«Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Αν ένας άνδρας ζούσε σαν γυναίκα για μία μέρα»
Σκεφτεστε πως θα αλλαξουν ολα αυτα αν ανακαλυφθει γυναικειο αφροδισιακο;
Τι πρόβλημα έχετε πια με τις γάτες

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή;Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:35Σκεφτεστε πως θα αλλαξουν ολα αυτα αν ανακαλυφθει γυναικειο αφροδισιακο;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σεξουαλικη επιθεση κατα ανδρος
Ολη η συμπεριφορα και οι σχεσεις των δυο φυλων. Δε θα συμφερει τις γυναικες να το παρουν.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:44Δηλαδή;Ορέστης 35 έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:35Σκεφτεστε πως θα αλλαξουν ολα αυτα αν ανακαλυφθει γυναικειο αφροδισιακο;
- Otto Weininger
Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
Γιατί;
Let them make the first mistake. We make the last move.
α μπραβο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑27 Μαρ 2019, 17:04Όχι δεν μου έχουν τύχει όλα μαζί αλλά δεν μου έχουν τύχει και τα περισσότερα.Αλλά δε προκαλώ να μου συμβούν.
Από την άλλη παρόλο που δεν προκαλώ να μου συμβούν ,μου έχουν συμβεί και χειρότερα(έστω και μια φορά.(παρενόχληση σωματική,παρενόχληση εργοδότη-φουλ μαστουρωμένος εν τω μεταξύ.ας μην δώσω λεκτικά παραδείγματα)
Προσωπικά το έγραψα και στο πρώτο ποστ.
Βαριέμαι όλα αυτά τα βιντεάκια και τις εκάστοτε καμπάνιες.Απλά γιατί είναι ένας καινούργιος επαγγελματικός προσανατολισμός,γιατί με χρησιμοποιούν ώστε να με κάνουν σαν τα μούτρα τους.
Να στο πώ ωμά(και συγνώμη για τον τρόπο μου): Δε γουστάρω με το δικό μου το μουνί να πουλάνε συνδικαλισμό.
Να μου δώσουν τα ποσοστά μου!
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ξέχασες το λεσβίες.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;

εγώ δεν είμαι φεμινίστρια !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κουλούρι Θεσσαλονίκης την 28 Μαρ 2019, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το αλλο οπότε έχεις δυο στα δυο notκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:31Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
εγώ δεν είμαι!

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ε ο καθένας μας ότι βλέπει λέει!Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:33Εσύ δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το αλλο οπότε έχεις δυο στα δυο notκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:31Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
εγώ δεν είμαι!

- Υδράργυρος
Τι πρόβλημα έχετε με τις ιδιοκτήτριες των συμπαθέστατων τετράποδων;Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:41Δε μίλησε κανείς για τις γάτες, που είνια συμπαθέστατα τετράποδα. Για τις ιδιοκτήτριες των γατών λέμε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Σωστό.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 13:24Ξέχασες το λεσβίες.Otto Weininger έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 12:54Η φεμινίστριες σήμερα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία χοντρές ή/και κακασχημες.
Γιατί;
Αν και πέφτει το ποσοστό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένας άνδρας πέθανε περιμένοντας μάταια για ασθενοφόρο
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 390 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2023, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΝΕΑΡΌΣ ΆΝΔΡΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΓΚΆΝΓΚΣΤΕΡ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Απρ 2025, 16:17 » σε Εγκληματικότητα - 57 Απαντήσεις
- 933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-