Ο Βαγώας ήτο ευνούχος
Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ομοφυλοφιλία από την αρχαιότητα έως σήμερα
Για τον Πλατωνικό έρωτα λες; Ναι πλατωνικός έρωτας σήμαινε όργια, ησύχασες τώρα; Άντε να κοιμηθείς.
Όπως ξέρουμε ο Αλκιβιάδης είναι μεγάλη λέρα, την έπεσε στον Σωκράτη για να τον εξευτελίσει.
Μόνο για τις Αγγλίδες λόγιες το έκανα επειδή έγραψαν ό,τι τις βόλευε παραχαράσσοντας τις πραγματικές πηγές. Και όχι επειδή γουστάρουν άλλα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 08 Μάιος 2018, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά τι σχέση έχει το ποστ μου; Στο "Συμπόσιο" κάποια στιγμή λέει ο Αλκιβιάδης κάποια πράγματα και από αυτά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πως έβλεπαν την ομοφυλοφιλία οι αρχαίοι.Maspoli έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:27Θα το ξαναεπισημάνω.Αίολος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:24Διάβασε το διάλογο του Πλάτωνα για τον έρωτα και θα δεις τι λέει ο Αλκιβιάδης για τον Σωκράτη. ίσως καταλάβεις ότι βλέπανε την ομοφυλοφιλία πολύ πιο κουλ και όχι με υστερίες και συμπλέγματα. Γιατί εδώ που τα λέμε είναι σύμπλεγμα να κράζεις ότι γουστάρει να είναι ο άλλος.
Ο αντιδημοφιλής στην αθηναϊκή κοινωνία Σωκράτης, εκτελέστηκε από αυτήν
Και ποιος σου ειπε οτι θεωρουσαν τις ομοφυλοφιλικες σχεσεις πολεμιστων ασεμνες.Nandros έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:18zteo έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 19:18Ο Αλεκος με τον Βαγοα,τον Ηφαιστειονα και την Ρωξανη.
Δημητριος ο Πολιορκητης με την Λαμια και τους νεους οπου κυνηγουσε για σεξ.
Σωκρατης και Αλκιβιαδης.
Ιερος Λοχος Θηβαιων = Στη μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ. όταν ο Φίλιππος Β’ είδε τα πτώματα των ανδρών του Ιερού Λόχου ανέφερε: «Να βρει καταστροφή όποιον υπονοεί οτιδήποτε άσεμνο για τους άνδρες αυτούς».
Και παει λεγοντας.Γενικα ανιστορητοι μην προσπαθειται να επιβαλετε την χριστιανικη σας ηθικη σε εναν κοσμο που δεν την πιστευε και ειχε αλλες αξιες ζωης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επιτέλους, κάποιος ανέφερε το όνομα των ενόχων, αυτών που είχαν χίλια κίνητρα να εξευτελίσουν αυτούς που δεν μπορούσαν να πολεμήσουν στην Φιλοσοφία!Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 20:06Αυτό γινόταν στο ενδιάμεσο, δηλαδή από την ύστερη αρχαιότητα ώς πριν λίγα χρόνια.
Δεν είναι λίγες οι αναφορές από χριστιανούς να μιλάνε για τους αμαρτωλούς έλληνες
που είχαν τόσο κοινό την ομοφιλία, αμφιφιλία καλύτερα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Αλέξανδρος δεν πολεμούσε σε φάλαγγα, ηγούταν έφιππος το μακεδονικό ιππικό. Δεν βλέπω τι νόημα έχει η μάχη ανά ζεύγη στην περίπτωσή του.
Πώς έβλεπε την ομοφυλοφιλία ο Αλκιβιάδης. Που είχε πάει με ότι περπατάει, πετάει, κολυμπάει και έρπεται.Αίολος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:31Ναι αλλά τι σχέση έχει το ποστ μου; Στο "Συμπόσιο" κάποια στιγμή λέει ο Αλκιβιάδης κάποια πράγματα και από αυτά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα πως έβλεπαν την ομοφυλοφιλία οι αρχαίοι.Maspoli έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:27Θα το ξαναεπισημάνω.Αίολος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:24Διάβασε το διάλογο του Πλάτωνα για τον έρωτα και θα δεις τι λέει ο Αλκιβιάδης για τον Σωκράτη. ίσως καταλάβεις ότι βλέπανε την ομοφυλοφιλία πολύ πιο κουλ και όχι με υστερίες και συμπλέγματα. Γιατί εδώ που τα λέμε είναι σύμπλεγμα να κράζεις ότι γουστάρει να είναι ο άλλος.
