Γυναικεια γκρινια
-
Γυναικεια γκρινια
Υπαρχει θεραπεια; ( Daje σκασε )
Re: Γυναικεια γκρινια
Αν δεν εχεις παιδια η εναι ενήλικα χωρισμος χθες.
Εγω περιμενω να μεγαλώσουν.
Εγω περιμενω να μεγαλώσουν.
Όχι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
υπάρχει.
στα πρόχειρα από μένα, πρέπει να την κάνεις να συνδυάσει την γκρίνια με κάτι που εκείνη στιγμή της την σπάει.
πχ μπορείς με το που αρχίσει (ακαριαία όμως) να αρχίσεις να της χουφτώνεις τον κώλο ή (ακαριαία επίσης) να εξαφανιστείς. στην δεύτερη περίπτωση και την πρώτη φορά που θα το κάνεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιστρέψεις στην οικία σου την ίδια μέρα και σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά το συμβάν δεν απαντάς (πρέπει να καταλάβει μόνη της).
αν συνεχίσει αυξάνεις τις μέρες σε δύο κοκ.
για περισσότερες λεπτομέρειες καλώ τον, αν είσαι τυχερός μπορεί να σε λυπηθεί και να μάθεις και κάτι παραπάνω.
στα πρόχειρα από μένα, πρέπει να την κάνεις να συνδυάσει την γκρίνια με κάτι που εκείνη στιγμή της την σπάει.
πχ μπορείς με το που αρχίσει (ακαριαία όμως) να αρχίσεις να της χουφτώνεις τον κώλο ή (ακαριαία επίσης) να εξαφανιστείς. στην δεύτερη περίπτωση και την πρώτη φορά που θα το κάνεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιστρέψεις στην οικία σου την ίδια μέρα και σε οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά το συμβάν δεν απαντάς (πρέπει να καταλάβει μόνη της).
αν συνεχίσει αυξάνεις τις μέρες σε δύο κοκ.
για περισσότερες λεπτομέρειες καλώ τον
δάσκαλοShow
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ομοιοπαθητική με ανδρική γρίνια δοκίμασες; Ή λες να τα κάνει χειρότερα.
ναι, αλλά είναι ακριβή.
οποτε γκρινιαζει δινε της κατι τις να σταματαει
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
βασικά το θέμα είναι ο Ταλ τι εννοεί γυναικεία γκρίνια..
γιατί κι αυτός καλός γκρινιάρης είναι..
(✿ ♥‿♥)
Την πας στο ΣΠΑ που θ'ανοιξει ο Μηχανικος και αρχιζεις να την αλοιφεις με λαδια και τετοια και στο τελος της τον βαζεις και μεσα και ολοι ευτυχισμενοι.
Εκεινη που τον εφαγε, εσυ που τον εχωσες και ο Μηχανικος που τα κονομαει (και παιρνει και ματι)
Εκεινη που τον εφαγε, εσυ που τον εχωσες και ο Μηχανικος που τα κονομαει (και παιρνει και ματι)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο Χ Ι
Ξεκάθαρα οχι.
Δεν παλευεται με τίποτα.Με τίποτα όμως!
Περαστικά.
Ξεκάθαρα οχι.
Δεν παλευεται με τίποτα.Με τίποτα όμως!
Περαστικά.
-
εχω γιακουζι σπιτι, αλλα δεν το πολυχρησιμοποιουμε γιατι λερωνεται και μετα αντε να το καθαριζουμε και μπουρου μπουρου μπουρου και για υπηρετρια με θετε ολοι εδω μεσα κλπ κλπ κλπ
Δεν ειναι "γκρινια" οπως το λεμε χαριτωμένα. Ειναι κανονικοτατο μπουλινγκ.
Το ξέρεις οτι σ'αγαπώ. Αντρας παλιάς κοπής το αντίδοτο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑28 Μαρ 2019, 20:58βασικά το θέμα είναι ο Ταλ τι εννοεί γυναικεία γκρίνια..

Εξαρτάται από τι γυναίκα θα πάρεις. Υπάρχουν και καλομίλητες.
Δεν είμαι ειδική στα πλαίσια του γάμου αλλά στους εργασιακούς χώρους, α πα πα. Τώρα θα βάλω ποσόστωση στο πόσες γυναίκες μπορώ να ακούω κάθε μέρα, συμπεριλαμβάνονται και μητέρα και αδερφές (αν και υπάρχουν διαφορές, την μια από τις αδερφές μου θα μπορούσα να την ακούω και δύο ώρες όπως και τις ανιψιές μου).
Στην σχολή Φυσικής στη Γερμανία όπου σπούδαζα και ήταν ανδροκρατούμενη, επικρατούσε απέραντη ησυχία και οι συζητήσεις ήταν πολύ πολιτισμένες. Μια φορά έγινε κομφούζιο, όπου μπούκαραν στην τάξη φεμινίστριες για να διαμαρτυρηθούν για τις δυνατές φωνές των ανδρών που δεν αφήνουν τις γυναίκες να πάρουν τον λόγο.
Αλλά κατά βάθος δεν πιστεύω ότι είναι θέμα φύλου. Είναι σαν μοιρασμένοι οι άνθρωποι, οι πράοι και οι πονηροί φωνακλάδες.
Δεν είμαι ειδική στα πλαίσια του γάμου αλλά στους εργασιακούς χώρους, α πα πα. Τώρα θα βάλω ποσόστωση στο πόσες γυναίκες μπορώ να ακούω κάθε μέρα, συμπεριλαμβάνονται και μητέρα και αδερφές (αν και υπάρχουν διαφορές, την μια από τις αδερφές μου θα μπορούσα να την ακούω και δύο ώρες όπως και τις ανιψιές μου).
Στην σχολή Φυσικής στη Γερμανία όπου σπούδαζα και ήταν ανδροκρατούμενη, επικρατούσε απέραντη ησυχία και οι συζητήσεις ήταν πολύ πολιτισμένες. Μια φορά έγινε κομφούζιο, όπου μπούκαραν στην τάξη φεμινίστριες για να διαμαρτυρηθούν για τις δυνατές φωνές των ανδρών που δεν αφήνουν τις γυναίκες να πάρουν τον λόγο.
Αλλά κατά βάθος δεν πιστεύω ότι είναι θέμα φύλου. Είναι σαν μοιρασμένοι οι άνθρωποι, οι πράοι και οι πονηροί φωνακλάδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γκρίνια και απαισιοδοξία από τον Σάκη Μουμτζη
από southern » 10 Ιουν 2024, 16:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
10 Ιουν 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όχι άλλη γκρίνια. Ας μιλήσουμε για τα θετικά της πολιτικής της ΝΔ
από Unique » 07 Ιουν 2023, 13:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
07 Ιουν 2023, 15:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαν πολλη γκρινια δεν υπαρχει φετος το καλοκαιρι;
από Portia » 20 Ιούλ 2023, 16:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2015 Προβολές
-