο νήμα) αν είναι για κει.
Θα καθαριστεί,θα απολυμανθεί,θα βαφτεί,θα επισκευαστεί,θα γίνει έλεγχος σε υδραυλικά,αποχετευτικό,μόνωση,εξόντωση ζωυφίων και τρωκτικών (αν υπάρχουν) και γενικά θα παραλάβεις καινούρΓιο σπίτι.
Πες μου περιοχή και μη φοβάσαι, με την κρίση που μας δέρνει θα εκπλαγείς από το ποσό (για όλα).Θενκς. Πάντως δεν θα είναι σαν να αγοράζει καινούριο σπίτι.
Είμεθα λογικοί (πλέον) στις τιμές.

Βασικα φοβηθηκα μηπως με χτυπησει το ασθμα και τοτε δε θα μπορω να μεινω καθολου εκει. Πρεπει να υγροποιησω ολη τη βρωμια σε ταβανια, τοιχους, πατωματα, να μεινει μονο το ατοφιο υλικο απο κατω.
Ισως αν παρω αυτο
https://www.skroutz.gr/s/15463421/Total-TGT11356.html
συν αυτο
https://www.firstaidshop.gr/forma-prost ... ontos.html
και τις ωτασπιδες μου φυσικα, να γινει δουλεια. Ποσα db βγαζουν τα πιεστικα νερου;
Ορέστης 35 προσοχή με αυτά τα χωριά, γιατί εκεί που είσαι χαλαρός και ανυποψίαστος κατά τις 8 το πρωί, ξεκινάνε και δουλεύουν κάτι αλυσοπρίονα, κάτι χορτοκοπτικά μεσινέζας από το πουθενά. 

Χαχαχαχαχα...άστο...μείνε καλύτερα μακριά από κει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 01:57
και τις ωτασπιδες μου φυσικα, να γινει δουλεια. Ποσα db βγαζουν τα πιεστικα νερου;

Είναι ανάγκη να είσαι εκεί όταν δουλεύουν μηχανήματα; Λέω εγώ τώρα...
the end
Αν ειμαι εγω αυτος που χρησιμοποιει το μηχανημα, ναι.

Μπα, ειναι ησυχο σημειο. Βεβαια δεν αποκλειω να μου κανουν πολεμο. Θα αλλαξουν πεντακοσια χρωματα αν με δουν ξαφνικα μπροστα τους.the comet the course the tail έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 02:00Ορέστης 35 προσοχή με αυτά τα χωριά, γιατί εκεί που είσαι χαλαρός και ανυποψίαστος κατά τις 8 το πρωί, ξεκινάνε και δουλεύουν κάτι αλυσοπρίονα, κάτι χορτοκοπτικά μεσινέζας από το πουθενά.

Eθνικοκοινωνιστης ποια ηταν εκεινη η ταινια με τον τυπο που βγαινει απο την φυλακη και γυρναει στο χωριο του παππου του για να ζησει μια ηρεμη ζωη και του επιτιθονται ολοι;
To πλυστικο κανει πανω κατω τον θορυβο που κανει μια δυνατη ηλεκτρικη σκουπα . Δε καταλαβα το σκεπτικο σου . πας με το πλυστικο και πλενεις τα παντα ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
23 Ιαν 2025, 04:18
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα αποχαιρετισμού ΣΥΡΙΖΑ(του παλιού, του ορθόδοξου)
από Σενέκας » 09 Ιουν 2024, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
09 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύνταξη; Ξέχνα το! Δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα
από nikos p 2020 » 21 Ιούλ 2023, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 141 Απαντήσεις
- 5373 Προβολές
-