Ο αντιδημοφιλής στην αθηναϊκή κοινωνία Σωκράτης, εκτελέστηκε από αυτήν
Δεν το διάβασα όλο το νήμα, ο Γιώργης έχει τοποθετηθεί ή να φύγω;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και ποιος σου είπε ότι θεωρούσαν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις πολεμιστών σεμνές;zteo έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:33Και ποιος σου ειπε οτι θεωρουσαν τις ομοφυλοφιλικες σχεσεις πολεμιστων ασεμνες.Nandros έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:18zteo έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 19:18Ο Αλεκος με τον Βαγοα,τον Ηφαιστειονα και την Ρωξανη.
Δημητριος ο Πολιορκητης με την Λαμια και τους νεους οπου κυνηγουσε για σεξ.
Σωκρατης και Αλκιβιαδης.
Ιερος Λοχος Θηβαιων = Στη μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ. όταν ο Φίλιππος Β’ είδε τα πτώματα των ανδρών του Ιερού Λόχου ανέφερε: «Να βρει καταστροφή όποιον υπονοεί οτιδήποτε άσεμνο για τους άνδρες αυτούς».
Και παει λεγοντας.Γενικα ανιστορητοι μην προσπαθειται να επιβαλετε την χριστιανικη σας ηθικη σε εναν κοσμο που δεν την πιστευε και ειχε αλλες αξιες ζωης.
Ελα ντε πως εβλεπε μια εννοια που δεν υπηρχε τοτε.Juno έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:35Πώς έβλεπε την ομοφυλοφιλία ο Αλκιβιάδης. Που είχε πάει με ότι περπατάει, πετάει, κολυμπάει και έρπεται.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ήταν πάντα βασιλιάς. Και μέχρι να γίνει υπήρχαν και αδέλφια, πρωτότοκος μεν, αλλά ποτέ δεν ήξερες τι θα συμβεί στο τέλος.Φινγκόλφιν έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:34Ο Αλέξανδρος δεν πολεμούσε σε φάλαγγα, ηγούταν έφιππος το μακεδονικό ιππικό. Δεν βλέπω τι νόημα έχει η μάχη ανά ζεύγη στην περίπτωσή του.
deleted double post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 08 Μάιος 2018, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπε ο zteo, ο μέγας ανορθόγραφος καθηγητής αρχαίας ελληνική ιστορίας.
Το έχεις καταλάβει ότι δεν έχεις αποδείξει τίποτα μέχρι τώρα; Απλώς λες "'ήταν γνωστό", "όλοι ξέρουν".

Οτι δεν υπαρχει πουθενα σε κανενα γραπτο η κατακραυγη τους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Για γεγονός το είπε. Ετοιμάσου να σου επιτεθούν και εσένα.Nandros έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 23:33Επιτέλους, κάποιος ανέφερε το όνομα των ενόχων, αυτών που είχαν χίλια κίνητρα να εξευτελίσουν αυτούς που δεν μπορούσαν να πολεμήσουν στην Φιλοσοφία!Βινόσαυρος έγραψε: ↑08 Μάιος 2018, 20:06Αυτό γινόταν στο ενδιάμεσο, δηλαδή από την ύστερη αρχαιότητα ώς πριν λίγα χρόνια.
Δεν είναι λίγες οι αναφορές από χριστιανούς να μιλάνε για τους αμαρτωλούς έλληνες
που είχαν τόσο κοινό την ομοφιλία, αμφιφιλία καλύτερα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
08 Μαρ 2024, 21:04
-
- 49 Απαντήσεις
- 1217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Ιαν 2024, 18:29
-
-
Νέα δημοσίευση Τὸ κρεββάτι τοῦ Τιμάρχου: ἡ ὁμοφυλοφιλία στὴν ἀρχαία Ἑλλάδα.
από tanipteros » 24 Δεκ 2023, 20:45 » σε Ιστορία - 1 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
24 Δεκ 2023, 21:10
-