ΜπούρδεςNaida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:57Η ανθρώπινη ζωή είναι ανώτερης της περιουσίας σου. Μόνο με την ανθρώπινη ζωή είναι ισάξια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:54Υπερασπίζομαι τον κοσμηματοπώλη,και τον αλλον στην Κόρινθο και γενικά όποιον προσπαθεί να πρπστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του απο κακοποια στοιχεία.
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Χμ θεωρείς ανώτερη την περιουσία σου ανώτερη από μια ανθρώπινη ζωή;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:58ΜπούρδεςNaida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:57Η ανθρώπινη ζωή είναι ανώτερης της περιουσίας σου. Μόνο με την ανθρώπινη ζωή είναι ισάξια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:54
Υπερασπίζομαι τον κοσμηματοπώλη,και τον αλλον στην Κόρινθο και γενικά όποιον προσπαθεί να πρπστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του απο κακοποια στοιχεία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Η μαλακισμένη μου πλευρά είναι που επιλέγω να απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις με δηλητηριώδες χιούμορ; Θα το έβρισκες λιγότερο μαλακισμένο αν έγραφα «άντε γαμήσου, μωρή σκρόφα»;Χαοτικός έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:49Έχεις και μαλακισμένη πλευρά ομολογουμένως και δυστυχώς επικρατεί
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λευκός Λύκος
Δεν καταλαβαίνεις και πάλι.
Αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στην οικογένεια μου ή στην περιουσία μου,δεν θα σκεφτώ κάθόλου τι κατάληξη θα χει η αντίδραση μου.
- hellegennes
Εξαρτάται τίνος. Π.χ. από την ζωή του Ρούντολφ Ες θα θεωρούσα ανώτερο κι ένα ρολό κωλόχαρτο που μου ανήκει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην μπλέκεις κίνδυνο προς εσένα ή την οικογένειά σου γιατί εδώ δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Είναι μόνο θέμα περιουσίας. Και σε ρωτάω, αξίζει παραπάνω η περιουσία σου από την ανθρώπινη ζωή;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:02Δεν καταλαβαίνεις και πάλι.
Αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στην οικογένεια μου ή στην περιουσία μου,δεν θα σκεφτώ κάθόλου τι κατάληξη θα χει η αντίδραση μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποιος ρε σου έκανε επίθεση; καλά κάνεις και βάζεις το χιούμορ ως εργαλείο.hellegennes έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:00Η μαλακισμένη μου πλευρά είναι που επιλέγω να απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις με δηλητηριώδες χιούμορ; Θα το έβρισκες λιγότερο μαλακισμένο αν έγραφα «άντε γαμήσου, μωρή σκρόφα»;
Εγώ για την αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ έκανα πλάκα, με ξέρεις.
Για τον Pirate πάλι, δεν νομίζω να σου βγάζει κακία που λες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο Ζακ και ο γυφτος που θυσιαστηκαν για χρυσαφικα και κοτοπουλα προφανως τα θεωρισαν ανώτερα απο τις ζωες τους.
Αν κάποιος προσπαθήσει με την βία να πάρει η να μου καταστρέψει την περιουσία θα τον εμποδίσω και εγώ με την βίαNaida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:57Η ανθρώπινη ζωή είναι ανώτερης της περιουσίας σου. Μόνο με την ανθρώπινη ζωή είναι ισάξια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:54Υπερασπίζομαι τον κοσμηματοπώλη,και τον αλλον στην Κόρινθο και γενικά όποιον προσπαθεί να πρπστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του απο κακοποια στοιχεία.
Και εάν έχει όπλο θα χρησιμοποιήσω και εγώ όπλο εναντίον του
Οκ δεν μου φαίνεσαι, πια. Είναι πλέον επαληθευμένο ότι είσαι άνθρωπος χωρίς ηθικές αναστολές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 28 Μαρ 2019, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Έλα ρε δεν είναι εχθρός ο Χέλλης. Άμα εξαιρέσεις τη μαλακία του να μην ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ είναι εντάξει άτομο.Pirate7G έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:12Οκ δεν μου φαίνεσαι. Είναι πλέον επαληθευμένο ότι είσαι άνθρωπος χωρίς ηθικές αναστολές.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
φοβερός στόχος για ληστεία είσαι. Πού μένεις?Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:57Η ανθρώπινη ζωή είναι ανώτερης της περιουσίας σου. Μόνο με την ανθρώπινη ζωή είναι ισάξια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:54Υπερασπίζομαι τον κοσμηματοπώλη,και τον αλλον στην Κόρινθο και γενικά όποιον προσπαθεί να πρπστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του απο κακοποια στοιχεία.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κόπιασε.Lord Brum έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:15φοβερός στόχος για ληστεία είσαι. Πού μένεις?Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:57Η ανθρώπινη ζωή είναι ανώτερης της περιουσίας σου. Μόνο με την ανθρώπινη ζωή είναι ισάξια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 18:54
Υπερασπίζομαι τον κοσμηματοπώλη,και τον αλλον στην Κόρινθο και γενικά όποιον προσπαθεί να πρπστατέψει την περιουσία του και την οικογένεια του απο κακοποια στοιχεία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα τον σκοτώσεις ;
Θα βάλεις την ζωή του , πάνω από την περιουσια σου ;

- Λευκός Λύκος
Ναι.Ξεκάθαρα ναι.Naida έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:06Μην μπλέκεις κίνδυνο προς εσένα ή την οικογένειά σου γιατί εδώ δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Είναι μόνο θέμα περιουσίας. Και σε ρωτάω, αξίζει παραπάνω η περιουσία σου από την ανθρώπινη ζωή;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 19:02Δεν καταλαβαίνεις και πάλι.
Δεν μπορεί κανεις να ρθει να κλέψει ή να βανδαλίσει την περιουσία μου.Είτε ειναι σπίτι,είτε μαγαζί είτε αμάξι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε phorum ούτε elefthero , μόνο twitter
από βοθρατζης » 01 Σεπ 2023, 12:19 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-